Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Μέθανα, Πρόταση Αναψυχής

Καθυστερημένα ανεβάζω αυτή την ανάρτηση μιας και τα Μέθανα τα είδαμε μέσα Αυγούστου, όταν πήγαμε στον Πόρο. Στο γυρισμό είπαμε να εξερευνήσουμε την περιοχή με το αυτοκίνητο, τόσες μέρες στον Πόρο δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε τίποτα ;-) Τα Μέθανα είναι αποκομμένα σε ένα ακρωτήρι και πρέπει να θέλει να πάει κάποιος εκεί αλλιώς δεν θα τον βγάλει τυχαία ο δρόμος. Η περιοχή είναι γνωστή για το ηφαίστειο που υπάρχει εκεί.

Εμείς βέβαια μείναμε άναυδοι με το χρώμα της θάλασσας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω (πατώντας σε κάθε φωτό τη βλέπετε σε μεγαλύτερο μέγεθος). Το χρώμα οφείλεται μάλλον σε νερά ή αέρια που αναβλύζουν σε αυτό το σημείο της θάλασσας μόνο, λίγο πιο πέρα η θάλασσα έχει κανονικό χρώμα. Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε το Κέντρο Spa και Θαλασσοθεραπείας που υπάρχει στην περιοχή και είναι από τα φημισμένα της Ελλάδας. Το καταλαβαίνει κάποιος ότι πλησιάζει από την έντονη μυρωδιά του Θείου.

Δεν βρήκα επίσημη σελίδα του κέντρου αυτού, υπάρχει η methana.gr,  άλλη μια αξιόλογη είναι αυτή και άλλη μια αυτή. Μην πιστέψετε βέβαια την ωραία εικόνα τα τα κρυστάλλινα νερά μπρος από το κέντρο, δείτε τη φωτό που είναι τραβηγμένη από το αυτοκίνητο και προσέξτε το χρώμα του νερού... Βρήκα και τη σελίδα ενός ξενοδοχείου που δίνει αρκετές πηροφορίες, δείτε εδώ.

Αν θυμάμαι καλά από ένα οδηγό που έχω διαβάσει, σε μια πηγή από όλες των Μεθάνων, υπάρχει η μεγαλύτερη θερμοκρασία νερού, πάνω από 40 βαθμοί Κελσίου. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως υπάρχει σύνδεση με πλοία και δελφίνια από τον Πειραιά, το δελφίνι κάνει λιγότερο από 1 ώρα.






9 ΣΚΕΨΕΙΣ:

me 17/10/09, 1:46 μ.μ.  

Έχω πάει στα Μέθανα και πραγματικά είναι πολύ όμορφα.
Καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου, Γιώργο!!!
πολλά φιλιά

Ionathan 17/10/09, 5:52 μ.μ.  

Ε πες μας και κάτι παραπάνω τότε βρε. Για τις πηγές, αν έκανες λουτρά, που και αν ναι λεπτομέρειες.

Μέσα στο κέντρο, όπως είδα σε ένα οδηγό, έχει όλες τις θεραπείες, μέχρι και σοκολατοθεραπείες, είδες τίποτα τέτοια;

Περιμένω λεπτομέρειες ;-)

Basano 17/10/09, 6:48 μ.μ.  

Σοκολατοθεραπεία μμμμ, νοστιμότατη, την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!

Ionathan 17/10/09, 6:55 μ.μ.  

Για σένα το έγραψα και τσίμπησες αμέσως! Φαντάζομαι δε σου δίνουν και κουτάλι, έ;;;

Για πείτε αν ξέρετε τίποτα, να κλείσουμε κανένα τριήμερο αν αξίζει!

xunder18 17/10/09, 7:54 μ.μ.  

Που εισαι ρε george χαμενος...ακομα επισκεψεσεις ε? :/

Basano 17/10/09, 8:24 μ.μ.  

Μια που το έγραψες για μένα απαντώ:

Την απολαμβάνουμε στον καναπέ τα βράδια όταν βλέπουμε με τις ώρες τηλεόραση, την αποζητάμε την ώρα της δουλειάς για να πάρουμε extra ενέργεια, την κουβαλάμε πάντα μαζί μας για τις δύσκολες ώρες...της υπογλυκαιμίας! Η σοκολάτα, επίσημη αγαπημένη των περισσότερων γυναικών, εκτός από τη γλυκιά συντροφιά που μας κρατάει,ενδείκνυται και για θεραπεία!
Η σοκολατοθεραπεία είναι ουσιαστικά μασάζ με βάση τη φυσική σοκολάτα. Περιέχει λάδι σοκολάτας, βούτυρο κακάο, αιθέρια έλαια, βιταμίνες, λεκιθίνη, λάδι jojoba, καθώς και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και κισσού. Απλώνεται κρύα ή χλιαρή στο ξηρό δέρμα, ενυδατώνοντάς το, χαρίζοντας μία μοναδική απαλότητα. Η αίσθηση της σοκολάτας και το φυσικό πλούσιο άρωμά της, δημιουργούν ευεξία και χαλάρωση, ενώ η ορμόνη που εκλύεται όταν μυρίζουμε ή τρώμε σοκολάτα, είναι γνωστή ως ορμόνη της ευτυχίας.
Μια παχύρρευστη, ζεστή και νόστιμη επικάλυψη που νοιάζεται για τη σιλουέτα σας, χαϊδεύει το κορμί σας και ξυπνάει τις αισθήσεις σας, ενώ σας παρέχει αισθήσεις αγνής απόλαυσης. Η πολυτελής σοκολατοθεραπέια λειώνει πάνω στο δέρμα και σας βοηθά να αδυνατίσετε και να μειώσετε τις γραμμές σας, να απαλύνετε το δέρμα σας και να εξαλείψετε το στρες.
Η διαδικασία ξεκινά και ο θεραπευτής προτείνει ένα χαλαρωτικό ντους, ενώ στη συνέχεια καλύπτει ολόκληρο το σώμα με ένα μείγμα σοκολάτας και κάνει μασάζ - απολέπιση με απαλές αργές κινήσεις. Αφού αφαιρεθεί η σοκολάτα με ζεστές υγρές πετσέτες, ακολουθεί μια στρώση ζεστής σοκολάτας και τύλιγμα σαν σε κουκούλι. Μοναδική αίσθηση ζεστασιάς καλύπτει το σώμα. Μέχρι να ενεργήσει η σοκολάτα στο σώμα, γίνεται η περιποίηση του προσώπου. Μια ενυδατική μάσκα σοκολάτας καλύπτει το πρόσωπο και ακολουθεί μασάζ. Στη συνέχεια, αφαιρούνται τα περιττά κομμάτια σοκολάτας και ακολουθεί ντους μόνο με σκέτο νερό. Στο επόμενο στάδιο, ο θεραπευτής αλείφει το σώμα με βούτυρο κακάο και κάνει μασάζ. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, ακολουθεί δεκάλεπτη απομόνωση στο δωμάτιο υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής.

Δεν είναι καλό????

Ionathan 18/10/09, 9:24 π.μ.  

Σούλη,

έτσι όπως το περιγράφεις, εμένα με κέρδισε! Δεν ξέρω που βρήκες την περιγραφή αλλά τα λέει μια χαρά. Άντε να κάνει κάποιος την αρχή.

Καλημέρα σε όλους.

Basano 18/10/09, 12:30 μ.μ.  

Καλημέρα, Καλή Κυριακή,
Η περιγραφή δεν είναι τίποτε σε σχέση με το αποτέλεσμα. Το κείμενο είναι από το διαφημιστικό του κέντρου που πήγα πριν λίγο καιρό και πραγματικά δεν κλαίω τα …λεφτά μου. Όταν βγήκα είχα την αίσθηση του «ποια είμαι, τι κάνω, γιατί είμαι εδώ»!!!!!! Μια πολλή γλυκειά αποχαύνωση που την αξίζουμε όλοι…. Για μια ώρα είχα ξεχάσει τα παντααααααααα!!!!! Την αρχή την έκανα ακολουθείστε!!!

Ανθούλα 18/10/09, 11:48 μ.μ.  

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για την μαμά μου.
Οι φωτογραφίες σου είναι πραγματικά υπέροχες.Τα Μέθανα πρέπει να σε προσλάβουν για διαφημιστή τους!

Η Σούλη με ξεσήκωσε με την περιγραφή που έκανε για την σοκολατοθεραπεία.Επειδή προς το παρόν μου είναι δύσκολο να κάνω , αρκέστηκα στο να φάω μια υπέροχη σοκολατόπιτα με παγωτό .

Καλή δύναμη σε όλους!!!
Καληνύχτα!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program