Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τα ψυχολογικά αίτια του καρκίνου, ΚΕΡΕ

"Κάθε χρόνο, οι τελειόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, παρουσιάζουν στο τέλος της διετούς φοίτησής τους, θέματα σχετικά με το αντικείμενό τους, την Ρεφλεξολογία.

Στο video βλέπετε την παρουσίαση της Μαρίας Καράβολα στην Ημερίδα του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας (www.kere.gr) το καλοκαίρι του 2007."

Το είδα, δε μου φάνηκε κακό και το παρουσιάζω για να το δείτε κι εσείς και να το κρίνετε. Νομίζω θα χαροποιήσει τη Νίνα!

3 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Ανώνυμος 27/10/09, 3:01 μ.μ.  

Τι έγινε εδώ;
Αμέρικαν μπαρ ο καφενές;
Έλειψα και γέμισε όλα τα εναλλακτικά, από ρόδια, διατροφές....
Έπιασε το κόλπο με το γρανάζι...τι επαγγέλεσαι αλήθεια;;;;;
Μου λείψατε όλοι...............

Ionathan 27/10/09, 3:51 μ.μ.  

Κοίτα πιπινάκι,

ο καφενές μετά το απόγευμα γίνεται ότι θέλει, μέχρι και αμέρικαν μπαρ. Τώρα πια, εναλλακτικά, διατροφή, ρεφλεξολογία, τουλάχιστον τα συζητάμε.

Και συ έλειψες από όλους!

Ανώνυμος 27/10/09, 4:45 μ.μ.  

Δεν ρωτάω πού θα πας για να μην φανώ αδιάκριτη. Αλλά τόσο καλά όπως εσύ δεν μπορώ να διασκεδάσω τα πλήθη. Οπότε περιμένουμε την επιστροφή σου. Δεν έχω τίποτα με τα εναλλακτικά, αν ακολουθείται παράλληλα και η θεραπεία που συστήνει η κλασσική ιατρική. Σε ότι πιστεύει κανείς καλό είναι, αλλά η θεραπεία θεραπεία, δεν την σταματάμε και αρχίζουμε μόνο τα εναλλακτικά. Αυτή η σύσταση και προτροπή απευθύνεται στους αναγνώστες σου και όχι σε σένα που είσαι τετράγωνο μυαλό.
Φιλιά

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program