Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Επαρχία για διατροφή...

Σε λίγο και μετά τον οδοντίατρο βάζω μπρος για χωριό. Θα φάω βατόμουρα και ας μην είναι blueberries Σούλη, θα φάω ρόδια και θα φάω και παϊδάκια μαζί με λίγο κεμπάπ (όπως ξέρουν να κάνουν μόνο στην επαρχία Λ ά ρ ι σ α ς). Δεν προσπαθώ να κάνω διατροφή, θα το έχετε ήδη καταλάβει, απλά τα γυρεύω αυτά γιατί μου αρέσει να τα γεύομαι!

Έκανα μια αναγκαστική διαδρομή το πρωϊ μέσα στην Αθήνα και τα νεύρα μου χορεύουν "λαμπάντα", οπότε φεύγω με ευχαρίστηση! Το φαρμακείο είναι έτοιμο, βενζίνη έβαλα, φούσκωσα τα λάστιχα, έκρυψα καλά τα ν α ρ κ ω τ ι κ ά (σιγά μη σας πω που...), έκρυψα το κ α λ ά σ ν ι κ ο φ στο ...., να πάρω και λίγα ρούχα και τζους.

Θα γυρίσω κατευθείαν για να μπω στον αξονικό. Η άλλη βδομάδα είναι κρίσιμη, δεν πρόλαβα να δω και Μπεκατώρου γμ το στανιό μου, που πάω χωρίς ενημέρωση;;;

Σας φιλώ όλους, να είστε καλά, ετοιμαστείτε για το κρύο που έρχετε και μην ανησυχείτε, θα σας αναλάβει η Sundy, μην χαριστείς σε κανένα, χτύπα τους αλύπητα ;-)

3 ΣΚΕΨΕΙΣ:

H NIKHTRIA 31/10/09, 9:17 π.μ.  

Να κάνω μια ερώτηση?
Τώρα που δεν είναι εδώ δεν θα τον κουτσομπολέψουμε?
Εγώ θα έλεγα οτι κάτι πρέπει να κάνει με τις λέξεις του,θα μπορούσε να πεί αντί γμ.,κοίτα να δείς τι πάθαμε τώρα ή έλεος ή δεν ξέρω τι?
Καλημέρα φιλιά σε όλους.

Ανώνυμος 31/10/09, 3:34 μ.μ.  

Βατόμουρα; Τι μου θυμήσατε τώρα... Καλά να περάσετε λοιπόν και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ionathan 2/11/09, 1:43 μ.μ.  

Αν δεν καταλάβατε καλά, δεν εννοώ τα γράμματα "γάμα" "μι" αλλά "γαμώτο".

Αικατερίνη καλώς ήρθες.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program