Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Το πιο μεγάλο μου πρόβλημα...

φαντάζει άλυτο, μου φαίνεται βουνό, με τρώει το άγχος, ξυπνάω με πόνο και αγωνία, το σκέφτομαι πολλές φορές την ημέρα και τις περισσότερες δεν έχω κανένα να με βοηθήσει. Και το κακό είναι πως δυσκολεύομαι και μόνος μου, πρέπει να έχω κάποιον να με βοηθάει, αλλιώς πεθαίνω στον πόνο. Ίσως επειδή είναι αρχή ακόμα, αν συνηθίσω θα είναι καλύτερα...

Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα εδώ και πολύ καιρό είναι τα ... σκουλαρίκια βρε κορίτσια!!! Έχω πάθει μεγάλη ήττα! Καταρχήν, μου είναι δύσκολο να τα βάλω και να τα βγάλω, χτες που ήθελα να κάνω αλλαγή, πόνεσε το αυτί μου και ακόμα πονάει. Είναι αυτό το θέμα του καθρέφτη που τα βλέπεις ανάποδα, βλέπεις το χέρι να πάει αριστερά αλλά αυτά πάει δεξιά... δράμα.

Να τα πάρω από την αρχή: πέρσυ τέτοιο καιρό έκανα την πρώτη τρύπα στα Χανιά, είπα στην καλή κυρία να μου ανοίξει τρύπα "εκεί που το φοράνε οι άντρες", δεν ξέρω τι κατάλαβε αλλά μου την άνοιξε στο δεξί!!! Στην τηλεόραση βλέπω όλα τα αλάνια να φοράνε σκουλαρίκι στο αριστερό και ομολογώ πως στην αρχή είχα κολλήσει, το ξεπέρασα γρήγορα όμως. Ξεκίνησα να φοράω ένα μαυράκι μικρό της κουμπάρας Κατερίνας, διακριτικό. Κάποια στιγμή το βαρέθηκα, έπρεπε να ανέβω κατηγορία και βρήκα κάτι ωραία τσιγκελωτά, σαν ουρές διαόλου ένα πράμα και πήρα ένα μεγάλο μπλε, ένα μωβ, ένα πράσινο. Πήρα και ανοιχτά κρικάκια, ασημί, πράσινο με μυτερές άκρες. Μου πήρε και η Στέλλα τα ίδια με στρογγυλές τις άκρες.

Στον Πόρο το καλοκαίρι πέσαμε πάνω σε κοσμηματοπωλείο και άνοιξα τη δεύτερη τρύπα αλλά ατύχησα και πολύ στενοχωριέμαι. Έγινε πολύ κοντά στην πρώτη και μπλέκονται μεταξύ τους, άσε που δεν ξεχωρίζουν κιόλας... Τότε μου βρήκε η Στέλλα κάτι παχιά κρικάκια, μαύρα με κινέζικους δράκους και ασημένια. Είναι καλά αυτά και όμορφα αλλά κουμπώνουν πολύ δύσκολα τα έρμα και κοκκινίζει το αυτί μου μέχρι να βάλω ένα, δράμα!!!

Πριν ένα μήνα στη Λάρισα έκανα και την τρίτη τρύπα και ήρθα και πελάγωσα: πρέπει να είναι όλα ίδιας απόχρωσης; άμα βάλω διαμαντάκι, κρικάκι ψιλό και κρικάκι χοντρό, είμαι σαν τσίρκο; τώρα φοράω δυο διαβολοουρές και ένα κρίκο, μπλε, μαύρο και μαύρο, νομίζω πως είναι χάλια!!! Ερώτηση: πρέπει τα σκουλαρίκια να ταιριάζονται και με τα ρούχα;;; Το ρούχο το έχω μάθει τόσα χρόνια, παπούτσι, κάλτσα, παντελόνι, ζώνη, πουκάμισο, πουλόβερ, ζακέτα, μπουφάν, τέλος. Αν είναι μπλε ή καφέ ή πράσινος ο συνδυασμός του ρούχου, θα πρέπει να αλλάζω και σκουλαρίκια;;; Αν είναι έτσι, θέλω 5 λεπτά για να ντυθώ και μισή ώρα για να φτιάξω τα σκουλαρίκια... Αν είναι έτσι, θα τα βάλω στο πορτοφόλι και θα ζητάω από το Διαμαντάκι κάθε πρωϊ να μου κάνει συνδυασμό και να μου τα φοράει!

Τώρα πριν την Πρωτοχρονιά ή μετά θα κάνω και τέταρτη πιο ψηλά, γιατί στο λοβό υπάρχει συμφόρηση! Αυτό που με προβληματίζει σφόδρα και δεν μου φαίνεται πρέπον είναι η περίπτωση να ξεκινήσω και στο άλλο αυτί, δεν είναι λίγο χαζομάρα τα σκουλαρίκια και στα δύο αυτιά;;; Εδώ χρειάζομαι συμβουλή, μην κάνω λάθος! Σώστε με!

Άλλος προβληματισμός: με έχει πιάσει φόβος μην κλείσουν οι τρύπες (που με τόσο κόπο έφτιαξα) και στολίζομαι συνέχεια. Αν αφήσω καμιά τρύπα ελέυθερη, σε πόσο καιρό θα κλείσει;;; Έχει να κάνει με το διάστημα ζωής της;;; Και αν κλείσει, μετά τέλος; Ή θα πρέπει να ζουλάω μέχρι να περάσει το σκουλαρίκι από την άλλη μεριά;;; Ρε κορίτσια, κανένα βιβλίο με οδηγίες για σκουλαρίκια υπάρχει; Αυτός ο ΣΚΑΙ μήπως έχει βγάλει κανένα; Για τα πάντα έχει βγάλει, δεν μπορεί! Κάποτε είχα βρει στο google πως να δένω γραββάτα αλλά για το θέμα σκουλαρίκι δε βρίσκω θεματολογία...

Σίγουρα θα είναι και πολλές απορίες που ξεχνάω να κάνω αλλά θα επανέλθω σίγουρα μόλις τις θυμηθώ. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση και βοηθήστε.

Καθώς το θέμα αναδεικνύεται δυσκολότερο από ότι περίμενα, παραθέτω μερικές φωτογραφίες για να συννενοηθούμε, να ξέρω τι είναι καλό και τι όχι, περιμένω κριτικές:



ΥΓ1: Την άνοιξη που μας πέρασε, δούλευα στο γραφείο και όπως ήμουν αφοσιωμένος στον υπολογιστή, ακούω ένα "τακ τακ τακ": αυτό ήταν λέω, διαλύομαι, αυτί μου έπεσε, μάτι, μύτη;;;; Ψάχνομαι και βρίσκω τα πάντα, ψάχνω στο γραφείο και βλέπω ένα κούμπωμα βιδωτό! Πέρασα σοκ μέχρι να βάλω να μου το ξαναβιδώσουν... τι περνάτε και σεις;;; τώρα σαν καταλαβαίνω!!!

ΥΓ2: Ενημερώνω τις φίλες πως για τα Χριστούγεννα θα δεχθώ για δώρο μόνο σκουλαρίκια, ας είναι του ενός ευρώ, δεν έχω τέτοιο θέμα, την γκάμα μου θέλω να μεγαλώσω για να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Σας γλυκοφιλώ ;-)

7 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Unknown 14/12/09, 12:21 μ.μ.  

1)ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ "ΔΟΥΛΕΥΑΝ" ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ...
2)Ο ΠΟΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ! ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ-ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ... ΑΜΑΝ...
3)ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΙ!
4)ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ: ΤΟ ΦΡΥΔΙ, ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ, Η ΜΥΤΗ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ...ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Διαμαντακι 14/12/09, 12:46 μ.μ.  

Εχω μπει πολλες φορες στο Blog αλλα μετα απο αυτο το προβλημα που διαβασα, δεν αντεξα αλλο, σκεφτηκα οτι θα πρεπει ολοι να βοηθησουμε και ετσι αποφασισα να γραψω..θα συμφωνησω σε πολλα με τη Ναντια!!!
Αρχικα θα πω οτι (βασικα δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελιωσω....) :
1) Φυσικα και θα πρεπει τα σκουλαρικια να ταιριαζουν με τα ρουχα!! Οχι τοσο στο χρωμα αλλα στο στυλ..Δεν μπορεις να εισαι ντυμενος επισημα και να πετας το σκουλαρικι με τους δρακους !!! Δεν γινεται...και αυτοι οι δρακοι τι ειναι, φενγκ σουι θα κανουμε το αυτι μας??
2) Ουρες και τα λοιπα θα τις κοψουμε...τι ουρες και διαβολακια ?? πολυ ροκια!!!!! μια μπλουζα black sabbath μας λειπει...
3) Σκουλαρικι στο αλλο αυτι, θα συμφωνησω με τη Ναντια, δεν ειναι απαραιτητο..αν νιωσεις την αναγκη να βαλεις σκουλαρικι και στο αλλο αυτι, θα πας να παρεις αυτοκολλητα - οχι 150 χρωματα σε ενα σκουλαρικι - που δεν θελουν τρυπα..ετσι ισα ισα να το χαρεις!! Και βαλε οπου θες......;)
4) θα παρουμε διαμαντακια σκουλαρικια (ενα μεγαλο και ενα μικρο) αλλα να ειναι λαμπερα, για απογευματινη - βραδινη εξοδος θα τα φορας μαζι! Επισης θα παρουμε ενα ζευγαρι "ουδετερα" σκουλαρικια για τις μερες που βαριεσαι, να ταιριαζουν με το στυλ σου...
5) Ενημερώσε τις φίλες πως για τα Χριστούγεννα θα δεχθεις για δώρο μόνο σκουλαρίκια, ΟΧΙ του ενός ευρώ, αν θες να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια...γιατι αλλιως πολυ πιθανον να στα πεταξω εγω και ξεχνα την ασφαλεια......

ΥΓ : να καταλαβεις τι τραβαω πρωι πρωι με τα σκουλαρικια...που φωναζετε οτι αργω και αργω και αργω....και να πεισεις και τους αλλους να μην γκρινιαζουν..τωρα ξερεις....!!!!

Ionathan 14/12/09, 1:08 μ.μ.  

Με έχετε τσακίσει... μου αλλάξατε τα φώτα, έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου!!!

Καταρχήν: πονάω βρε γιατί δεν μπορώ να τα βάλω, βαράω στο ψαχνό! Και χρυσό να είναι, πάλι θα πονάει!

Το Διαμαντάκι με έχει ισοπεδώσει τελείως: με βγάζεις από τον δρόμο που βαδίζω και με πας σε άλλα μονοπάτια. Πάνε τα κρικάκια, πάνε οι διαβολοουρές, πάνε οι δράκοι;;; Πρέπει να λάβεις υπόψην σου όμως πως δεν είμαι και δεν πρέπει να είμαι και τόσο καθώς πρέπει!

Και τι δηλαδή, θα έχω μόνο 2 ζευγάρια σκουλαρίκια;;; Εδώ έχω 3 τρύπες και πάω για την τέταρτη... Άναψα, φούντωσα, πρέπει να πάμε για ψώνια, που έχει τέτοια μαγαζιά μαζεμένα;

Ένας προβληματισμένος αναγνώστης!

Διαμαντακι 14/12/09, 1:41 μ.μ.  

προβληματισμενε Ionathan, δεν θελουμε να σε τελειωσουμε, σου λεμε απλα οτι :
1) μπορεις να φορας διαμαντακια (οποτε τα δωρα σε διαμαντακια ειναι ευπροσδεκτα)
2) μπορεις να φορας κρικακια (οποτε τα δωρα σε κρικακια - μονο καλης ποιοτητας, οχι απο το δρομο -ειναι επισης ευπροσδεκτα)
3) δεν μπορεις να φορας δρακους και ουρες - οποιος σου φερει τετοια πραγματα θα πρεπει απαραιτητως να τα συνδυασει με T-Shirt μακο και ψιλοροκ (απαραιτητη προυποθεση) και ενα κασκολακι και αυτο επισης μακο(επιθυμητη προυποθεση). Με αυτα και ενα δερματινο απο πανω εισαι κομπλε!!!

ΥΓ1: τα σκουλαρικια σου να τα καθαριζεις με οινοπνευμα καθαρο και μετα να βαζεις λιγο baby oil για να μην πονας οταν τα φορας!

ΥΓ2: να σε κανω εγω καθως πρεπει ? οχι, ρε συ!! και πως να σε κανω ? λες και ειμαι εγω για να κανω εσενα ???

Ionathan 14/12/09, 1:51 μ.μ.  

Εντάξει, ησυχάζω σιγά σιγά...

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου ροκ, δεν με περιγράφει καθόλου αυτό το στυλ.

Οπότε κρατάμε τα διαμαντάκια και τα κρικάκια, τους δράκους και τις ουρές να τα αφήσω για το καλοκαίρι καλύτερα που είναι και πιο χύμα το πνεύμα γενικώς και φοράμε και πιο ελεύθερα ρούχα;

Η αλήθεια είναι πως θέλω συμμάζεμα, δεν δίνω σημασία γιατί αυτό είναι το γενικότερο πνεύμα μου, σαν καρκινοπαθή, ότι να 'ναι! Αλλά πρέπει να σουλουπωθώ λίγο μετα σκουλαρίκια μου, είμαστε σε καλό δρόμο, το νιώθω ;-)

xunder18 14/12/09, 4:31 μ.μ.  

τα διαμαντακια ειναι top... ;)
περιμενουμε φωτο απο το αυτι σου με διαμαντακι πανω :P . αλλα κανα καλο swarovski, οχι τσιγγουνιες...


*γνωμη μου, οχι και στα 2 αυτια σκουλαρικι...αν θες κανε και στο αριστερο τρυπα αλλα μη τα φορας μαζι...ωραιο σημειο ειναι και το φρυδι στην ακρη αλλα εχω ακουσει οτι μπορει να εχεις προβληματα :s
Το μειζον αυτο θεμα θελει ωρες συζητησης πιστευω :P

Basano 14/12/09, 7:21 μ.μ.  

Οπως σου είπα δεν γνωρίζω πολλά για σκουλαρίκια, μην ανησυχείς όμως θα ενημερωθώ σύντομα...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν δείς σκουλαρίκια στον ύπνο σου, είναι καλό σημάδι: ευχάριστα νέα και ενδιαφέρουσες δουλειές θα σου παρουσιαστούν σύντομα. Αν τα δείς σπασμένα, κουτσομπολιά και μικρότητες θα είναι κάτι που θα σε ενοχλήσει.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program