Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Απόκριες 2010

Γυρίσαμε, και είναι καλό αυτό; Μας φαίνεται καλό λόγω συνήθειας, εμείς και άλλο ένα εκατομμύριο άνθρωποι γύρισαν σήμερα από τα χωριά τους, πόλεις τους, στην πρωτεύουσα, έχοντας πάρει μια ανάσα που θα αντέξει (για τους περισσότερους) ως την 25η Μαρτίου (πέφτει Πέφτη φέτος).

Παρασκευή: πολύ βροχή! έβρεχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου, έβγαλε όση βροχή δεν έριξε όλο το χειμώνα! Έπειτα, παρήγγειλα 1 κιλό κεμπάπ, από το ύψος του Βελεστίνου για να το έχουμε σίγουρο! Πήραμε και πατέρα στο σπίτι μετά το χειρουργείο, ολική αρθροπλαστική γόνατος. Δεν κρατιόταν με τίποτα και του ήρθε κουτί το τριήμερο. Μόλις 10 μέρες μετά το χειρουργείο, βγήκε και τις τρεις μέρες στο καφενείο με το Π, κάτι που θεωρούσε αδιανόητο να μην κάνει! Φάγαμε το κεμπάπ μια χαρά, τι Χασιά, Βάρη, Σταμάτα, Βαρυπόμπη, Καλύβια, Χολομώντας, Λαγκαδάς;;; Αν δεν έχει φάει κάποιος κεμπάπ της Λάρισας, δεν έχει κλείσει τον κύκλο της αναζήτησης του πιο νόστιμου και γεμάτου χοληστερίνη αρνίσιου μεζέ!!!

Σάββατο: προλάβαμε και ήπιαμε ένα καφέ στον ήλιο της πλατείας Ταχυδρομείου, πριν αρχίσουν οι βροχές! Πολύ βροχή πάλι, ποτάμια έτρεχαν από τους ουρανούς! Ήρθε και η averfoula και κάναμε καρέ! Α, ήρθε και η ζωγράφος Μαίρη και φάγαμε παρέα, μας διηγήθηκε και τις εμπειρίες που είχε από το ταξίδι στην Αμερική.

Κυριακή: εφημερίδες, φαγητό, καρναβάλι το βράδυ, βροχή και 4 βαθμοί Κελσίου! Ήπιαμε και μια μπυρίτσα με παρέα, είδα και τον "φαροφύλακα" του χωριού αργότερα.

Δευτέρα: μια βόλτα στο μπουρανί στον Τύρναβο, καφές στο χωριό, φαγητό, λίγος ύπνος και επιστροφή.
Έχω και φωτό μου με την πυρόξανθη μπούκλα αλλά δεν θα εκτεθώ, λέω να κρατήσω ψηλά για λίγο ακόμα το κύρος μου ;-)

ΥΓ: Δεν σας εύχομαι καλή σαρακοστή, δεν μου πάει, να είστε καλά σας εύχομαι κάθε μέρα, κάνοντας αρχή από αύριο!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program