Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Berlin 2010

Βγήκαν τα νέα εισιτήρια της Aegean, αν δεν σας ειδοποίησαν ακόμα! Μιας και ξεχάσαμε κάτι γωνίες απάτητες πέρσι και στο τέλος βρήκαμε κάτι ωραίες μπυραρίες με εκείνο το τρομερό κότσι, είπαμε να κάνουμε μια επανάληψη! Είπαμε, το Βερολίνο είναι έρωτας πια, ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ: Κάποιος να δουλεύει και να πληρώνεται! Γιατί μας βλέπω στη γύρα για δανεικά σε λίγο... Πάμε τώρα που προλαβαίνουμε!

ΥΓ1: Τι θυμήθηκα τώρα;;; S-Bahn, U-Bahn, Strasse, για να το δώσω με λίγα λόγια να γίνει κατανοητό: μόλις βρήκα το λόγο για να είμαι χαρούμενος μέχρι τα μέσα Μάη!!! Μετά βλέπουμε!

13 ΣΚΕΨΕΙΣ:

averfoula 23/2/10, 11:05 μ.μ.  

Δυο εισιτήρια ακόμα μπορούμε να κλείσουμε?Τώρα που μάθατε τα κόλπα ε? Γερμανικά ποιός θα μας μάθει? Αντε με τα ιταλικά κουτσλα στραβά κάτι γίνεται.Μην ανησυχείτε για τα λεφτά, παίζω και τζόκερ τώρα!!!

xunder18 23/2/10, 11:16 μ.μ.  

Ich bin eine griechische man! που λεει και ο Βας...

Unknown 24/2/10, 12:18 π.μ.  

Καλησπέρα,δε έλω να μου δώσεις τη λοσιόν σου γιατί δεν κατάλαβα τι είναι.Είμαι Αιγόκερως και επειδή ζήτησες παραγγελιά τραγούδι θα ήθελα το "τι'ναι αυτό που τόσο σε φοβίζει" του Β.Λέκκα. Ο μπαμπάς δεν είναι καλά,απλά περιμένουμε, η ασθένεια όμως τον αναγένησε, είναι ένας άλλος, υπέροχος άνθρωπος.Εδώ και 5 μήνες μετά απο 10 χρόνια μένω πάλι μαζί τους (επέστρεψα σπίτι).Και παρ'ότι άλλαξα πόλη και ζωή για να είμαι εδώ δεν υπάρχει κανένα μέρος που θα ήθελα να είμαι.Περιμένω το τραγούδι.Καληνύχτα.

Unknown 24/2/10, 12:20 π.μ.  

Κανένα άλλο μέρος που θα ήθελα να είμαι,εννοώ.Νυσταγμένη ταχύτης.

xunder18 24/2/10, 1:07 π.μ.  

Χριστινα καλωσηρθες, για να μη μπερδευομαστε καλυτερα να απαντας στο ιδιο ποστ για να υπαρχει μια συνεχεια :p . Δεξια εχει τους τιτλους απο μερικα ποστ που ο Γιωργος θεωρει σημαντικα ή τελος παντων τα ξεχωριζει ;) Φιλικα το λεω! Καλο βραδυ .

Basano 24/2/10, 7:15 π.μ.  

Καλημέρα,

Θα μου πάρεις το σκουφάκι που μου έχεις τάξει???

Χριστίνα καλώς ήρθες!!!
Γράφε κορίτσι μου όπου θες ... Στην αρχή ηταν αυστηρός ο Ιωνάθαν τώρα έχει ... στρώσει!!!!!

Φιλιά!!!!

Ionathan 24/2/10, 8:37 π.μ.  

Καλημέρα σε όλους.

Χριστίνα, φυσικά και δεν θες από τη λοτιόν μου βρε, σε πείραζα αλλά μας βγήκες Αιγόκερος ;-) (εσείς είστε πιο παλαβοί από τους άλλους βέβαια αλλά θέμα για άλλη ώρα).

Το τραγουδάκι σου θα μπει τάχιστα!

Εύχομαι τα καλύτερα για τον μπαμπά σου. Μόνο Avastin παίρνει; Το Tarceva του το είπαν σαν επιλογή; Έτσι γίνεται με τον καρκίνο, μας αλλάζει και όποιος πιάσει σωστά το μήνυμα αλλάζει προς το καλύτερο, για να προλάβει!

Ένα μπράβο για σένα που γύρισες πίσω! Να τον χαρείς όσο μπορείς!

ΥΓ: Καλά θα ήταν να απαντάτε στο ίδιο post αλλά αυτά πια είναι μικροπρέπειες και δεν χωράνε στη δική μας τη ζωή! Κάντε ότι θέλετε όπου θέλετε.

ΥΓ2: Εννοείται ότι θα έχεις σκουφάκι αλλά και άλλα σουβενίρ από το Βερολίνο! Σουβενίρ για όλους!

Maria Nefeli D 24/2/10, 12:06 μ.μ.  

Δηλαδή και σε εμένα θα πάρεις δωράκι ή με ξέχασες επειδή δεν είμαι εκεί κοντά σας να μπορώ να συναντιόμαστε??? Και αν έγινε αυτό σε συγχωρώ γιατί σε σέβομαι..:))

Καλημέρα σε όλους!

ΥΓ: Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα.. για αυτό πέρασα απο εδώ στην τρελλοπαρέα να πάρω θετικότητα για να έχω δύναμη στην αρνητικότητα που θα ακούσω..

Μαρία

Basano 24/2/10, 7:39 μ.μ.  

Καλώς την Μαρία!!!!!
Γιατί δύσκολη???? Κλείσε τα αυτιά σου στα αρνητικά και σκέψου θετικά μικρή μου.
Μπόρα είναι θα περάσει!!!!!!
Φιλάκια!!!!

Maria Nefeli D 24/2/10, 8:17 μ.μ.  

Γειά σου αγαπητή μου φίλη Σούλη,

Δύσκολη μέρα σήμερα, μα πέρασε τώρα και αυτή... άκουσα τα αρνητικά τους που είχαν να μου πούν (οι γιατροί) και τώρα περιμένουν απο εμένα να διαλέξω ένα απο τα δύο.. ποιότητα ζωής ή δάρκεια ζωής?? αν θα διαλέξω διάρκεια θα πρέπει καθε 2 μήνες μικροχειρουργίο... που και αυτό δεν θα πάει και για πολύ γιατι θα υπάρχουν επιπλοκές... αν θα διαλέξω ποιότητα μου λένε πως δεν θα αντέξω πολύ... έτσι λένε όμως!! Εγώ θα τους αλλάξω γνώμη... είδη τους παραξενεύει που στέκω ακόμη!!

Αυτά αγαπητή μου φίλη Σούλη..τώρα κατάλαβες ως προς τι η δύσκολη μέρα... και προκειτε να ακολουθήσουν και άλλες.. Δεν μπορώ να πω άλλα δημόσια αρκετα εκτεθήκαμε..:))

ΥΓ: Για χαρά σου Γιώργη!!!!

Basano 24/2/10, 8:58 μ.μ.  

Καλή μου, εκτεθήκαμε σε ποιους? Ποιος μπορεί να μας κρίνει???
Κάνε αυτό που νοιώθεις Εσύ καλύτερο...
Εδώ είμαστε για να ανατρέπουμε θεωρίες, στατιστικές...
Αστους να ... Παραξενεύονται ... εμείς ξέρουμε καλύτερα!!!!
Καληνύκτα!!!
Να έχεις όνειρα γλυκά!!!!
Να έχουμε καλό ξημέρωμα!!!!

Katerina 24/2/10, 9:11 μ.μ.  

Τι καλά!
Να περάσετε αξέχαστα...
:)

Ionathan 25/2/10, 1:39 μ.μ.  

Να ρίξω μια χειροβομβίδα ή μια βόμβα μεγατόνων, μας χρειάζεται που και που:

χτες που ταξίδευα, σκεφτόμουν πόσο μίζερος ήμουν παλιότερα, που είχα όλες τις έγνοιες που έχει κάθε άνθρωπος της καθημερινότητας. Ανησυχία για τα επαγγελματικά, για το οικονομικό, για καθετί που ανησυχεί ο μέσος άνθρωπος μάλλον.

Και έφτασα να αναρωτιέμαι, πως θα ήταν η ζωή μου και αν θα είχα αρρωστήσει από καρκίνο αν ήμουν γενικότερα πιο χαλαρός και πιο ανέμελος τα τελευταία 10 χρόνια! Μέχρι στιγμής, πιστεύω πως ο καρκίνος μου φούντωσε μετά από μεγάλη πίεση στον επαγγελματικό χώρο για ένα χρόνο. Και λέω, αν ήμουν πιο αναίσθητος ή αν τους είχα πει πιο νωρίς: "να πάτε να... απαυτωθείτε", μήπως ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα! Κανείς, δεν ξέρει, υποθέσεις κάνω αλλά νομίζω πως όλα αυτά έχουν βάση.

Κι έρχομαι στο σήμερα:
πριν λίγες μέρες, όταν πήγαινα να πάρω τα αποτελέσματα των αξονικών, αν και ήμουν αισιόδοξος γενικότερα λόγω της κλινικής μου κατάστασης, στο δρόμο έκανα και σχέδια για την περίπτωση που θα προέκυπτε κάποιο κακό σενάριο. Αν μου χτύπαγε τίλτ κάποιο άλλο όργανο, κανένα συκώτι, καμιά μετα-στασούλα γενικότερα!

Το σενάριο διαφυγής λοιπόν έλεγε ξεκάθαρα: σε περίπτωση υποτροπής, μιας και τα κουκιά είναι μετρημένα πια, το πρώτο πράγμα που θα έκανα την επόμενη μέρα θα ήταν να κλείσω εισιτήρια για να πάω στο Βερολίνο! Να κάνω άμεσα δηλαδή κάτι που θέλω πολύ! Και σαν συνέχεια θα έρχονταν κι άλλα ταξίδια και αγαπημένα πράγματα!

Οι εξετάσεις ήταν καλές, τα αποτελέσματα "ενθαρρυντικά" που λέει και ο Κύρος. Αυτό τι σημαίνει; Πως πρέπει να μπω σε πρόγραμμα συντήρησης;;; Να κλειστώ στο καβούκι μου, να κάνω οικονομία δυνάμεων, χρημάτων, αντοχών; Για ποιο λόγο; Για να έχω δυνάμεις, χρήματα και αντοχές για τη στιγμή που θα υποτροπιάσω; (αν...) Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να γίνουν όλα αυτά, τώρα που είμαι καλά, τα πνευμόνια ανοιχτά και ο κορεσμός έστω στο 93-95!

Δεν το λέω για μένα, για να το πιστέψω εγώ! Εγώ το πήρα το μάθημά μου, το γράφω για να το σκεφτείτε και σεις, αν είστε κλεισμένοι μέσα και ... αναμένετε (τι;...), να την ακούσετε αλλιώς και να βγείτε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν! Και σας χαροποιούν! Ίσως έτσι να εμποδίζουμε τα καρκινικά κύτταρα να διαιρεθούν! Κι αν όχι, τουλάχιστον αν έρθει ποτέ μια δύσκολη στιγμή που θα πρέπει να βάλουμε πλάτη, θα έχουμε να θυμηθούμε όλα αυτά που κάναμε και θα είμαστε πιο δυνατοί τότε, νιώθοντας ευχαρίστηση που δεν χάσαμε χρόνο αλλά τον αξιοποιήσαμε!

Για σένα το λέω...

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program