Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Βυθισμένες άγκυρες, Μίλτος Πασχαλίδης

Αγαπητή ρόουζμπερυ, το τραγουδάκι που ζήτησες ήταν λίγο βαρύ. Ζήτησα τη βοήθεια του Γιώργου για το πως να το χειριστώ και μου ειπε να πάρω πρωτοβουλία και να σου αφιερώσω ένα του ίδιου καλλιτέχνη, πιο χαρούμενου. Σαββάτο βράδυ, μου είπε θα πας σινεμά εσύ μάλλον, φιλιά:

2 ΣΚΕΨΕΙΣ:

hope_1960 27/2/10, 11:13 μ.μ.  

Μυρτιλακι μου,ασε την Σουλη να λεει.Το τραγουδακι που σου αρεσει το εχει αναβασει ο Γιωργης (οταν δεν ασκουσε λογοκρισια)στην αυθεντικη του εκτελεση απο τους graviton.Απολαυσε το .Ο Πασχαλιδης του προσθετει περισσοτερη γλυκα.

Ionathan 28/2/10, 7:33 μ.μ.  

Μπερδευτήκαμε λίγο αλλά δεν πειράζει. Πριν τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση, θα βλέπετε ποιος έχει αναρτήσει κάθε post: "Αναρτήθηκε από". Το παρών τραγούδι το ανήρτησε η ζωγράφος του Γλάρου Μαίρη (αλλά ορθά τα έχωσες στη Σούλη Ανθή, καθώς φταίει μονίμως ;-) )

Σε λίγο που θα αποκτήσει δικαιώματα διαχειριστή και η averfoula, θα γίνει εδώ ... τση κακομοίρας... Ότι απίθανο τραγούδι υπάρχει, θα το ακούσετε τώρα ;-)

Το έχω ξαναπεί, όποιος θέλει να γράφει ή να βάζει μόνος του τη μουσική του (για να αποφύγετε τη λογοκρισία μου ;-) ), πείτε το να σας βάλω στους συγγραφείς και θα μπορείτε να γράφετε και σεις. Ελεύθερα!

ΥΓ: Ανθή, με είχες πετύχει στα πολύ καλά μου τότε και σου είχα βάλει το τραγούδι που ζήτησε το μύρτιλο από τους Graviton . Τι τραγούδι κι αυτό, απορώ πως τα ακούτε, τς τς τς ;-ρ

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program