Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Go Tarceva, go!!!

Γίνομαι υπερβολικός;;; Καρκινοπαθής και υπερβολικός πάει;;; Ή ισχύει η συνθήκη:

If (Άνθρωπος=Καρκινοπαθής) then
Υπερβολή στο maximum
Endif

Χωρίς Else!!!


Πετάξτε τους αξονικούς, δεν τους χρειάζομαι προς το παρών, μπορώ και κάνω τη διάγνωση μόνος μου! Ότι είπα στον γιατρό τα Χριστούγεννα αυτό γράφει και το πόρισμα.

Η αξονική Άνω/Κάτω Κοιλίας είναι αρνητική: "Οστεοσκληρυντικές αλλοιώσεις σε σπονδύλους και στο ιερό οστό", να 'χαμε να λέγαμε!!! Οι αλλοιώσεις που έχω στα οστά από παλιά, σοβάτισμα από πάνω με ασβέστιο και νάτη η οστεοσκλήρυνση, μια χαρά, ταμάμ!

Η θώρακος έχει περισσότερο ενδιαφέρον: έχει εξαφανιστεί η ατελεκτασία, άνοιξε ο πνεύμονας δηλαδή και δουλεύει (ο τεμπέλης...), έχει φύγει το υγρό που είχα χαμηλά (στα έλεγα εγώ γιατρέ και μου έπαιζες τα φρύδια...) και ξεχωρίζουν οι δύο όγκοι που έχω, ένας στην πύλη εισόδου του δεξιού άνω λοβού του πνεύμονα και ένας ψηλά. Κόλλησαν βέβαια τα ντοτόρια γιατί η προηγούμενη αξονική είχε γίνει εν μέσω ολικής ατελεκτασίας και δεν φαίνονταν τίποτα, δεν έχουν με τι να κάνουν τη σύγκριση! Λέει όμως ο αγαπητός ακτινολόγος, επι λέξει: "δίνουν ωστόσο την εντύπωση να παρουσιάζουν ελάττωση στην παρούσα εξέταση". Άσε τις εντυπώσεις γιατρέ και να περάσουμε στο πρακτέο, όλο εντύπωση κάνουμε... Από κει και πέρα, βρίσκει τις παλιές εστίες στα οστά, μου κοπανάνε εδώ και 5 μήνες ένα λεμφαδένα 0.8 εκ (αν είναι κάτω των 10 εκ δεν θέλω να ξέρω).

Πες μου αγαπητέ καρκινοπαθή, εσύ που με νιώθεις, που την έχεις φάει την πλατίνα με το κουτάλι και τις ταξάνες με το κιλό, είμαι υπερβολικός αν την πιω όλη τη σαμπάνια απόψε; Φταίω εγώ που έφυγε ο φελός και πήγε στο μπαλκόνι του γείτονα;;; Αν μείνει ανοιχτή μέχρι αύριο αυτή, θα γίνει νερό, κρίμα δεν είναι;;; Είμαι στα 2 ποτήρια, θα κάνω ένα διάλειμμα για το μπάνιο μου, να ΛΑΒΩ τη ΘΕΑ Ερλοτινίβη και αφού της δώσω το χρόνο της να αφομοιωθεί με ευλάβεια από το κουρασμένο μου κορμί, θα συνεχίσω με τη σαμπάνια μέχρι τελικής πτώσεως!

ΥΓ: Εννοείται πως είχα προαίσθημα για το πάρτυ αύριο, το είχα σχεδόν σίγουρο, η διακοπή ήταν που με ταρακούνησε λίγο και τα πονάκια.

ΥΓ1: Ανθή, έτσι λένε, ότι πρέπει να την πιούμε από την γόβα τη σαμπάνια;;; Που να βρεθούν τόσες γόβες βρε; Τα ποτήρια τσάμπα τα πήρα; Άσε την ποδαρίλα για άλλη φορά καλύτερα ;-)
Συμπληρώνω γιατί το Βάσανο δίνει ρέστα σήμερα, τι μαμούνι είσαι συ παιδί μου; Τρομάζω... Τέτοια λέει θα μας φέρει αύριο!

Σας φιλώ όλους, όσους με σκέφτεστε και αγωνιάτε για μένα, μακάρι να έχουμε όλοι καλά αποτελέσματα. Δύναμη έχουμε για να αντέξουμε στις ανηφόρες, ας πανηγυρίσουμε τώρα που έχει κατηφόρα! Go Tarceva, Gooooooooooooo!!!

20 ΣΚΕΨΕΙΣ:

vanesa 19/2/10, 8:14 μ.μ.  

μπραβο ιωναθαν παντα τετοια πιες ενα ποτηρι και για μενα
αντε γιατι μπηκα, βγηκα εκατο φορες σημερα για να μαθω νεα
να περασετε ωραια αυριο φιλακια

averfoula 19/2/10, 8:34 μ.μ.  

Καλά νεα χωρίς τραγούδι και χορό δεν γίνεται, νομίζω, έτσι?Γι αυτό ανέβασε, σε παρακαλώ το The Herbaliser - Can't Help This Feeling
Αααα και το θέλω πρώτη μούρη, ναι? έτσι να διασκεδάζουμμε και τον κόσμο που μπαίνει, βγαίνει να μάθει νέα
Ααααααααααααα... ανάσανα
http://www.youtube.com/watch?v=fEwbh51y-HI

Ionathan 19/2/10, 8:46 μ.μ.  

Vanesa,

σε ευχαριστώ και το 4ο ποτήρι θα είναι για σένα. Περιμένω νέα σας, γράψε μου όποτε μπορείς!

Καλό βράδυ, φιλιά!

Basano 19/2/10, 9:08 μ.μ.  

Άντε στην υγεία μας !!!!!!!!!!!!!
Χικ, έτσι όπως με βλέπω μαλλον θα έρθω λίγο ζαλισμένη αύριο!!!!!!!
Δίκιο έχει η αδελφούλα βαλε κανένα τραγουδάκι… Πάρτι έχουμε που το βλέπω να βαστήξει μέχρι αύριο, μεθαύριο, όσο αντέξουμε !!!!!!!!!

Πολλά πολλά ζαλισμένα φιλιά (χικ)

Ionathan 19/2/10, 9:14 μ.μ.  

Αδερφούλα,

τι γούστα είναι αυτά; Δεν μου άρεσε με την πρώτη, να το ξανακούσω μερικές φορές και αν με πείσει θα το βάλω, αλλιώς θα φας πόρτα χα χα χα! Έχω το δικαίωμα σε σένα!

Basano 19/2/10, 9:16 μ.μ.  

Βάλε ότι ΜΟΥΣΙΚΉ κάνεις κέφι!!!!!!! Είναι δικιά σου η ΝΥΚΤΑ!!!!!!!!!!

vanesa 19/2/10, 11:00 μ.μ.  

ιωναθαν ξεχασα να αφησω παραγγελια για αποψε
κατσιμιχαιοι
'γελα πουλι μου γελα"
γουσταρεις?

Katerina 19/2/10, 11:57 μ.μ.  

:)))

Ionathan 20/2/10, 12:16 π.μ.  

Επ επ, Κατερίνα; Εύκολα το έσκασες!!! Γύρνα πίσω και δήλωσε ζώδιο, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τούτο το blog!

Αν είσαι Αέρας κερδίζεις extra bonus και αν είσαι Ζυγός, κερδίζεις τον κόσμο όλο ;-)

Περιμένω έεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;

Katerina 20/2/10, 12:30 π.μ.  

Κριός...
Απρίλης του '75.
Όσο για τα κέρδη...προτιμώ να χαίρομαι για τα "κέρδη" των άλλων.
Να στε πάντα καλά.
:)

Ionathan 20/2/10, 12:39 π.μ.  

@ Κατερίνα: α είσαι και συ 27 ετών, όπως και οι άλλοι 75ρηδες εδώ μέσα!!! (σσσσσσσσσσσσττττ)

Τση φωτιάς είσαι δηλαδή! Άντε γιατί φυσάει πολύ αέρας εδώ μέσα και θα σβήσετε μου φαίνεται... μαζευτείτε να κάνετε μια μεγάλη φωτιά!

ΥΓ: Ξέρεις την απάντηση στην ερώτηση: τι θα σπάσει αν χτυπήσει ένας Κριός το κεφάλι του στο τοίχο, έτσι;;;; ;-) (Έχουμε και μια Λήδα Κριγιό εδώ)

Katerina 20/2/10, 1:02 π.μ.  

Ο αέρας τη δυναμώνει τη φωτιά ντε...
Έχω σπάσει πολλούς τοίχους με αυτό τον τρόπο.
;)

xunder18 20/2/10, 1:54 π.μ.  

αυτα ειναι!!! αντε θελω και γω ενα ποτηρι χυμο [φυσικο ε...οχι οτι κ οτι..]
τρελανε τους ολους , καντους να ξεχασουν οτι ξεραν...

Κυριακή 20/2/10, 8:56 π.μ.  

Μόλις γύρισα από την δουλειά και μαθαίνω τα καλά νέα. Πάντα τέτοια.
Κυριακή

Ionathan 20/2/10, 9:11 π.μ.  

Ανήλικο και Κυριακή σας ευχαριστώ. Πάντα τέτοια νέα να έχουμε όλοι, γίνεται;

Κατερίνα: αφού είπαμε τα σοβαρά και απαραίτητα, για πες μας και 2 λόγια για σένα, ελπίζω να περνάς για βόλτα από δω μέσα, ας πούμε επειδή σου αρέσουν τα χρώματα ή ο Μάλαμας.... για πες...

Ionathan 20/2/10, 9:21 π.μ.  

Μάχη σώμα με σώμα έδωσα χτες με τη σαμπάνια, δίκαιη μάχη, με κανόνες fair play! Την είχα στη σωστή θερμοκρασία, γέμιζα το ποτήρι μέχρι εκεί που έπρεπε και είχα και τα επιτρεπόμενα συνοδευτικά.

Βγήκα νικητής! όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, αν είναι δυνατόν να μπορέσει να με βάλει κάτω μια σαμπάνια! Με τιμωρεί βέβαια με ένα πονοκέφαλο σήμερα αλλά θα στρώσει.

ΥΓ: Έχω προσέξει πως ο συνδυασμός αλκοόλ και Lexotanil, με ξυπνάει το βράδυ ενώ θα πόνταρε κάποιος ότι θα ξεραίνονταν στον ύπνο μέχρι την άλλη μέρα το απόγευμα! Κανείς παλιός να γνωρίζει; Ή να πάω Ομόνοια να ρωτήσω;;;

me 20/2/10, 1:58 μ.μ.  

μπραβο!ευχομαι παντα καλα νεα!
Γιιτι χρειαζεσαι λεξοτανιλ μαζι με τη σαμπανια για να πας για υπνο?Την αλλη φορα,δοκιμασε σοκολατα.Θα σε βγαλει νοκ αουτ

Maria Nefeli D 20/2/10, 3:04 μ.μ.  

Συγχαρητήρια ρε Μάγκα!!!

Αφιερωμένο με πολύ αγάπη:

http://www.youtube.com/watch?v=sLclgfaC5io&feature=related

Φιλιά

Katerina 20/2/10, 11:58 μ.μ.  

Λοιπόooν...
Περνάω, γιατί μου αρέσει ο Μάλαμας-αλλά όχι ο Πορτοκάλογλου :P-και τα χρώματα. Επίσης προσυπογράφω την άποψή σου για τον Πυγμαλίωνα. Κι ακόμη περνάω γιατί σε χαίρομαι και σε "ζηλεύω" για τη δύναμή σου. Μακάρι να είχε το 1/10 της κι ο πατέρας μου (non-Hodgkins σε υποτροπή).
Αυτάααααα...
Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή!
;)

Ionathan 21/2/10, 12:35 π.μ.  

Οκ, δεν το παίρνω βαρέως για τον Πορτοκάλογλου!

Να τα πούμε αν θες για τον μπαμπά σου και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Γράψε μου ένα mail αν θες. Και σίγουρα είναι δυνατός κι αυτός, ίσως πιο κουρασμένος και φοβισμένος.

Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή επίσης!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program