Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Κάρτα από τη Ρώμη!

Είμαι σε ένα net cafe, ήπια το εσπρεσσάκι μου για να μου γίνει πιο έντονο ότι σε λίγες μέρες την κοπανάμε για Ρώμη, το μαγαζί "τα σπάει" με μια μουσική για 15χρονα αλλά ευτυχώς τα pc έχουν ακουστικά και μπορώ και ακούω τα τραγούδια μας.

Και μου ήρθε η εξής εικόνα στο μυαλό: σε μια βδομάδα περίπου, να με έχει εξαντλήσει η Στέλλα στα μουσεία, Κολοσαία, Βατικανό, στις εκκλησίες που έπαιξαν στο τελευταίο έργο βασισμένο στο βιβλίο του Brown και ... και.... . Και κάπου να τα καταφέρνω και να την  πείθω να καθήσουμε σε ένα καφέ για ένα εσπρεσσάκι!!! Κι εκεί, στο τραπεζάκι, να κάθομαι και να γράφω κάρτες για να σας στείλω, κάρτες αναμνηστικές από τη Ρώμη! Πάντα μου άρεσε αυτό σαν ιδέα, να πάω σε ένα μέρος και να στείλω από εκεί κάρτες σε φίλους. Και μάλιστα να προλάβουν να πάνε πριν από μένα, να περιγράψουν πριν περιγράψω εγώ!!!

Mentalist δεν είμαι όμως, δεν έχω τις διευθύνσεις σας, άρα όποιος θέλει να λάβει καρτούλα ας μου στείλει τη διεύθυνσή του με e-mail, θα στείλω σε όλους!!! Πάρε την κάρτα σου από τη Ρώμη!!!

6 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Maria Nefeli D 28/2/10, 8:18 μ.μ.  

Εμένα πιστεύω πως ξέρεις το μαιλ μου ναί?? άρα περιμένω την καρτούλα μου!!

φιλιά Γιώργη και καλά να περνάς!!

Ionathan 28/2/10, 8:33 μ.μ.  

Μαράκι καλησπέρα,

θα είμαι παραδοσιακός, θα σας στείλω εκείνες τις παλιές κάρτες, από "χαρτί"! Οπότε θα χρειαστώ τις διευθύνσεις σας, σπιτιού ή εργασίας, όπου θέλετε εσείς. Καταλαβαίνω, προσωπικά δεδομένα αλλά δε γίνεται αλλιώς!!!

Φιλιά Μαράκι, να είσαι και συ καλά!!!

Ionathan 1/3/10, 1:19 μ.μ.  

Θα ήθελα να προσθέσω πως εκτός από κάρτες, δύναμαι να πραγματοποιήσω κι άλλες επιθυμίες, όπως πχ "μισό κεφάλι παρμεζάνα" που μου ζητήθηκε (δε λέω από ποιόν)! Ότι θέλετε παιδιά, να σας δώσω τον αριθμό λογαριασμού μου και θα σας χρίσω χορηγούς του ταξιδιού ;-)

Φιλιά!

xunder18 1/3/10, 5:07 μ.μ.  

χαχα εγω μπορω να ζητησω μια ιταλιδα της ηλικιας μου ? ελα γιατι εσυ το χεις θα την πεισεις ! χαχαχα
Αααα μη ξεχασω θελω και pizza made in Italy ΠΑΚΕΤΟ .

Ionathan 2/3/10, 9:19 μ.μ.  

Με λίγα λόγια, να σου στείλω μια Ιταλίδα που θα κρατάει μια πίτσα! Δε θες και πολλά...

ΥΓ: Μήπως να σου στείλω την Καλομοίρα; Όχι Ιταλίδα αλλά το έχει το ξενικό και ξέρει από καλή... πίτσα!!!

Ionathan 7/3/10, 11:41 μ.μ.  

Your cards are in the mailbox waiting for the Italian post service to bring them to you. If i used the correct stamps that i was told to use at the cafe-restaurant-minimarket that was selling stamps, then your card will be there in a few days!

Molti baci!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program