Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ouzo and X-Ray

Ήρθε η ώρα να πιω τα ούζα (1) μου και να φάω τις ακτινοβολίες μου, τις γ, αυτές τις καλές. Που σε άλλη περίπτωση θα ανησυχούσαμε μήπως προκαλέσει... καρκινογένεση τόση πολύ ακτινοβολία αλλά το προσπερνάμε, κάνει και διαγνωστική χρήση! Για να μην έχουμε θέματα με πρόωρες ερωτήσεις, τα κανόνισα έτσι ώστε να ξέρω τα αποτελέσματα λίγο πριν το Σάββατο, να προλάβω να στουμπώσω λίγη ερλοτινίβη ακόμα!

Αν και με τραβάει λίγο από δω, με τσιτώνει λίγο από κει, δεν θα σοβαρευτώ τώρα στο τέλος ούτε θα υποχωρήσω, φουλ επίθεση! 

Ετοιμαστείτε για σαμπάνιες το ΣΚ να το γιορτάσουμε, τις δικές σας δεν τις ήπιαμε ακόμα, έχω και γω μια δική μου που θα την ανοίξω ότι διάολο και να λένε τα πορίσματα. Βάσανο, Top model, Μύρτιλο, να είστε έτοιμες για δράση, Σάββατο ή Κυριακή να τα πούμε. Δείτε και σεις το πρόγραμμά σας. 

Νέο αίμα μυρίζομαι και δεν έχω συνηθίσει να μου λένε όχι: Σμάλτο στις επάλξεις, το καθήκον σε καλεί και σε περιμένουμε. Λουκία, βάλε μπροστά τον ωροσκόπο Ζυγό και ετοιμάσου για τη συνάντηση. Vanesa, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίζαμε, είσαι μακριά όμως και δεν στο ζητάω.

Εννοείται πως περιμένω την θετική απάντηση όλων που ανέφερα και επίσης, είναι ευπρόσδεκτος όποιος άλλος θέλει να έρθει στην παρέα, σαμπάνια θα υπάρχει άφθονη. Αυτή η συνάντηση θα είναι καρκινοπαθών ή ατόμων άμεσα σχετιζόμενων, για υγιείς θα γίνει άλλη.

Έχετε όλο το χρόνο να ετοιμαστείτε, ψυχολογικά και σωματικά, εγώ θα ετοιμάσω την λοτιόν μου Second Edition, έχω ιδέες για αναβάθμιση! Οπότε το δωράκι σας θα είναι εξελιγμένο μοντέλο ;-)

(1) Το σκιαγραφικό έχει γεύση ούζο, λεπτομέρεια για όσους δεν έχουν κάνει ποτέ αξονική κοιλίας 

8 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Basano 16/2/10, 2:43 μ.μ.  

Δηλώνω παρούσα!!!!!!!
Οποτε κάνετε κέφι!!!

vanesa 16/2/10, 11:10 μ.μ.  

μπορει να ειμαι μακρια αλλα δηλωνω παρουσα με τη σκεψη μου
οι ευχες μου και ολη η θετικη ενεργεια που μπορει να διοχετευθει ειναι μαζι σου
καληνυχτα σε ολους

Unknown 17/2/10, 3:40 μ.μ.  

Αν πρόκειται για το Σάββατο είμαι και εγώ μέσα με όλη μου την καρδιά. Αλλιώς με την πρώτη ευκαιρία...

Γιώργο το βιντεάκι με συγκίνησε. Πάντα πίστευα ότι θα έχω χρόνο να τα βρω με την μητέρα μου αλλά ο Μεγάλος είχε άλλα σχέδια.
Μου έγινε μάθημα...

Κάνη ζέστη ή εγώ έχω πάλι φουντομάρα;

roseberry 17/2/10, 3:50 μ.μ.  

Κι εγώ μέσα είμαι. ( θεού θέλοντος και καρκίνου επιτρέποντος).

Και ζέστη κάνει, και φουντομάρα έχεις Λουκία. ;)

Ionathan 17/2/10, 5:44 μ.μ.  

Το βίντεο το έβαλα για να χτυπήσει καμπανάκια, σε όποιον θέλει να τα ακούσει!

Νομίζεις Λουκία πως θα τη γλυτώσεις; Ώπερ και εγένετο Σάββατο λοιπόν και τα σκυλιά δεμένα. Λεπτομέρειες θα πούμε σε 1-2 μέρες.

Το Μύρτιλο είναι μέσα, όπως πάντα και πάλι έχει δίκιο: έχει ζέστη, περίεργη άνοδος της θερμοκρασίας αλλά εσείς οι γυναίκες την έχετε μόνιμη την φούντωση, τη φλόγα!

Τα ξαναλέμε, molti baci!

hope_1960 17/2/10, 6:11 μ.μ.  

δεν το χανω με τιποτα!!!!!!!!!
Να ρωτησω κατι,
οταν λες τοπ μοντελ ,εμενα εννοεις ετσι?

Ionathan 17/2/10, 6:16 μ.μ.  

Αυτή την απορία είχες Ανθή και δεν απάντησες ακόμα;;;

Αν ξέχασες, ζούμε, μες το ροζ φόρεμα να σε ξαναδούμε ;-)

Φιλιά!

Ionathan 18/2/10, 11:59 π.μ.  

Buongiorno,

απάντησε θετικά και το σμάλτο οπότε αυτή τη φορά δεν θα γίνω κακός και φωνακλάς!

Πήγα πρωί πρωί στο νοσοκομείο μήπως βγάλω άκρη με το εξάνθημά μου, προβλέπω ενόχληση πάλι στα πόδια. Τσάμπα τη βενζίνη που έκαψα και είναι και δυσεύρετη τώρα...

Οπότε για να μην είναι τελείως άστοχη η έξοδός μου, πέρασα και πήρα τις σαμπάνιες για το Σάββατο, ναι πήρα μερικές για να μας φτάσουν, μερικοί είναι καλά ποτήρια ;-)

Τα λέμε, molti baci!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program