Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Μέρη που θα ήθελα να ταξιδέψω!





9 ΣΚΕΨΕΙΣ:

averfoula 19/3/10, 11:46 μ.μ.  

Εδω θα μπορούσαμε να βλέπουμε εικόνες απο όποιο μέρος του κόσμου μας έχει μαγέψει είτε το επισκεφτήκαμε είτε θα θέλαμε να το επισκεφτούμε.
Η εικόνα είναι απο το καταφύγιο του Άστρακα στην περιοχή της Πίνδου στο Πάπιγκο, μέρη μαγευτικά

xunder18 20/3/10, 1:42 π.μ.  

Aντε averfoula! Τι περιμενεις? ΠΑΣΧΑ ερχεται ! βουρ :D

Ionathan 20/3/10, 2:27 π.μ.  

Δε μου λες αβερφή; Αυτές τις φωτογραφίες τις έχετε τραβήξει εσείς; Ή καλύτερα, ο Άλκης;;; Αν ναι, Λουκία ορίστε ποιος πρέπει να ψάξει το ICONS για συνεργασία! Σαν παραμύθι είναι!!!

averfoula 20/3/10, 11:20 π.μ.  

Για να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις, οι πρώτες τρεις είναι δικές μας, οι άλλες είναι αναρτημένες σε site του καταφυγίου.Νομίζω όμως οτι και οι δικές μας δεν είναι άσχημες.Γενικά τα Ζαγοροχώρια είναι μαγευτικό μέρος και σου δίνει τη δυνατότητα να επιδοθείς σε διάφορες δραστηριότητες.Κάποιος που ανέβηκε 300 και σκαλιά δεν θα κολλήσει στο να περπατήσει μερικά χιλιόμετρα μέσα στη φύση εεεε?

***Ανήλικο, που μπορεί να έχεις ενηλικιωθεί κιόλας, τα Ιωάννινα είναι 2 μιση ώρίτσες απο Θεσσαλονίκη, για καφέ πας πια.Πάρε γονείς και αδερφούλες, ξεσήκωσέ τους να σε πάνε βόλτα.Πάσχα στο χωριό μου παραδοσιακά και φέτος, μετά μπορεί να πάμε καμμιά βόλτα προς Ήπειρο.

xunder18 20/3/10, 1:54 μ.μ.  

Σιγα μη τους κουβαλησω , μονος μου θα παω :P .
Αν και φετος μαλλον παιζει το χωρια για πασχα!

Ionathan 20/3/10, 5:04 μ.μ.  

Το Ανήλικο είναι ακόμα ανήλικο, μόνο στα κιλά έχει ενηλικιωθεί ;-)

Και στο Πάπιγκο μου έλεγε πως θέλει να πάει με ένα κορίτσι, ονόματα δε λέω;-) Μόνο μην πας τόσα χιλιόμετρα με τσίτα τα γκάζια, στάσου και λίγο στην άκρη να ρεμβάσεις το τοπίο και να τραβήξεις καμιά φωτό. Όλο και κάποιος τοίχος θα βρεθεί να ποζάρει χα χα χα!

Γεια σου ρε τζούνιορ!

xunder18 20/3/10, 6:36 μ.μ.  

το πρωτο δε το σχολιαζω γιατι δε με παιρνει , το δευτερο το αφηνω ετσι παλι δε σχολιαζω , γιατο τριτο εχω να πω οτι εχεις ακομα δρομο για να μπορεσεις αν καταλαβεις την ΤΕΧΝΗ μου :D .
Μη χανεσαι ! ;)

averfoula 20/3/10, 10:14 μ.μ.  

Ε βέβαια με τους γονείς θα πας εκδρομή όταν υπάρχει amore?Δική μου άστοχη πρόταση, αυτό λέγεται χάσμα γενεών? Το άκουγα κάποτε να το λένε. Μικρέ μη κολλάς απο τα σχόλια για κιλά κτλ, σε έχω κόψει εσένα είσαι κατακτητής, έχεις τον τρόπο σου.

xunder18 21/3/10, 2:40 π.μ.  

Τι να κολησω στα κιλα ? χαχα Αυτα κολανε σε μενα ! δε φταιω εγω (παντα).
Χασμα γενεων ? πρεπει πλεον να αλλαξουν το χασμα ειναι πολυ "μικρο" :P .

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program