Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Εκχύλισμα φύλλων Papaya

Τα ρίχνω πρώτα για μένα, για να μην ενοχληθείτε όσοι ασχολείστε με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας. Λέω πάλι καλά που δεν έχουν υπολογιστή στο σπίτι μου οι γονείς μου, θα έβρισκαν αυτό το άρθρο και την άλλη μέρα θα φύτευε ο πατέρας μου papaya! Μπορεί να μην πιάνει στον κάμπο αλλά θα προσπαθούσε να την κάνει να πιάσει, σε θερμοκήπιο, σε τεχνητό πάγο, ότι χρειάζονταν τελικά!!!

Το διάβασα από το ξένο forum που παρακολουθώ:

Papaya Leaf Extract, did you see the news release, yesterday there was a news release that a University of Florida research has proven Papaya leaf extract kills cancer. Of course it does not specify how to get this extract or how to take it, they are going to patent their results. But I did notice that Papaya leaf tea is available at health/herbal stores and amazon. Και λέει με λίγα λόγια πως ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο της Φλόριδα ότι έρευνες απέδειξαν ότι εκχύλισμα φύλλων Παπάγια σκοτώνει τον καρκίνο! Το λέει ο άνθρωπος πως δεν αναφέρεται πως παίρνεται αυτό το εκχύλισμα αλλά βρήκε στην amazon πάραυτα τσάι από φύλλα papaya. Ο ίδιος προσθέτει στη συνέχεια:

"I visited with my thoracic surgeon yesterday, my first follow up since my lobectomy, we discussed the natural or alternative methods such as laetrile(apricot kernels), high concentration of vegetable juices and or fruit juices and PH balancing. I liked his reply; we have no known prevention or cure, these alternatives are known to cause you no harm so if you want to go ahead and use them. That was what I was thinking, so I ordered apricot kernels, bought a lot of low sodium V8, also I have a book called "Get Healthy now" by Gary Null, he has three chapters on cancer. I ordered all the Herbal supplements he recommended. Then after reading this news release I ordered some Papaya Leaf Tea.
It wont hurt me, if it can keep me from having to through that surgery again why not at least try it. That is the way I feel about."

Ο γιατρός του του είπε πως δεν έχει αποδειχθεί ότι αυτές οι μέθοδοι θεραπεύουν ή βοηθούν στην πρόληψη, δεν κάνουν κακό (δεν ξέρω αν είναι έτσι...), οπότε αν θέλει να τις χρησιμοποιήσει, ας προχωρήσει. Εγώ τι να πω, τίποτα! Όταν ζορίζεται ο καθένας, δοκιμάζει το καθετί!

Όσον αφορά στο εκχύλισμα φύλλων papaya, ορίστε και άλλα δύο link, Newsmax Health και Telegraph.

4 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Κυριακή 18/3/10, 2:19 μ.μ.  

Η λογική είναι ότι ''σε ότι πιστεύεις καλό είναι''. Βασικά η πίστη σε κάτι είναι που βοηθάει. Απλά και τα πιο ''άκακα'' φυτά ή βότανα μπορεί να κάνουν κακό αν ληφθούν σε κάποια ποσότητα. Μην ξεχνάμε ότι και το χημειοθεραπευτικό Taxol ανακαλύφθηκε από το εκχύλισμα του φλοιού ενός δέντρου. Οπότε συμβουλή μου είναι το ''παν μέτρον άριστον'' που λέγαν και οι σοφοί αρχαίοι. Λογικές ποσότητες για να μην έχουμε κακό αντί καλού. Αυτό τηρώ και γω, όχι υστερίες με την υγιεινή διατροφή κλπ. Χρειάζεται και κανένα λουκανικάκι και καμμιά μπύρα για να έχουμε και την ψυχική μας ισορροπία...
Γιώργο, νομίζω στις μπύρες και τα λουκάνικα συμφωνούμε...
Φιλιά

Mana 18/3/10, 2:56 μ.μ.  

Καλό είναι να είσαι ανοικτόμυαλος και να βλέπεις και άλλες εναλλακτικές θεωρίες, αλλά είναι σημαντικό να μην εγκαταλείψεις την παραδοσιακή ιατρική. καλώς ή κακώς την ξέρουμε είναι δοκιμασμένη.

Ionathan 18/3/10, 3:41 μ.μ.  

Κυριακή,
συμφωνούμε 100% στα λουκάνικα και σε καμιά μπύρα, με μέτρο. Εκτός αν έχουμε πάει στη Γερμανία όπου θα πιούμε για τους προηγούμενους και τους επόμενους μήνες!!!

Να σας τη ρίξω τώρα τη μπηχτή όμως για το τσιγάρο; Από μελέτες που έχουν γίνει, διαπιστώθηκε πως το 50% των ασθενών που διαγνώσθηκαν με καρκίνο, μετά από κάποιο διάστημα έγιναν πάλι τακτικοί καπνιστές! Κρίνετε ο καθένας τον εαυτό του! Δεν το παίζω δυνατός, έρχονται πολλές στιγμές που θα ήθελα ένα τσιγάρο αλλά μόνο η σκέψη ότι εμποδίζει τη δράση του Tarceva, με σταματάει.

Mana καλωσήρθες.
Προσπαθώ να είμαι ανοικτόμυαλος, χωρίς όμως να έχω ασπαστεί καμιά από τις εναλλακτικές θεραπείες. Μέχρι πρότινος τις κατηγορούσα όλες, αποφάσισα τουλάχιστον να είμαι ουδέτερος, μερικές από αυτές ίσως να βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους. Στο τέλος καταλήγουμε εκεί που αναφέρει η Κυριακή: ο άνθρωπος πιστεύει πως αυτό το μαγικό φίλτρο που παίρνει (μπορεί να είναι ψευδοφάρμακο) τον κρατάει σε καλή κατάσταση, τον έσωσε, τον προφυλάσσει. Προσωπικά έχω γνωρίσει μερικούς και ναι, υπάρχουν άνθρωποι με καρκίνο που πίνουν καθημερινά φραπελιά, εκχυλίσματα βολβών άγνωστων φυτών και ένα σωρό ακόμα.

Για να δώσω το στίγμα μου επακριβώς, είμαι ακόλουθος μόνο της παραδοσιακής ιατρικής. Βέβαια, και το ξεμάτιασμα το γέλαγα μέχρι που ένα ξεμάτιασμα με γλύτωσε από ένα πονοκέφαλο που είχα συνέχεια για μια εβδομάδα. Για αυτό, αφήνω τουλάχιστον τα αυτιά μου ανοιχτά...

angel 18/3/10, 10:09 μ.μ.  

Όσον αφορά τις τροφές εμένα ο γιατρός μου μου επιτρέπει να τρώω τα πάντα. Μόνο τη σόγια μου είπε να αποφεύγω γιατί φουντώνουν οι ορμόνες μου και αλκοόλ 1 ποτηράκι την ημέρα. Όταν τον ρώτησα για εναλλακτική διατροφή γέλασε και μου λέει '' Ξεκίνα γυμναστική και όλα τα άλλα είναι περιττά''.
Και εγώ είμαι της γνώμης μόνο δοκιμασμένη παραδοσιακή ιατρική. Τα παίρνω όλα, ότι μου προτείνουν οι γιατροί και φαρμάκι να μου πούνε θα το πάρω. Κάνω και το σταυρό μου και ότι πιάσει...
Γιώργο το ξεμάτιασμα είναι ένα άτυπο μυστήριο (με την έννοια που δίνει η θρησκεία μας). Δεν θα επεκταθώ εδώ μέσα. Θα τα πούμε κατ ιδίαν με την πρώτη ευκαιρία...

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program