Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Συνέταιρος για καφέ!

Εχθές το πρωϊ πήρα μια Χρυσή Ευκαιρία για να χαζέψω, την παίρνω συχνά μιας και είναι η κορυφαία εφημερίδα για να βρει κάποιος παράξενες αγγελίες, ιστορίες ανθρώπων, ιστορίες για γέλια και για κλάματα. Τώρα βέβαια έχουν πέσει οι αγγελίες, στο χθεσινό φύλλο ήταν λίγες. Είτε λόγω οικονομικής κρίσης είτε έχει αποσπαστεί ο κόσμος από τη Eurovision και τη σαμπάνια της Julia.

Κορυφαίες στήλες αγγελιών είναι τα "Ζητώ να μου χαρίσουν". Τι; δεν τα έχετε δει; Χάνετε! Υπάρχουν αγγελίες που λένε: ζητώ να μου χαρίσουν αυτοκίνητο σε πλήρη λειτουργία κλπ κλπ, έγχρωμη τηλεόραση και ότι βάλει ο νους του καθενός!
Εχθές με πήρε βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να έχω κάνει την ένεση και να έχω ξεφυλίσει την ΧΕ! Ξεκίνησα από την εφημερίδα! Το καλύτερο που ανακάλυψα είναι πιστεύω η τάση της μόδας, η τάση των καιρών, το μέλλον: για αυτό θα έχουν συζητήσει εδώ και καιρό οι αριστεριστές, εδώ και μήνες, χρόνια (βλέπουν μπροστά αυτοί)!!!

"Ζητείτει κοπέλα συνέταιρος για καφέ, χωρίς κεφάλαιο, αρκεί να έχει λογαριασμό στο Facebook και πολλούς φίλους".
Κατάλαβες αγαπητέ; Εγώ άργησα να μπω σε αυτό το παραμύθι, έπαιρνα τις πλατίνες όταν ήταν στα forte του το Φατσοβιβλίο! Μετά όμως το ανακάλυψα κάποια στιγμή, αφού όλοι μιλάνε για αυτό, έχει γεμίσει ο τόπος στο web με παραπομπές στο facebook. Έκανα ένα λογαριασμό κάποτε, βρήκα 5-6 καλούς φίλους, όχι ότι είπαμε και τίποτα τρομερό από εκεί μέσα, πιο πολλά λέμε από το τηλέφωνο. Μετά όμως έδρασε ο αλγόριθμος του βιβλίου, η πυραμίδα, ο φίλος σου έχει φίλους και σε βλέπουν, όπως μπορούν να σε δουν και οι φίλοι του 3ου φίλου και πάει λέγοντας... Όταν ανακάλυψα ποιοι μπορούσαν να με βρουν, την έκανα με τρανταχτά πηδηματάκια! Δεν κατακρίνω όμως το Φατσοβιβλίο, ας παίρνει ο καθένας από εκεί ότι θέλει. Και είναι πολλά, παρέα, κουβέντα, ξέρω ανθρώπους που έχουν κάνει σχέσεις από εκεί ή βρίσκουν σεξ (οι πιο απελευθερωμένοι...).

Αλλά να θεωρείται asset το να έχεις πολλούς φίλους στο Φατσοβιβλίο δεν το περίμενα! Πάγιο στοιχείο, κεφάλαιο, πως αναγράφονται τα οικόπεδα σαν Γήπεδα; σε λίγο θα αναφέρεται στα Πάγια των Ισολογισμών, στα βιογραφικά των νέων που θα ψάχνουν για δουλειά: Βαθμός αποφοίτησης: 8.2, Φίλοι στο Facebook: 12.394!

Για άλλη μια φορά πουλήθηκα τσάμπα, την έκανα τη μαλακία μου! Σας τα μαρτυράω όλα και δεν έχω και φίλους, να μπορώ να τους εξαργυρώσω κάποια στιγμή! Έχω μωρέ, πραγματικούς, με σάρκα και οστά.

ΥΓ: Έκανα παρέα παλιότερα με αριστεριστές, όχι ΚΚΕ, αυτοί κοιμούνται ακόμα (συγγνώμη κιόλας). Και ψυλλιάζομαι ότι το επόμενο χτύπημα θα έρθει από το twiter, τι διάλος είναι κι αυτός πάλι; Στα χωριά μας τουίτ τουίτ κάνουν τα τσόνια... τι να πω, να στήσω ξόβεργες να πιάσω καμιά διακοσαριά να τα ταϊζω; Μήπως μου γίνουν asset σε λίγο καιρό;;; 

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program