Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Το κορυφαίο προϊόν Ενυδάτωσης

Πριν κάνω οποιαδήποτε αναφορά στο ταξίδι στη Ρώμη, είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ στο Κορυφαίο προϊόν ενυδάτωσης, αυτό που με έσωσε στη Ρώμη, με βοήθησε να περάσω καλύτερα και έκανε το δέρμα μου αγνώριστο!!! Καθώς μου τελείωνε η UREA της Babe (Μπαμπέ) μπήκαμε Κυριακάτικα σε ένα ανοιχτό φαρμακείο και την ζήτησα. Έψαξαν οι άνθρωποι αλλά δεν την είχαν. Μου πρότειναν την ISO UREA της La Roche-Posay, το καλύτερο προϊόν ενυδάτωσης που έχω βρει μέχρι τώρα. Με το γαλάκτωμα της Babe, χρειαζόμουν συνεχή εφαρμογή, κάθε 6, 8, 10 ώρες και το δέρμα έχανε την υγρασία του, η ξηροδερμία έρχονταν πάλι και μετά το ντους η κατάσταση ήταν πάλι η ίδια.
Μα με το προϊόν της La Roche, τα πράγματα είναι διαφορετικά: το γαλάκτωμα αυτό όχι μόνο ενυδατώνει αλλά θρέφει το δέρμα και το επαναφέρει σε μια κατάσταση όπως θα έπρεπε να είναι! Η εταιρεία εξειδικεύεται στα δερματολογικά προϊόντα και έχουν κάνει τέλεια δουλειά, τι βάζουν μέσα, το νερό του παραδείσου;;; Παραθέτω στη συνέχεια την περιγραφή από τη σελίδα της εταιρείας. Η τιμή για τα 400 ml είναι γύρω στα 21 ευρώ από το φαρμακείο της γειτονιάς, ψάξτε στο internet και θα τη βρείτε και 17 ευρώ.

Συμβουλή για γυναίκες: ακόμα και αν δεν έχετε ξηρό δέρμα, έχετέ την κατά νου για το καλοκαίρι, μετά τη θάλασσα.

Σημείωση: τα προϊόντα με Urea συνήθως φέρνουν ερεθισμό στις πρώτες χρήσεις, ανάλογα με τον τύπο δέρματος βέβαια του καθενός. Εγώ την πρώτη φορά που έβαλα, πήδηξα μέχρι το ταβάνι από τον ερεθισμό και τον κνησμό, τις επόμενες ήταν πιο εύκολο. Αξίζει όμως την υπομονή, σιγά σιγά συνηθίζει το δέρμα!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Indications: Very dry skin in adults, roughness on the body (arms, elbows, legs), flaking.
Properties: It helps to exfoliate the skin surface cells and :
- Decreases the granular aspect of the skin and smoothes the skin roughness on the body.
- Reinforces the cutaneous barrier and soothes skin discomforts.
Results: From the first application, the rough skin is smoothed with a velvet smooth finish. Day after day, it regulates dryness and flaking, and provides the skin with an intense comfort. The skin quality is transformed and deeply restored.

Effectiveness:
Skin is instantly smoothed : 94% from the first application.
After 4 weeks, skin is renewed deep down : it is more : comfortable : 96%; supple : 96%; smooth : 98%; velvety : 94%.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program