Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ευτυχώς, έχω καρκίνο...


Πάει και το Πάσχα, πέρασε, έφυγε γοργά η Μεγάλη Εβδομάδα και όλο το Πάσχα μιας και σκεφτόμουν τον δικό μου θεό, τις παραδόσεις στον δικό μου κόσμο...
Πέρασα καλά, ξεκούραστα, είδα αρκετούς φίλους, μιλήσαμε, προβληματιστήκαμε (λίγο). Ειλικρινά θα ήθελα να είμαι όλα τα μεσημέρια σε ουζερί με τις παρέες μου και να δίνω μάχες με τα χταπόδια, να με κόβουν οι ουρές της γαρίδας, να αγωνιώ για τη σωτηρία της σουπιάς που έπεσε στο ούζο μήπως και σωθεί από τα πηρούνια μας! Και να είναι φίλοι κοντά, να τους βλέπω και να τους νιώθω, να λέμε ιστορίες από τα παλιά και να γελάμε με τα νέα παθήματα. Να φτιάχνω κεφάλι και μέσα από τη ζάλη να νιώθω μπλιο ευτυχισμένος, κλασσικό τρυκ! Έγινε κι αυτό, αρκετά καλά, όχι όμως όπως θα γίνονταν στο Sanssouci! Όχι όπως θα το διοργάνωνα εγώ.

Και ξέρεις ποιοι ήταν οι λόγοι; Πολλοί και απλοί, συνηθισμένοι, καθημερινοί, δύσκολοι, πολύπλοκοι, εύκολο να λυθούν αλλά και δυσεπίλυτοι!!! Οι φίλοι μου, όπως και οι δικοί σας, έχουν ... προβλήματα! Τους άκουσα όλους, από τους γνωστούς ως και τους φίλους. Και κάποια στιγμή έφτασα να σκεφτώ: "ευτυχώς εσύ έχεις καρκίνο και ξέρεις να αξιολογήσεις τα προβλήματα, να βάλεις μια ιεραρχία". Όχι ότι τα προβλήματα των άλλων είναι εύκολα ή κάνω εύκολη κριτική αλλά έτσι είναι, για τον καθένα, δυσκολότερα είναι τα δικά του προβλήματα, όσο μεγάλα ή μικρά μπορεί να είναι! 

Προτίμησα να φορέσω το φούξια αστεράκι-σκουλαρίκι που πήρα και να παραμείνω στον Κόσμο Δίχως Έγνοιες. Τις είχα και εγώ τις δικές μου, δε με άφηναν αλλά είμαι σίγουρος πια πως όλα θα λυθούν.

ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, έτσι ήμουν κι εγώ στην προ Καρκίνου εποχή, πνιγόμουν στο "εύκολα" αλλά φαινομενικά άτρωτος. Εκείνο ήταν καλύτερο ή τώρα που δεν πνίγομαι ούτε στον πάτο του ωκεανού αλλά ξέρω ότι είμαι τρωτός;;; Παγίδα ερώτηση, το κέρδος είναι στον συνδυασμό όλων των παραπάνω, το νου σας...

10 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Matriga 7/4/10, 4:41 μ.μ.  

Ιωνάθαν,
Έτσι πολλά απλά, πέρασα να σε γνωρίσω και να σε θαυμάσω, όπως μας προέτρεψε το Μαράκι μας.
Να είσαι όσο πιο καλά γίνεται και να θυμάσαι πως η πίστη στον εαυτό σου και το Θεό, σε ασπιδώνει να μάχεσαι το κακό.

Σε φιλώ με τα κοχυλένια μου φιλιά!

http://www.youtube.com/watch?v=27KfKpmq9GQ&feature=player_embedded

Ανθούλα 7/4/10, 4:41 μ.μ.  

Τα σκουλαρικάκια σου μου αρέσουν πολύ!!!Είναι όλα καταπληκτικά.Έχεις γούστο!

Ionathan 7/4/10, 5:00 μ.μ.  

Γεια σου matriga,

να είσαι καλά, ευχαριστώ που πέρασες. Και θα ήθελα να μεταφέρεις στο Μαράκι μας το εξής μήνυμα: πιστεύω μπλιο στο Μαράκι από ότι στο Θεό (τον κοινό, γνωστό), για μένα περισσότερα μπορεί να κάνει το Μαράκι από τον κύριο. Λυπάμαι που στο λέω με την πρώτη και ξανοίγομαι αλλά μετά μου λένε ότι έχω γίνει βούτυρο ;-)

Φιλιά matriga, θα τα λέμε.

Ανθούλα,

τα σκουλαρίκια τα φούξια είναι τελείως παιδικά αλλά όπως είδα είναι πολύ στη μόδα το χρώμα. Τραβάει τα βλέμματα των κοριτσιών, στις ηλικές 5 με 16, για αυτό πήρα πολλά να χαρίζω κιόλας. Πότε θα κοπιάσεις να σου χαρίσω ένα; Θα στο κρατάω!

Φιλιά σε όλους!
Φιλιά σε όλους!

Matriga 7/4/10, 5:07 μ.μ.  

Χαίρομαι που μου απάντησες την αλήθεια. Σε καταλαβαίνω...
Να είσαι καλά και να έχεις πίστη σε σένα προπαντώς!
Eυχαριστώ.
Τα φιλιά μου :)

Ionathan 7/4/10, 6:28 μ.μ.  

Κι εγώ χαίρομαι που το δέχτηκες! Open minded!

Έλα, πες μου και το ζωδιάκι σου τώρα και αν με αρέσει πολύ, θα σε δώσω ένα από τα φούξια μου σκουλαρίκια ;-)

Matriga 7/4/10, 11:47 μ.μ.  

Καλέ μου, αν το λες για μου το δώσεις, σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά μάλλον δεν θα σου αρέσει που είμαι Δίδυμος ;)

Πολλά φιλιά!

Ionathan 8/4/10, 1:24 π.μ.  

Αγαπητή μου,

λένε πως: όπλο είναι η γνώση! Γιατί να φοβηθώ εγώ τα Διδυμάκια, τη στιγμή που τα έχω μελετήσει; Έχετε μερικά κουσουράκια, για τους άλλους αλλά και για τα μουτράκια σας αλλά προπάντων ο αέρας! Αυτό μετράει!

Μίλησε ο... ώριμος Ζυγός (έχει σημασία το: ώριμος!!!)

ΥΓ: Ένα σκουλαρίκι το κρατώ για σένα, το κέρδισες με τον... αέρα σου ;-)

Matriga 8/4/10, 2:01 π.μ.  

χα χα χα
Έχεις πολύ έξυπνο πνεύμα και ωραίο χιούμορ! Σ΄ευχαριστώ πολύ.
Πάντως οι Ζυγοί είναι πιο ώριμοι, αλλά δεν παύουν να είναι του... αέρα και αυτοί ;)

Καλό σου βράδυ!

Κυριακή 8/4/10, 10:58 π.μ.  

Τις πασχαλινές ευχές μου και από μένα.
Εδώ θα γράφουμε για τα ζώδια;
Και γω δίδυμος είμαι. Δεν συμφωνώ όμως σε όλα που έχετε γράψει για τους διδύμους, όπως δεν καταλαβαίνω και το κόλλημα με τα ζώδια. Κουβέντα να γίνετε, οκ, χαβαλές, οκ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν το χωράει ο νους μου πώς ένα τόσο προχώ μυαλό με υψηλό IQ ασχολείται και πιστεύει σε τέτοια. Unbelievable....for me....
Να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι...Καλοκαίρια ονειρεύομαι...

Ionathan 8/4/10, 11:18 π.μ.  

Καλημέρα Κυριακή,

σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο σου για το IQ μου, κάποτε που το μέτρησα δεν ήταν και τόσο ψηλό πάραυτα...

Να στο φέρω με παράδειγμα: δεν έχεις ακούσει την ιστορία με τον καρκινοπαθή που ήταν τίγκα στον καρκίνο και πριν το χειρουργείο τον επισκέφθηκε ο Άγιος Νεκτάριος/Ιωάννης/Πρόδρομος, κάποιος άγιος γενικά και τα είπανε λιγάκι; Την άλλη μέρα που έγινε το χειρουργείο, ο χειρουργός δεν έβρισκε όγκο για να αφαιρέσει, είχε χαθεί! Αν κάποιος, κάποιοι, έχουν τέτοια βιώματα, θα πιστεύουν στη Θρησκεία και στο Θεό.

Εγώ έχω βιώματα με τα Ζώδια, έχω ζήσει καταστάσεις, δεν είναι βέβαια οι γνώσεις μου και η ασχολία μου σε επιστημονικό επίπεδο αλλά φτάνουν για να ξέρω 2-3 πράγματα για κάθε ζώδιο και να μπορώ να πειράζω τον καθένα. Χαβαλές να γίνεται δηλαδή...

ΥΓ: Καλό καλοκαίρι επίσης, αυτή η ευχή έχει μείνει τώρα μόνο!!!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program