Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πεχλιβάνης, Παπακωνσταντίνου Θ.

Θα σας πάω και συναυλία! Μεγάλο γεγονός που κατεβαίνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου να παίξει στο θέατρο Πέτρας και λέω να πάμε να τον ακούσουμε: Αποσπερίτης, Όταν χαράζει, Πεχλιβάνης κι ένα σωρό άλλα του Μάλαμα και των άλλων των δικών μας! Εγγυώμαι ότι θα περάσουμε πολύ ωραία.

Το λοιπόν, δηλώστε εδώ συμμετοχή: Συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη στις 31 Μαϊου. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 30 Απριλίου προς 20 ευρώ στα Metropolis, Fnac, Public, Village Cinemas, www.tickethour.com στο 210 8108228 και στα μηχανήματα Easy Pay της τράπεζας Πειραιώς. Πέφτει λίγο μακριά αλλά πρέπει να το προγραμματίσουμε από τώρα.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

I power Gabriela Tarcha!

Είναι πολύ μικρό το κομμάτι του βίντεο αλλά το παραθέτω. Την περιγραφή μπορείς να τη βρεις εδώ. Τη σελίδα της Gabriela θα τη βρεις εδώ.
 

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

CancerCompass: New Data From Phase III Lung Cancer

CancerCompass: New Data From Phase III Lung Cancer Trial Show VeriStrat Identifies Patients Likely To Respond To Erlotinib

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

GPS directions

Σε 100 μέτρα στρίψτε αριστερά και κάντε αναστροφή, απαγορεύεται αλλά δεν πειράζει!

Λοιπόν, για σένα το λέω που πιθανόν πήρες την πρόσκληση σπίτι σου χτες το βράδυ και σήμερα θα πας για δουλειά (είναι αλήθεια, κάποιοι δουλεύουν ακόμα!). Αν θες να μπεις από άλλο pc, υποθέτω ότι θα φας πόρτα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό του e-mail που δήλωσες για την πρόσκληση και μετά να πας στο www.ionathan.info, νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση και ίσως σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις login. 

Δεν έχω και πρόσβαση σε άλλα pc, σήμερα θα το κάνουμε το τέστ, είσαι ο επίσημος beta tester! Θα πάρεις τυρόπιτα και πορτοκαλάδα στο τέλος, σαν τους αιμοδότες!

ΥΓ: Θα λείψω μέχρι το μεσημέρι σήμερα για δουλειές στο ΤΣΜΕΔΕ, τυχόν αιτήσεις θα τις στείλω μετά. 

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Φρουτοσαλάτα!

Σήμερα έριξα πολύ κλάμα, κορόμηλο το δάκρυ: τελείωσα το μαρινάτο γαύρο που τον άρχισα χτες και έκοψα κι ένα μεγάλο κρεμμύδι! Πω πω, τι δάκρυ κάνει αυτό το κρεμμύδι;;; Βγάζουν τα γρι-γρι τώρα γαύρο από τον Ευβοϊκό και βρίσκεται στη λαϊκή σε προσιτές τιμές. Όπως βρήκα και φράουλες (ακόμα), βερύκοκα (είναι λίγο νωρίς ακόμα), ροδάκινα (νωρίς επίσης) και κεράσια (σε λίγες μέρες θα έρθουν τα καλά). Και σκέφτομαι ότι πρέπει να σου βάλω ιδέες για να φας λίγο φρουτάκι, να την πάρεις τη βιταμίνη σου και πιο πολύ αυτή τη γεύση του καλοκαιριού και το άρωμα το παραμυθένιο!!!

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Tarceva: OSI and Astellas

Ένα θέμα που θα ενδιαφέρει λίγους αλλά μου αρέσει εμένα οπότε θα παίξει. Το Tarceva είναι ιδιοκτησία, πνευματικό δικαίωμα, παιδί, πως να το πω καλύτερα, της OSI Pharmaceticals. Είναι μια εταιρεία που, όπως καταλαβαίνει το φτωχό μου μυαλό, απασχολεί κάποιους επιστήμονες, βιολόγους, γιατρούς, ερευνητές να τους πω γενικότερα, έχει κάποια εργαστήρια και κάνει τις δοκιμές. Αφού καταλήξει κάπου, συνεργάζεται με τις μεγάλες εταιρείες για να κάνουν τα πειράματα των φαρμάκων και αν είναι όλα επιτυχή τότε κάποια από αυτές το βγάζει στην αγορά.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Sing, Travis

Πολύ κουβέντα έχει πέσει και από μουσική τίποτα: άκου ένα ωραίο τραγουδάκι με αστείο βίντεο κλιπ.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Δυό χρόνια πριν...

Πριν δυό χρόνια ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, πήγα νωρίς στο νοσοκομείο για να κάνω μια ακτινογραφία, είχα μια δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια, βήχα. Για πρώτη φορά είχα αφήσει τον καπνό στο γραφείο καθώς ήμουν σίγουρος ότι δεν θα κάπνιζα, δεν μπορούσα πια να καπνίσω.

Berlin 2010, Gabriela Tarcha

Γυρνάμε στο διαμέρισμα το απόγευμα της Τρίτης όταν βλέπω σε ένα πλατύ πεζοδρόμιο/πλατεία να στέκεται μια κοπέλα με κίτρινη φόρμα και άλλη μια πιο πέρα να έχει μια κάμερα στημένη και να είναι έτοιμη να γράψει. Όπως κατάλαβες πήρα μέρος στο project για το master της

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Berlin 2010, Περιγραφή με δυό λόγια

Μείναμε: 
* σε διαμέρισμα που κλείσαμε μόνοι μας 
* στο κέντρο της πόλης, στη Rosa-Luxemburg Strasse, 10 λεπτά από την Alexanderplatz 

Berlin 2010, Φωτογραφίες

Ένα κολάζ από διάφορες φωτογραφίες. Λεπτομέρειες της πόλης...

Berlin 2010

Αν έψαχνα μια στιγμή για να περιγράψω το ταξίδι στο Βερολίνο, από τη δική μου πλευρά, θα μπορούσε να ήταν μία. Μπορεί να ήμασταν παρέα επτά ατόμων και να περάσαμε καλά σαν παρέα, με τα γέλια και τα πειράγματά μας αλλά για μένα το Βερολίνο ξεκίνησε πέρσι να συμβολίζει κάτι άλλο. Όταν διάβαζα όλο τον καιρό ιστορίες άλλων ανθρώπων που πάλεψαν με το θεριό, πολλοί περιέγραφαν και το ταξίδι  που έκαναν στο τέλος της περιπέτειας των χημειοθεραπειών τους: σαν μια ανταμοιβή για τον δύσκολο αγώνα, την πρώτη ζέστη στην άνοιξη μετά το χειμώνα ή την πρώτη βροχή του φθινοπώρου μετά το καυτό καλοκαίρι! Όλα ταιριάζουν...

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Άσκηση θάρρους

Σε λίγο θα το κλείσω το λαπιτόπι αλλά δε θα σε αφήσω έτσι, θα στην αφήσω την άσκηση θάρρους για να έχεις να ασχολείσαι. Θα σου προκαλέσω ένα σοκ, το τελευταίο της σειράς που προσπαθώ να περάσω κάποια μηνύματα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε και όποιος ήθελε έπραξε: ξέρεις, όλοι εμείς ίσως δε θα είμαστε και για πάντα εδώ, προσωπικά θα με αφήσει αδιάφορο να βγείτε και να πείτε τότε: "τι καλό παιδί", "τι καλά που τα έλεγε". Δε θα με συγκινήσει ξέρεις μιας και δε θα έχω λαπιτόπι να δω τα μηνύματά σας ;-)

Ακόμα, έχω αποφασίσει τούτο το blog να μη χαλάσει την αισιοδοξία του ποτέ. Έτσι, αν έρθουν κάποια στιγμή δύσκολες ώρες, θα τα κόψουμε τα πολλά πολλά, κανένα τραγούδι θα ακούμε κι αυτό παίζεται! Θα ασχολούμαι με τα ψυχεδελικά μου περισσότερο!

Για αυτό αγαπητέ, προβληματίσου τώρα, πάρε το χρόνο να σκεφτείς: αν είναι να εμφανιστείς κάποια στιγμή, κάντο γρήγορα!

Μάθημα: τι είναι ο καρκίνος

Βρήκα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σε μια σελίδα του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, αναφέρει πολλές πληροφορίες για τον καρκίνο γενικά, τον καρκίνο του μαστού και του προστάτη (τον πνεύμονα τον μελετούν ακόμα). Σύνδεσμοι:


Καλή μελέτη. 

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Σ' αφήνω γεια!, Παπακωνσταντίνου Θ

Σ' αφήνω γεια! Περιγράφεται σαν: psychedelic alternative acid jazz! Είναι αιώνες μπροστά ο καλλιτέχνης! Με αυτό σας αφήνω κι εγώ, θα τα πούμε μετά το Βερολίνο!

Μετάσταση Οστών, Zometa και Οστεονέκρωση Γνάθου

Μετά την περιπέτεια που περνάω αυτό τον καιρό με τις οστικές μεταστάσεις, την οστεονέκρωση που οφείλεται στο Zometa και όλα τα επακόλουθα, είπα να στήσω ένα άρθρο όπου να εξηγώ με απλό τρόπο δυό πράγματα για να κάνω τη ζωή κάποιων λίγο πιο εύκολη από τη δική μου. Να βγει ένα κέρδος τουλάχιστον από το "πακέτο" αν και όλες οι πληροφορίες θα είναι χρήσιμες σε λίγους και το εύχομαι να μη φτάσουν πολλοί εκεί. Για να καταλάβεις τι παίζεται, στο εξωτερικό υπάρχουν δικηγορικοί οίκοι (δες κι εδώ) που αναλαμβάνουν να κινηθούν δικαστικά (εναντίον εταιρειών) για βλάβες που έχει υποστεί κάποιος καρκινοπαθής από τη λήψη διφοσφωνικών. Καταλαβαίνεις πως το θέμα καίει, τώρα που το έμαθα καταλαβαίνω κι εγώ γιατί μου έκανε καψόνια ο γιατρός με το Zometa, οι ογκολόγοι σίγουρα ξέρουν τι γίνεται!!!

Να τα πάρω με τη σειρά όμως. Βλέπω στις αναζητήσεις πως είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν με τον όρο "μετάσταση στα οστά", γεγονός που δείχνει δυστυχώς πως είναι πολλές οι περιπτώσεις των καρκινοπαθών που έχουν μεταστατικές εστίες ήδη στα οστά. Δεν δείχνει σημάδια βλέπεις ο άτιμος και πολλές φορές τον βρίσκουμε από τον πόνο στα οστά, όταν είναι λίγο περασμένη η ώρα δηλαδή, λίγο όμως, δεν έφυγε το τρένο τελείως!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Always Look On The Bright Side Of Life!

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Δως μου το τιμόνι!

Allora, μέχρι τούδε έγινε ότι έγινε στην ζωή μου σαν καρκινοπαθής γιατί δεν ήξερα και με οδηγούσαν άλλοι, οι γιατροί. Ήρθε η ώρα όμως να πάρω το τιμόνι και να καθήσω στη θέση του καπετάνιου, δεν πάει άλλο, θα με στείλουν αυτοί αν τους αφήσω να με κουράρουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Καλά θα ήταν να μην χρειάζονταν να κάνω τίποτα αλλά από τη στιγμή που βλέπω λοφάκι πάλι, το δέχομαι και ετοιμάζομαι να το ανέβω. Τρίβω λίγο και τα χέρια μου, ξύνω τα νύχια μου για μάχη και απλώνω τα όπλα μου τριγύρω για να τα φτάνω!

Marbetis, show me the money!!!

Ο Στέλιος είναι Αεκάκι από παλιά και είναι ακόμα κολλημένος με τη μπάλα! Παλιά πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο και τρώγαμε μαζί τις πίκρες! Κλασσικά ο ένας έλεγε τον άλλο γκαντέμη! Paris Saint Germain, Locomotiv, Barcelona στη σκεπαστή και τα κλασσικά με τον Ντούσαν, να τον βρίζουμε στο πέταλο στο θρυλικό ματς της επιστροφής του στο Ναό σαν προπονητής του Ολυμπιακού, τότε που τερματίσαμε με 9 και είχε βουτήξει ο Μανωλάς το Νινιάδη από το λαιμό! Βλέπεις ρε συ, ακόμα τα θυμάμαι και ας τα έχω παρατήσει!

Άλλο είναι το ζητούμενο! Ο Στέλιος έχει ένα blog και ασχολείται με ποδόσφαιρο, ιστορικά, διάφορα άλλα και στοίχημα. Όπως θυμάμαι, κάτι γίνεται στην Αφρική φέτος, ένα τουρνουά; κόπα Άφρικα; τι είναι ρε συ; Έλα, πλάκα σε κάνω, ξέρω ότι είναι το μουντιάλ! Λοιπόν, θέλω να μας προτείνεις από τώρα 3 ομάδες για τον νικητή, να παίξουμε από 5-10 ευρώ στην καθεμιά κι ότι γίνει. Κάνε τη μελέτη σου και πρότεινε γρήγορα, αλήθεια τα στοιχήματα άνοιξαν ή ακόμα;;;

JUMPING FISH - THIEVERY CORPORATION LIVE ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

JUMPING FISH - THIEVERY CORPORATION LIVE ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ το Σάββατο 29 Μαϊου.  Πρέπει να το διαδώσω αλλά... 40 ευρώ η προπώληση;;;

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Δράση, Αντίδραση, Απόδραση, από ΧΟΥΛΚ

Από την ΧΟΥΛΚ, παραθέτω: Δράση, Αντίδραση, Απόδραση

Το μέτρημα, Μποφίλιου Νατάσσα

Καινούριος ήχος, καθαρός, ωραία φωνή και δυνατός στίχος! Για το Κωνσταντινάκι:

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Πάρε την κάρτα σου από το Βερολίνο!

Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, εδώ λειτουργούμε ανάποδα: ταξιδεύουμε και σας στέλνουμε κάρτες με το ζόρι ;-) Μετά τη Ρώμη λοιπόν, πάρε την κάρτα σου και από το Βερολίνο: στείλε email με την απαραίτητη ταχυδρομική διεύθυνσή σου και άσε τα υπόλοιπα σε μας.
Όσοι έχετε πάρει κάρτα από τη Ρώμη, θα πάρετε με το ζόρι και από το Βερολίνο, έχω ακόμα τις διεθύνσεις σας στο πορτοφόλι μου, την πατήσατε ;-) 

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οκτάβα

Κουμπάρε μου, περίμενες πριν 15 χρόνια να βλέπεις τον εαυτό σου να παίζει ζωντανά σε ένα βίντεο σε ένα δικό μου site, που ασχολείται βέβαια και με τα ζώδια;

Σαντορίνη από Νάντια

Βρέθηκε η Νάντια στη Σαντορίνη και μοιράζεται μαζί μας τις παρακάτω φωτογραφίες. Δεν έχω αξιωθεί να πάω ποτέ και δεν ξέρω τι δείχνουν, ας βοηθήσει κάποιος, δίνοντας μια περιγραφή για την καθεμιά! Ευχαριστώ Νάντια! Η καλύτερη φωτογραφία είναι η τελευταία ;-)
 1

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Tarceva, Erlotinib


TARCEVA 
Τι είναι το Tarceva;

Το Tarceva είναι λευκά έως κιτρινόχρωμα στρογγυλά δισκία τα οποία περιέχουν 25, 100 ή 150 mg της δραστικής ουσίας ερλοτινίμπης.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Tarceva;

Ψυχοδηλώνω: Προτεραιότητες!

Από τη μια με ενοχλεί που γράφω όλη την ώρα σοβαρά και από την άλλη μου αρέσει και λίγο γιατί σε βάζω να κάνεις συγκρίσεις και λέω κάτι καλό θα βγει. Τώρα έχουμε ψυχοδηλωτικό θέμα όμως, Προτεραιότητες!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Δήλος

Από την Σούλη:

Δήλος η μαγική! Το ιερό γενέθλιο νησί του θεού του Φωτός, εμπορικό κέντρο της αρχαιότητας, θρησκευτικοπνευματικό κέντρο επί χιλιάδες χρόνια, επί αιώνες κρυσφήγετο πειρατών. Νησί μεγαλείου και πλούτου που γνώρισε πολλούς και ποικίλους αφέντες στις χιλιετίες της ύπαρξής του, που γνώρισε την δήωση, την ερήμωση και τον εξανδραποδισμό των κατοίκων του, που καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε, κέντρο, και τότε και τώρα, των Κυκλάδων.

Καλωσορίσαμε στη Δήλο!

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

9th Συνάντηση, Guest star η An-Lu


Έτσι πρέπει να γίνει κανονικά, μην ξεχνιόμαστε! 

Allora, όπως κατάλαβα An-Lu, την Τρίτη θα είσαι Αθήνα. Εσύ ξέρεις το πρόγραμμά σου, πες μας ποια μέρα είναι καλύτερη για σένα (Τρίτη;), το μέρος θα το βρούμε, να είναι απόγευμα γιατί κάποιοι εργάζονται. Τις πολλές λεπτομέρειες θα τις ρυθμίσουμε είτε από εδώ είτε με mail. 

Για σένα που το σκέφτεσαι να έρθεις στην παρέα μας, να η ευκαιρία να γνωρίσεις μια ενδιαφέρουσα Ζυγό που ζει στο Αζερμπαϊτζάν, μια πρώτη εικόνα θα την πάρεις εδώ, Angela-Lucy.

ΥΓ: Μια ατάκα που μου αρέσει επίσης είναι: "Κάνε τα πράγματα να συμβαίνουν", "Make things happen". Να βλέπω συμμετοχές γρήγορα, θα σας φτιάξω πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα τελικά! 

Βερολίνο: που να μείνεις!

Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε πνεύμα ταξιδίου και για να μπω πιο βαθιά, είπα να δώσω μερικά tip όσον αφορά στη διαμονή. Μπορεί κάποιος να μείνει χαλαρά σε ξενοδοχείο, έχει πολλά ξενοδοχεία το Βερολίνο, καλά, καθαρά, όχι πολύ ακριβά αλλά να υπολογίζεται πάνω από 60 ευρώ το βράδυ για ένα δίκλινο, χωρίς πρωϊνό συνήθως. Τώρα έρχονται και δύσκολες εποχές και ίσως σκεφτούμε δυό φορές που θα μείνουμε και πόσα χρήματα θα ξοδέψουμε στο κατάλυμα.

8η συνάντηση προσεχώς


Ημέρα: Σάββατο 8 Μαϊου 2010
Τόπος: Συζητήσιμος
Ώρα: 5 < time < 7
Συμμετέχοντες: Οι γνωστοί άγνωστοι δήλωσαν ήδη συμμετοχή, αν θες έλα κι εσύ
Αντικείμενα συζήτησης: (Α)διάφορα
Ένδυμα: Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή
Αξεσουάρ: Φέρε και το φίλο σου μαζί

Δηλώσεις, αιτήσεις, εντός!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Το ψυχεδελικό ταξίδι του Ιωνάθαν!

Σου το είπα ότι θα τη βρω την άκρη και θα την κάνω τη δοκιμή, δε στο είπα; Αν τυχόν δεν με πίστεψες, τότε δεν με έχεις ψυχολογήσει σωστά! Ο Γλάρος Ιωνάθαν πετάει και περνάει καλά στις βόλτες του, στα ταξίδια. Ο Γιώργος να μην κάνει ένα ταξίδι; Άλλωστε, με την επιλογή αυτή έχω γίνει γνωστός σε σας πια σαν Ιωνάθαν. Μου το όφειλα ένα ταξίδι εκεί ψηλά στους ουρανούς! Εισέρχεσαι με δική σου ευθύνη από δω και πέρα, δε θα σε προστατεύσω από πολλά και διάφορα!

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Φίλοι από τα παλιά!

 Όπως είπα και στους φίλους μου, από τα παλιά, με τη διάγνωση του καρκίνου επήλθε και ένα χάσμα στη ζωή μου. Κόπηκε στα δύο, ζωή Προ καρκίνου και ζωή Μετά καρκίνου. Αρκετοί είναι αυτοί που ξέρουν κάποια πράγματα για μένα αλλά όσοι παρακολουθείτε το blog μου αλλά δεν με γνωρίζετε καθόλου, γνωρίζετε περισσότερα από τον κάθε καλό μου φίλο από τα παλιά. Μιλάω για τους καλούς φίλους, όχι για αυτούς που ηθελημένα έσβησα τα τηλέφωνά τους από το κινητό μου ή αυτούς που δεν επικοινώνησαν μετά από δύο χρόνια μαζί μου.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program