Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μετακομίζω Ιδιωτικά-Φανατικοί

Σήμερα έχω να σου πω νέα. Αρκετά...
Πήγα να κάνω τις αξονικές του τριμήνου και με χαρά σου ανακοινώνω πως μερικές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Εκεί που προσπαθούσα να γλυτώσω το πολύ σκιαγραφικό, λέω στη νοσηλεύτρια: δε βγάζουν κι αυτοί σκιαγραφικό με γεύση φράουλα;;; αυτό το ούζο το έχω σιχαθεί! Και τι μου λέει η θεά, η ανεπανάληπτη, η μοναδική;;;; "Έχω πορτοκάλι, θέλεις;" Και τα είπα όλα αυτά τα trendy μαζί: τι λες τώρα;;; δεν υπάρχει, είσαι ΘΕΑ και όλα τα συναφή!!! Επιτέλους ήρθε δικαίωση αδέρφια!

Σου έχω κι άλλα νέα.
Εδώ και καιρό είναι κάποια πράγματα που με ενοχλούν και ήθελα να κάνω κάποιες αλλαγές, σήμερα ήρθε η μέρα. Το blog θα μεταφερθεί σε ιδιωτικό χώρο, υπάρχει η δυνατότητα να δώσω πρόσβαση σε άτομα σε αυτό και να αποκλειστούν αυτοί που δε θα λάβουν πρόσκληση αλλά δεν είναι αυτό το επιθυμητό. Όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το blog θα παραμείνουν εδώ καθώς είναι πνευματική ιδιοκτησία όλων και δεν θέλω να χαθούν όλες αυτές οι πληροφορίες. Το google το έχει σκανάρει το giorman και νομίζω πως αρκετός κόσμος βρίσκει κάποιες απαντήσεις εδώ, έστω κάνει μια αρχή μέχρι να βρει τα πλήρως επιστημονικά.

Πήρα λοιπόν το περιεχόμενο του blog, αγόρασα κι ένα ονοματάκι σένιο και όλο το blog αντιγράφηκε στο νέο. Είναι ακριβώς το ίδιο blog και το μόνο νέο είναι πως εκεί θα χρειαστείς πρόσκληση για να εισέλθεις. Την πρόσκληση αυτή θα τη ζητήσεις μόνος σου, δε θα αρνηθώ την είσοδο σε κανένα, αρκεί λοιπόν να στείλεις ένα mail στο giorgos@ionathan.info, να πεις αν θες ποιος είσαι και να ζητήσεις την πρόσκλησή σου για να μπεις στο νέο blog. Είτε λάβω mail από τη "Μαίρη Παναγιωταρά" είτε από τη bibibo, η πρόσκληση εισόδου θα σταλεί.

Τι με ενόχλησε:
* κάποιες στιγμές ένιωσα πως αυτή η ιστορία μοιάζει με το Big Brother όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή και περισσότερο τα θέματα υγείας. Θα πει κάποιος: εμείς απλά κοιτάμε, εσύ εκτίθεσαι! Σωστά, για αυτό θα σταματήσω να εκτίθεμαι ανοικτά σε όλους, θα πρέπει πρώτα να μου πεις ποιος είσαι για να εκτεθώ σε σένα

* έχει αρχίσει να είναι πρόβλημα όταν βρίσκομαι με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους, νέους και παλιούς. Καταλήγουμε να κάνουμε τον μαλάκα (περισσότερο εγώ): "το ξέρει ή δεν το ξέρει", "το διάβασε ή δεν το διάβασε", "μπαίνει ή δεν μπαίνει". Τώρα που θα πάρετε όλοι κλειδί, θα ξέρω τι γίνεται

* είναι ενοχλητικό για μένα να βλέπω πως αυξάνεται η επισκεψιμότητα στα άσχημα, στα δύσκολα, στα κακά νέα. Αν γράψω δηλαδή ένα post με τίτλο: "Λιώνω, χάνομαι, σβήνω, πεθαίνω" το μπλογκ θα δεχτεί πολύ περισσότερες επισκέψεις από ότι στην ηρεμία και στα καλά μας. Πως σταματούν όλα τα αυτοκίνητα δίπλα στο ατύχημα για να δουν το αίμα; Ένα τέτοιο πράγμα μου μοιάζει και δεν μου αρέσει. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για μένα και όλους όσους έχουν παρουσία στο blog, να δείξουν ΘΑΡΡΟΣ και να συμμετέχουν πιο φανερά στο νέο blog

* ακόμα ας μείνουν λίγο παραπέρα οι "απλά περίεργοι". Από απλή περιέργεια δεν "κάνει" να γυρνάς στα blog που γράφουν καρκινοπαθείς

* επιπλέον, μιας και με έχουν πιάσει τα "ιδανικά" μου και τα "απόλυτα", με αυτή τη διαδικασία θα σκεφτείς αν θες να διαβάζεις και να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο blog. Η επισκεψιμότητα, τα hits και τα σχετικά δε με ενδιαφέρουν καθόλου και γνωρίζω πως με αυτή την κίνηση υπάρχει περίπτωση να αργοπεθάνει αυτό το blog, δε με ενδιαφέρει όμως, προτιμώ λιγότερους, συνειδητοποιημένους και μπετά, αυτή η λέξη μου έχει μείνει στο μυαλό, "μπετό", αφοσιωμένος δηλαδή και δηλωμένος "πάντα παρών". Δεν πρόκειται να κληθεί κανείς να πολεμήσει βέβαια εκτός από τη μάχη αυτή που δίνουμε καθημερινά ηλεκτρονικά με σκοπό να φτιάχνουμε λίγο το κέφι μας και να δίνουμε/παίρνουμε κουράγιο

Είναι και άλλοι διάφοροι λόγοι που με ώθησαν σε αυτή τη σκέψη και πράξη αλλά δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό μου ούτε κι εγώ να σου δώσω εξηγήσεις για το καθετί. Όπως μπαίνεις τόσο καιρό εδώ και μας διαβάζεις, έτσι μπορείς και να συνεχίσεις στο νέο blog. Απλά στείλε ένα mail και ζήτα την πρόσκληση, το ξαναλέω πως δε θα αρνηθώ σε κανένα την πρόσκληση και δεν ζητώ ονοματεπώνυμο, ο καθένας ας δηλώσει ό,τι θέλει.

Στα τεχνικά ζητήματα, νομίζω αν είναι gmail ο λο γαριασμός σου η πρόσκληση/κλειδί ισχύει για πάντα, αν δώσεις άλλο mail ισχύει για 1 μήνα. Το κάνει το gmail για να σε αναγκάσει να ανοίξεις λογαριασμό σε αυτή. Δε θα σου στείλω εγώ το mail της πρόσκλησης αλλά το blogger όταν δηλώσω πως είσαι αναγνώστης του νέου blog που είναι το http://www.ionathan.info/, του πάει καλύτερα, σωστά; Το νέο blog επειδή είναι Private, δεν υποστηρίζει κάποια χαρακτηριστικά και δεν είναι διαθέσιμο στο ψαχτήρι της google.

Το παλιό blog θα παραμείνει ως έχει και πιθανόν να συνεχίσω να ανεβάζω και εδώ κάποιες αναρτήσεις που θα έχουν ενδιαφέρον για να μπορεί να τις αναζητά ο γκούγκλης και να τις δίνει στα αποτελέσματα του ψαχτηριού. Δεν λέω λεπτομέρειες όμως γιατί δεν τις έχω σκεφτεί καν, είμαι σίγουρος μόνο για το ότι θέλω να γίνει αυτή η ιστορία πιο προσωπική και μεταξύ γνωστών πια. Και αν θες, μιας και απέτυχες στην Άσκηση Θάρρους, θα έρθει μια μέρα που θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και ίσως θέλω ένα πιο προσωπικό χώρο για να γράψω, χωρίς να εκτίθεμαι σε όλους χωρίς να ξέρω ποιοι διαβάζουν.

Νομίζω πως αυτά είναι αρκετά, η ανάρτηση θα μείνει κορυφή στο blog για να την βλέπει ο καθένας που μπαίνει στο blog πρώτη φορά και θα ήθελε να συμμετάσχει στο νέο. Η διαδικασία θα σταματήσει όταν μια ώρα με βάλει κάτω ο καρκίνος, μέχρι τότε... πάρε μια ακόμα Άσκηση Θάρρους μιας και πάτωσες στην πρώτη!

ΥΓ1: Δεν έχω καμιά ανασφάλεια για την κοιλιά μου, την κρατάω επίτηδες για να χτυπάω εκεί τις ενέσεις. Αν γίνω φέτες τότε που θα τρυπιέμαι;;; Έ εξυπνάκια; Είναι όλα μελετημένα.
ΥΓ2: Το νέο blog είναι άστατο ακόμα, μου έκανε κάτι ζημιές το blogger και τις συμμαζεύω, το ξέρω πως δεν θα παρεξηγήσεις εσύ!
ΥΓ3: Τα αποτελέσματα των αξονικών θα τα πάρω τις επόμενες μέρες, θα μάθεις κάποια νέα από το νέο blog ανάλογα με το τι θα λέει η γνωμάτευση, μην ανησυχείς πάντως, το νέο όνομα το πλήρωσα για ένα χρόνο (10 ευρώ μωρέ, μη φανταστείς ακριβά)!

38 ΣΚΕΨΕΙΣ:

An-Lu 25/5/10, 8:12 μ.μ.  

Kati den paei kala me to mail pou ebales sto post, na dokimasw to allo sou?

angel 25/5/10, 8:25 μ.μ.  

Αγαπητέ Ιωνάθαν
Αιτούμαι πρόσκλησης!!!

Στην άσκηση θάρρους δεν συμμετείχα γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει τι μας ζητούσες. Να δείξουμε θάρρος απέναντι σε τι, ποιον;

Επειδή όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες μπορεί να μην σχολιάζω αλλά πάντα διαβάζω, προβληματίζομαι, σκέφτομαι (με αγάπη) όλους και όλες εδώ μέσα!

Ελπίζω να είμαι από τα άτομα που θέλεις να κάνεις ξεπαρεού!!!
Άντε τώρα γιατί θορυβήθηκα...

Μετά τιμής (αν είναι για καλό να βάλουμε και μεις το κατιτί μας)...
Σάντα

Ανώνυμος 25/5/10, 8:45 μ.μ.  

Και γω αιτούμαι..., αλλά αν κατάλαβα καλά αυτό πρέπει να γίνει με μαιλ για να πάρουμε κάποιο κωδικό;
Χαίρομαι Λουκία που υπάρχει και άλλη που δεν κατάλαβε τις ασκήσεις θάρρους και νόμιζα ότι έφταιγε ο δικός μου ο εγκέφαλος που δεν παίρνει στροφές.
Εύχομαι από τώρα τα καλύτερα!
Αλλά, αν πάλι επειδή μεταφέρω απαισιοδοξία, θα έχω κατανόηση αν δεν πάρω το χρυσό χαρτάκι για την είσοδο.
Δεν είμαι και το πιο αισιόδοξο άτομο για να με κάνει κανείς παρέα, οπότε καταλαβαίνω.
Φιλιά

Basano 25/5/10, 8:47 μ.μ.  

Ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σαρέσει να μας κάνεις καψόνια….
Τέλος πάντων ένα σε έχουμε θα το κάνουμε και αυτό!!!!!!!!!!
Λοιπόν άνοιξα gmail λογαριασμό έστειλα αίτηση για πρόσκληση και … περιμένω….

Ionathan 25/5/10, 8:52 μ.μ.  

Δεν θέλω να κάνω κανέναν "ξεπαρεού" (που το θυμήθηκες αυτό;;;) και αφήστε τα λιγοθυμικά. Είπαμε, μολών λαβέ, δε θα αρχίσουμε τα γυναικεία τώρα, ίσως, θα δω, αν με θες. Αν θες ΕΣΥ είναι το ζήτημα, αυτή τη φορά ήμουν πολύ ξεκάθαρος!

ΥΓ: Λαμβάνω από όλους τους λογαριασμούς email, δεν υπάρχει πρόβλημα.

angel 25/5/10, 9:10 μ.μ.  

Ελήφθη!
Μέσα στη σύγχυση έγραψα το ανάποδο. Ελπίζω να μην είμαι από τα άτομα που...
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΦ!!!!!

Sunty όσο έλειπε αναρωτιόμουν αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω...

Διαμαντακι 25/5/10, 10:59 μ.μ.  

Ιωναθαν, εχει ωραιο φεγγαρι σημερα, την πεμπτη εχει πανσεληνο, να τα κανουμε τοτε τα εγκαινια ??!?? Εχω ομως ερωτησεις :

1) αφου θα ειναι Prive να κανονησουμε να κανουμε και ενα party ??
2) θα εχει και face control ?
3) που πηγε η ευγενεια του ζυγου ?????????????

ελπιζω να γινει το παρτυ, εχοντας ευχαριστα νεα, σε καμια ταβερνα με φοντο το φεγγαρι...

καλο βραδυ...

Ionathan 25/5/10, 11:09 μ.μ.  

Διαμαντάκι,

1) σωστό είναι να κάνουμε εγκαίνια!

2) είπα πως δεν θα έχει face control, ακόμα και από την Άρτα αν είναι κάποιος, μπορεί να συμμετέχει ;-)

3) η ευγένεια του Ζυγού είναι μονίμως εκεί, παρούσα, έχω και άποψη όμως και τη λέω, κάνω κιόλας ότι θέλω, αυτό σου φάνηκε για αγένεια;

4) νέα περιμένουμε πολλοί, μακάρι να είναι για όλους ευχάριστα και μόλις βρήκα και που θα κάνουμε τα εγκαίνια, στη συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου τη Δευτέρα, θα φαίνεται και το φεγγάρι που φαγώθηκες...

Έστειλες μαιλ ή δε θα συμμετάσχεις; ;-)

Unknown 25/5/10, 11:25 μ.μ.  

Να σπαμαρω λιγο , skype για δε μπαιν'ς ?

Katerina 25/5/10, 11:30 μ.μ.  

Καλοτάξιδο!
:)

(κάποιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με τα comments εκεί, αλλά θα τη βρούμε την άκρη εν καιρώ)

Ionathan 25/5/10, 11:30 μ.μ.  

Τι έγινε, μεγάλωσες και δεν το κατάλαβα;;;

Είσαι στη φάση αναζήτησης κινητού και σε αποφεύγω, θα μπω πάλι όταν αποφασίσεις και με σιγουριά όταν το αλλάξεις!!!

Unknown 25/5/10, 11:33 μ.μ.  

Δικαιολογιες...το κινητο αγοραστηκε εδω και 5 μερες ;) Ετοιμο σεταρισμενο! σε περιμενω μαζι να φαμε e-φρουτοσαλτα [ gia tetoia eimaste ] . Εχω να σου δειξω τρελο site :P

Διαμαντακι 25/5/10, 11:42 μ.μ.  

Ιωναθαν,

1) συμφωνω, πρεπει να κανουμε εγκαινια! να φερουμε κανενα γλυκακι ;;....

2) Αρτα ;; δεν ξερω ευτυχως κανεναν απο αρτα!

3) με τετοιο υφος που μου απαντας(ευτυχως δεν εχω και εικονα!!), τι να πω εγω ;;;;; εντελως τυχαια λοιπον θα πω.....οχι δεν μου φανηκε αγενεια....

4) και τι θα φαμε στο party;;; δεν ειμαι και vegetarian, για αυτο ρωταω...απο την παλια μου δουλεια εμαθα πως : εγκανια κανουμε παντα στο γεμισμα το φεγγαριου!!! ...ειναι σημαντικο, μην το προσπερνας!


ΧΧΧ

Ionathan 25/5/10, 11:49 μ.μ.  

Κατερίνα,

θα πρέπει (προς το παρών) να ανοίξετε λογαριασμό στο http://disqus.com.

Τζούνιορ σε αποφεύγω όσο μπορώ, είσαι μπελάς με ή χωρίς θέμα κινητού!

Διαμαντάκι, όχι γλυκάκι, παχαίνει ;-) Άρτα; Ούτε εγώ (?) Ύφος; Εγώ; Τι θα φάμε; Ξηρούς καρπούς θα έλεγα! Πασατέμπο ίσως;;;

Unknown 26/5/10, 12:31 π.μ.  

Ευχαριστω πολυ βρε! Δε τα λεμε αυτα παραεξω , δε θα βρουμε νυφη υστερα !

Ionathan 26/5/10, 12:53 π.μ.  

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι που ξέχασα στο κυρίως κείμενο:

μερικές φορές ένιωσα ένα ύφος συμπόνιας και συμπάθειας, ελάχιστες όμως και τόσο λίγες που δεν τις θυμάμαι καν, σε κάποια σχόλια επισκεπτών εννοώ.

Αυτά τα σχόλια δεν μου άρεσαν γιατί έχεις καταλάβει πως δεν είμαι από αυτούς που πρέπει να τους συμπονέσει κανείς! Κάθε άλλο, πολλοί από εμάς τους καρκινοπαθείς είμαστε παράδειγμα προς μίμηση με τη στάση ζωής που έχουμε και πολλές φορές περνάμε καλύτερα από τους υγιείς. Μπορεί να μας τρώει ο καρκίνος αλλά τον έχουμε τον τσαμπουκά μας.

Θέλει δύναμη ρε για να βγεις στον καθαρό αέρα και να ζήσεις την κάθε μέρα ενώ κουβαλάς και την αρρώστια μέσα σου και όλοι οι καρκινοπαθείς είναι ήρωες που το κάνουν. Ο καθένας με τον τρόπο του!

Κι όλο αυτό τον καιρό ένιωθα πολύ παράξενα, ένα blog το δικό μου να πετάει ανάμεσα από όλα τα άλλα, άσχετη θεματολογία και τελείως διαφορετική ζωή να φαίνεται μέσα από τα διαφορετικά blog. Για αυτό είπα να πάμε private με όσα "μπετά" ακολουθήσουν!!!

Καλό ξημέρωμα.

Χουλκ 26/5/10, 8:07 π.μ.  

ΑΠΕΤΥΧΑ στην ασκηση θάρρους;
Κλαψ! Να περάσω ξανά το Σεπτέμβρη με το κηδεμόνα μου;;;
Επλίζω να μη μείνω στην ίδια τάξη/στο παλιό μπλογκ μόνη μου.
Εγώ πάντως τη πρόσκληση τη ζήτησα (αν και ψιλομπερδεύτηκα με την όλη ανάρτηση). Τεσπα. Βήμα-βήμα (μη χαθούμε κιόλας) και βλέπουμε.

Afroditi Dionysopoulou 26/5/10, 10:53 π.μ.  

Ομολογώ πως σε "ανακάλυψα" τελευταία! ...μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις , που σκέφτεσαι που ... "κοιτάς την φωτεινή πλευρά της ζωής " αλλά πάνω απο όλα που είσαι γευσιγνώστης! Ακόμα και το "σκιαγραφικό" θέλεις να έχει κάτι το διαφορετικό , το νόστιμο!

Να 'σαι καλά , να περνάς ακόμα καλύτερα και να προσέχεις! :)

me 26/5/10, 3:53 μ.μ.  

Γιώργο κι εγώ αιτούμαι...Πάλι δύσκολα μας βάζεις, άντε να καλαλάβω τι πρέπει να κάνω....
Θα σου στείλω εμάιλ πάντως...και θα ξαναδιαβάσω τι θα πρέπει να κάνω για να σε ...διαβάζω!!!
πολλά φιλιά

Ionathan 26/5/10, 4:43 μ.μ.  

Χουλκ είσαι οκ, πιστοποιήθηκες.

Να είσαι καλά κι εσύ Αφροδίτη και να προσέχεις επίσης.

Βάσω, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχω ένα mail σου για να σε δηλώσω αναγνώστρια, θα σου έρθει ένα mail, θα κάνεις ένα κλικ και θα είναι όλα ίδια.

Τα λέμε.

averfoula 26/5/10, 8:52 μ.μ.  

Τοκ τοκ, είμαι στο παλιό ή στο καινούργιο? Μια χαρά τα βλέπω τα πράγματα εδω στα νεα στέκια...Έχετε και ωραία θέα βλέπω.
Λοιπόν bro, έχεις προκαλέσει σύγχυση σε όλο τον κόσμο, λέω εγω, αν ήταν καφενείο, τη μια βδομάδα θα είχε ταπετσαρία, την άλλη θα ήταν χωρίς τοίχους απο την ανακαίνιση.
Εμένα το mail που μου έστειλες μου βγάζει σφάλμα, κάτι για τη url διεύθυνση.Για στείλε το πάλια, αλλά σωστά αυτή τη φορά ναι?

Basano 26/5/10, 9:29 μ.μ.  

Αχ βρε averrfoula, πες μου τι του κάνατε στο Βερολίνο και με το που γύρισε μας παιδεύει... λες και μας έβαλε τιμωρία....
Μικρή μου ελπίζω να κατάλαβες ότι είσαι στο παλιό!!!!!!!!!!
Το καινούργιο είναι σένια καινούργια έπιπλα, λουλούδια στα βάζα, τραταρίσματα, τι να σου πώ...
Αλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις!!!!
Για προσπάθησε ξανά...

CKarkali 27/5/10, 3:24 μ.μ.  

χμ... με μπερδεψε η ημερομηνια που αναγραφεις στον τιτλο..ακομα δεν εχω καταλαβει σε πολλα σημεια πώς λειτουργει το blog! θα ηθελα και γω λοιπον προσκληση, δεν θελω να χασω εστω και την virtual επαφη μαζι σας!

Ionathan 27/5/10, 8:39 μ.μ.  

Κωνσταντινάκι,

σε πήγα στα Χριστούγεννα λίγο απότομα έ; Σε έχω βάλει στους αναγνώστες και όλα θα γίνουν εύκολα, μην ανησυχείς.

Και εσύ βρε, στείλε mail και έλα στην παρέα, θα περάσουμε καλά. Μην το σκέφτεσαι πολύ...

CKarkali 28/5/10, 3:59 μ.μ.  

μα ακομα δεν εχω καταλαβει τη διαδικασια για να στειλω το αιτημα μου!!! :/ ( και εχω και το ecdl ε!!!)

Ionathan 29/5/10, 12:35 π.μ.  

Καταλαβαίνω πως δεν έχω γίνει κατανοητός όπως ήθελα: ακόμα και άνθρωποι που με έχουν γνωρίσει από κοντά μου στέλνουν mail και μου ζητούν πρόσκληση "αν θέλω" να τους δώσω. Το ξαναλέω, είναι μια πρόσκληση που την παίρνεις εσύ μόνος σου, την απαιτείς αν θες να διαβάζεις, 30 άτομα που τη ζήτησαν ως τώρα την έλαβαν.

Καλό σαββατοκύριακο!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ 2/6/10, 12:04 π.μ.  

re sy giorgo den mporv na se do kati kano lathos malon.mipos prepei na me kaneis prosklisi den me dexetai alios sto block

Ionathan 2/6/10, 12:17 π.μ.  

Γεια σου Νικολέτα,

στείλε μου ένα mail στο giorgos@ionathan.info και θα σε βάλω στους αναγνώστες, μετά θα γίνουν όλα εύκολα.

Καλό ξημέρωμα.

Matriga 5/6/10, 11:04 π.μ.  

Καλημέρα Ιωνάθαν!
Ελπίζω να είμαι και καλοδεχούμενη στο νέο σου blog, όπως ήμουν και στην παρέα σας. Δεν θυμάμαι αν σε είχα ενημερώσει ότι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας, αλλά τώρα πια είναι καλά και είμαστε στο σπίτι.

Μόλις μπήκα στο blog σου και διάβασα αυτήν την ανάρτηση σου, ένιωσα ότι καιρό τώρα θα έπρεπε να το είχες κάνει αυτό.
Όμως, θα σε μαλώσω γιατί στο τέλος μου τα χάλασες λίγο... Θα σου εξηγήσω κατ' ιδίαν λεπτομέρειες.

Θα σου στείλω gmail για την πρόσκληση.
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ!!

Sweet December 16/6/10, 6:58 μ.μ.  

καλά κάνεις, follow your heart!το έχω σκεφτεί και εγώ!Καλή συνέχεια στον καινούριο σου χώρο...τα λέμε και εκεί!
κόκκινα φιλιά ;-)

Idom 1/7/10, 1:17 π.μ.  

Γεια σου Γλάρε!

Ανακάλυψα τυχαία πριν ένα τέταρτο το blog σου. Συγχαρητήρια!

Δεν κατάλαβα τίποτε από τα σχόλια των αναγνωστών, αλλά σιγά σιγά στο μέλλον θα γίνει και αυτό. :-)

Εύχομαι όμορφες πτήσεις, ούριους ανέμους και προσγειώσεις σε αγαπημένα λιβάδια.

Idom

Ionathan 4/7/10, 11:17 π.μ.  

Idom,

εύχομαι και για σένα τα καλύτερα και καλή συνέχεια με εποικοδομητικό blogging. Σε ένα τέταρτο δεν θα μπορούσες να καταλάβεις ότι πρόκειται για μια παρέα καρκινοπαθών, ας σε ενδιαφέρει μπορείς όντως να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο άλλο blog.

Να είσαι καλά!

Idom 13/7/10, 3:13 π.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Greek Internet Marketing 24/8/10, 4:28 μ.μ.  

Ιωνάθαν δεν είναι κάπως μάταιο να bloggareis κάπου αλλά να είναι private? Είναι ωραίο να μοιράζεσαι όλη αυτή τη γνώση με άλλους, και δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι αν δεν το θες. My 2 cents. Please ρίξε μια ματιά στο εξαιρετικό βιβλίο (δωρεαν ebook) Miracle Doctors του Jon Barron

Karolos - Σύμβουλος Καλλυντικών Karin Herzog

alerim 2/10/10, 10:28 μ.μ.  

ionathan eisai ekei? prin 5 lepta mpika sto blog alla de katalavainw an eisai akoma mazi mas. travaw to zori mou file kai xreiazomai ti voitheia sou. 5 lekseis evala sto google ki ola me parapempoun se sena.

Maria Nefeli D 3/10/10, 2:06 π.μ.  

Φίλε alerim δυστυχώς ο Γιωργος μου ο ιωναθαν μας έφυγε από τη ζωή στις 28/9/10 και όλοι μας πονάμε πολύ .. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να σε βοηθήσει στις ερωτήσεις που ψάχνεις .. Κουράγιο σου λέω και ίσως πιο μετά όταν περάσουν λίγες μέρες κάποιος να μπορεί να σου απαντήσει ..

Υπομονή και εύχομαι τα καλύτερα

Μαράκι

Yiannis 27/1/11, 12:26 π.μ.  

Ανήκω στους ανθρώπους που ζουν μες το σύννεφο του καρκίνου: τον παλεύει η γυναίκα μου πάνω απο δώδεκα χρόνια, ήδη.
Διάβαζα καθημερινά και έπαιρνα κουράγιο απο την γλώσσα, το μυαλό και την ψυχή του Ιωνάθαν.
Έμεινα ξερός όταν έφυγε. Σέκος.
Έχω περπατήσει και ξαναδιαβάσει, μ ένα κόμπι δάκρυ κάθε μα κάθε φορά, πολλές πολλές φορές στα μονοπάτια των αναρτήσεων του, μετά από τον Σεπτέμβρη και ως και τα σήμερα.
Γιώργη μάγκα (που σε λέει και το Μαράκι), ευχαριστώ για ότι μου πρόσφερες.

averfoula 27/1/11, 11:21 μ.μ.  

Yianni εύχομαι δύναμη και υπομονή σε εσένα και στη γυναίκα σου, μακάρι να έβγαιναν εκείνα τα χαπάκια με γεύση φράουλα και καραμέλα , που έλεγε και ο Γιώργος και όλοι να είμασταν υγιεις και πάλι!!!
Μας λείπει όλους, αν κρατήσουμε ζωντανή λίγη απο τη διάθεσή του, τον τρόπο σκέψης του, καλό θα μας κάνει

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program