Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Οι ανήξεροι... ξερόλες

Αποφεύγω τις πολύπλοκες σκέψεις, να μπω σε λαβύρινθους αναζητήσεων, έχω άλλα πολλά να με απασχολούν και περισσότερο να παίρνω τα παυσίπονα στη σωστή ώρα για να γλυτώνω τους πόνους. Οπότε δεν ασχολήθηκα πολύ με το θέμα της δολοφονίας του Γ κ ι ό λ ι α, με πέτυχε και σε διακοπές και δεν είχα σύνδεση internet μαζί μου. Ρωτώ όμως: αυτή η κοινωνία πόσα παυσίπονα χρειάζεται για να είναι καλά;

Η απάντηση είναι απλή νομίζω: τα παυσίπονα έχουν εφευρεθεί πολλά χρόνια πριν και είναι όλα σεταρισμένα, το σύστημα δουλεύει μόνο του πια και οι αναρτήσεις των κοινωνικών μηχανισμών είναι ρυθμισμένες ώστε να απορροφούν όλους τους κραδασμούς.

Τι έγινε άραγε με τον άτυχο δημοσιογράφο; Γιατί τον σκότωσαν και μάλιστα με 16 σφαίρες; Προσωπικά δεν το διάβαζα το troktiko. Πρώτη φορά το διάβασα όταν αναρτήθηκε ένα άρθρο που έκανε κριτική στην εταιρεία που εργαζόμουν εγώ, κάποιος είχε στείλει μια επιστολή και ανέφερε (ορθώς) ότι το προσωπικό ήταν απλήρωτο 2 μήνες. Με μια ματιά συμπέρανα πως δεν ήθελα να παίρνω ενημέρωση από ένα blog που σχολίαζε σοβαρά κοινωνικά θέματα, οικονομία, πολιτική αλλά και κουτσομπολιό. Ήταν "κίτρινο" το troktiko, όπως και οι σελίδες ανταγωνιστών του, να μη λέμε βλακείες.

Διάβασα πως πέρα από το troktiko ο συγχωρεμένος ήταν και σύμβουλος επιχειρηματία που κινείται στον χώρο των ΜΜΕ και σχεδίαζαν να εκδώσουν εφημερίδα προσεχώς. Ωχρή προφανώς, αν όχι καθαρά κίτρινη. Υποθέτω πως είναι αλήθεια όλα αυτά.

Πως σου φάνηκε η κάλυψη της δολοφανίας από τα ΜΜΕ; Ικανοποιητική; Έντονη; Δραματική; Μήπως το έπνιξαν λίγο το θέμα; Να πω εγώ τη γνώμη μου λοιπόν, δεν ξέρω τι έγινε στα άλλα blog και αν αναφέρθηκε κανείς από τους πολυπράγμονες bloggers στο θέμα αλλά εγώ έχω καρκίνο και δεν φοβάμαι να ασχοληθώ.

Τον Γκιόλια δεν τον σκότωσε η ΣΕΧΤΑ, μην είσαι χαζός!!! Αυτό είναι παραμυθάκι για παιδιά του νηπιαγωγείου! Κι όμως ο μέσος άνθρωπος το πίστεψε. Ή αν θες, μπορεί το πιστόλι να το πάτησε η ΣΕΧΤΑ αλλά την περιοχή την φύλαγαν και άλλοι άνθρωποι του συστήματος ώστε να μη συναντήσουν προβλήματα. Ίσως συννενοήθηκε το σύστημα με τη ΣΕΧΤΑ να τον φάνε και θα τα βρουν κάπου στο μέλλον. Ή έκαναν το φόνο άνθρωποι του συστήματος και φορτώθηκε στη ΣΕΧΤΑ, τόσο απλά.

Ο Γκιόλιας ενόχλησε το σύστημα, όχι τόσο με όσα έγραφε αλλά περισσότερο με το μερίδιο που πήγε να πάρει από τους υπόλοιπους, από το σύστημα και τη γιάφκα των ΜΜΕ. Η χειρότερη γιάφκα είναι αυτή, των δημοσιογράφων... Όταν απειλήθηκαν πολλοί λοιπόν, έγινε η συννενόηση και καταστρώθηκε το πλάνο για τη δολοφονία. Θυμάσαι παλιότερα που είχε επιτεθεί η Χρυσή Αυγή σε ΝΑΡίτες έξω από τα δικαστήρια και είχε στείλει στο νοσοκομείο για μήνες κάποιο χριστιανό; Στημένο ήταν κι εκείνο, η Αστυνομία κάλυπτε, έκανε τον κινέζο! Και όταν έγινε το δικαστήριο αθωώθηκε ο εν λόγω χρυσαυγίτης, σε ενημερώνω πάραυτα πως παχιόκ έχω ψηφίσει μερικές φορές μέχρι τώρα αλλά αυτά τα κραγμένα τα βλέπω.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ! Όλοι οι δημοσιογράφοι, τα κανάλια, οι εφημερίδες, όλοι αυτοί γνωρίζουν αλλά για τους δικούς τους λόγους ο καθένας δε μιλάει, δεν ακούγεται τίποτα. Και δεν είναι η απόλυτη προδοσία και ταπείνωση αυτό; Να μη μιλάει κανείς για μια δολοφονία που έγινε με τη συνέργεια του συστήματος, αυτών των ίδιων; Είναι ο φόβος που κλείνει στόματα; Είναι το συμφέρον που βοηθά τη σιωπή; Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς πια αυτούς τους ανθρώπους για την ενημέρωσή σου, αυτούς που ξέρουν αλλά έχουν συνωμοτήσει με τόσο δραματικό τρόπο! Που αρκέστηκαν να πουν πως: "απόψε δολοφονήθηκε η ελευθερία του λόγου"! Λυπάμαι αλλά εσείς τη δολοφονείτε ρε μαλάκες, κάθε μέρα!!!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program