Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Νέα πειραματική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Ερευνητές από το Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Καρκίνου του Πανεπιστημίου του Τέξας ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν την ένταξη ασθενών σε μια μελέτη, όπου θα δοκιμαστεί μια νέα πειραματική θεραπεία για τον ακανθοκυτταρικό μη-μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η κλινική μελέτη στην οποία η νέα θεραπεία -Reolysin- θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με δύο χημειοθεραπευτικά φάρμακα «προσφέρει νέες ελπίδες στους ασθενείς με το σοβαρό αυτό τύπο καρκίνου του πνεύμονα».

Η πειραματική θεραπεία έχει δημιουργηθεί με βάση ένα ρεοϊό που πολλαπλασιάζεται σε τέτοιο βαθμό στα καρκινικά κύτταρα ώστε τα κάνει να «εκρήγνυνται», ενώ δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα και δρα σε αγαστή συνεργασία με άλλες αντικαρκινικές θεραπείες.

Η κλινική μελέτη, αναφέρει ο Dr. Alain Mita, είναι η μία από τις πέντε μελέτες φάσης 2 που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθούν.

9 ΣΚΕΨΕΙΣ:

OOO 8/11/11, 10:03 μ.μ.  

Αδερφουλα,ο καρκινος ειναι ηλιθιος,δεν ξερει οτι πεθαινοντας εγω,πεθαινει κι αυτος μαζι μου.

angel 10/11/11, 1:15 π.μ.  

AdeGia, ελπίζω ολόψυχα ο πρώτος ενικός να είναι ρητορικός...

averfoula 10/11/11, 7:54 μ.μ.  

Ade geia, θα ήθελα να φωνάξω οτι είναι ηλίθιος γιατί δεν έχει καταλάβει οτι πλέον θα πεθαίνει ο καρκίνος χωρίς να πεθαίνουμε εμείς, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το πω ακόμα.
Ελπίζω όμως οτι μια μέρα θα μπορέσω να το γράψω εδω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ-Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ...
Δυστυχώς τα αδέρφια μας δεν θα είναι εδω αλλά θα χαρούν άλλα αδέρφια, γονείς, σύζυγοι, φίλοι.
Αυτό πλεον εύχομαι απο δω και στο εξης και θα μπορούσε να καθιερωθεί σαν μια συνηθισμένη ευχή-είδηση που θα ανταλλάσουμε, καλημέρα ο καρκίνος πέθανε, χρόνια πολλά ο καρκίνος πέθανε, καλή πρωτοχρονιά ο καρκίνος πέθανε!!!

Ade geia, όταν θα πεθάνουμε εμείς θα πεθάνει μαζί μας κάθε πόνος και θλίψη αλλά δυστυχώς σβήνουν και οι όμορφες αναμνήσεις,γλυκά συναισθήματα, όμορφα πράγματα που ζούμε/ζήσαμε, οπότε εγω λεω σιγά σιγά να κατεβάσω τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και να ψάξω για συνταγές για μελομακάρονα.

averfoula 10/11/11, 8:07 μ.μ.  

Το τελευταίο, με τα μελομακάρονα, νομίζω οτι θα το έγραφε και ο Γιώργος αν ήταν εδω.

OOO 10/11/11, 9:10 μ.μ.  

http://dialogoi.enet.gr/post/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE%CF%82

OOO 10/11/11, 9:15 μ.μ.  

angel,καρκινος ειναι ζωδιο μου

angel 10/11/11, 11:53 μ.μ.  

AdeGia με τρόμαξες. Και το δικό μου!

Αδελφούλα εμένα με έχει πιάσει μια ευφορία που έρχονται οι γιορτές, ανεξήγητη... Τι στο καλό πάλι μας ψέκασαν;

averfoula 11/11/11, 9:41 μ.μ.  

Angel εμένα προσπαθούν να μου χαλάσουν το κέφι αλλά αντιστέκομαι σθεναρά ακόμα.
Λέω λοιπόν να ανοίξω μια σαμπάνια, χωρίς να γιορτάζω κάτι, ετσι ρε παιδί μου, ζώδιο καρκίνος είμαι κι εγω κι οτι θέλω κάνω...
Μια φίλη μου πάντως πήγε και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά κανονικά ετσι για να γιορτάσουν κάτι με την παρέα της και τους φίλους της που είναι καρκινοπαθείς.
Σας δίνω ιδέα?

OOO 13/11/11, 9:58 μ.μ.  

Καρκινοι! δεν μενει παρα να γιορτασουμε γεννεθλια μαζι.
Μας φτυνουν που μας φτυνουν γιατι ειμαστε δηθεν ευαισθητοι,κυκλοθυμικοι,μελαγχολικοι,κλπ,κλπ,και συνηθως περναμε τα γεννεθλια μονοι.Εγω τον Ιουνιο.Πιανω πορτα.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program