Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

4 ΣΚΕΨΕΙΣ:

averfoula 2/12/14, 5:38 μ.μ.  

Χρυσόστομε ελπίζω να βρήκες βοήθεια μέσω του blog και όλα να πάνε καλά με το θέμα της υγείας σου.Πίστεψέ με πάντως ότι η μετάσταση στα οστά ήταν το μικρότερο πρόβλημα που είχε ο Γιώργος και σίγουρα δεν πέθανε απο αυτό.
Hope, δοκίμασα να σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή παλιότερα αλλά δεν ήμουνα τυχερή, ελπίζω να είσαι καλά και να μιλήσουμε σύντομα.

Unknown 6/2/15, 1:59 μ.μ.  

Ευχομαι να μην σταματησει η λειτουργια αυτου του μπλογκ γιατι βοηθα πολυ κοσμο πια... Καλη Δυναμη!!

Ο κόσμος της Σοφίας 8/9/16, 7:44 μ.μ.  

Ελπίζω να είσαι καλά. Ξεκίνησα να διαβάζω το ημερολόγιο- ιστολόγιο του Γιώργου όταν ήρθα αντιμέτωπη με τον καρκίνο του άντρα μου το 2015. Σπάνιος και επιθετικός που τον τελείωσε σε 8 μήνες. Διάβασα όλα του τα άρθρα και η βοήθεια του στάθηκε πολύτιμη όλους αυτούς του μήνες. Θαύμασα το κουράγιο του και την δύναμη του και έκλαψα για αυτόν σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος. Να είναι καλά εκεί που είναι και εύχομαι να είστε όλοι γεροί. Θα ήθελα να στείλω μια νοερή αγκαλιά στους γονείς του...Να είσαι καλά κορίτσι μου και εύχομαι η ζωή να σας χαμογελά πάντα απο ΄δω και στο εξής.

Με απέραντη εκτίμηση,
Σοφία

averfoula 28/9/16, 10:21 μ.μ.  

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία, ελπίζω και εσυ να είσαι καλά!
Η δική μου ικανοποίηση μέσα στη θλίψη μας είνάί ότι ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια ύπάρχει ενα κομμάτι του Γιώργου που τον κάνει λίγο πιο "ζωντανό" και κατάφερε παρόλο που ο ίδιος λείπει να μπορεί να βοηθάει ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά στην ίδια απόγνωση με τον ίδιο...

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program