Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Εύχομαι...

Άλλος ένα χώρος που τώρα κατάλαβα ότι λείπει, μια σελίδα ευχών, ευχές για ότι θέλετε εσείς.


51 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Ionathan 24/12/09, 12:55 μ.μ.  

Να πω παγκόσμια ειρήνη και αγάπη και να ξεμπερδέψω;;;

Δε θα το ξεπετάξω τόσο γρήγορα, θα σας παιδέψω. Εύχομαι λοιπόν ονομαστικά:

* στην αγαπητή Χρυσουλίτσα καλά αποτελέσματα σε λίγο καιρό που θα κάνει επανέλεγχο. Να ξεκινούν όλα τα πορίσματα με τη φράση "Καμία μεταβολή". Να είναι καλά η οικογένειά της, όλοι γεροί. Να πάει καλά η δουλειά της και κουράγιο στους συνεργάτες της (που την ανέχονται...). Να αποκτήσει 349 νέους φίλους μες το 2010 και να μην προλαβαίνει να τους δει όλους και αυτοί να γκρινιάζουν! Τέλος, σου εύχομαι να ξυπνήσεις μια μέρα και το Cinquecento σου να έχει γίνει Bravo ;-) και να έχει χιονίσει κιόλας, να ησυχάσουμε...

* στην αξιαγάπητη Ανθή εύχομαι να είναι αυτά τα καλά νέα της η αφορμή για πολλά νέα ξεκινήματα. Ψυχική και ψυχολογική ανάταση, να βρεις κάτι να ασχοληθείς, μια δουλίτσα στην Microsoft Hellas πχ, σου εύχομαι επίσης να πας διακοπές τις Απόκριες, το Πάσχα, το καλοκαίρι και την 28η Οκτώβρη (σταματώ εκεί). Υγεία για όλη την οικογένεια και όλο πιο αραιούς επανέλεγχους για σένα.

* εύχομαι στο Ανήλικο να πάρει επιτέλους το επίδομά του και μαζί με αυτό: το κράνος, την φωτ. μηχανή, ένα μπουφάν (Dainese μόνο), καινούριο κινητό και ότι άλλο gadget θέλει. Η πραγματική ευχή όμως είναι να αποφασίσει πια τι θέλει για όλα τα παραπάνω, δεν αντέχουμε άλλο τις ερωτήσεις ;-) Και σε σένα εύχομαι τα 5,5 άλογα του Πεζό σου να γίνουν 11 φέτος και να αλλάξει ως διά μαγείας ο μαθηματικός σου!!! Α, στο τέλος σου εύχομαι και υγεία, αν και δεν έχεις ανάγκη εσύ, δεν αντέχει κανένα μικρόβιο κοντά σου, θα σκάσει στην 37η ερώτηση ;-)

* στη roseberry εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν μαλακότερες οι ΧΜΘ που έχεις να κάνεις από δω και πέρα, να μην έχεις ανάγκη το οξυγόνο και σε λίγο καιρό να πάρεις μια μεγάλη ανάσα από όλα αυτά. Να βρεις ένα μεγάλο πελάτη που θα μπορείς να τον εξυπηρετείς από το σπίτι και θα σου δίνει και τα προς το ζειν, να είναι καλά το αγόρι σου και υγεία σε όλη την οικογένειά σου. Α, να ευχηθώ να γίνεις πιο υπομονετική φέτος και να ξεφουσκώσεις γρήγορα από τις κορτιζόνες και τα φάρμακα.

* Στη Sundy εύχομαι υγεία πρώτα από όλα, καλή πορεία μες το 2010 και σταθερότητα της νόσου. Ηρεμία, γαλήνη, επιτυχία στα τόσα ενδιαφέροντά της και χαρές από τα παιδιά και το σύζυγο!

* στο Μαράκι εύχομαι να δει και να γνωρίσει από κοντά τον "από μηχανής θεό"! Να είσαι καλά και εύχομαι να έχεις τέλεια ποιότητα ζωής για όλο το 2010

* Στη Νίνα εύχομαι ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα, καλή πορεία με τις ΧΜΘ και μακάρι να έχουν τη δράση που πρέπει. Ας τη βοηθήσει ο νέος χρόνος να έρθουν τα πράγματα όσο πιο βολικά για αυτή, είτε σε Βουλγαρία είτε σε Ελλάδα.

* Στη Νικήτρια εύχομαι να είναι καλά η ίδια και ο σύζυγος, να χαίρεται τα ζωντανά της και τα φυτά, να διαβάσει 2010 βιβλία φέτος και να γίνει 2010 φορές πιο σοφή. Σου εύχομαι να μείνει η νόσος μακριά και να σας δώσει ψυχική ηρεμία και γαλήνη. Τέλος, πολλά ταξίδια και μόνο καλά να λάβεις από τα παιδιά

* Σε Β., Ανθούλα, Τζίνα, εύχομαι σταθερότητα της νόσου και υγεία πάνω από όλα, για εσάς και τις οικογένειές σας.

* Σε όσους έχουν χάσει κάποιον δικό τους εύχομαι να μαλακώσει ο πόνος και να έρθουν άλλες χαρές που να τους βοηθήσει να συνεχίσουν αισιόδοξα τη ζωή.

Τέλος, σε όλους εσάς που περνάτε από εδώ και μας διαβάζετε, σας εύχομαι να σκάσετε από υγεία, να χαρείτε την αγάπη των δικών σας και των φίλων σας αλλά και να τους αγαπήσετε κι εσείς περισσότερο φέτος.Μην χάνετε χρόνο και χαρείτε τη ζωή όσο πιο δυνατά μπορείτε, μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες, γλεντήστε με κάθε ευκαιρία.

Να είστε όλοι καλά
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά

Maria Nefeli D 24/12/09, 1:04 μ.μ.  

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2010..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ...(ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΥΤΟ..)

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΙ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

***ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ***

me 24/12/09, 3:39 μ.μ.  

Γιώργο, σ ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σου.
Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις όπως εσύ επιθυμείς, όμορφα, χαρούμενα, δυναμικά και με καλά αποτελέσματα.
Σε όλες μας εύχομαι να περάσουμε με χαρά, ειρήνη, αγάπη και υγεία...
πολλά φιλιά

roseberry 24/12/09, 3:51 μ.μ.  

Σ'ευχαριστώ Γιώργο για όλα! Χαίρομαι τόσο πολύ που σε γνώρισα! Είσαι προικισμένος και ανώτερος άνθρωπος. Οι ευχές σου πιάνουν απ'ότι φαίνεται γιατί μου έσκασε ένα συμβόλαιο σήμερα! Να σου ευχηθώ με την σειρά μου να διατηρήσεις την θετική σου σκέψη,την ψυχραιμία σου, την υπομονή σου και όλες τις αρετές που σε διακρίνουν για να ανταπεξέλθεις στον αγώνα! Που είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις. Να είναι καλά και δίπλα σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα, του χρόνου διπλός -και δεν εννοώ στα κιλά- και καλές ψαριές ;)
Εύχομαι σε όλους σας υγεία, υγεία και υγεία! Καλά και Γλυκά Χριστούγεννα!!!!!!

sundy 24/12/09, 4:43 μ.μ.  

Ευχαριστώ, νάσαι καλά.

hope_1960 24/12/09, 6:44 μ.μ.  

Και απο εμενα χρονια πολλα και καλα.Αυτη η χρονια να φερει στον καθενα σας υγεια και χαρα.Σε οσους μας πικραναν ευχομαι να παθουν τσιρλιο και ειδικα στον γιατρο μου ευχομαι να λαμπαδιασει το δεντρακι του,να του αρπαξει η γαλοπουλα και να μπουκωσει το τζακι του.
Ειδικα στο Γιωργη ευχομαι να εχει μονο καλα αποτελεσμτα απο εδω κι περα,να το παρει το κοριτσι αυτη τη χρονια ,υγεια στους γονεις σας,πολλα ταξιδακια,καλες ψαριες και καλους φιλους.
Και φυσικα με τη σειρα μου να ευχηθω παγκοσμια ειρηνη και αγαπη.

Ανθούλα 24/12/09, 6:46 μ.μ.  

Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!

Σας εύχομαι από καρδιάς

τση Γέννησης τ΄ αστέρι

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά

στο σπίτι σας να φέρει!
Μόνο χαρές να αισθανθείς
με τον καινούριο χρόνο
δε θέλω να 'ρθεις σ' επαφή
καθόλου με τον πόνο.
Με του Χριστού τη γέννηση

Και την αρχή του Χρόνου

Εύχομαι υγεία και χαρά

Και τέλος κάθε πόνου!
Ελπίδα, γέλιο και χαρά,

αγάπη κι ευτυχία να φέρει η Γέννα του Χριστού, μα προπαντός υγεία.

Basano 24/12/09, 7:08 μ.μ.  

Ευχή μου η ελπίδα...
*
ΥΓΕΙΑ
ΑΓΑΠΗ
αλήθεια
αισιοδοξία
προσδοκία
παρηγοριά
προσμονή
αποδοχή
ΥΠΟΜΟΝΗ
συγχώρεση
γενναιοδωρία
άνθρωπος
συνάνθρωπος
συνοδοιπόρος
θάρρος
όνειρο
μαγεία
*
Χρόνια Καλά!!!
Χριστούγεννα με ζεστασιά
κι αγγίγματα ψυχής!!!

Ionathan 25/12/09, 11:18 π.μ.  

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά στο Χρήστο, στη Χριστίνα, στη Χρυσούλα, στο Μανώλη και Εμμανουέλα.

Τέλος, πολλές ευχές στη δική μας Χρυσούλα! Να είσαι πάντα καλά!

Basano 25/12/09, 11:51 π.μ.  

Καλημέρα Και Χρόνια Καλά!!!!!!!!
Γιώργη μου σε ευχαριστώ για τις Ευχές σου!!!!!!!!
Σας γλυκοφιλώ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ 25/12/09, 11:56 π.μ.  

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΑΛ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΜΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Ionathan 25/12/09, 8:27 μ.μ.  

Αγαπητή μου Νικολέτα,

χαίρομαι που είσαι cool και δεν με παρεξήγησες, σίγουρα έχω ξεχάσει και άλλους που θα τους θυμηθώ με τον καιρό.

Χρόνια σου πολλά και καλά, σου εύχομαι να έχεις μια ζωή που να μοιάζει πολύ με την Προ Καρκίνου σου ζωή και να έχει και τα καλά που μας έδωσε να καταλάβουμε ο καρκίνος. Υγεία για σένα και για όλους τους δικούς σου.

Πολλά φιλιά !

xunder18 28/12/09, 12:23 π.μ.  

χαχαχα εισαι θεος! :D Ειμαι πολυ γαιδουρι αλλα αυτες τις μερες ετυχε και δεν μπηκα πολυ νετ! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και ευχομαι,με τη σειρα μου, απο το νεο ετος σε ολους μας εδω μεσα [και οχι μονο] μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ,με υγεια πανω απολα.

Ionathan 28/12/09, 12:58 μ.μ.  

Σε παρακαλώ πολύ Ανήλικο, να αναφέρεις τις αγορές σου τις μέρες που έλειπες, για να αποδειχθεί ότι οι ευχές μου πιάνουν!

Ionathan 28/12/09, 1:11 μ.μ.  

Αφιερωμένο σε εσάς:

Με του Χριστού τη γέννηση
και την αρχή του χρόνου
εύχομαι υγεία και χαρά
και τέλος κάθε πόνου!!!!!

Ο νέος χρόνος που 'ρχεται
χαρές πολλές να δώσει και
αν ήταν λίγες του παλιού
να σου τις συμπληρώσει!!!!!

Για τη χρονιά που έρχεται
ευχές χαράς θα κάμω
η μοίρα να σκορπά χαρές
να περπατάς επάνω...!!

Όσες χιλιάδες κύματα
τη Κρήτη τη κτυπούνε,
τόσες να είναι οι χαρές
που φέτος θα σε βρούνε!

Ionathan 29/12/09, 10:12 π.μ.  

Έχω ξεχάσει τη Γιώτα!

Αν και δεν έχουμε πει πολλά Γιώτα, σου εύχομαι καλή χρονιά με Υγεία, νιώθω κάπως αλλιώς όταν σκέφτομαι εσένα, μιας και ζεις στο εξωτερικό (από κάποιες απόψεις είναι για καλό).

ΥΓ: Αν διαβάζεις ακόμα το blog, θα ήθελα την πρότασή σου για μια εκδρομή προς τα μέρη σου, ψήνομαι πάλι ;-)

roseberry 31/12/09, 6:36 μ.μ.  

Εδώ χωράνε και οι ευχές για την νέα χρονιά ε?
Πολύ Πολύ ευτυχία, χαρά και εσωτερική γαλήνη. Να έχετε όλοι τα καλύτερα αποτελέσματα αναφορικά με την υγεία σας, και μια χρονιά γεμάτη από στιγμές αγάπης ! 2010 Φιλιά!

Basano 31/12/09, 8:04 μ.μ.  

Το 2010 είναι μόλις μερικές ώρες μακριά μας, θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά στον Γιώργη, στην Στέλλα, στην avelfoula, στην Ανθή, στην Ζέτα, στο Ανήλικο, στην Sundy, στην Λήδα, στο Διαμαντάκι,στο Μαράκι και σε όλους όσους είναι περαστικοί από το μπλογκοκαφενείο μας!!!!!!!!!!

Ενα 2010 γεμάτο υγεία, επιτυχίες και πολλές και ξεχωριστές στιγμές για εσάς και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας.

Εγώ από την πλευρά μου σας υπόσχομαι ότι το Νέο Ετος δεν θα …μιλάω πολύ, θα είμαι καλό κορίτσι, δεν θα είμαι … καχύποπτη, αντε θα βάζω και λιπ γκλος…..
Να είστε όλοι ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ionathan 31/12/09, 8:41 μ.μ.  

Σαν οικοδεσπότης, έχω να σας κάνω και μια ευχή παραπάνω: όχι μόνο καλή χρονιά αλλά και καλή δεκαετία!!! Αυτό που το πάτε;

Για όλους τους καρκινοπαθείς εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ παρόντες και να αλλάξουμε μαζί και την άλλη δεκαετία, 2020-2029! Πω πω, σαν όνειρο ακούγεται, έτσι; Τόσο μακρινό!

Πολλά αντικαρκινικά φιλιά και την αγάπη μου σε όλους!

xunder18 31/12/09, 9:11 μ.μ.  

Kαι εγω με τη σειρα μου [παντα τελευταιος] ευχομαι καλη χρονια με ΥΓΕΙΑ σε ολους αν και ειναι η χρονια που θελω να περασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γρηγορα για να αλλαξω επιτελους ψευδωνυμο, φτανει, το βαρεθηκα! Φευγω, γιατι η μαμα αρχισε να γκαριζει ;)



*και κατι ασχετο, roseberry χθες σε περιμενα μεχρι αργα στο τσατ αλλα με πουλησες :( ! :* kisses

Ionathan 10/2/10, 9:06 π.μ.  

Να μην ξεχάσετε να ευχηθείτε χρόνια πολλά στον Χαράλαμπο, Χάρη, Χαρούλα, Μπάμπη, Χαρίκλεια, Χαρίλαο.

Νικολέτα μου, εύχομαι να τον θυμάσαι με τις καλύτερες αναμνήσεις τον μπαμπά σου και να παίρνεις μόνο δύναμη!

Molti baci a tutti !

Ionathan 27/3/10, 3:58 μ.μ.  

Είναι πολύ νωρίς για να σας ευχηθώ καλό Πάσχα κι όμως αυτό θα γίνει:

φρόντισε από τη μια ο καρκίνος να με κάνει να βρω τον κόσμο μου κι εκεί πάω σε λίγο. Μετά φρόντισε το καλό μου αφεντικό να μου δώσει λίγο χρόνο για να φιλοσοφήσω τον κόσμο μου και να πάω εκεί αρκετές μέρες. Τέλος, φρόντισε και το Tarceva να παιδεύει το δέρμα, τα νύχια, το σώμα μου ολόκληρο αλλά να με κρατάει στη ζωή.

Μετά από τόση φροντίδα, είμαι έτοιμος να πάω στον κόσμο δίχως έγνοιες, να δω φίλους, να ψαρέψω, να φάω και να πιω λίγο παραπάνω σαν γιορτές που έρχονται.

Σας εύχομαι να είστε καλά, να περάσετε όμορφα, να αναζητήσετε την καλή παρέα με τους φίλους σας. Να ευχηθώ κουράγιο σε όσους είναι σε φάση χημειοθεραπειών και περνάνε δύσκολα, δύναμη και ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Να είστε όλοι καλά, φιλιά από μένα και την αγάπη μου σε όλους, γνωστούς και άγνωστους που επισκέπτονται τούτο τον τόπο! Καλό Πάσχα!

Katerina 27/3/10, 9:51 μ.μ.  

Εύχομαι να ζήσετε το καλύτερο Πάσχα σε σχέση με αυτά που πέρασαν και το "χειρότερο" από αυτά που θα έρθουν...
Να φας, να πιεις, να χορέψεις, να ψαρέψεις, να χαρείς τους δικούς σου, την άνοιξη και να υπερ-φορτώσεις ενέργεια.
Καλό Πάσχα λοιπόν κι ίσως πιούμε καφέ δίπλα-δίπλα στην πλατεία κάποια μέρα.
Να είστε καλά!
:))

roseberry 28/3/10, 2:45 μ.μ.  

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!
Μέσα από τα πάθη του Χριστού μακάρι να καταλάβουμε και εμείς γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά.
Να περάσετε πολύ όμορφα δίπλα σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν!!

Και.... καλή μας όρεξη!!!

Basano 28/3/10, 10:40 μ.μ.  

Νωρίς είναι για ευχές Πασχαλινές!!!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!
Μυρτιλάκι θα ζυμώσεις κανένα τσουρέκι???
Φιλάκια !!!!!!!!

roseberry 29/3/10, 5:15 μ.μ.  

Μπα, Σούλη μου,άφησα τα δύσκολα στους άλλους...
Εσύ????

xunder18 29/3/10, 5:44 μ.μ.  

Καλε καντε κανα τσουρεκι να φαμε και μεις :D . Εχει δικαιο η Σου-Λη ειναι νωρις για ευχες ακομα !

hope_1960 29/3/10, 10:18 μ.μ.  

Ευχομαι να ξημερωσει αυριο η πιο ωραια μερα της ζωης μας και να μη μας περασει απο το μυαλο ουτε στιγμη ο καρκινος
-Να μου περασουν οι μαυριλες μου το επομενο λεπτο
-Να περασει ο ερεθισμος των ματιων του καλου μου γιατι δεν γινετε να βογκαμε ταυτοχρονα και οι δυο στο σπιτι(επαιζε με την ηλεκτροκολληση)
-Να πετυχουν τα κουλουρακια τα κοκκινα αυγα και τα τσουρεκια που θα φτιαξετε
-Να σκασει μυτη η averfoula και να βαλει τραγουδακι(τωρα που λειπει ο γατος....)
-Να εχουμε ενα ωραιο βραδυ
Σας φιλω

Ionathan 30/3/10, 5:17 μ.μ.  

Οι μαυρίλες σου πιστεύω θα περάσουν την Πέμπτη το απόγευμα, που θα σε μεθύσει η Σου-Λη ;-)

Σου εύχομαι με το καλό και στους ... πολυελαίους, περαστικά δηλαδή σε όλους και ακόμα καλύτερα!

Φιλιά σε όλους.

ΥΓ: Παλεύουμε με τους πλακαμούς κάτι χταποδιών και με τα μουστάκια της γαρίδας! Δύσκολη μάχη αλλά προσπαθώ να βγω νικητής!!!

angel 2/4/10, 3:13 μ.μ.  

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!
Να περάσετε όπως το έχετε φανταστεί και ακόμα καλύτερα!
Υγεία και προσωπική ευτυχία... (Μην το ξεχνάμε και αυτό!!!)

Μυρτιλάκι εννοείται καλή μας όρεξη... (Και από Δευτέρα δίαιτα)...

Γιώργο, αλλά και σε όσους την κοπάνησαν, καλή επιστροφή να έχετε.
Εγώ εδώ, εν Αθήναις, θα παλεύω όλο το μεσημέρι με την προετοιμασία της μαγειρίτσας...

Υ.Γ. Διάβασα πολύ προσεκτικά τον κόσμο σου Ιωνάθαν. Μια παρατήρηση μπορώ να κάνω; Διακρίνω εκπτώσεις!!!
Τον φτιάχνουμε που τον φτιάχνουμε, γιατί όχι απόλυτα ιδανικό;;;
Θα επανέλθω από Τρίτη... (Άγιες μέρες έχουμε και εγώ θέλω να πω κάποιες κακίες...)

Basano 2/4/10, 6:16 μ.μ.  

Καλό Πάσχα!!!!!!!
Με Υγεία!!!!!!!!
Με Καλή Καρδιά!!!!!!!!!!!!
Με Καλές Σκέψεις!!!!!!!

Ionathan 3/4/10, 1:48 μ.μ.  

Καλή Ανάσταση σε όλους, ότι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα!

Η ανάσταση στο Sanssouci δεν έχει οριστεί και μάλλον δεν θα υπάρξει τέτοιο πράγμα, σταύρωση, κλάμα, μετάνοιες και όλο το γνωστό στόρι, θα πάμε κατευθείαν στο πανηγύρι ;-)

Φιλιά σε όλους, καλή όρεξη!

hope_1960 4/4/10, 9:35 π.μ.  

χρονια πολλα και καλα σε ολους.
Μου ειπαν κατι ωραιο με "οσα βεγγαλικα τοσα και τα φιλια"αλλα δεν το θυμαμαι να σας το γραψω.
Και κατι με" μια σουβλα στα μετρα μου" αλλα ουτε αυτο το θυμαμαι.
Γιαυτο ,θα σας πω μονο και του χρονου να ειμαστε καλα.

Ionathan 8/4/10, 10:19 μ.μ.  

Αύριο είναι της Ζωοδόχου Πηγής και γιορτάζει ο Ζήσης και η Ζωή! Θα λείπω από το σπίτι όλη μέρα μάλλον για δουλίτσες, γιατρούς επί το πλείστον, θα προσπαθήσω να τρελάνω κανένα ντοτόρι και δημόσιο υπάλληλο.

Οπότε πρέπει να ευχηθώ από σήμερα στην γλυκιά μου averfoula Χρόνια Πολλά, να είναι καλά, γερή, να έχει μια ευτυχισμένη ζωή, να είναι καλά οι άνθρωποι που είναι δίπλα της, να συνεχίσει να ταξιδεύει σαν Δίδυμος και να γνωρίζει κόσμο επίσης, να νιώθει σαν Καρκίνος αλλά όχι με τόσο συναίσθημα, να πάρει σε αυτό λίγο από τον αδερφό της, να γίνει λίγο πιο γαϊδούρα ;-)

Να είσαι καλά Ζωή, Χρόνια σου Πολλά και καλά.

ΥΓ: Μιας και ευχόμαστε, να είναι καλά και ο αδερφός σου μωρέ, για να είσαι και εσύ καλά! Ναι;

angel 9/4/10, 9:34 μ.μ.  

Έστω και λιγο καθυστερημένα αλλά ακόμα δεν έφυγε η μέρα χρόνια πολλά και καλά και από μένα averfoula!!!

hope_1960 9/4/10, 10:44 μ.μ.  

Τι γαιδουρα που ειμαι
Μπηκα 80 φορες και δεν σου ευχηθηκα averfoula.
Χρονια πολλα και καλα με υγεια.

Κυριακή 9/4/10, 11:07 μ.μ.  

Τώρα το είδα και γω. Δεν τα πάω καλά με το εορτολόγιο και όλα τα της θρησκείας γενικά, αλλά never mind.
Αδερφούλα να είναι πάντα καλά ο αδερφούλης για να είσαι και συ ευτυχισμένη (αυτό το έκλεψα από πιο πάνω).
Και να περάσετε όλοι καλά στην συνάντησή σας.

Basano 9/4/10, 11:10 μ.μ.  

Καλή μου,
Χρόνια καλά για σένα και όληηηηηηηηη την οικογένεια!!!!!!!

Ionathan 10/4/10, 9:06 π.μ.  

Κατερινάκι Χρόνια σου Πολλά, να τα εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τους ανθρώπους και τα γεγονότα γύρω σου, τη ζωή την ίδια.

Και τέλος, σου εύχομαι το καλύτερο: πολύχρωμη κι εντοιχισμένη βρε ;-)

averfoula 10/4/10, 6:26 μ.μ.  

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, είναι συγκινητικό (εδω είναι το συναίσθημα που λέει ο αδερφούλης) να μην προλαβαίνεις να απαντήσεις τα τηλέφωνα, ενω ταυτόχρονα ανοίγεις την πόρτα μοιράζεις χαμόγελα και κερνάς γλυκά.Εγω θα ευχηθώ η ημέρα της Ζωο-δοχου Πηγής να μοιράσει ζωή με απλοχεριά και γενναιοδωρία σε όλους,bro μου, Σούλη, hope, loukia, Κυριακή και σε όλους τους δικους μας, να είμαστε καλά.

Σαν καρκίνος(ζώδιο) κάθε χρόνο βλέπω τη ζωη μου σαν ενα ουράνιο τόξο με σκαλοπάτια και κουδουνάκια και σαν δίδυμος (ωροσκόπος) σαν μια βόλτα με ποδήλατο στην παραλία δίπλα στη θάλασσα...
Άντε στη δικιά σου τη γιορτή θα το κάψουμε φέτος (αν θες και συ, κι αν δεν θες)
Πόσα φιλιά χρειάζονται για να φτάσουν απο δω ως εκεί?Τόσα σου στέλνω και σε περιμένω(ξεσκόνισα, σκούπισα σφουγγάρισα, έβγαλα και τα καλά σεμεν)

Katerina 10/4/10, 10:12 μ.μ.  

Σ'ευχαριστώ πολύ, Γιώργο!!!
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τους δικούς σου.
Εύχομαι κι εγώ υγεία, ηρεμία και χαμόγελο σε όλους.
(....Το πολύχρωμη δεν ξέρω, αλλά το εντοιχισμένη το προσεγγίζω καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες.)

Ionathan 14/4/10, 12:27 μ.μ.  

Τώρα που είμαι μακριά και δεν μπορώ να πάω να την ξαναδώ, θέλω να ευχηθώ περαστικά στο Μυρτιλάκι. Είχε ένα θεματάκι και νοσηλεύεται για λίγες μέρες, δεν είναι μυστικό και το αναφέρω για να της ευχηθείτε όλοι περαστικά. Θα βγει σε λίγες μέρες, ήδω νιώθει καλύτερα και πλέον πέρα από το ζώδιο, μας ενώνει και το Tarceva!

Θα κανόνιζα να πηγαίναμε όλοι μαζί να τη δούμε αλλά μια Ζυγός δεν μπορεί να υποδεχθεί τους φίλους της απεριποίητη, θα έπρεπε να φτιάξει φρύδι, βάψιμο, πιστολάκι, σκουλαρίκι κλπ. Έκρινα άσκοπο να την βάλουμε σε τόσο κόπο, μόνο και μόνο για να δει τις παλιόφατσές μας.

Αν μπορεί να έρθει στην επόμενη συνάντησή μας, έχει καλώς. Αλλιώς, αν έχει ανάγκη το οξυγόνο της, θα κουβαληθούμε μια μέρα στο σπίτι της με το ζόρι!

Έλα, να ακούω να της εύχεστε όλοι περαστικά, γρήγορα στο σπιτάκι σου Ζετάκι, οσονούπω να σου έρθουν και τα εξανθήματα του tarceva για να μην είμαι ο μοναδικός που προκαλώ γέλιο!

Φιλιά στην πιο επικίνδυνη καρκινοπαθή Ζυγό δικηγόρο του λεκανοπεδίου!!!!

angel 14/4/10, 3:49 μ.μ.  

Ζέτα, γλυκό μου κοριτσάκι εύχομαι γρήγορα σπιτάκι σου.
Μας έλειψες τις φορές που βρεθήκαμε χωρίς εσένα,
Περιμένουμε ΚΑΛΑ νέα σου!!!

hope_1960 14/4/10, 5:19 μ.μ.  

Αγαπουλα περαστικα.
Γρηγορα στο σπιτακι σου.
Τωρα θα βγει το μαλλι,για το εξανθημα εχει κρεμες ο Γιωργης,οσο για το οξυγονο αν εχεις προβλημα θα φοραμε ολοι μασκες αναπνευστηρες και βατραχοπεδιλα...οποτε να κανονιζουμε σιγα-σιγα συναντηση
σου στελνω φιλια

averfoula 14/4/10, 7:43 μ.μ.  

Roseberry,
το γεγονός οτι δεν έχουμε γνωριστεί δεν σε κάνει άγνωστη, σε σκέφτομαι πολύ συχνά, καθώς σε εχω γνωρίσει απο τα λεγόμενά σου εδω μέσα. Θα ήθελα λοιπον να σου ευχηθώ κι εγω περαστικά, πολύ γρήγορα,να συνεχίσεις δυνατή τον αγώνα σου(ετσι σε έχω εγω στο μυαλό μου, με πείσμα και δύναμη)και να συνεχισετε να αλωνίζετε εκει με τον αδερφό μου και την υπόλοιπη παρέα τις ταβέρνες και τα καφέ και με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω Αθήνα θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλους απο κοντά.

Basano 14/4/10, 9:11 μ.μ.  

Μυρτιλάκι,
Οτι είναι "περαστικά" είναι το μόνο σίγουρο!!! Ξέρεις εσύ να τα ξεπερνάς τα εμπόδια!!! Ελπίζω να έχεις τρελλάνει τους γιατρούς για να σε διώξουν γρήγορα απο εκεί μέσα...
Να είσαι καλά!
Μπόρα είναι θα περάσει!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά!!!

Katerina 23/4/10, 12:42 π.μ.  

Πολύχρονος! Να είσαι γερός και χαρούμενος και να κάνεις τα πράγματα που αγαπάς και σε γεμίζουν.
Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου κι αυτοί εσένα.
Όλα να πάνε καλά!
:)

steapt 23/4/11, 3:15 μ.μ.  

Ευχομαι καλή δύναμη σε όλους και Καλή Ανάσταση!

averfoula 12/8/11, 8:03 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
averfoula 25/11/11, 10:59 μ.μ.  

χρόνια πολλά και καλά στις Κατερίνες του blog και εκτος.

Basano 31/12/11, 9:09 μ.μ.  

Καλή Χρονιά σε όλους μας γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα και ....όνειρα!!!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program