Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Θα ήθελα να πω...

Θα ήθελα να πω...

197 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Ionathan 22/12/09, 9:29 π.μ.  

στην Ανθή πως ο γεροχρόνος ακόμα δεν πάει, εδώ είναι και σέρνεται βαρύς, γέρος, γκρινιάρης και νευρικός.

Άντε να έρθει ο νέος, να δούμε τι καπνό θα φουμάρει και αυτός!

Ionathan 22/12/09, 6:56 μ.μ.  

Να διορθώσω την roseberry, νομίζω πως το ποσοστό αναπηρίας το δίνει η Β'θμια επιτροπή Υγείας της Νομαρχίας και δεν έχει να κάνει με το ΙΚΑ. Αφού περάσει την επιτροπή ο καθένας και πάρει ποσοστό αναπηρίας, πάει στο ταμείο του ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ κλπ για να πάρει σύνταξη αν θέλει, κάποια βασικά επιδόματα όπως η έκτπωση για τα ΜΜΜ και το επίδομα βαριάς αναπηρίας, δίδονται από αυτή την επιτροπή.

hope_1960 22/12/09, 7:36 μ.μ.  

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Δεν εχω μπει σε καμια διαδικασια με επιτροπες κλπ ακομα.Με ξεσηκωσαν κατι μποτες που ειδα με 160€ και ελεγα να μου τις χαρισω.Τα δωρα για τους Χρηστους με ξετιναξαν.
Μηπως να γραψω γραμμα στον Αι-Βασιλη?
Εσεις γραψατε?

Ionathan 22/12/09, 8:00 μ.μ.  

Να τρέξεις γρήγορα να πάρεις τις μπότες, κάνε και λίγο παζάρι, παίξε λίγο και τα βλέφαρα αλλά πάρτες!!! Δε χωράει αναβολή!

Γράμμα δε θα γράψω στον γέρο με το άσπρο μούσι, όπως σου είπα το πήρα το δώρο μου (σκουλαρίκια) και έκλεισα για τα Χριστούγεννα. Άλλωστε, τι να ζητήσει κάποιος σαν εμάς από τον γέροντα;;;

Φιλιά

Basano 23/12/09, 1:56 μ.μ.  

Θα ήθελα .... να είμαι πάνω στον Ολυμπο σε ένα καφενέ με εσάς παρέα και να γελάμε, να περνάμε όμορφα, και να μην σκεπτόμαστε τίποτεεεεεεεεε

roseberry 23/12/09, 5:50 μ.μ.  

Μου αρέσει να γίνομαι σπασίκλας. Η Β'θμια επιτροπή της Νομαρχίας ( η πρόνοια δηλαδή)δίνει ποσοστό αναπηρίας ναι μεν, δεν αρκεί για να χαρακτηριστείς ΑΜΕΑ δε, να υπαχθείς δηλαδή στον ειδικό νόμο για να απολαύσεις τα σχετικά προνόμια. Με το χαρτί της νομαρχίας άντε να βγάλεις κάρτα λεωφορείων. Υπάρχει υπουργική απόφαση δεν την έχω πρόχειρη που ορίζει τα ποσοστά αναπηρίας για όλες τις παθογένειες. Ακόμα και για την απώλεια οδόντων. Πελάτης μου πάντως με Ca πνεύμονα, χειρουργημένος, και χωρίς επιδείνωση την τελευταία 5ετία πήρε μόλις 60% αναπηρία και χάνει δικαίωμα συντάξεως γιατί δεν έχει το απαιτούμενο ποσοστό.Τα ασφαλιστικά ταμεία μου την δίνουν. Είναι δέσμιοι των υγειονομικών οργάνων τα οποία τυφλά ακολουθούν την υπουργική απόφαση χωρίς να συνυπολογίζουν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Η αναπηρία κάποιου και κατ' επέκταση η μη ικανότητα του για εργασία πρέπει να είναι σε συνάρτηση με την ηλικία του, την μόρφωσή του και το επάγγελμά του.Δηλαδή, ο συγκεκριμένος ας πούμε, ιατρικά καθαρά ιατρικά παίρνει 60% ποσοστό αναπηρίας.. Κάτσε ρε φίλε όμως είναι 65 ετών, με γνώσεις δημοτικού και δούλευε σε βεζινάδικο.Που θα βρει δουλειά ο άνθρωπος αυτός και μάλιστα της ειδικότητας του που εν προκειμένω θα επιδείνωνε και την κατάστασή του ακόμα λόγω π.χ της εισπνοής βενζίνης κ.λπ ???? Συγχύστηκα πάλι.

roseberry 23/12/09, 6:03 μ.μ.  

Όσοι ενδιαφέρονται ανεξάρτητα με το που είναι ασφαλισμένοι, το τονίζω αυτό, να πάνε στο ΙΚΑ κατοικίας τους να ρωτήσουν σχετικά και να κλείσουν ραντεβού με την επιτροπή. Νομίζω χρειάζεται το βιβλιάριο ασθενείας τους, η ταυτότητά τους, ιατρική γνωμάτευση από γιατρό δημοσίου νοσοκομείου για την πάθησή τους, επίσης επικουρικά (για να ανέβει το ποσοστό άνω του 67%) με ιατρικές γνωματεύσεις και για πιθανές παθήσεις που μπορεί να εμφανίστηκαν εξαιτίας της αρχικής πάθησης.. π.χ κάποιος με διαβήτη, εκτός από την γνωμάτευση του παθολόγου την σχετική με τον διαβήτη, μπορεί να προσκομίσει π.χ γνωμάτευση οφθαλμιάτρου για το ότι έχει επηρεαστεί δυσμενώς και η όραση... μπλα μπλα. Δεν θυμάμαι αν πρέπει να δηλώσεις ότι δεν εργάζεσαι απλά, ή αν πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ επίσης. Good Luck!

roseberry 23/12/09, 6:23 μ.μ.  

Τι μπότες είδες μωρή Ανθή?? Μου αρέσει το μωρή, μην το πάρεις υποτιμητικά όσους τους αγαπώ τους βρίζω.
Εγώ πάντως σας το δηλώνω για να έχω και μάρτυρες. Εξοπλίστηκα με ρούχα για βουνό και χιόνια, και λέω να πάω στο χωριό τελικά του καλού μου, Παρασκευή μεσημέρι και να γυρίσω Σάββατο βράδυ κατά τις 9, παίρνοντας μαζί μου 6ωρη μπουκάλα οξυγόνου για ενδεχόμενη χρήση, αφού στο 5ωρο χωρίς οξυγόνο είμαι 94 και στο 9ωρο 88. ντάααξει μωρεεε θα την βγάλουμε και εφέτο!!!!

Ionathan 23/12/09, 8:30 μ.μ.  

... στη δικηγόρο της παρέας πως έφερα στην επιφάνεια την ανάρτηση για το επίδομα βαριάς αναπηρίας. Έψαχνα να βρω αν δικαιούμαι να το πάρω κάποια στιγμή.

Μιας και ξεκουράααααζεσαι αυτή τη στιγμή, μάζεψε σε παρακαλώ την πληροφορία και τις γνώσεις σου και κάνε ένα συγκεντρωτικό σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση. Να μείνουν τα σχόλια στο σωστό μέρος και να βοηθήσουμε κάποιον καρκινοπαθή στο μέλλον.

Η διαδικασία ποια είναι: περνάει κάποιος από την Δευτεροβάθμια επιτροπή υγείας της εκάστοτε Νομαρχίας και μετά να πάει στο ΙΚΑ;;; Για κάνε ένα resume!

Ευχαριστώ εκ μέρους όλων.

hope_1960 23/12/09, 8:30 μ.μ.  

Καλησπερα.
Σας εκρυβα πως μπηκα στη διαδικασια του επανελεγχου (η Σουλη με εσπρωξε να τις κανω τωρα,ελεγα για μετα τις γιορτες)και ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω πως πηρα παραταση.Αντε και στα δικα σας καλα νεα.
Ωραια ,το τζαμπε διαζυγιο το εξασφαλησα,την συνταξη θα την καταφερω, τις μποτες θα τις παρω στις εκπτωσεις,οι εξετασεις καλες....τι αλλο ηθελα να σας πω?
Πρεπει να ειμαι γρηγορη γιατι υπαρχει 15χρονο στο σπιτι οποτε τηλεφωνο και internet ειναι πιασμενα ολο το 24ωρο.
Θα τα πουμε αυριο γιατι αργει να ξυπνησει.
Σας φιλω

Ionathan 23/12/09, 8:57 μ.μ.  

Αυτά είναι καλά νέα γιατρέ μου! Και άσε τους κοντούς γιατρούς να κοιτούν πάνω από τα γυαλιά τους.

Με την ευκαιρία καλών αποτελεσμάτων και γιορτών, άνοιξε και μια σαμπάνια βρε, έτσι για το καλό! Να κάνει δυνατό μπαμ να φοβηθεί ο εκτελωνιστής και να πάει παραπέρα ;-)

Φιλιά πολλά!

roseberry 23/12/09, 9:36 μ.μ.  

Τέλεια νέα!!!! Απόλαυσε το!!!!!!!
Και έλα που δεν σου αρέσει που έχεις στο σπίτι 15χρονο! Ξυπνά πάλι η μανούλα μέσα σου !!!! Γλυκιά Πεθερούλα! χαχα Θα σε προτείνω για ένα επεισόδιο στο MEGA.

Basano 23/12/09, 10:02 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω…
Συνέχεια μιλάς για τις γυναίκες Ζυγούς που είναι στην παρέα μας, ξετυλίγοντας σιγά σιγά τα χαρακτηριστικά τους… Για τους άνδρες όμως τίποτε… Κρατάς κρυφά τα προτερήματα σου!!! Γι αυτό και εγώ σαν καλή φίλη έψαξα και βρήκα τι είστε τελικά εσείς οι Ζυγοί… Πιστεύω ότι αρκετά σου ταιριάζουν!!! Με πολλή αγάπη!!!
Ο Άνδρας Ζυγός (23/9 - 23/10 )
Η προσωποποίηση της γοητείας - αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε γι' αυτόν τον άνδρα. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, και συμβολίζεται από τη Ζυγαριά, και πολλοί Ζυγοί ξοδεύουν άμετρο χρόνο ζυγιάζοντας τα πράγματα πριν αποφασίσουν, γι' αυτό τόσοι άνθρωποι τους αποκαλούν αναποφάσιστους! Αν δώσατε την καρδιά σας σ' έναν Ζυγό εραστή, και εκείνος τη δική του σε σας, μην ανησυχείτε για την αναποφασιστικότητα του, θα κινηθεί τόσο γρήγορα όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.
Είναι μεν ζώδιο του αέρα αλλά μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι τόσο φλογερός όσο και τα ζώδια της Φωτιάς. Βεβαίως, μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι δεν θα αποφασίσει ποτέ να σας ζητήσει ραντεβού, αλλά πρέπει πρώτα να σας εκτιμήσει και να σιγουρευτεί ότι η προσωπικότητα σας θα ταιριάξει με τη δική του.
Είναι ένας αληθινός εμπειρογνώμων και μόνο το καλύτερο είναι αρκετό γι' αυτόν. Δεν είναι επειδή είναι σνομπ, ή έχει καθορισμένες ιδέες στο τι θέλει, είναι επειδή η ρομαντική του αίσθηση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, και ΥΠΟ συνειδητά έχει τις λιγότερες απαιτήσεις - γιατί κατά βάθος ψάχνει για την ονειρεμένη αγαπημένη.
Οι Ζυγοί πιο πολύ ίσως από τα άλλα ζώδια, έχουν μια βασική επιθυμία να βρουν τον τέλειο σύντροφο και βεβαίως δεν τους αρέσει να είναι μόνοι για πολύ καιρό. Ο άνδρας Ζυγός έχει σίγουρα στυλ, και πολύ συχνά είναι πολύ εμφανίσιμος. Σκεφθείτε άνδρες όπως ο Ρότζερ Μουρ και θα ξέρετε τι εννοώ. Και κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι Ζυγοί έχουν μεγάλο δημιουργικό ταλέντο: Σκεφθείτε τον Τζων Λέννον, τον Στινγκ, τον 'Aντονυ Νιούλι και τον Χάρολντ Πίντερ.
Αλλά πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτόν τον ευγενικό, χαριτωμένο, δημιουργικό άνδρα; Ίσως να είναι ο σχεδόν τεμπέλικος τρόπος που σας φλερτάρει παρ όλο που δεν το κάνει μόνο με τα μάτια ή με τον τρόπο που μιλά... Ίσως να μην εκπέμπει τόσο σεξ απήλ όσο ένας Σκορπιός, αλλά μπορείτε να πείτε ότι είναι πραγματικός άνδρας και ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το μυαλό σας.
Δείχνει να σας κοιτάζει μ' ένα τρυφερό χαϊδευτικό τρόπο και σεις νοιώθετε την ευαισθησία του με τον τρόπο που σας ενθαρρύνει. Σπάνια είναι ο τύπος του αυθάδη και αλαζονικού, εκτός κι αν έχει κάποια τέτοια χαρακτηριστικά στο ατομικό του ωροσκόπιο (πρέπει να το ελέγξετε μ' έναν αστρολόγο). 'Oμως, θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι γυναικάς με τον τρόπο που παρατηρεί κάθε ωραίο κορίτσι που περνάει -όχι με πολύ φανερό τρόπο, βέβαια στην πραγματικότητα είναι τόσο κρυφός που μπορεί να μην το πάρετε είδηση!
Εάν δεν γνωρίζετε πολλά για τον άνδρα Ζυγό και νομίζετε ότι έχετε συναντήσει έναν σ' ένα πάρτι αλλά δεν θέλετε να ρωτήσετε το ζώδιο του, ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης μπορεί να είναι ο τεμπέλικος τρόπος που ξαπλώνει στον καναπέ, ενώ εσείς και όλοι οι άλλοι στέκεστε όρθιοι.
Οι Ζυγοί αντιπαθούν να τους κατηγορούν ότι είναι τεμπέληδες, και σίγουρα μερικοί από αυτούς είναι πολύ ενεργητικοί, αλλά είναι μάλλον οι εξαιρέσεις παρά ο κανόνας! 'Eνα σημείο προσοχής, οι άνδρες Ζυγοί αγαπούν την ήρεμη ζωή, κι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που έχει την τάση να τσακώνεται διαρκώς, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι κάνετε λάθος, καλύτερα να βρείτε ένα εραστή γεννημένο σε διαφορετική εποχή του έτους.

Basano 23/12/09, 10:03 μ.μ.  

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ειρήνης και αρμονίας, και αυτός ο άνδρας βρίσκει τις φιλονικίες αντιαισθητικές. Σύντομα θα φύγει από το να βρεθεί μπλεγμένος με κάποια που προσπαθεί να δημιουργήσει καυγά μόνο και μόνο επειδή αυτός δε συμφωνεί μαζί της. 'Eτσι ακόμα κι αν ξέρετε ότι είστε σωστή για κάτι, δείξτε το με προσοχή.
'Oμως, αν έχετε συναντήσει κάποιον πολύ ελκυστικό, και δεν έχετε ακόμα βρει το ζώδιο του, γιατί δεν προσπαθείτε να τον κάνετε να μιλήσει για τη δουλειά του; Σίγουρα δεν θα είναι κάτι πολύ δραστήριο.
Οι Ζυγοί συχνά κλίνουν περισσότερο προς την καλλιτεχνία. Βεβαίως κάθε Ζυγός δεν πρόκειται να είναι καλλιτέχνης, ποιητής ή μουσικός, αλλά γίνονται καλοί διπλωμάτες και δικηγόροι, και το δημιουργικό τους ταλέντο μπορεί να τους οδηγήσει στην κομμωτική. Βεβαίως το δικό τους ιδιαίτερο ωροσκόπιο μπορεί να είναι γεμάτο από πλανητικές σχέσεις που τους οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα, και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε.
Αν κοιτάξετε τον τρόπο ντυσίματος του σίγουρα θα βγάλετε μια άκρη. 'Oπως και να είναι ντυμένος είτε με ρούχα δουλειάς είτε σπορ, θα δείχνει κομψός. Κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να έχει ταλέντο στο ντύσιμο. Δεν είναι ιδιαίτερα νάρκισσος, αλλά αν υπάρχει κάπου καθρέφτης πιθανώς να τον πιάσετε να ρίχνει ματιές για να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας στο δωμάτιο.
Κάτι άλλο σε αυτόν τον άνδρα, που τον κάνει περήφανο, είναι ότι πάντα καταφέρνει να δείχνει νεότερος από την ηλικία του. Από την στιγμή που σχετιστείτε με έναν Ζυγό θα ανακαλύψετε ότι η ζωή μπορεί να είναι μια αληθινή ευχαρίστηση.
Αν δεν έχετε σχετιστεί ποτέ μέχρι σήμερα μ' έναν άνδρα Ζυγό, αλλά σας αρέσει η ιδέα να γνωρίσετε έναν, θα βρεθείτε σε δίλημμα για το πού θα πρέπει να ψάξετε.
Γιατί εφ' όσον δεν είναι ο ενεργητικός τύπος, ξεχάστε το γήπεδο του τένις ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες (εκτός κι αν είναι φανατικός οπαδός), μολονότι, βεβαίως, με την αίσθηση της δικαιοσύνης που τον διακρίνει, θα γινόταν ένας τέλειος διαιτητής. Το κρίκετ ή το γκολφ θα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του, αν βέβαια ο καιρός είναι αρκετά ζεστός. Επειδή οι Ζυγοί αγαπούν πολύ τη συντροφιά, δε θα συναντήσετε κανένα να περιπλανιέται μόνος στην παραλία, θα κάθεται και θα κουβεντιάζει στην τοπική παμπ με τους φίλους του, ή θα είναι ξαπλωμένος στην παραλία μαζεύοντας ήλιο .Είναι ο τύπος του άνδρα που του αρέσει να τρώει σε μικρά εστιατόρια.
Ο Ζυγός ίσως ήταν το είδος του μωρού που συνέχεια κελαηδούσε ευτυχισμένα στην κούνια του ενώ τα άλλά μωρά γκαρίζανε. 'Eμαθε από μικρός, ότι το να είναι γλυκός κα αγαπητός φέρνει ανταμοιβή και βεβαίως μετέφερε αυτά τα μαθήματα στην ενηλικίωση του!

Basano 23/12/09, 10:04 μ.μ.  

Είστε καλύτερη στην ισορροπία του προϋπολογισμού από αυτόν; Γιατί αυτός ο άνδρας δεν είναι απαραίτητα πρακτικός. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι υπερβολικά σπάταλος όταν θέλει, και είναι επίσης ο τύπος το άνδρα που έχει ξεχάσει να πάει στην τράπεζα όταν χρειάζεστε μερικά έξτρα χρήματα. Παρόλο που έχει την αίσθηση της ομορφιάς, δε σημαίνει ότι θα σας γεμίζει πάντα με κομπλιμέντα, ή ότι θα παρατηρήσει τον τρόπο που έχετε τοποθετήσει τα λουλούδι στο βάζο, ή ότι θα μυρίσει και εκτιμήσει το νέο άρωμα που φοράτε.
Είναι επίσης ο τύπος του άνδρα που είναι θαυμάσιος με τα παιδιά, αν και μερικές φορές σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολύ καλόβολος όταν χρειάζεται πειθαρχία.
Ο Ζυγός θέλει μια ισορροπημένη σχέση, έτσι δεν θα παραπονιέται εάν εργάζεστε - αν γνωρίζει ότι δεν θα έλθει σε δεύτερη μοίρα στην καρδιά σας. Κι αν είστε έξυπνη δεν θα τον αφήσετε ποτέ να σκεφθεί διαφορετικά. Του αρέσει να τον κακομαθαίνετε στα γενέθλια του σε επετείους και τα Χριστούγεννα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, είναι η ευχαρίστηση ν' ανοίγει τα δώρα, που του δίνει χαρά.
Και δεν είναι δύσκολο να βρείτε δώρα για τον Ζυγό άνδρα - ένα πουλόβερ που να ταιριάζει με τα μάτια του, ένα ηλεκτρικό μίξερ για ποτά - και τουλάχιστον μία κάρτα που θα του λέτε ότι τον λατρεύετε τόσο όσο όταν πρωτοσυναντηθήκατε. Αυτό που δεν του αρέσει είναι να του γκρινιάζετε.
Αν θέλετε έναν άνδρα που μπορεί να γοητεύει τα πουλιά των δέντρων, που είναι ρομαντικός και τρυφερός και που μπορεί να είναι ο τέλειος σύντροφος με τόσους πολλούς τρόπους θα κάνετε άσχημα αν δεν βρείτε έναν Ζυγό.

Ionathan 23/12/09, 10:45 μ.μ.  

Φιλενάδα τι σκοπό έχεις, να μάθουν όλοι τι κουμάσια είμαστε;;; Σε ευχαριστώ πολύ που έψαξες για εμάς. Όσα βρήκες αναφέρουν αλήθειες αλλά και όχι. Αν τα διαβάσει ένας Ζυγός μπορεί να καταλάβει.

Προσωπικά, επειδή ασχολήθηκα με τα ζώδια από νωρίς κι έμαθα τα αρνητικά μας, προσπάθησα να κάνω μερικές αλλαγές. Αν βάλεις και τον καρκίνο τώρα στο τέλος, μπερδεύουν τα πράγματα.

Είδες πάντως, μια Ζυγός τοπ μόντελ, μια άλλη δικηγόρος, μέσα πέφτει η περιγραφή σου! ;-)

Basano 23/12/09, 11:03 μ.μ.  

Μα φυσικά πρέπει να μάθουν όλοι τι είστε!!!!!!!! Πως θα σας πλησιάσουν διαφορετικά;;; Εχω προσπαθήσει αρκετές φορές να σε κάνω προσωπικό μου αστρόλόγο αλλά το αποφεύγεις γι'αυτό και εγώ ψάχνω μπας και μάθω τίποτε απο μόνη μου....
Καληνύκτα, γλυκά όνειρα!!!!!!!!

Basano 25/12/09, 6:04 μ.μ.  

....
Χριστούγεννα θα πει να κάθεσαι τις πολύ βραδινές ώρες μόνος σου. Με τα φώτα σβηστά, με τα λαμπάκια του δέντρου λαμπερά και μέσα στο σκοτάδι, πάνω στον καναπέ, να «κάνεις ταμείο» της χρονιάς που φεύγει. Να ζυγίζεις τα κέρδη σου, αυτά για τα οποία πάλεψες, αυτά που τελικά πήρες, εκείνα που άφησες πίσω, όλα όσα αγάπησες και όσα θα ήθελες να ξεχάσεις.

Χριστούγεννα θα πει να μελαγχολείς λιγάκι γιατί ένα χρόνο πριν, ανήμερα κάποιων άλλων Χριστουγέννων είχες δίπλα σου Εκείνη. Εκείνη που έκανε τα καλύτερα καλτσούνια, τις μεγαλύτερες αγκαλιές, τα πιο ζεστά χάδια και είχε τα πιο τρυφερά μάτια.

Χριστούγεννα θα πει να είσαι με αυτούς που αγαπάς και να τους αγαπάς πολύ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Πολλά φιλιά σε σας και στις οικογένειές σας!

averfoula 27/12/09, 8:47 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω,
καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε όλους όσους θα τύχει να διαβάσουν το κείμενο αυτό και να ευχηθώ προσωπική ευτυχία στον καθένα.
Επίσης θα ήθελα να πω... ένα μεγάλο ευχαριστώ που ο αδερφούλης μου είναι καλά, είναι δυνατός και μας παραδίδει μαθήματα ζωής καθημερινά.
Το ευχαριστώ αυτό θέλω να το πω δημόσια και να το απευθύνω σε Θείους αλλά και σε ανθρώπινους παράγοντες.
Αν υπάρχει Θεός απ οτι φαίνεται έριξε λίγο το βλέφαρό του και προς το μέρος μας.
Ένα ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου πρώτα απ όλα στην αγαπημένη σύντροφο, σύζυγο και συνοδοιπόρο του Στέλλα που στάθηκε δίπλα του σαν φύλακας άγγελος.Δεν είναι μόνο καλή σύντροφος, είναι καλός άνθρωπος με πνεύμα αυταπάρνησης και δύναμη ψυχής.Δεν θέλω να πω περισσότερα, Στέλλα μου να σου ευχηθώ να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη
Θα ήθλε να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συγγενείς και φίλους που στήριξαν τον ίδιο, τη Στέλλα, τους γονείς μας, εμένα.
Τέλος ευχαριστώ όλους εσας που βρεθήκατε εδω στα πλαι (μας,σας, τους) παίρνοντας κουράγιο ο ένας απο τον άλλο, κατανοώντας πολλές φορές ιδιοτροπίες, αδυναμίες προβλήματα.Πολλές φορές μπορεί να παρακολουθούσα τις συζητήσεις, δεν έπαιρνα μέρος αλλά ήμουνα κι εγω εκει και ένιωθα μέρος μια παρέας που βρέθηκε για καφέ για να αστειευτεί να πειράξει ο ενας τον άλλο.'Οσοι νιώθετε μόνοι πλεον ξέρετε οτι δεν είστε, ετσι δεν είναι?
Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχηθώ όλους καλή χρονιά, να τη ζήσετε όμορφα, με όσες πιο πολλές όμορφες στιγμές γίνεται, να λάβετε και να δώσετε πολύ αγάπη και οπως μου αρέσει να λεω, να βρείτε τη sunny side of the razor.

Basano 2/1/10, 5:28 μ.μ.  

...

Καλό απόγευμα!
Ολα τα εχει η μαριορή και ο φερετζές της έλειπε...
Καλορίζικο το καινούργιο μαραφέτι!
Αυτά παθαίνει όποιος κοιμάται πολύ!

Ionathan 2/1/10, 11:06 μ.μ.  

πως έχω προσθέσει ένα σύνδεσμο πάνω δεξιά για το κέντρο "Έλλη Λαμπέτη", που είναι ένα Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών Με Καρκίνο Του Μαστού. Προσωπικά δεν γνωρίζω το έργο που γίνετε εκεί αλλά μου φαίνετε σοβαρή δουλειά.

Πρόσεξα πως ζητούν εθελοντές για διάφορες δραστηριότητες που θα κάνουν μες το 2010. Πρόσεξα επίσης πως έχουν ένα πολύ ωραίο χώρο!

Για ρίξτε μια ματιά!

Ionathan 4/1/10, 7:53 μ.μ.  

πως 4/1/09, 19:50 μμ, έβαλα στη χόβολη το μπρίκι για βαρύ μέτριο! Πόσους να ψήσω;

Basano 6/1/10, 12:26 μ.μ.  

....
Γλυκειές Καλημέρες!!!!!!!!!!!
Φυσάει πολύ αλλά έχει ένα πανέμορφο λαμπερό ήλιο!!!!!!!
Καιρός για βόλτα!!!
Φιλιά

roseberry 6/1/10, 4:31 μ.μ.  

Γιώργη είχες χρόνο και πάλι "έπαιξες" με το blog.. Πολύ ωραίο. Στο ταξίδι μου βέβαια μέσα σε άλλα ιστολόγια..έπαιξες τελικά και με την ψυχή μου. Βάλε ένα μονό και σκέτο.

Basano 6/1/10, 6:27 μ.μ.  

....
πως φυσάει πολυ, κερναω ζεστή σοκολάτα στο τσατ...

Basano 6/1/10, 6:50 μ.μ.  

Σήμερα έχω διάθεση να μιλήσω για τρίχες….
Όταν ξεκίνησα τις ΧΜΘ το μόνο που δεν με ενόχλησε ήταν η παρενέργεια της αλωπεκίασης…
Μόλις έπεσε η πρώτη τούφα (ήμουν στο νοσοκομείο με πυρετό) φώναξα μια κομμώτρια και με την ψιλή με έκανε Demi Moore σε … νέα έκδοση.
Τελικά είχα ωραίο ..κρανίο και την είχα κατέβει με το καινούργιο στυλ μου, το στήριξα βέβαια με ανάλογο ντύσιμο λιπγκλος κλπ. Όταν άρχισαν να μεγαλώνουν οι τρίχες εμφανίστηκαν κατσαρές και γκρίζες… Ξέχασα να σας πω ότι προ Καρκίνου είχα μακριά καστανόξανθα (όχι φυσικά βέβαια ανταύγειες ήταν) ίσια μαλλιά.
Τα μετά Καρκίνο μαλλιά μου δεν είχαν καμιά σχέση με τα πριν ήταν βέβαια πιο γερά και πιο πολλά..
Μετά από αρκετή σκέψη (όχι πολύ δεν ασχολούμαι με τρίχες όπως σας έχω πει) αποφάσισα να τα αφήσω στο φυσικό τους δηλαδή γκρίζο για τους παρακάτω λόγους
Οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά είναι γυναίκες ώριμες, σταθερές, έμπιστες και περήφανες. Τα γκρίζα μαλλιά δείχνουν μια άνετη προσωπικότητα χωρίς κόμπλεξ και φανερώνουν εσωτερική ομορφιά και σοφία. Τα γκρίζα μαλλιά δηλώνουν πως «έχω ζήσει τη ζωή μου και είμαι περήφανη γι’αυτό».

Τα μαλλιά αποκαλύπτουν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας, γι’αυτό κι εσείς διαλέξτε το χρώμα των μαλλιών σας ανάλογα με αυτό που θέλετε να εκπέμπετε στους άλλους…κι αν πάλι το βαρεθείτε δεν έχετε παρά να το αλλάξετε!!!!

Αν έχετε αρχίσει να γκριζάρετε, τότε κατηγορήστε το πολύ άγχος στη ζωή σας! Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν ότι όταν το στρες κατακλύζει τη ζωή μας τότε τα βλαστικά κύτταρα που παράγουν τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών καταστρέφονται. Το αποτέλεσμα; Εμφάνιση γκρίζων κροτάφων και όχι μόνο.

Ωστόσο υπάρχουν και δύο καλά νέα από αυτή τη μελέτη που ανήκει σε ερευνητές του Πανεπιστημίου Καναζάβα στην Ιαπωνία και η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Cell»: κατ αρχάς ο έλεγχος του στρες στην καθημερινότητα μπορεί να βάλει φρένο στο γκριζάρισμα των μαλλιών. Κατά δεύτερον, ακόμη και αν η κόμη συνεχίζει να γίνεται... ασημένια, η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών ίσως αισθητικά να μη σας ικανοποιεί αλλά βιολογικώς συνδέεται με ένα πλεονέκτημα: προσφέρει προστασία από τον καρκίνο.

Η Εμι Νισιμούρα και η ομάδα της ανακάλυψαν ότι οι θύλακες των τριχών υποφέρουν από τον ίδιο τύπο «γενοτοξικού στρες» το οποίο καταστρέφει και το υπόλοιπο DΝΑ του οργανισμού. Όπως ανέφερε η Νισιμούρα «το DΝΑ των κυττάρων βρίσκεται υπό συνεχή επίθεση καταστροφικών παραγόντων όπως είναι τα χημικά,η υπεριώδης ακτινοβολία και άλλου τύπου ακτινοβολίες.Εκτιμάται ότι ένα μόνο κύτταρο των θηλαστικών δέχεται περίπου 100.000 τέτοιου είδους καταστροφικές επιθέσεις ημερησίως». Η ομάδα της Νισιμούρα απέδωσε την απώλεια του χρώματος των μαλλιών στον σταδιακό θάνατο βλαστικών κυττάρων τα οποία διασφαλίζουν μια συνεχή παροχή νέων μελανοκυττάρων- πρόκειται για τα κύτταρα που δίνουν στα μαλλιά το χρώμα τους. Περαιτέρω μελέτες σε ποντίκια αποκάλυψαν ότι η μη αναστρέψιμη καταστροφή του DΝΑ στους θύλακες των τριχών οδηγεί τελικώς στο γκριζάρισμα των μαλλιών.

Ωστόσο αυτός ο μηχανισμός μπορεί να μας δείχνει ότι γερνάμε, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί μηχανισμό ασφαλείας για τον οργανισμό καθώς προκαλεί την απομάκρυνση κατεστραμμένων βλαστικών κυττάρων του. Τα νέα ευρήματα μαρτυρούν ότι είναι πιθανό ένας τέτοιος μηχανισμός να ισχύει και σε ότι αφορά άλλες ομάδες βλαστικών κυττάρων του οργανισμού, βοηθώντας τον να αποφεύγει τον καρκίνο.
Το Βήμα Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

hope_1960 6/1/10, 9:47 μ.μ.  

Το επιασα το υπονοουμενο.
Και για οσους δεν καταλαβαν, καραφλιασα στην κυριολεξια ξανα.Πανω που απεκτησα κωμη περιποιημενη σε χρωμα αγριοκερασο την χανω παλι.Απο την πολυ πλατινα λεει ο γιατρος.Τι να πω τωρα ...οτι δεν τρεχει τιποτε?Ειναι γνωστο οτι εχω σχεση με τα γυφτικα...αρα...
(Απιστευτες οι κοτσανες που ξεφουρνιζει καποιος οταν τον πιανουν στα πρασα και προσπαθει να δικαιολογηθει.)
Το χειροτερο μου σοκαρισμα,περυσι, ηταν οταν μου εμεινε η πρωτη τουφα στο χερι.Δευτερη τουφα δεν τραβηξα ,τα ξυρισα στο καπακι.Τωρα νοιωθω καπως ....
Σουλη πες στη κα Νισιμουρα ,να την πεταξει την μελετη της. Ασπρισα στα 25μου (προσφατως δηλαδη).Δεν μου παρειχαν και πολυ προστασια οπως καταλαβαινεις τα ασπρα μου μαλλια.
Παντως Σουλιτσα μου ευχαριστω.Καταλαβαινω την προσπαθεια σου να μου χρυσωσεις το χαπι...
Σας στελνω τα φιλια μου.

Basano 6/1/10, 9:55 μ.μ.  

Χάπια δεν έχω μάθει να χρυσώνω ακόμη... αν και καλό ακούγεται τώρα που ο χρυσός έχει ανέβει στα ύψη.... Ρε Ανθή σταμάτα να ασχολείσαι με τρίχες... ασχολήσου με κάτι άλλο όπως τι καλό θα φέρεις στην επόμενη σύναξη ... Το μενού έχει κεμπαπ και κρασί που θα φέρει ο Γιώργης, γλυκό που θα φτιάξει το Μύρτιλο, φωτιά που θα βάλω εγώ ....

roseberry 7/1/10, 3:57 μ.μ.  

φωτιάααα στα σαββατόβραδααα!

Εγώ Ανθή μου σε καταλαβαίνω!!! Για μια μόστρα ζούμε! Εγώ έχω βαρεθεί την περούκα γιατί είναι το ίδιο στυλ.. συνέχεια. Έτσι αποφάσισα να της βάλω λίγο αφρό να κατσαρώσει και περιμένω να δω πως θα βγει. Μήπως να της βάλω φωτιά? χαχα
Η αλήθεια είναι όμως, ότι τα φαρμακάκια πιάσανε, σου κάνανε δουλίτσα και αυτή θα είναι η τελευταία ταλαιπωρία σου. Εξάλλου αγάπη μου έχεις θεικό πρόσωπο.
Στο next meeting θα μιλήσουμε για σχέδιο εξόντωσης ...όχι για τρίχες!

Και Σούλη,ποιος είπε ότι θα το φτιάξω το γλυκό? Οι ζαχαροπλάστες να πεινάσουν?

Unknown 8/1/10, 9:09 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω:

στην Ανθή: όντως το αγριοκέρασο σου πάει πολύ αλλά μπρος στο όφελος τι είναι οι πόνοι;;; Εγώ έχω ρίξει ήδη κούρεμα με την κοπτική μηχανή γιατί δεν αντέχω την ξηροδερμία και σε καναδυό μέρες πάω για ξύρισμα, να μπορώ να βάζω λίγη bepanthol στην κεφάλα μου να μην τραβάει.

Εμείς βρε σε αγαπάμε και με λιγότερα μαλλιά, μην ανησυχείς, μέχρι τον Αύγουστο που θα βάλεις το φόρεμα το καλό, θα έχει μακρύνει και το μαλλί!

στη roseberry: φιλάκια πολλά μυρτιλάκι και αν είσαι σκατά σήμερα, δεν πειράζει, τσάκισε και μια μέρα! Άκου κανένα τραγουδάκι από αυτά τα δικά σου τα μυστήρια αν και θα σου πρότεινα να ακούσεις Μάλαμα (αφού απομακρύνεις τα μαχαίρια).

Την έχω κοπανήσει για να ηρεμήσω λίγο, θα τα πούμε σε καναδυό μέρες.

Φιλιά, γεια!

Basano 8/1/10, 10:23 μ.μ.  

....
Μια ψυχή έφυγε για να ηρεμήσει αλλά το μικρόβιο του Ιωνάθαν τον τρώει και κλωθογυρνάει εδώ γύρω...
Ελπίζω στο ταβερνάκι στην παλιά πόλη να πέρασες καλά!!!!!!!!!!!
Φιλιά πολλά!!!!
Υ.Σ. Την Σαμπάνια την φυλάω να την ανοίξουμε όταν γυρίσεις!!

Ionathan 13/1/10, 3:24 μ.μ.  

... ένα καλό που μου είπε η Λήδα:

"Οι άντρες µε σκουλαρίκι είναι έτοιμοι για γάμο. Έχουν εμπειρίες και πόνου και αγοράς κοσμημάτων."

Το επιβεβαιώνω χωρίς δεύτερη σκέψη!

hope_1960 13/1/10, 5:31 μ.μ.  

Γεια σας παιδια.Επεστρεψα απο την εκδρομη μου στον Αλμυροποταμο που μου αρεσε πολυ.
Εχει ορισμενες δυσκολιες η διαμονη μου εκει αλλα ειναι πολυ ομορφα.Για παραδειγμα δεν εχει ρευμα και την παλευαμε με μια γεννητρια σαματατζου (λιγες ωρες το βραδακι)για να μη μας φανε τα σκοταδια.Δεν πιανει και το κινητο εκει .Τωρα τον χειμωνα δεν παταει ψυχη....οποτε πληρης η απομονοση.
Εχει ομως και τα θετικα της η περιοχη.Ονειρεμενη θεα,χορτασα βολτες στην θαλασσα,μαζεψα ξυλα που ξεβρασε το κυμα, να εχω να ζωγραφιζω,μαζεψα χορτα απο το βουνο και διαβασα και ενα βιβλιο που εδω το παιδευα και δεν το αρχιζα.
Απο οτι διαβαζω και εδω δεν πηγαν ασχημα τα πραγματα.
Καλα νεα απο τη Σουλη (κοριτσαρα μου γιουπιιιιιιιι),απο το μυρτιλο καταφτανουν τα καλα οσονουπω και τον Γιωργη ετοιμο τον ακουω για να φαμε και εκεινα τα κουφετακια που λεγαμε.......
Ξεχασα να σας πω ,περασα απο τον γιατρο μου ,να δει και αυτος τις εξετασεις του επανελεγχου που εκανα.Πηρε ρε παιδια μια στεναχωρια οταν τις ειδε....Οπως ο γιατρος σου Γιωργη.Τις κοιταγε και τις ξανακοιταγε και καλη κουβεντα απο το στομα του δε βγηκε.
Αντε σας αφηνω να παω να ετοιμαστω .Θα δω την "νησος"σημερα.
Με ξεσηκωσατε.
Σας φιλω .

Ionathan 13/1/10, 8:45 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω:

1. Καλωσήρθες στην Ανθή. Το τρως το σταμναγκάθι βλέπω, εσύ και ο επίτιμος ;-) Άσε τους γιατρούς να απορούν, τι να κάνουμε, περίμεναν κάτι διαφορετικό και λόγω εγωισμού δεν μπορούν να το δεχτούν εύκολα, εμείς ευκολότερα!!!

2. Καλή επιτυχία στο Μυρτιλάκι στις αυριανές εξετάσεις, άσπρο πάτο βρε στα σκιαγραφικά! Πιάσε και το κωλαράκι του νοσηλευτή όπως θα σε ανεβάζει στον αξονικό ;-)

3. Γυρνώντας από τη δουλειά πέρασα από το μπακάλικο της γειτονιάς, αν περάσω τη μέρα που φέρνει πορτοκάλια και μανταρίνια, ψωνίζω. Σήμερα τα πορτοκάλια ήταν στεγνά, με ξερό κοτσάνι και ούτε ένα φύλλο όλο το καφάσι. Ήρθε η μπακάλισα να μου δώσει σακούλα, της λέω: "τα έχεις μέρες;" Περιμένοντας να μου πει την αλήθεια για να κρίνω αν πρέπει να πάρω. "Σήμερα τα πήρα από την αγορά", μου είπε και με ξενέρωσε. Τι να της πω μετά, ότι την κορόιδεψαν γιατί είναι μπαγιάτικα; Να το προχωρήσω το παραμύθι;;; Άστο καλό...

4. Έμαθα σήμερα ένα ακόμα κουτσομπολιό που κυκλοφορεί στον επαγγελματικό μου χώρο για μένα, αρνητικό βέβαια και αυτό! Καμιά καλή κουβέντα κυκλοφορεί έτσι εύκολα τελικά ή μόνο οι κακίες. Γαμώ τα στανιό σας κωλόπαιδα, τα πήρα πάλι!!!

Ionathan 18/1/10, 5:01 μ.μ.  

... πως στη λίστα των blog, προσέθεσα σήμερα ένα blog, του Ιωσήφ, ο οποίος πρέπει να είναι καταπληκτικός κηπουρός αλλά και φωτογράφος! Έμεινα κατάπληκτος με τις φωτογραφίες των λουλουδιών που έχει.

Αυτό είναι το blog του

Και αυτό είναι το λουλούδι που είμαι, σύμφωνα με το τεστ που έχω πιο κάτω, Daffodil ή Νάρκισσος, τρομάρα μου!

roseberry 18/1/10, 6:07 μ.μ.  

Το έχω επισκεφτεί το blog και μου αρέσει πολύ!!!
θα ήθελα να πω πως αυτή τη ζέστη που σου προκαλεί το σκιαγραφικό όταν μπαίνει στο σώμα.. την γουστάρω τρελλά ιδίως σε κάτι απόκρυφα σημεία...και όταν μου λένε, θα αισθανθείτε μια ζέστη, μην ανησυχήσετε είμαι έτοιμη να φωνάξω : ΔΩΣΕ!!!! χαχαχαχ

Ανθή εμένα το νήσος μου άρεσε! Πιστεύω πως το Ι love Καρδίτσα είναι κιτσ και επιτηδευμένο. Σόρυ George.
Επίσης, όταν πάει η Στέλλα για πρόβα νυφικού γίνεται να με πάρει μαζί της? Πάντα είχα αυτή την απορία, αν εμφανιστώ με κανα δυο φίλες και τους παραμυθιάσω ότι παντρεύομαι κι έτσι, θα μου δώσουν να δοκιμάσω ε?

Ionathan 18/1/10, 9:20 μ.μ.  

Καλά μυρτιλάκι, έγραψες πάλι για το σκιαγραφικό, μπορώ να σου απαντήσω μόνο με πρόταση εκδρομής στον Τύρναβο στο Μπουρανί!!!

Όσο για το I Love Karditsa, don't be sorry, δεν είναι δικό μου ;-)

Επειδή μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να πάρω 2 παντελόνια, το νυφικό είναι τελείως άγνωστη παράμετρος. Σε ενημερώνω πως μπορείς να πάρεις τις φίλες σου, να πας σε όποιο κατάστημα νυφικών θες και να φορέσεις όσα νυφικά θες. Μπορείς ακόμα να κλείσεις ραντεβού και στα πιο High Class, δε θα σου ζητήσουν το λόγο.

hope_1960 19/1/10, 12:11 π.μ.  

Μπα ...τι βλεπω?Ειχαμε σημερα γενικη?Τζαμια, παντζουρια και αλλαξαμε κα σεμεδακια?
Βαλε και λιγη τρελλα τωρα βρε παιδακι μου ,που μου ακουγεσαι σαν την φωνη της λογικης ενα πραμα.
Ο μονος σοβαρος που εχει απομεινει εισαι εσυ νομιζω.(προσπαθω να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα που ανοιξα με τα κουφετα.Ειπαμε η παρορμητικοτητα του ζυγου)

Εδω πρεπει να γραψω οτι το καλοκαιρι θα γινω γιαγια?
Μηπως στο ανοιγω σαμπανιες?

Αγαπητο Μυρτιλο, με σκιαγραφικο η οχι, ειστε μακραν η καλυτερη...
Σας βγαζω το καπελο.Εγω σε αυτην την εξεταση ,σηκωνομαι απο το κρεβατι και επιχειρω ηρωικη εξοδο τρεχοντας.
Πηρα σημερα και την εξεταση με τους δεικτες.Ο 15-3 με οριο το 33 ειναι 88,6.Με τις αξονικες καλες ,τι να κανω ?να ανησυχω?
Σας στελνω πολλα φιλια

Maria Nefeli D 19/1/10, 12:13 π.μ.  

....MIA GLYKIA KALYNHXTA SE OLOUS KAI ENA WRAIO PRWINO 3YPNHMA GIA AURIO GEMATO DYNAMH... AURIO 8A EINAI MIA DYSKOLH MERA GIA MENA..AN EXW KALA NEA APO "AUTOUS"(TOUS GIATROUS) 8A SAS PW... AN PALI DEN EXW.. EDW 8A EIMAI NA PERNW DYNAMH APO OLOUS ESAS POU 3ERETE NA PALEUETE KAI NA NIKATE!!!!

Ionathan 19/1/10, 9:08 π.μ.  

Καλημέρα!

@Hope_2001: να ξέρεις, άμα με βλέπεις να αλλάζω χρώματα, είναι που κάτι δε μου πάει καλά, συνήθως θέλω να φύγω μακριά! Έλα όμως που δε βρίσκω κανένα φθηνό αεροπορικό και δε βγάζουν και καμιά προσφορά οι Βασιλάκηδες-Βγενόπουλοι! Τεσπά! Τα σεμεδάκια πως τα βλέπεις εσύ που είσαι και καλλιτέχνης;

Θα "τσακωθούμε" κι από κοντά βέβαια, τι άλλο να κάνω γιατρέ μου για να αποτάξω το πνεύμα του σοβαρού;;; Να βάλω σκουλαρίκι-χαλκά και στη μύτη; Τώρα δεν έχω και μαλλιά να βάψω, γιατί η πρώτη εικόνα είναι αυτή που δίνει το στίγμα, αν με δεις με πράσινο μαλλί θα πεις ότι είμαι θεοπάλαβος! Για αυτό ήθελα εγώ να τα βάψω... για να μου φύγει η ρετσινιά ;-)

Για τους δείκτες, εγώ προσωπικά ούτε που τους ξέρω. Ξέρω ότι έχω έναν στο αριστερό χέρι και έναν στο δεξί και μου έχουν πει πως δεν κάνει να "δείχνω" αλλά να κάνω νοήματα με τα μάτια ή να χρησιμοποιώ το ρολόι για γεωγραφικό προσδιορισμό, "η ώρα τρεις περνάει μωρό" και τέτοια...

Α, και μην κολλάς με τα κουφέτα, δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός, εσείς μπορείτε να πείτε ότι θέλετε άφοβα.

Basano 19/1/10, 9:33 μ.μ.  

Ρε φιλαράκι, τι σου έχω κάνει???
Με μπερδεύεις με τις ημερομηνίες!!!
Κοντεύω να ξεχάσω τη μέρα έχουμε.

Ionathan 19/1/10, 10:27 μ.μ.  

Επίτηδες το κάνω, μπας και ακούσω καμιά καλή κουβέντα από την Ανθή, ότι είμαι... λιγότερο σοβαρός ;-)

Εδώ Σούλη δεν εξετάζεις, ότι βλέπεις πάρτο σαν δεδομένο, ξέχνα και ημερομηνίες και μερομήνια, Τρίτη ήταν σήμερα και αύριο Τετάρτη, Γενάρης του 2010. Τι σημασία έχει άραγε;;;

Ionathan 20/1/10, 2:14 μ.μ.  

Θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα μαθηματάκι για να κάνουμε πιο "ζωντανή" την επικοινωνία εδώ.

Δυστυχώς, το blogger δεν επιτρέπει να εμφανίσουμε εικόνες μέσα στα σχόλια, να τις φέρουμε από ένα εξωτερικό σύνδεσμο δηλαδή. Επιτρέπει όμως να δώσουμε το σύνδεσμο με τη μορφή ενός ενεργοποιημένου link για να μη χρειάζεται ο επισκέπτης να κάνει copy-paste το url σε άλλο tab ή σελίδα.

Emoticons Σε αυτή τη σελίδα έχω αναρτήσει ένα post με διάφορα emoticon, μπορείτε να βρείτε κι εσείς τα δικά σας. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το link του κάθε emoticon, το http://...

Για να το παρουσιάσετε σαν link σε ένα σχόλιό σας θα πρέπει να γράψετε τον εξής απλό κώδικα:

Κείμενο

Όπου το url είναι η σελίδα στην οποία θέλετε να στείλετε τον επισκέπτη και όπου Κείμενο είναι ότι θέλετε να βλέπει ο επισκέπτης στο Σχόλιο (έγραψα το α ελληνικό για να φανεί ο κώδικας, κανονικά χρειάζεται a, αγγλικό)

Καλό;

hope_1960 20/1/10, 3:13 μ.μ.  

Εμενα λετε γυριστρουλα αλλα αλλος ειναι που δεν καθετε στα αυγα του.

Το καλοκαιρι θα γινω γιαγια.
Δεν θα μου το σχολιασετε?

Προσπαθησα να κολλησω εδω την φατσουλα με τα δακρυα αλλα δεν τα καταφερα.
Μπορω να ζητησω εδω ενα τραγουδακι cabaret balkan και αγαμοι θυτες στο disco disko partizani που στην παρουσα φαση μου ταιριαζει
εδω θα εβαζα την φατσουλα που στελνει φιλακια αλλα δεν το προσπαθω τωρα.
φιλακια !!!!!!
Θα μαθω και εγω ιταλικα μαζι σας .Το μονο που ξερω ειναι
"λα σουσουρελα λα σουσουρελα"

xunder18 20/1/10, 3:24 μ.μ.  

χαχαχα hope εισαι τρελη :D Αν γινεις και γιαγια εχει να γινει χαμος :)
Ανοιξε καμια σαμπανια ντε ! :D
Φιλια

roseberry 20/1/10, 11:07 μ.μ.  

Hope, αυτό ακριβώς που φοβόμασταν δηλαδή!χαχαχχα
Να πάνε όλα καλά, να΄ναι γερό και τυχερό! Όπως κατάλαβες, πρέπει να βάλουμε σε εφαρμογή το PLAN B τώρα πια. Δηλαδή τουμπεκί ψιλοκομμένο και μετά να διαπαιδαγωγήσουμε το παιδί σωστά τουλάχιστον.
Χάρηκα πολύ με τα νέα σου!
Για δείκτες δεν ξέρω να σου απαντήσω τίποτε. Πότε θα βρεθούμε Ι would like to ask!

Ionathan 21/1/10, 12:44 μ.μ.  

Λέμε να πιούμε τις σαμπάνιες των γυναικών την Κυριακή. Υπάρχουν σχέδια για το πότε και που αλλά το ανακοινώνω μήπως και θελήσει κανείς ακόμα να έρθει στην παρέα μας.

ΥΓ: Παίζει τσάμπα σαμπάνια και καλή παρέα, τρεχάτε!

roseberry 21/1/10, 6:42 μ.μ.  

Παίζει και ο Ολυμπιακός :/

Basano 22/1/10, 10:22 π.μ.  

Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός, Μυρτιλάκι? Θα πας γήπεδο?

roseberry 22/1/10, 1:21 μ.μ.  

Εγώ όχι, ο καλός μου. Anyway, γι' αυτό υπάρχουν τα αδέρφια. χαχα
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος βεβαίως βεβαίως θα έρθω.

Ionathan 22/1/10, 1:25 μ.μ.  

Αναμένετε στα ακουστικά σας για τα παφ της σαμπάνιας. Θα μιλήσουμε πάλι αύριο, βλέποντας καιρό, διαθέσεις, την τιμή της ουγκιάς του χρυσού και του κακάο (τρίμηνη παράδοση)...

Θα τηλεφωνηθούμε.

Basano 22/1/10, 1:45 μ.μ.  

Κακάο δεν έχω ..... Ποιός πίνει???

Ionathan 22/1/10, 1:48 μ.μ.  

Ψάρωσες ή νομίζω;

Τιμή Κακάο

Basano 24/1/10, 1:08 μ.μ.  

Καλό μεσημέρι!!!
Ελπίζω να μην μου κρατάτε μούτρα γιατί ανέβαλα την συνάντηση...
Υπάρχουν μέρες που θέλουμε να μην βλέπουμε και να μην ακούμε κανένα...
Μπορεί να φταιει ο καιρός, η διάθεση, μπορεί και να μην φταιει τίποτε...
Αυτές τις μέρες κλείνομαι στο καβούκι μου (ωσαν πραγματικό καβουράκι) αλλά ξέρω ότι είστε δίπλα μου και με σκέφτεστε...
Εισπράτω την θετική ενέργεια σας και ξέρω όπως λέει το Μύρτιλο οτι είστε "ΕΔΩ".
Σας γλυκοφιλώ!!!!

Ionathan 24/1/10, 9:55 μ.μ.  

Για τον επισκέπτη από Μαδρίτη:
έχω ένα κολλητό στη Μαδρίτη, αν, λέω αν, σε ενδιαφέρει, μπορώ να σας φέρω σε επαφή. Δύο Έλληνες στην ίδια πόλη ίσως να σας ενδιέφερε να κάνετε παρέα.

averfoula 28/1/10, 5:11 μ.μ.  

Just for fun...
Πριν είχα μικρό στήθος και μεγάλο κώλο. Μάλιστα κυρίες μου, πήγα και μου έβγαλαν το λίπος από εδώ και το έβαλαν εδώ. Τώρα έχω μεγάλο στήθος και μικρό κώλο. Πού να ξέρει κι αυτός ο ηλίθιος πως όποτε φιλάει το στήθος μου φιλάει τον κώλο μου.
Kαλησπέρα σε όλους ή buon pomeriggio a tuuti!

Ionathan 29/1/10, 11:11 μ.μ.  

...έχω την εντύπωση ότι πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα. Μας χτύπησε την πόρτα η κατάθλιψη, ο μπόγιας, το Stilnox, η ΔΕΠΑ για να μετρήσει το αέριο, ο Μπενίτο, οι ακάλυπτες επιταγές, κάτι τιμολόγια, ο κακός μας εαυτός, το τσουχτερό κρύο, τα βούτυρα, οι κρέμες, το Betadin και ένα σωρό άλλα.

Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω με τους φίλους μου, πρόλαβα μόνο τους μισούς γιατί πήγε 11 η ώρα. Τους είχα χάσει αυτό το καταθλιπτικό διάστημα και έπρεπε να κερδίσω έδαφος. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα να τα λέμε γελώντας και να γελάμε μιλώντας... Χαίρομαι που είστε όλοι στη ζωή μου και υπόσχομαι να προσπαθήσω να σας βασανίσω περισσότερο στο άμεσο μέλλον!

Καληνύχτα
Molti baci

roseberry 30/1/10, 4:35 μ.μ.  

Πολύ κατάθλιψη όντως!!!!
Ελπίζω η επόμενη βδομάδα να είναι καλύτερη!!!! Σόρυ που στο έκλεισα στα μούτρα, αλλά διάβαζα συμβόλαιο. Φιλιά σε όλους!

Basano 31/1/10, 3:29 μ.μ.  

Γιατί είμαι Καχύποπτη? Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω…
Προσπάθησα να μάθω, να κάνω την αυτοκριτική μου, τσάμπα κόπος!
Ετσι και εγώ μάζεψα λόγια… μεγάλων μήπως κατανοήσω το κουσούρι μου.
Για βοηθείστε και εσείς ….

Αν όλοι απεχθάνονται κάτι, θα πρέπει να το εξετάσουμε.
Αν σε όλους αρέσει κάτι, πάλι θα πρέπει να το εξετάσουμε.
Κομφούκιος, 551-479 π.X., Κινέζος Φιλόσοφος

Προφυλαχτείτε απ' αυτόν που τα βρίσκει όλα άσχημα,
απ' αυτόν που τα βρίσκει όλα καλά και, προπαντός,
από αυτόν που είναι αδιάφορος για όλα.
Johann Kaspar Lavater,1740-1801, Ελβετός ποιητής & φυσιογνωμιστής

Η καχυποψία στοιχειώνει τις ένοχες συνειδήσεις.
Γουίλιαμ Σαίξπηρ,1564-1616, Άγγλος συγγραφέας

Η καχυποψία είναι η θρησκεία των αδύναμων.
Ανώνυμος

Το να υποπτευόμαστε ανοιχτά τους άλλους σημαίνει ότι κατηγορούμε, μυστικά, τον εαυτό μας.
Philip Sidney, 1554-1586, Άγγλος Ποιητής και Αυλικός

Όσοι είναι πάντα συνεπείς, είναι ύποπτοι.
Φρεντερίκο Φελίνι, 1920-1993, Ιταλός σκηνοθέτης

Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, εχθρική ενέργεια.
Ian Flemming, 1908-1964, Βρετανός συγγραφέας

Η διαρκής δυσπιστία είναι υπερβολικό τίμημα για να μη μπορούν να σε ξεγελάσουν.
Pierre Claude Boiste, 1765-1824, Γάλλος λεξικογράφος

Μη σε νοιάζει αν κάποιος γύρω σου μιλεί χαμηλόφωνα.
Μονάχα ο ένοχος φαντάζεται ότι γι' αυτόν μιλούν όλοι.
Κάτων ο πρεσβύτερος, 234-149 π.Χ., Ρωμαίος πολιτικός & συγγραφέας

Η καχυποψία είναι μια βαριά πανοπλία και με το βάρος της εμποδίζει περισσότερα από όσα μας προστατεύει.
Robert Burns, 1759-1796, Σκωτσέζος ποιητής

Όσο ανόητο είναι να εμπιστεύεσαι τους πάντες,άλλο τόσο ανόητο είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν.
Ανώνυμος

Μου μπήκαν ψύλλοι στ' αφτιά
Παροιμιώδης φράση

Ionathan 31/1/10, 7:41 μ.μ.  

Φιλενάδα,

δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι από αυτούς που τα βρίσκουν όλα καλά, το άλλο άκρο δηλαδή! Μπορεί να την έχω πατήσει μερικές φορές αλλά δε με χαλάει...

Αν δε σε χαλάει και σένα, τράβα μπροστά έτσι και μη σε νοιάζει. Αν νομίζεις ότι χρειάζεται αλλαγή, τότε ψάχτο περισσότερο! Μην πολυσκάς!!!

Φιλιά

roseberry 31/1/10, 8:03 μ.μ.  

Σούλη μου εσύ δεν είσαι υπέρμαχος του παν μέτρον άριστον? Κι εδώ το ίδιο θα εφαρμόσεις.

Λιγάκι καχυποψία στα επαγγελματικά π.χ ή σε κινήσεις επενδύσεων , αγορών κ.λπ δεν βλάπτει. Στον έρωτα αντίθετα , απαγορεύεται!!!
Το να μην εμπιστεύεσαι φίλους ή ανθρώπους με την πρώτη ε εντάξει δεν σημαίνει ότι είσαι καχύποπτη.
Μάλλον επιφυλακτική.

Θυμάμαι πάντα κάτι που είχα διαβάσει σε ενα βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή όταν ήμουν μικρή.

"Αγάπα τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος είσαι συ."

Basano 1/2/10, 10:04 π.μ.  

Καλό μήνα!!!!!!
Καλή εβδομάδα!!!!!!
Ολα καλά να μας πάνε!!!!
Μυρτιλάκι καλή ΧΜΘ!!! Μην τους τρελλάνεις πάλι....
Φιλιά πολλά!!!!

Ionathan 1/2/10, 3:56 μ.μ.  

Εντάξει, δε θέλετε να κατηγορηθείτε για κουτσομπολιό, κατινιά, μικροπρέπεια και όλα αυτά τα ασόβαρα! Πείτε μου όμως εμένα:

βρήκαμε τελικά γιατί χώρισε η Ελένη; παίζει 3ο πρόσωπο; αρσενικό ή θηλυκό; τι νούμερα έκανε σήμερα στην εκπομπή της; οι δημοσιογράφοι του STAR αντέχουν μερικές μέρες ακόμα ή άρχισαν να τα φτύνουν;;;

Ζητούνται πληροφορίες επειγόντως!

Maria Nefeli D 1/2/10, 6:07 μ.μ.  

AKOUSTE NA DEITE TI EGINE:

EPEIDH STHN KYPRO APO TO PRWI MAS TA PREI3ANE GIA TO DIAZYGIO THS ELENHS KAI TOU LATSIOU..SE OLA TA KANALIA MONO AUTO PAIZEI.. MPHKE STH MESH "8YLHKO".. APO OTI
EIPW8HKE.. H ELENH DEN GNWRIZE TIPOTA KAI PHGE SPITI TO XARTI DIAZYGIOU KAI THN VRHKE..OPOTE H ELENH EGINE XALIA..

ENTA3EI APO KAIRO ARXISE H SXESH TOUS NA MHN EINAI OK.. ALLA DEN KATALAVE H ELENH KATI...LOGW THS YPERVOLIKHS AGAPHS POU TOU EIXE...

PANTWS AN EINAI ETSI TA PRAGMATA POU APO OTI FENONTAI ETSI EINAI... EGW THN LYPH8HKA THN ELENH.. KAI APO THN ALLH O LATSIOS TI ALLO PIO WRAIO VRHKE APO THN ELENH.. AS KOITA3EI TH FATSA TOU...

AUTA TA NEA POU 3ERW KAI AUTH EINAI H GNWMH MOU..

SAS XERETW PAIDIA

Basano 1/2/10, 11:24 μ.μ.  

Λοιπον ... εγώ για διαζύγια δεν ξέρω ... είμαι μακριά απο αυτά ... αυτο που ξέρω ειναι οτι στη ζωή ειναι καλό να έχεις Φίλους!!!
Φιλαράκια που όταν νιωθουν ότι τους έχεις ανάγκη ειναι δίπλα σου!!!
Σήμερα είναι πρωτομηνιά και πέρασα πολύ πολύ πολύ όμορφα!!!!!!!! Στον υπερθετικό βαθμό !!!!!! Είχα δίπλα μου φίλους !!!
Σας γλυκοφιλώ!! Καλό δρόμο να έχετε!! Ονειρα γλυκά και γαλήνια!!!

xunder18 1/2/10, 11:53 μ.μ.  

Προλαβα?
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !
Αν και δε γραφω τιποτα , κανω refresh απειρες φορες τη μερα περιμενοντας κανενα νεο comment :D
Μαρακι σε ευχαριστουμε για την ενημερωση ;) Ο Ιωναθαν τωρα θα προσπαθει να καταλαβει πως ακριβως εγινε και αυριο θα εχει ΜΕGAPOST με την Μενεγακη ! χαχα
φιλια σε ολΕΣ .

Ionathan 2/2/10, 12:20 π.μ.  

Για να καταλάβω πως πάει: όποιος δεν προλαβαίνει, στέλνει το μήνυμά του τρις;;; Μου αρέσει όταν κάνεις λάθη γιατί ξέρω ότι δεν σου αρέσει να στη λένε και δίνεις δικαιώματα ;-) Άντε μάθε τίποτα από τη πιάτσα για το διαζύγιο να μας πεις και μας.

ΥΓ: Νομίζω πως γράφεις μόνο κοντά στο Μαράκι, τι εννοείς δηλαδή, ότι εμείς είμαστε μεγάλοι για του λόγου σου; Ανήλικο.... τς τς τς

xunder18 2/2/10, 12:46 π.μ.  

Α μπα δεν εχει να κανει με τις ηλικιες ;) ! απλα ετσι ετυχε! με τραβηξε η Ελενιτσα...αλλα ξερω εγω γιατι την ανεφερες! τα λεμε αυριο :D .
Oσο για το λαθος που λες , ο παροχος μου φταιει [ οχι εγω ! xaxa ]
φιλια

Ionathan 2/2/10, 11:45 π.μ.  

Λοιπόν Μαράκι,

δε φαίνεται καθόλου ότι έχεις πάρει το μέρος της γυναίκας, της Ελενίτσας δηλαδή! Πως θα μπορούσε δηλαδή να γίνει αλλιώς;;; Ένα Καρκινάκι θα έπαιρνε μόνο το μέρος του Σκορπιού (Μενεγάκη).

Δεν ξέρω τι έγινε αλλά σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε να διατηρούμε ένα light κλίμα, δεν θα έπρεπε να λείπει και μια συζήτηση για το διαζύγιο της 10ετίας.

Υπάρχουν νεότερα;

Maria Nefeli D 2/2/10, 1:39 μ.μ.  

GEIA SAS PAIDIA,

LOIPON GEORGE X8ES MAS TRELANAN APO TO PRWI MEXRI TO BRADY ME TO DIAZYGIO KAI SHMERA EUTYXWS DEN PAIZEI PROSTOPARWN TIPOTA.. ALLA ISXYEI TO 8EMA PWS FTAIEI TO
8YLHKO POU MPHKE STH MESH TOUS... DHLADH FTAIEI O KYRIOS "LATSIOS" POU AFHSE THN KOUKLARA!! AUTH MPOREI NA VREI ANETA ENA PIO WRAIO ANTRA, ENW AUTOS SIGOURA DEN 8A VREI KATI ANALOGW.. ENTA3EI MPOREI NA VREI KAMIA E3YPNOTERH APO THN ELENH ALLA SIGOURA OXI KATI ANALOGW:))

Ionathan 2/2/10, 3:07 μ.μ.  

Μαράκι,

το έχεις δέσει ότι παίζει 3ο θηλυκό πρόσωπο, έτσι; Πιθανόν να είναι έτσι. Μολαταύτα, στις σχέσεις αυτού του επιπέδου, εννοώ δημοσιότητας, κοινωνικής θέσης, οικονομικής κατάστασης, τα πράγματα είναι απλά, όπως όλων των ανθρώπων αλλά παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ πολύπλοκα. Δεν γίνεται να έχει ένα απλό χωρισμό η Μενεγάκη, για μια απλή αιτία, τα κανάλια θα παίξουν όλα τα πιθανά αίτια για να πουλήσουν και να "γλεντήσουν" αυτό το διαζύγιο.

Είτε 3ο πρόσωπο ήταν, είτε βαρέθηκαν, δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Προβλήματα δεν έχουν, τα έχουν λύσει, τα οικονομικά τους είναι ΟΚ, τα παιδιά τους τα έχουν, είτε έπαιξε κέρατο είτε επήλθε ο κόρεσμός. Έτσι νομίζω...

Και όσο για το Λάτσιο, εδώ θα είσαι και θα δεις, πόσες πιτσιρίκες θα πέσουν στα πόδια του, πανέμορφες και πανέξυπνες... (αν δεν υπάρχει ήδη δηλαδή)

ΥΓ: Αχ τι ωραία, να ασχοληθούμε λίγο και με τα σοβαρά προβλήματα των πλουσίων, να ξεχάσουμε τα δικά μας.

roseberry 2/2/10, 4:41 μ.μ.  

Μαράκι ακούστηκε στη Κύπρο μήπως το όνομα της Γκαγκάκη? ( βλ. Χ factor)
Πιο έξυπνη από την Ελένη σίγουρα, όχι όμως πιο όμορφη, συμφωνώ.

Εγώ με αυτό που έχω φαγωθεί είναι που δεν κατάφερα να δω τον Καφέ με την Ελένη χθες και προχθές. Στο ογκολογικό χρυσούς τους έκανα να ανοίξουμε την Τ.V. Στην εκπομπή της η ίδια δεν σχολίασε τίποτε? Όλα κανονικά?

Έχω αγχωθεί ρε παιδιά.Μετά την πτώση της Χούντας είναι το σημαντικότερο νέο στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ε, εντάξει ήταν και η τακουνιά του Κούγια, δεν μπορώ να πω.
Μενεγάκη rulessss

Maria Nefeli D 2/2/10, 8:44 μ.μ.  

GEIA SOU ROSEBERRY,

KALWS HR8ES PISW!! ELPIZW NA EISAI KALA.

OSO GIA TO ONOMA, OXI DEN AKOUSTHKE AN EINAI H GKAGKAKH.. KAI AUTH SOU TO APOKLEIW NA EINAI GIATI AKOU NA DEIS TI GINETAI ME AUTHN: H GKAGKAKH H ALLIWS LADY GKAGKA.. TA EXEI ME ENA PERSINO PAIXTH TOU X-FACTOR O OPOIOS HTANE KAI STHN OMADA THS, O XRHSTOS POU EINAI 25 ETWN.. AN DEN
8YMASAI TO XRHSTO, EINAI AUTOS POU EIXE ENA PROVLHMATAKI ME THN
AR8RWSH TOU KAI PANTA KOLLOUSE STO LAMBDA.. NOMIZW 8A KATALAVATE POIOS EINAI..

AUTH THN PLHROFORIA THN EMA8A THN PERASMENH EVDOMADA POU VRISKOMOUN STO NOSOKOMEIO...TOUS EIDAN MOU EIPAN KAI MAZI SE ENA PERIODIKO.. EGW DEN 3ERW TIPOTA ALLO.. :))

OPWS VLEPETE STHN KYPRO OLA
MA8AINONTAI..TA NEA KYLOUN GRHGORA.. KAKWS VEVVAIA ALLA TI NA KANOUME??

XERETW SAS

Basano 2/2/10, 9:56 μ.μ.  

Κορίτσια προσέξτε μην παραπληροφορείται τον κόσμο... Μόνο από σοβαρές πηγές να αντλείται πληροφορίες(espresso,gossip κλπ)

Basano 2/2/10, 9:57 μ.μ.  

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ποιος είναι ο έρωτας της ζωής της??

Είναι ένα χρόνο μαζί. Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι full in love με τον σκηνοθέτη διαφημιστικών Βασίλη Μπουραντά. Όπως αποκάλυψε, άλλωστε, χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Τατιάνα Στεφανίδου, και σκοπεύει να παντρευτεί. Η αποκάλυψη από τη παρουσιάστρια έγινε με αφορμή αναφορές που ενέπλεκαν τη διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του AΝΤ1 στο χωρισμό-βόμβα Μενεγάκη - Λάτσιου. «Αφήστε την Κατερίνα Γκαγκάκη ήσυχη. Έχει σχέση μ’ ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο μάλιστα θα παντρευτεί» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το δεις». Ο Βασίλης Μπουραντάς είναι σκηνοθέτης πολλών τηλεοπτικών παραγωγών, ακόμα και του τρέιλερ του «Χ-Factor». Ο έρωτας του σκηνοθέτη με τη Κατερίνα Γκαγκάκη μετράει περίπου ένα χρόνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και το πιο πιθανό είναι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
πηγή:Espresso

Basano 3/2/10, 10:01 μ.μ.  

Προβλήματα : 10 ρητά για να τα δούμε με άλλο μάτι
✽ «Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν προβλήματα. Το πρόβλημα είναι να περιμένεις το αντίθετο και να νομίζεις ότι το να έχεις προβλήματα είναι πρόβλημα.»
~ Theodore Rubin
✽ «Τα προβλήματα είναι για το μυαλό ό,τι είναι η άσκηση για τους μυς, το σκληραίνουν και το ενδυναμώνουν.»
~ Norman Vincent Peale
✽ «Η ανησυχία είναι σα μια κουνιστή πολυθρόνα – σου δίνει κάτι να κάνεις αλλά δε σε οδηγεί πουθενά.»
~ Αγνώστου συγγραφέα
✽ «Όταν ποθούμε ζωή χωρίς δυσκολίες, να μας θυμίζεις ότι οι βελανιδιές γίνονται δυνατές με αντίθετους ανέμους και τα διαμάντια δημιουργούνται υπό πίεση.»
~ Peter Marshall
✽ «Για να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να κάνεις τρεις ερωτήσεις στον εαυτό σου: Πρώτον, τι μπορώ να κάνω; Δεύτερον, τι μπορώ να διαβάσω; Και τρίτον, ποιον μπορώ να ρωτήσω;»
~ Jim Rohn
✽ «Όταν δεν μπορούμε πλέον να αλλάξουμε μία κατάσταση, καλούμαστε να αλλάξουμε τον εαυτό μας.»
~ Viktor Frankl
✽ «Συνεχίστε να επιμένετε. Τα εμπόδια είναι σπάνια το ίδιο μέγεθος αύριο με το ίδιο μέγεθος που είναι σήμερα.»
~ Robert H. Schuller
✽ «Όταν υπάρχει αρκετό σκοτάδι, μπορείς να δεις τα άστρα.»
~ Charles A. Beard
✽ «Αν διασχίζετε την κόλαση, συνεχίστε να περπατάτε.»
~ Winston Churchill
✽ «Έμαθα ότι ακόμα κι όταν έχω προβλήματα, δε χρειάζεται να αποτελώ εγώ ένα.»
~ Maya Angelou

hope_1960 4/2/10, 8:30 π.μ.  

=Δεν υπαρχει προβλημα χωρις λυση.Το μονο αλυτο ειναι να εισαι μονος και γυμνος στην ερημο και να σου πουν να βαλεις τα χερια σου σε τσεπες.
~Η γιαγια μου.

Ionathan 4/2/10, 11:37 π.μ.  

Μεγαλοφυΐα και ψυχασθένεια, δύο αιώνιοι σύμμαχοι
(από τη Ναυτεμπορική

Η υπόνοια ότι η ψυχασθένεια συνδέεται άρρηκτα με την ιδιοφυία δεν είναι καινούργια –μια νέα έρευνα, όμως, έρχεται να στοιχειοθετήσει την οξύμωρη αυτή συσχέτιση την οποία υποψιαζόταν ακόμη και ο Αριστοτέλης, ο οποίος είχε γράψει ότι δεν υπάρχει ιδιοφυία χωρίς τρέλα.

Τα τελευταία χρόνια, ψυχαναλυτές, ψυχίατροι και ψυχολόγοι έχουν επανειλημμένα εκφράσει την υποψία τους είναι ότι η ευφυΐα και η παραφροσύνη σχετίζονται με εκφυλιστικά νευρολογικά νοσήματα. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο η ευφυΐα όσο και οι σοβαρές διανοητικές διαταραχές συναντώνται σπάνια, γεγονός που δεν βοηθά στην μελέτη της συσχέτισής τους.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του King's College London σε συνεργασία με το Karolinska Institute της Στοκχόλμης με τη συμμετοχή 700.000 ενηλίκων, αυτοί που είχαν τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις είχαν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη).

Η συσχέτιση αυτή ήταν ισχυρότερη στα άτομα που σπούδαζαν μουσική ή λογοτεχνία –δύο τομείς στους οποίους η μεγαλοφυΐα και η ψυχασθένεια έχει ιστορικά αποδειχθεί ότι βαδίζουν χέρι-χέρι.

Σύμφωνα με τα πορίσματα της έρευνας, την οποία επέβλεψε ο αναπληρωτής καθηγητής Τζέιμς ΜακΚέιμπ, όσοι πάσχουν από μανία συνήθως είναι ετοιμόλογοι και δημιουργικοί, ενώ πολλές φορές «χρησιμοποιούν πλούσιο λεξιλόγιο και έχουν εξαιρετική μνήμη».

Έχει παρατηρηθεί ότι συνήθως «ανταποκρίνονται με υπερβολικό συναίσθημα στα εξωτερικά ερεθίσματα», γεγονός ευνοεί τις επιδόσεις τους στις τέχνες και τα γράμματα. Όταν διανύουν φάσεις μανίας, τα άτομα αυτά χαρακτηρίζονται από εξαιρετική αντοχή και ακούραστη όρεξη, ενώ διατηρούν για μεγάλα διαστήματα τη συγκέντρωσή τους».

Ο Έντγκαρ Πόε, Αμερικανός συγγραφέας του 19ου αιώνα που θεωρούνταν ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, είχε γράψει κάποτε ότι «οι άνθρωποι με αποκαλούν παράφρονα, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι η παραφροσύνη είναι η ευγενέστερη έκφραση της ευφυΐας;».

Ionathan 5/2/10, 9:52 π.μ.  

... μια καλημέρα βρε παιδιά!

Τι έγινε, νιώθετε όλοι ένας βάρος από τα χθεσινά κρέατα; Τσικνίσατε; Πάνε τα κοπάδια του έλληνα τσοπάνη, καταναλώθηκαν όλα χτες!

Άντε να πιούμε κανένα τσαγάκι σήμερα να καθαρίσει ο οργανισμός, να φύγει καμιά τοξίνη.

Καλή Παρασκευή!

asterias 5/2/10, 11:14 π.μ.  

Buongiornooooooooooo!
Το τσικνίσαμε αμέ, όλα τα είχαμε, κρεατάκι,πατατούλες,κρασάκι,τραγούδια...(διαμαντούλας style),σοκολά
τες...ΟΛΑ!!!Το σκέφτηκα το τσάι,αλλά έπρεπε να πιώ καφέ για να ανοίξει το μάτι!!
Buon fine-settimana!!!

Διαμαντακι 5/2/10, 1:12 μ.μ.  

ενα τραγουδακι βρε Ιωναθαν, βαλε μας ενα τραγουδακι...

καλημερα...

Basano 5/2/10, 2:27 μ.μ.  

Μαντέψτε που είμαι και ποιά είμαι... :)
http://www.youtube.com/watch?v=x_Fvw5w2tSo
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!!!!!

hope_1960 5/2/10, 9:58 μ.μ.  

Καλησπερα σε ολους.
Εχω και γω τον ιδιο κομπο βρε παιδια και δεν μου καθησε σουζα το μπριζολακι το χθεσινο.
Μηπως παιζει τιποτε με τα αστρα?

Σουλη μετα τα μεγαλοφυη σχολια μας ο Γιωργης εγραψε για την μεγαλοφυια και την ψυχασθενεια.Λες να υπονοει τιποτε?Μηπως να παρεξηγηθουμε?
Μυρτιλακι μου «Αν διασχίζετε την κόλαση, συνεχίστε να περπατάτε.»
Winston Churchill
εγραψε η Σουλη και νομιζω οτι σου ταιριαζει γαντι.Αγαντα κοριτσακι μου.

roseberry 6/2/10, 2:51 μ.μ.  

Ευχαριστώ αγαπούλα!!!!
Επίσης κάποιο Metal συγκρότημα έχει πει το μεγάλο : There is no heaven without a hell!

Basano 7/2/10, 9:13 μ.μ.  

Για να ταξιδέψετε, να φύγει ο νους σας….

Ατελείωτες φωτογραφίες

Ionathan 9/2/10, 11:02 μ.μ.  

Θα ήθελα να ρωτήσω μάλλον: ο αστερίας που είναι; που χάθηκε;

Διαμαντάκι ξέρεις κάτι;

Τους ψάχνουμε τους φίλους αν χάνονται, σωστά;

Διαμαντακι 10/2/10, 11:41 π.μ.  

Κοπανα ο αστεριας ;; οι απουσιες μπηκανε ;;; να δεις αδιαβαστη θα ειναι.........λοιπον asteriaki, αν θες να σου χαρισουμε τις απουσιες, γρηγορα στη θεση σου και πες μας μια καλη δικαιολογια...

οι φιλοι δεν χανονται Ιωναθαν....ειναι εκει..απλα καποιες φορες θελουν να ακουσουν και αυτοι το ονομα τους......;)

Un bacione....

Ionathan 10/2/10, 2:52 μ.μ.  

Για δοκιμάστε το σύντομο quiz σε αυτή τη σελίδα.

Αν και προσπάθησα να το μπερδέψω, πάλι με βρήκε ο μάγος, τι να πω;;;

roseberry 11/2/10, 3:05 μ.μ.  

Τον πούστη τον μάγο!

xunder18 11/2/10, 4:12 μ.μ.  

Μεγαλο ψεμα για ξανθιες ο μαγος... ;)

Ionathan 12/2/10, 3:30 μ.μ.  

Ήγγικεν η ώρα: αναχώρηση για τα πάτρια εδάφη, Τυρναβίτικο καρναβάλι, μπουρανί τη Δευτέρα και ελπίζω να προλάβω λίγο κεμπάπ πριν τη νηστεία (των άλλων).

Να ευχηθώ σε όλους να περάσετε καλά, καλά να πάτε και καλά να γυρίσετε, να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε!

Ονομαστικά θα αναφερθώ μόνο στη Λουκία, γιατί ξέχασα να την ευχαριστήσω. Λουκία, σε ευχαριστώ και το κρατάω στα υπόψην. Αν πάλι είσαι Ζυγός ;-), γράψτο και κερδίζεις βάζο με την μαγική μου lotion ;-)

Καλές απόκριες σε όλους!

roseberry 12/2/10, 7:14 μ.μ.  

Καλό τριήμερο και σε σένα Γιώργη να περάσουμε όλοι όμορφα, και όσοι ταξιδέψουν και όσοι μείνουν στην φωλίτσα τους!

Unknown 14/2/10, 3:11 π.μ.  

Καλά να περάσεις και καλή Σαρακοστή και σε σένα Γιώργο, όπως επίσης και σε όλο το παρεάκι σου εδώ μέσα.
Όχι, δεν είμαι Ζυγός, αλλά Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό. Ξέρω όμως από Ζυγούς, είναι το ταίρι μου και είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου!
Με την ευκαιρία μην ξεχάσουμε σήμερα τους αγαπημένους-ες μας, όσους ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα που περάσαμε..!

Ionathan 15/2/10, 10:25 μ.μ.  

Λουκία,

ανακαλύπτω πως:

α) είσαι ψαγμένη κι ενημερωμένη, γνωρίζεις Ωροσκόπο (καλός δε σου βγήκε ο Ζυγός ;)

β) πρόλαβες και πήρες ένα από τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας! Να χαίρεσαι το ταίρι Ζυγό σου και να τον προσέχεις, όπως αυτός εσένα, είμαι σίγουρος! Θα σου πω κατ' ιδίαν μερικές συμβουλές για να τον έχεις ευτυχισμένο, είμαστε εύκολοι άνθρωποι εμείς!

Καλώς ήρθες λοιπόν, molti bacci!

Ionathan 21/2/10, 10:08 μ.μ.  

κρυφτείτε, κυκλοφορεί ο Αρτέμης Μάτσας ανάμμεσά μας!!! Πω πω πω, πλήρης αναφορά, ούτε ένα λάθος δεν έχω το δικαίωμα να κάνω μετά από τόση σαμπάνια... Κρίθηκα ένοχος κυρία δικαστά; Η ποινή ποια είναι;;;

Ionathan 22/2/10, 4:35 μ.μ.  

Συνήθως όταν βγαίνεις έξω, χαλάς χρήματα με το καλημέρα! Τυχαίνει καμιά φορά να σου στρώνονται και πάσες για να κλωτσήσεις ένα σωρό κώλους!!!

Πρωί, τόπος δράσης πάλι το ΤΣΜΕΔΕ, σε ένα γραφείο που έπρεπε να δώσω ένα χαρτί για τις εισφορές μου. Η κυρία, προισταμένη του γραφείου κάπνιζε μέσα σε ένα μικρό γραφείο και μίλαγε παράλληλα στο τηλέφωνο. Σε λίγο έγινε τόσο πνιγηρός ο αέρας στο γραφείο που βγήκα στην πόρτα και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο της είπα: "μπορείτε να σβήσετε το τσιγάρο γιατί πάσχω από καρκίνο του πνεύμονα;"

Πέρασαν 2, 3 δευτερόλεπτα μέχρι να το σβήσει, δεν ξέρω τι σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της, σίγουρα δεν της άρεσε η παρατήρηση, το έσβησε γιατί έκανε κάτι που απαγορεύεται από το νόμο ή γιατί της ζήτησα να προστατεύσει την υγεία μου;;;

Δυστυχώς, νομίζω το πρώτο!

Basano 24/2/10, 6:35 μ.μ.  

Κορίτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Το έσκασε, έφυγε, πήρε το δισάκι του (το λαπτοπι εννοώ) και τρεχοβόλαει δεν ξέρω που???
Ανασκουμπωθείτε, τώρα που λείπει o γάτος να χορέψουμε λιγάκι ... σε αυτό το blog ...
Περιμένω ιδέες!!!!!!!!!!

Basano 24/2/10, 10:28 μ.μ.  

Γλυκειές καληνύκτες!!!!!!!!!!

Ionathan 25/2/10, 11:13 π.μ.  

Για να δω, τι χορό θα χορέψεις τώρα που λείπω ;-)

Καλημέρα!

Basano 25/2/10, 11:34 π.μ.  

Καλημέρα!!!!!!!
Μόνη μου δεν μπορώ να χορέψω....
Χρειάζομαι παρέα!!!!!

Πως περνάς ταξιδιώτη ???

Φιλιά

Ionathan 25/2/10, 12:57 μ.μ.  

Άλλο πράγμα η επαρχία βρε παιδί μου, άλλοι ρυθμοί! Κάθε φορά τα ίδια σκέφτομαι, τι κάνουμε στην Αθήνα;;;

Ionathan 25/2/10, 1:55 μ.μ.  

Λουκία, Λουκία, Λουκία!!!

MacOs βλέπω και MacOs δεν ακούω!!!

Περιμένω παραγγελιά άμεσα και μια σκέψη! Θα φροντίσει η Σούλη να βάλει το τραγούδι, έτσι, γιατί δεν έχει βάψει το μαλλί ακόμα ;-)

Φιλιά!

angel 25/2/10, 3:11 μ.μ.  

Παρούσα!
Σούλη στα πλατό;
Σας αφιερώνω την τραγουδάρα ''Τίποτα δεν πάει χαμένο'', με Μάλαμα, Ιωαννίδη, Χαρούλα.
Σουλίτσα στην ταραμοσαλάτα βάζεις κρεμμύδι ή όχι ;-)
Σαςφιλώ!!!

Basano 26/2/10, 8:02 π.μ.  

Καλημέρα,

Έχω πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα..
Έρχονται στιγμές που πιστεύω πως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν
στρουμφακι κι όχι ένα οποιοδήποτε στρουμφακι, αλλά ο χουζουρης..
που έλεγε " Μου τη δίνουν τα ξυπνητήρια!! "

Καλή συνέχεια!!!!!!!!

Katerina 26/2/10, 9:46 π.μ.  

Καλημέρα!
Ελπίζω η υγεία κι η διάθεση όλων μας να είναι ανάλογη της ηλιόλουστης μέρας που απολαμβάνουμε εδώ (τουλάχιστον).
:)

roseberry 26/2/10, 3:52 μ.μ.  

Πράγματι σήμερα ξύπνησα με τρομερή διάθεση ναι :)

Δεν έγραψα πρόσφατα, αλλά συμβαίνουν διάφορα. Παραστάθηκα και σε άλλο συμβόλαιο και όλοι μου έδιναν συγχαρητήρια για τις προσθήκες και παρεμβάσεις μου ααχ μου λείπει ο παλιός εαυτός μου που και που. Δεν μπορώ να πω, και τώρα τα κατα φέρνω αλλά πίσω από αυτη μου την πετυχημένη προσπάθεια, κρύβονται οι συνάδελφοι που βοήθησαν και με κάλυψαν όταν έπρεπε, ο καλός μου που ανέλαβε τα εξωτερικά,η αδερφή μου που με καλωπίζει, ( μάλιστα κάποιος μου είπε, μοιάζεις με 18 χρονών) πήγα να του πώ... που να 'ξερες... 30 πατημένα και με καρκίνο τελικού σταδίου...) και ο μπαμπάς που με πηγαινοφέρνει για να έχω οξυγόνο στη διαδρομή... ένας στρατός ολόκληρος δηλαδή για μια εμφάνιση μου 2 ωρών.. να γελάσω ή να κλάψω?
Μέσα σε όλα τ'άλλα μας χάλασε και το πλυντήριο.. ε εντάξει από το '84 το έχουμε τα έβγαλε τα χρήματά του. Σας φιλώ γλυκά και να είστε όλοι καλά. Σαν πούπουλα ;)

Ionathan 26/2/10, 6:01 μ.μ.  

Τα έχουμε ξαναπεί, μοιάζεις όντως για 18 και αν δεν μιλάς περνάς για Αγγελούδι!!! Ρώτα και τη Λουκία, θα θέλαμε να ήμαστε από μια μεριά να σε βλέπουμε να τα χώνεις και να σπας νεύρα χα χα χα.

Άσε να σε περιποιηθούν λίγο και να δουλέψουν για σένα: μάλλον να γελάσεις, τόσος κόσμος στις υπηρεσίες σου!!!

ΥΓ: Πάλι καλά που δεν ξέρει ο κόσμος πόσα πήρες για το συμβόλαιο, αλλιώς θα σας καίγονταν και το... βίντεο ;-) Φιλιά Μυρτιλάκι!!!

Basano 26/2/10, 9:30 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω ....
Οτι τρέχω μόλις πριν απο λίγο μπήκα σπίτι....
Πήρα την τζούρα μου απο το μπλογκ καο φεύγω για αεροδρόμιο ....
Ερχεται μια φίλη καλή για ΣΚ οποτε γλυτωσατε απο τη πολυλογια μου προς το παρόν.
Θα τα πουμε την Κυριακή!!!!!!
Να περάσετε πολύ καλα μέχρι τότε!!!!!

angel 27/2/10, 6:51 μ.μ.  

Θα ήθελα να ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...
Σήμερα έχω ρεπουδάκι, θα κάτσω να ευχαριστηθώ το σπιτάκι μου.
Ρίχνει και κάτι καρέκλες εδώ στο κέντρο που δεν σου κάνει καρδιά να βγεις.
Γιώργο όπου και να 'σαι να περνάς καλά!
Νιώθω μια γαλήνη ρε παιδιά σήμερα, σε καλό να μου βγει!!!

Basano 27/2/10, 7:45 μ.μ.  

Δεν αντέχω να μην το πώ!!!!!
Εχεις γίνει πολύ γλυκούλης....
Ο αέρας του χωριού σε ωφέλησε....
Η φιλενάδα μου ... απορεί.....

Φιλάκια

Ionathan 27/2/10, 8:16 μ.μ.  

Λουκία,
οι καρέκλες έπεσαν κι εδώ το πρωί, μου χάλασαν το ψάρεμα αλλά δε βαριέσαι, πρόλαβα τη βόλτα στο ποτάμι! Να ευχαριστηθείς το ρεπό σου και να απολαύσεις τη γαλήνη που νιώθεις! Σε καλό θα σου βγει, ξέρω εγώ ;-)

Βάσανο,
εγώ δεν έχω πρόβλημα να το πω, τα έχεις φορτώσει στον κόκορα και προσπαθείς με μαλαγανιές να το σώσεις ;-) Φίλη; Ποια φίλη; Άσε τα μπερδέματα, ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρες, έ βάσανο!!!

Φιλιά σε όλους σας, πριν λίγο τελείωσε η λοτιόν Μπέτα 2 και τα αποτελέσματα είναι πολύ "ενθαρρυντικά", που λέει και ο Κύρος. Λίγο αργότερα θα πάμε για κεμπάπ ;-) Καλό σας βράδυ!

Basano 27/2/10, 9:41 μ.μ.  

Θα σαφηνα να σιγοτσιγαρίζεσαι για ποιαν φίλη πρόκειται, αλλά θέλω να είμαι καλή...
φιλιά Κυριακή

Ionathan 28/2/10, 8:43 μ.μ.  

Το ξέρεις ότι τελευταία δεν τσιγαρίζομαι με τίποτα και το αυτί μου δεν ιδρώνει, με τέτοια ξηροδερμία που με δέρνει...

Αν κατάλαβα καλά, θα χρειαστήκατε ένα ποτήρι νερό για να σβήνετε τις γλώσσες, ο οργασμός της γλώσσας.... Περάσατε καλά, είμαι σίγουρος!

Εύχομαι σε όλους σας καλή εβδομάδα και προπάντων καλό μήνα, αύριο μπαίνει ο Μάρτης!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

angel 7/3/10, 5:13 μ.μ.  

Εδώ και πολύ καιρό θα ήθελα να πω ένα μεγάααααλο ευχαριστώ στην Κυριακή!
Κυριακή, καθώς η περίπτωσή μας είναι κοινή, πριν ένα χρόνο στην περίοδο των θεραπειών εσένα είχα πιο πολύ κοντά μου.
Σαν από μηχανής θεός μέσα από τις αναρτήσεις σου μου έλυνες όλες τις απορίες μου, με βοήθησες να ερμηνεύσω καλύτερα την ιστολογική μου, μου ανέβαζες την ψυχολογία μου, καλύτερα και από τον γιατρό μου!
Σίγουρα δεν είμαι η μόνη που βοήθησες...
Να είσαι πάντα καλά!!!

Basano 7/3/10, 5:33 μ.μ.  

....
Την βρίσκω που γράφεις Greeklish...
Πρόσεχε μην το συνηθίσεις!!!!!!!
Η εκδίκηση του ανήλικου ....

Κυριακή 7/3/10, 10:21 μ.μ.  

Loukia ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά να ξέρεις πρώτα εμένα βοήθησε αυτό το μπλογκ, μετά βέβαια με τον καιρό άρχισε να με πνίγει. Τώρα, για το θέμα της ψυχολογίας απορώ, εδώ εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου. Μόνο ο Γιώργος με κατάλαβε σωστά και με κατέταξε σαν πεσιμίστρια. Το πώς ανεβάζω την ψυχολογία εξηγείστε το και σε μένα μπας και το καταλάβω. Όλοι μου λένε, ''δεν έχεις ανάγκη εσύ με τον χαρακτήρα που έχεις'', γιατί βλέπετε εσείς κάτι που εγώ δεν βλέπω; Όλοι με έχουν για δυνατή και εγώ απορώ... Θα πεθάνω με την απορία. Μπας και ξεγελάω τον κόσμο σαν διπλοπρόσωπη δίδυμος που είμαι; Πού είναι ο ''άστρο-φαν'' να μας το κάνει λιανά;
Με αγάπη
sundy
Χαίρομαι αν κατάφερα και βοήθησα έστω και μέσα από τον πεσιμισμό μου.
Να περνάτε όλοι καλά... και οι ΄΄Ρωμαίοι'' και οι υπόλοιποι

Ionathan 7/3/10, 11:35 μ.μ.  

Allthough a pesimist, you have helped a lot of people and this is what matters!

Anyone who knows a few about Gemini can tell when they meet one. I will tell more when i will be able to write in Greek again. Damn Italian keyboard ...

Molti baci a tuti!

angel 8/3/10, 4:16 μ.μ.  

Κυριακή, δε θα σε έλεγα πεσιμίστρια. Ίσως ρεαλίστρια, πραγματίστρια. Εγώ για να έχω καλή ψυχολογία αυτό χρειάζομαι, να γνωρίζω όλα τα πιθανά σενάρια. Και από κει και πέρα ξέρω να βρω τους μηχανισμούς να νιώσω καλά...
Όχι σαν το γιατρό μου, όλα καλά και χαχαχά, και τίποτα δεν είναι μια περιπέτεια μόνο, και κτυπηματάκια στην πλάτη...
Την αλήθεια ήθελα και αυτό μου έδωσες!

Σούλη ΤΕΛΕΙΟ το mail! Moυ χρειαζόταν τέτοια γκρινάρα που είμαι...
Αλλά δεν είμαι γκρινιάρα Σούλη μου, για την ποιότητα της σοκολάτας νοιάζομαι,
(Παρεμπιπτόντως είμαι και λάτρης της σοκολάτας σε όλες τις περιόδους της ζωής μου. Καταλαβαίνεις, είτε καλυμμένη είτε όχι...;-)
Φιλάκια, καλό απόγευμα

averfoula 8/3/10, 10:07 μ.μ.  

Εγω πάντως βρήκα την ευκαιρία να ακούσω και να αναρτήσω τραγούδια που μου αρέσουν, χωρίς λογοκρισία... χιχι
όποιος μοιράζεται τη σκέψη αυτή ας κάνει τις παραγγελιές του.
Πολλή ησυχία βλέπω, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά.

hope_1960 12/3/10, 11:29 π.μ.  

Καλημερα!!!!!!!!
Κατι μου λεει πως σημερα θα ειναι πολυ ωραια μερα.Γιατι?
α)μολις πηρα την ωραια καρτα σας απο τη Ρωμη
β)διαβασα ωραια νεα στον αρκουδο για τον Αλκη
γ)διαβασα και συνειδητοποιησα τι καταφερε ο Γιωργης με τα σκαλοπατια.(αξιζε τον κοπο και οχι για την θεα.)
δ)ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΜΟΥ.
Για να καταλαβετε εφτιαχνα κατι παπιες(εγω τις λεω γλαρους)αφιερωμενες σε εσας που θα τις κρεμασετε στο μπαλκονακι σας και θα θυμαστε την παρεουλα μας.
Λοιπον ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Σας καλω ολους στο σπιτι μου το επομενο Σαββατο απο τις 5 το απογευμα και για οσο παρει.
Μην τολμησετε να προγραματισετε τιποτε αλλο.
Εχω 2 παιδικα δωματια αδεια για εσας που ειστε μακρια.Μπορω να σας παρω απο αεροδρομιο,τρενο,σταση και να σας ξαναπαω
Θα περασουμε ωραια και θα παρετε και τον γλαρο σας.
Ο Γιωργης θα με βοηθησει ναι?

Ionathan 13/3/10, 1:09 π.μ.  

Ανθή θα σε βοηθήσω και σε πολλά ακόμα για το Σάββατο, θα τα πούμε.

Δεν ξέρω πως ήταν η μέρα σας τελικά, η δική μου ήταν σχετικά ξεκούραστη, αν και πέρασα από συνεργείο και ΙΚΑ.

Θα σας αφήσω μια πανέμορφη φωτογραφία από τη Δρέσδη για να ομορφύνω μάλλον το πρωινό του Σαββάτου, η ώρα είναι περασμένη.

Κάτι με τρώει αλλά δεν ξέρω τι... να μην έχω προσαρμοστεί ακόμα;;;

hope_1960 13/3/10, 9:03 π.μ.  

Καλημερα.
Γιωργη μου ευχαριστω για την βοηθεια, θα την χρειαστω.
Δυσκολη η προσαρμογη ε?Αλλα εδω που τα λεμε ,γιατι να προσαρμοστεις?
Δεν βλεπω να ξεσηκωνονται για την συναντηση οι μακρινοι.Πολυ θα εκανα κεφι μια βραδια και με το ανηλικο και με την Κυριακη.Εννοειτε(ετσι γραφετε?)πως μπορειτε να φερετε και το παρεακι σας ολοι.
Τελος για να γελασουμε, να σου πω πως εχθες την καρτα σας μου την εδωσε ο πατερας μου ,μιας και την παρελαβε απο τον ταχυδρομο αυτος.
Με ρωταει λοιπον πιοι ειναι αυτοι παιδι μου,τους ξερω?
Του λεω λοιπον "δεν τους ξερεις,ειναι φιλοι απο την σχολη χορου"Και απο εκεινη την ωρα καθε φορα που το θυμαμαι μας φανταζομαι να σερνουμε το χορο και γελαω μονη μου.
Θα σας φιλησω σταυρωτα τωρα γιατι ηρθε η ωρα να παω εκδρομουλα.Θα σας δω την Τριτη.
Αντε δηλωστε συμμετοχη στη συναντηση,μην το σκευτεστε αλλο.Θα τσονταρω και στα εισητηρια.
Γεια χαρρρρα.

Ionathan 13/3/10, 12:13 μ.μ.  

Ανθή,

αν σε ξαναρωτήσει ο πατέρας σου, σε παρακαλώ μη με βάλεις να χορεύω latin, θα πάθω τίποτα καθώς δεν στρίβω μέση και τόσο εύκολα. Πες σε παρακαλώ ότι με γνώρισες στην τάξη των δημοτικών χορών ;-)

Φιλιά

Basano 13/3/10, 4:46 μ.μ.  

....
Ανθή μου, είσαι άπαιχτη!!!!!!!!
Μας φαντάζομαι σε σχολή χορού...
Ο Γιώργος σε ένα τσάμικο?
Το Μύρτιλο σε ... χορό της κοιλιάς!
Εσένα σε ένα παθιάρικο αργεντίνικο τάνγκο!!!
Και εμένα να σας βλέπω!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Σ.Οσο για τους μακρινούς ... Ξέρω ότι κάτι μας ετοιμάζουν για Ιούνη!!!

Διαμαντακι 15/3/10, 1:11 μ.μ.  

Θα ηθελα να πω :

μια καλημερα στον Ionathan....
μια καλημερα στη Σουλη....
μια καλημερα στη Roseberry....
μια καλημερα στην averfoula....
μια καλημερα στην Hope1960....
μια καλημερα στην asterias....
μια καλημερα στη Loukia....
μια καλημερα στην Katerina....
μια καλημερα στην Κυριακη....
μια καλημερα στη Γιαγια Αντιγονη....
μια καλημερα στη Lida....
μια καλημερα στη vanesa....
μια καλημερα στη me....
μια καλημερα στη Nικολετα....
μια καλημερα στην Christina....
μια καλημερα στην tweety (Μαράκι)....
μια καλημερα στον Γιαννη....
μια καλημερα στον φιλο μου το Σωτηρη....
μια καλημερα και ενα φιλι σε οποιον ξεχασα.....................................

Κυριακή 15/3/10, 1:47 μ.μ.  

Καλά, μπήκες σε όλο αυτόν τον κόπο να μας καλημερίσεις έναν έναν! Δεν γίνεται να μην ανταποδώσω.
Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους.
Κυριακή

Ionathan 15/3/10, 2:05 μ.μ.  

Δεν τολμώ να γράψω κάτι στα Ιταλικά γιατί αν κάνω λάθος, δε με ξεπλένει ούτε ο... Τίβερης!

Buonasera από μένα ;-)

Γύρισες και θυμήθηκα να αλλάξω και το σελιδοδείκτη στα ζώδια βρε, πάει με τον Τοξότη, όσα βέλη ρίξατε, τα ρίξατε! Σειρά έχει ο ... εργατικός και φιλόδοξος Αιγόκερος!

Molti baci a tutti!

ΥΓ: Τι το θέλω;;;; Το ψάχνω και στο internet και πάλι λάθος τα γράφω! Τα παρατάω τα Ιταλικά ;-) Ότι έμαθα έμαθα!!!

asterias 15/3/10, 4:34 μ.μ.  

Buona sera a tutti!!!!!!!!!!!

angel 16/3/10, 8:46 μ.μ.  

Καλησπέρα σε όλους...
Από χθες είμαι και επίσημα άνεργη! Επιτέλους παιδιά έφυγα από αυτή την άρρωστη κατάσταση που μόνο υποχρεώσεις είχα και όχι δικαιώματα. Λέω να ξεκουραστώ - τεμπελιάσω μέχρι το Πάσχα και μετά να βγω πάλι στην αρένα. Επίσης να δω τους φίλους που τόσο καιρό είχα κάνει λίγο παραπέρα. Να ασχοληθώ με το σπίτι ή και λίγο με τον εαυτό μου. Να κοιμάμαι σε άτακτες ώρες, να κάνω βολτίτσες με τα πόδια, να χαϊδολογήσω περισσότερο τα γατιά μου, να δω επιτέλους την αδελφή μου που μας χωρίζει και μια μικρή απόσταση και γενικά να κάνω ότι δεν ήταν μέσα στη ρουτίνα μου τόσο καιρό.
Βέβαια με μένα συμβαίνει το εξής, ότι σχέδια και να κάνω ποτέ δεν μου βγαίνουν. Οπότε, ότι κάτσει...

Γιώργο, το γεγονός ότι κάποια στιγμή σταμάτησα να μπαίνω έχει να κάνει με τις δικές μου άμυνες. Θα ξεχάσω εγώ την ανάρτηση ΄΄Και μετά το μοιραίο, τί΄΄;;;
Με βάζεις να σκέφτομαι και γω αυτό δεν το θέλω. Κι αύριο μέρα είναι, σαν την Σκάρλετ το πάω...

Έκανα το τεστ αλλά δεν μπορώ να το ΄΄διαβάσω΄΄, τα αποτελέσματα δηλαδή, τι θέλει να πει ο ποιητής;

Ανθή, ισχύει ότι μπορούμε να φέρουμε και το παρεάκι μας; Σε κάθε περίπτωση εγώ θέλω να έρθω! Ορίστε, αυτοπροσκαλέστηκα... ;-)
Φιλάκια πολλά...

Ionathan 16/3/10, 9:00 μ.μ.  

Λουκία,

μου έρχεται να πω... Συγχαρητήρια!!! Ορθώς; Τα δεδουλευμένα τα πήρες;;; Ελπίζω ναι και ακόμα καλύτερα και την αποζημίωση!

Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, να το αφήνεις για την άλλη μέρα, είσαι αρχηγός. Μαθαίνεται; είναι μεταδοτικό; να κάνουμε παρέα το Σάββατο!

Τι έχω πάθει με εκείνο το μοιραίο... και εκείνο το light ζαμπόν... τεσπά! Κι αύριο μέρα είναι!

Κι εσύ στο φιλοσοφίζειν θα είσαι, κάπου θα βρεθούμε. Βγήκα βόλτα σήμερα με σκοπό να μείνω κάπου για καφέ και όλα τα καφέ ήταν άδεια!!! Έχει τρομάξει ο κόσμος και ούτε καφέ δεν πίνει! Οι άνεργοι θα στηρίξουμε τα καταστήματα;;;

Καλό ξημέρωμα!

angel 16/3/10, 9:08 μ.μ.  

Πήρα τα μισά και τα άλλα σε 4 δόσεις και εικονική απόλυση για να έχω ταμείο ανεργίας. Και με σκληρή διαπραγμάτευση, για φαντάσου!
Τα καφέ άδεια αλλά τα φαγάδικα γεμάτα...
Φιλάκια, ξεκίνησε ο Λαζόπουλος, να γελάσει λίγο το χειλάκι μου...

hope_1960 16/3/10, 10:33 μ.μ.  

Λουκια μου το εννοω οταν λεω να ερθετε ολοι και με το παρεακι σας.
Δεν θα εχετε κανενα λογο να φυγετε γρηγορα αν το εχετε μαζι σας.
Ο Γιωργης θα με βοηθησει με την διευθυνση, τηλ, κλπ που θα χρειαστητε.
Φτου ξελευτερια και απο εμενα
Καλο βραδυ

Basano 17/3/10, 10:42 μ.μ.  

....
Γλυκειές καληνύκτες!!!!!!!
Είμαι τόσο κουρασμένη, που δεν αντέχω να γράψω πολλά...
Θα τα πούμε το Σάββατο όμως που θα έχω φροντίσει να είμαι ξεκούραστη, φρέσκια, και με διάθεση για .... μπλα μπλα μπλα!!!!!!
Φιλάκια
Υ.Σ.
Λουκία μου και τώρα υπάρχουν καλοί άνθρωποι και μπορούμε (στο χέρι μας είναι) να κρατήσουμε τις ...σχέσεις.

Basano 22/3/10, 12:54 μ.μ.  

θα ήθελα να πώ.....

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα!!!

Και μην ξεχνάτε ότι σαν σήμερα:

Το 1895 προβάλεται η πρώτη κινηματογραφική ταινία.
Το 1905 στερεύει ο Νιαγάρας λόγω ξηρασίας.
Το 1982 ψηφίστηκε νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο.

Σας γλυκοφιλώ!!!!!!

Ionathan 22/3/10, 9:54 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω... ότι τελείωσα το μπογιάτισμα! Με γεια λοιπόν το νέο λουκ, χρησιμοποίησα μια τετραχρωμία με βάση το πορτοκαλί και τα μπλε, πράσινο, λιλά να τριγυρίζουν! Θα κρατήσει λίγο καιρό μέχρι να έρθει η τάση για ανανέωση.

Αύριο έχω ραντεβού με την Πρωτοβάθμια επιτροπή υγείας στη Νομαρχία Αθηνών για να πάρω σφραγίδες κλπ. Μόλις ξεμπερδέψω και καταλάβω τι άλλο πρέπει να κάνω, θα το αναφέρω μπας και γίνει η ζωή όλων πιο εύκολη.

Καλό βράδυ!

averfoula 22/3/10, 10:52 μ.μ.  

Να πω... οτι μυρίστκες τι θα φορεθεί άνοιξη-καλοκαίρι 2010?Είναι ξετρελλιάρικα τα νεα χρώματα, αλλά αυτό το πράσινο το βρίσκω λίγο κουραστικό για το μάτι, κάτι σε πιο σπασμένο ίσως?
Επίσης να πω οτι με κάθε τόσο πετυχημένη συνάντησή σας, εγω χαίρομαι σαν να ήμουνα εκει και συμμετείχα.Εντύπωση μου έκαναν τα λόγια της Διαμαντούλας και χαίρομαι για σας που έχετε μια τόσο καλή παρεούλα

Katerina 22/3/10, 11:18 μ.μ.  

Μεγειά λοιπόν!
Ήρθε σαν την άνοιξη το νέο λουκ...
:)
Καλή υπομονή για αύριο.

Basano 23/3/10, 8:33 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....

Μαζί με την μινι ανακαίνηση του μπλογκ σου ξερεις τι ήρθε????
Η Κάρτα μου !!!!!!!!!!!!!!
Την περίμενα πως και πως....
Εκανε 16 μέρες να .... φθάσει στο ... χωριό μου!!!!!
Ευχαριστώ φίλε μου!!!!

Υ.Σ Αδελφούλα, αν ήσουν και εσύ θα ήταν ακόμη καλύτερα!!!! Σε περιμένουμε! Καιρός είναι να κάνεις καμμιά βολτίτσα προς τα μέρη μας!!!!

Ionathan 23/3/10, 9:18 μ.μ.  

Λοιπόν, αυτό με τις κάρτες πολύ μου άρεσε! Τις διευθύνσεις σας τις έχω μόνιμα πια στο πορτοφόλι μου;-) και δεν χρειάζεται να μου τις ξαναδώσετε.

Ευκαιρία να μάθω, σε λίγο καιρό, που πουλάνε γραμματόσημα στο Βερολίνο, πόσο κοστίζει το ταξίδι μιας κάρτας μέχρι την Ελλάδα και τι χρώμα έχουν τα ταχυδρομικά κουτιά εκεί!

Στη Ρώμη: πουλάνε γραμματόσημα τα μαγαζάκια που πουλάνε τσιγάρα και διάφορα άλλα! Ένα ταξίδι κοστίζει μόνο 65 λεπτά και τα ταχυδρομικά κουτιά είναι κόκκινα! Αχχχ, να ήμουν και γω μια κάρτα και να βρισκόμουν συνέχεια σε ένα ταχυδρομικό κουτί, σάκο, μηχανάκι διανομής!!!

Basano 24/3/10, 9:46 π.μ.  

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Που είστε τεμπελόγατες????
Αρχίσατε τις πασχαλινές προετοιμασίες και δεν προλαβαίνετε ούτε ενα "Γειά" να πείτε????
Ανθή,Λουκία,Μύρτιλο,Διαμαντάκι δεν μου αρέσει να εξαφανίζεστε....

Φιλιά!!!!!!!!1

Ionathan 31/3/10, 8:23 μ.μ.  

πως μου λείψατε και σας σκέφτομαι. Ηρεμώ μεν και περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου, ευχάριστες είναι και οι σκέψεις με εσάς!

Σούλη, θα συνοδεύσεις το top model αύριο; Περιμένω νέα.

Μυρτιλάκι πως είσαι; Παιδεύεις κανέναν; Όχι;;; Για κάνε ντου ;-)

Λουκία, Κατερίνα, Λήδα, Κυριακή, χαιρετίσματα σε εσάς και σε όσους ξεχνάω!

Να είστε όλοι καλά!

Basano 31/3/10, 10:26 μ.μ.  

....
Και σε μας έχεις λείψει ζιζάνιο!!!
Βέβαια αύριο θα σου κάνουμε απιστίες...
Θα πάμε για ούζα σαρακοστιανά!!!!
Δεν θα δίνεις μόνο εσύ μάχη με τις καραβίδες,τα χταπόδια, και όλα τα συναφή... μπορούμε και εμείς...
Στο λέω για να ζηλέψεις....

Ονειρα γλυκά σε όλους!!!!!!!!

averfoula 2/4/10, 5:21 μ.μ.  

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας Καλό Πάσχα , να περάσουμε όλοι όμορφες στιγμές, οτι κι αν σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά η ευτυχία και να γυρίσουμε πίσω πιο δυνατοί, πιο ακμαίοι, με λιγότερο άγχος και διάθεση να γίνουμε καλύτεροι(μέρες που είναι)

*Τις καλύτερες ευχές μου για τους άνθρώπους που βρίσκονται άρρωστοι είτε κατ΄οίκον, είτε νοσηλεύονται σε νοσοκομεία
*Την υποστήριξή μου στους νέους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους, στους οποίους θα πρότεινα να σκεφτούν ότι ήρθε η στιγμή να βρουν κάποια καλύτερη απασχόληση σε σχέση με την προηγούμενη δουλεία...

Basano 5/4/10, 12:42 μ.μ.  

Καλημέρα,

Πραγματικό είναι ότι δεχόμαστε σαν αληθινό
Ότι δεχόμαστε σαν αληθινό είναι ότι πιστεύουμε
Ότι αντιλαμβανόμαστε είναι αυτό που ψάχνουμε
Το τι ψάχνουμε εξαρτάται από το τι σκεπτόμαστε
Το τι σκεπτόμαστε εξαρτάται από το τι αντιλαμβανόμαστε
Το τι αντιλαμβανόμαστε προσδιορίζει το τι πιστεύουμε
Το τι πιστεύουμε προσδιορίζει αυτό που δεχόμαστε σαν αληθινό
Αυτό που δεχόμαστε σαν αληθινό είναι η πραγματικότητα μας.

(Το έγραψε ο Gary Zukav το 1979 στο βιβλιο του «Οι χορευτές δάσκαλοι του Wu – Li»)

Ionathan 6/4/10, 10:27 μ.μ.  

... πως επέστρεψα στον... πολιτισμό! Αστείο είπα πάλι, νομίζω το ίδιο! Για να δω μερικά που πέρασαν στα ψιλά:

* η Κατερίνα άφησε ένα υποννοούμενο, μέρες τώρα, για εκείνο τον καφέ στην πλατεία. Ποια πλατεία Κατερινάκι;;;

* η Λουκία έχει ενστάσεις για το Sanssouci και μου την είπε πως κάνω εκπτώσεις. Επίσης, άφησε να εννοηθεί πως έχει κάποιες "κακίες" να πει μετά το Πάσχα... δηλαδή αγαπητή;

* είμαι θυμωμένος με κάποιον της παρέας που στις 13:00 το μεσημέρι του Πάσχα κάθονταν και σέρφαρε στο internet αντί να είναι κοντά στη σούβλα και τους μεζέδες! Τι λέμε τόσο καιρό; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας πια!

* η Σούλη δήλωσε ευθέως πως έχει στέρηση

* το Μύρτιλο είναι λίγο πεσμένο και περιμένουμε ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Συμπερασματικά, ρωτώ αν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε την 7η Συνάντηση αυτό το ΣαββατοΚύριακο. Δείτε τις ασχολίες σας, το πρόγραμμά σας και περιμένω ιδέες. Προσωπικά, θα αναχωρήσω το πολύ σε μια εβδομάδα προς Βορρά αυτή τη φορά και θα μείνω εκεί καιρό (ναι, πάρτε το σαν απειλή ;-) )

Καλό ξημέρωμα και συνάμα καλημέρα!

hope_1960 7/4/10, 1:09 π.μ.  

Καλως τους.
Αντε βρε, να πατησουμε και κανενα καβγα να ζωντανεψουμε λιγακι.
Μπαφιασα....
που κρυφτηκατε ολοι?

angel 7/4/10, 1:10 μ.μ.  

Καλημέρα.
Άντε, να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Αρκετά πασχάσαμε!

Ionathan 7/4/10, 6:23 μ.μ.  

πως η Ολυμπιακή ανακοίνωσε νέα φθηνά εισιτήρια για διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν από αύριο ως τις 15 Απρ και τα εισιτήρια αναφέρονται για το διάστημα από 19/4 ως 30/6.

Δείτε εδώ τις προσφορές, σήμερα ακόμα είναι ακριβά, Ολυμπιακή

Basano 7/4/10, 10:29 μ.μ.  

Γλυκειές καληνύκτες!!!!!!!!!!!
Και πάντα "χωρις ουσιώδη μεταβολή"
τα νέα σας!!!!!!!!!
Φιλάκια

Katerina 7/4/10, 10:58 μ.μ.  

Καλώς επιστρέψατε λοιπόν και με το καλό να ξαναφύγετε σύντομα!
Εννοούσα την Πλατεία Ταχυδρομείου. Αν και προτιμώ άλλα μέρη για το καφεδάκι μου (όοοοοταν βγαίνω), κάθομαι εκεί μόνο όταν το απαιτεί η παρέα.
Βέβαια είχα καταλάβει λάθος ότι θα ανεβαίνατε Λάρισα για το Πάσχα.
Αυτάααααα...
Θα τα πούμε.
;)

Ionathan 8/4/10, 1:20 π.μ.  

Κατάλαβα Κατερινάκι, παραλία έτσι; Η αλήθεια είναι πως τις λίγες φορές που πίνω καφέ στην πόλη τον πίνω στο Απέριτον, κάνει καλό καφέ. Κατά τα άλλα δεν έχω προτιμήσεις και δεν γνωρίζω την πόλη, μόνο το χωριό μου ξέρω καλά.

Αν θες να πιούμε ένα καφέ, τσάι, λεμονάδα τελοσπάντων μαζί, σε καμιά βδομάδα που θα δώσει παραστάσεις ο θίασος στη Λάρισα.

Καλό ξημέρωμα.

Katerina 8/4/10, 2:52 μ.μ.  

Καλημέρααα.
Για τον καφέ, λεμονάδα, ποπκορν, σάμαλι κτλ γιατί όχι? Καλά νά 'μαστε (εγώ είμαι υπό αντιβίωση και εισπνεόμενα και σε καραντίνα φυσικά και ο μπαμπάς με ψιλο-λευκο-ουδετεροπενίες εν μέσω ακτινοβολιών).
Το Απέριττον το αποφεύγω σθεναρά παρά την επιμονή πολλών, έχω επισκεφτεί τις...τουαλέττες τους(αυτό μόνο!).
Καλό μεσημέρι και καλά να περάσετε στη μάζωξή σας.

Ionathan 12/4/10, 10:34 μ.μ.  

Προς Κατερίνα και ανήλικο (και όποιον άλλο ζει δίπλα στην Ε75),

στείλτε μου ένα μέλι στο mygiorman@gmail.com με το τηλέφωνό σας ή να σας στείλω εγώ το δικό μου. Θα την πιούμε την λεμονάδα;

Junior, θα χρειαστώ οδηγό στην πόλη, είσαι διαθέσιμος;;;

Τα λέμε.

Ionathan 14/4/10, 12:17 μ.μ.  

...πως

έφυγε ο Μάνος Ξυδούς, όλοι έχουμε τραγουδήσει τραγούδια του, μάθετε 2 πράγματα ακόμα για τη ζωή του

Basano 14/4/10, 9:24 μ.μ.  

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον Γιώργο, για την εγωιστική συμπεριφορά μου/μας στην τελευταία συνάντηση μας ….
Υπόσχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί…. Σκέφτηκα/με μάλλον τον εαυτό μου/μας…
Η μόνη δικαιολογία που θα μπορούσε να σταθεί είναι ότι ήθελα να ξεχάσω ότι
είμαστε και Καρκινοπαθείς…..
Ξέχασα/με όμως ότι ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ….
Σε έκθεσα/με σε ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ….
Συγγνώμη

Ionathan 15/4/10, 10:55 π.μ.  

Θα παραμείνω αυστηρός και δεν δίνω άφεση. Φανταστείτε τι περνάμε από τους καπνιστές που δεν έχουν ιδέα για το ποιος κάθεται δίπλα τους.

Το κάπνισμα δεν είναι απλά μια αιτία καρκίνου αλλά σε εμάς δυσκολεύει την ανάσα μας, ρίχνει τον κορεσμό μας, με όποια επακόλουθα μπορεί να έχει αυτό.

Το τσιγαράκι σας και έξω από την παράγκα λοιπόν!

asterias 15/4/10, 11:55 π.μ.  

Θα ήθελα να πω ότι το νέα χρώματα στο βλογ σου είναι πολύ ωραία και δένουν αρμονικά...ΜΠΡΑΒΟ!!!

angel 15/4/10, 2:31 μ.μ.  

Δεν ξέρω πως φαίνονται στα πισιά σας, αλλά εγώ στο μακιντοσάκι τα βλέπω όλα μοβ και δεν διαβάζεται τίποτα.
Έλα βρε Ιωνάθαν, που πήγε το ωραίο πορτοκαλί που πάνω από όλα ήταν άποψη;
Και το πρασινάκι έντονο είναι. Κοριτσάκια είμαστε, βάλε κάτι πιο απαλό!!

Για το τσιγάρο τι να σχολιάσω; Χίλια ΔΙΚΙΑ!!! (Ευτυχώς καλοκαιριάζει)).

xunder18 15/4/10, 3:29 μ.μ.  

Λουκια mac ? :O Kανενα ipad θα παρουμε? :P

Ionathan 16/4/10, 12:17 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω πως δεν την γλυτώνετε με τίποτα: τώρα έχω ασύρματο internet και στο χωριό, μπορεί να μην μας φέρνουν οι ιδιώτες αλλά όσο υπάρχουν εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, θα πάμε μπροστά!

Ρέα,
χαίρομαι που σου αρέσουν τα χρώματα.

Λουκία,
να σου δώσω δικαιώματα admin στο blog για να επιληφθείς των χρωμάτων, τι γραφίστρια είσαι;;; Είσαι μέσα;

Ανήλικο σου έρχομαι ;-)

Basano 17/4/10, 10:31 μ.μ.  

.....

Σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας απέναντι στην αρρώστια μας. Το έχω φανταστεί σαν ένα αγώνα όπως το ποδόσφαιρο που όμως είναι μοναχικός, εμείς απέναντι στον Καρκίνο…. Βέβαια υπάρχει κερκίδα (οικογένεια, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί) που μας εμψυχώνει!!!!!! Υπάρχουν και προπονητές (ογκολόγοι, χειρουργοί), που μας δίνουν οδηγίες (φάρμακα, επεμβάσεις), έχουμε και γυμναστές (νοσηλευτές) μας κάνουν μασσάζακια (ακτινοθεραπείες, χημειοθεραπείες), αλλά είμαστε μόνοι… εμείς πρέπει να παίξουμε το παιγνίδι … Άλλες φορές επιθετικά, άλλες αμυντικά, ανάλογα πως κινείται ο αντίπαλος… Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται Και από Εμάς, εάν αφεθούμε την πατήσαμε, ας προσπαθήσουμε να παίξουμε στα ΙΣΑ, και όπου βγεί………
Καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!!

Maria Nefeli D 17/4/10, 11:05 μ.μ.  

.... ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ΣΟΥΛΗ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Ionathan 18/4/10, 10:34 π.μ.  

Καλημέρα.

Από χτες που το διάβασα το σχόλιό σου, κάτι με βασανίζει. Ξέρω για ποιον χτυπάει η καμπάνα, πιστεύω πως την άκουσε αλλά βρήκα και τι με χαλάει! Ότι είναι πολύ σοβαρό ;-) Εγώ θα προτιμήσω να φτιάξω μια άλλη εικόνα, να παρατάω τον αγώνα και να πάω στην κερκίδα, να χαζολογήσω με την παρέα. Στο Πολυτεχνείο που παίζαμε ένα πρωτάθλημα και οι αγώνες γίνονταν τις Κυριακές, έπαιρνα εφημερίδα και την διάβασα ακουμπισμένος στο τέρμα, κατάχαμα! Μια φορά βέβαια που έφαγα γκολ γιατί δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, άκουσα το κράξιμο του αιώνα!

Τέλος, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το τσιμπούσι που γίνεται μετά τον αγώνα, κανένα τραπέζι με ψητά και μπύρες, πολλές μπύρες!

ΥΓ1: Τώρα το έστρωσα λίγο Βασανάκι, το είχες παρασοβαρέψει!

ΥΓ2: Μαρία είσαι η πιο δυνατή όλων, άκου τον τερματοφύλακα που διάβαζε εφημερίδα ;-)

Basano 18/4/10, 10:39 π.μ.  

Ρε χαζέεεεεεεεεεε
Εγώ σου έβαλα το γκόλλλλλλλλ!!!!!!!
Μέσα απο το σοβαρό βγαίνει το αστείο του θέματος!!!!!!!!!!!
Και το τσιμπούσι βέβαια δεν το συζητώ αλλα θέλω και ενα τραγουδακι που λεέι κατι για "τα μπρατζακια σου μονο εγω φιλαω" και κατι τέτοια....
Φιλιά

asterias 23/4/10, 9:34 π.μ.  

Θέλω να πώ μια καλημέρα σε όλους σας!
Καλημέραααααααααααααααααα!
και...
Χρόνια πολλά Ιωναθανούλι, ότι επιθυμείς!!!
Άλλο τραγούδι έπρεπε να ανεβάσεις...¨
<>
Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!

xar 23/4/10, 11:39 π.μ.  

Γιώργο χρόνια πολλά και καλά...
(χαχα.. τι θυμήθηκα... ένας φίλος, τερματοφύλακας σε ομάδα τοπική των Τρικάλων, κάπνιζε στη διάρκεια του αγώνα και όταν γινόταν επίθεση από τους αντιπάλους δεν το έσβηνε, το ακουμπούσε στο χώμα, δίπλα στο δοκάρι)

xunder18 23/4/10, 11:52 π.μ.  

Ιωναθαν χρονια πολλα με πολυ τρελα! Αντε σε περιμενω στο skype να σε πρηξω λιγο! καιρο εχω!

*για την σοδα που ειπες , ειπα να ζητησω και στημενο λεμονι αλλα θα με στραβοκοιτουσε ο σερβιτορος :P.

Basano 23/4/10, 12:25 μ.μ.  

Χρόνια καλά!!!!!!!
Καλά ταξίδια!!!!!!!!!!!
Καλά ψαρέματα!!!!!!!!!!
Καλές βόλτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και να είσαι πάντα .... τόσο υπομονετικός.... με την γκρίνια μου και την ..... καχυποψία μου!!!!!
Φιλάκια πολλά, μα πάρα πολλά!!!!!!!!!!

Υ.Σ. Πάω για τσίχλες τώρα...........

hope_1960 23/4/10, 12:53 μ.μ.  

Χρονια πολλα βρε και απο εδω .
Χρονια καλα και οπως τα επιθυμεις.
Του χρονου να τρωμε και εμεις μαζι σου κεμπαπ ομως.ναι?

Διαμαντακι 23/4/10, 11:12 μ.μ.  

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ από μενα, απο τη φιλη μου τη Γωγω, το φιλο της το Βασιλη, τον Αντωνη και το Μαριο!..ετσι για να ειναι πολλες οι ευχες, οποτε......δεν ξεμπερδευεις με ενα "ευχαριστω"!......θα περιμενουμε κεμπαπ απο τα χερακια σου!!!! (σου ειπα ;; θα ειμαστε και εμεις μπροστα οταν θα το φτιαχνεις - ετσι για να μην σκεφτεις οτι θα το παρεις ετοιμο απο τη μαμα σου και θα μας το σερβιρεις!!)
Να σε χαιρομαστε!! και οτι επιθυμεις!!!!!!!!

Basano 24/4/10, 2:29 π.μ.  

Δεν θέλω κεμπάπ, ψαράκι θέλω από τα χέρια σου ρε Φίλε….
Σήμερα ήπια τον άμπακο στην υγεία σου, στην υγεία όλων μας!!!!!!!!!!!
Στις ψυχές που ταξιδεύουν, στη ζωή που είναι μπροστά μας γιατί την κάνουμε κέφι!!!!!!
N α Ε ί σ α ι Κ α λ ά !!!

Ionathan 24/4/10, 8:53 π.μ.  

Σας ευχαριστώ όλους: Αστερία, Βασίλη, Ανήλικο, Σούλη, Ανθή, Διαμαντάκι, Λουκία, Adegia, Χουλκ, Νικολέτα, Ανθούλα, Matriga και όλους σας. Να είστε καλά κι εσείς, να είστε γεροί και να περνάτε καλά την κάθε μέρα σας.

Τελικά κατέληξα, η καλύτερη ευχή είναι: και του χρόνου, όρθιος όπως τώρα!

Αυτό μόνο φτάνει, να είναι κανείς όρθιος, όλα τα άλλα φτιάχνουν.

Καλή σας μέρα!

angel 27/4/10, 3:49 μ.μ.  

Εννοείται πως είναι βαρύ το κλίμα Γιώργο! Όλοι έχουμε παγώσει...
Προτείνω να μαζέψουμε τα κουράγια μας και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε διάθεση, έστω και με το ζόρι.

'Εβλεπα χθες ταν Πλούταρχο και θυμήθηκα πόοοοοοοοοσο!!!!! πολύ μου άρεσε παλιά.
Πριν 10 χρόνια, ανυποψίαστη και λίγο μ@@@κω, που το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα αισθηματικά μου.
Διατηρεί τα ίδια χαμογελαστά μάτια, την ίδια γλύκα σαν να μην έχει προβλήματα. (Και πιστέψτε με έχει περάσει μεγάλα ζόρια).
Να τολμήσω να ζητήσω ένα τραγουδάκι; ''Φοβάμαι εμένα, εμένα και μόνο''. Το αφιερώνω στον εαυτό μου και στο ανήλικο που υποψιάζομαι ότι ακούει ζεμπεκιές!! (Πως να πάρω iPad μικρέ η ψωριάρα άνεργη; iPod και πολύ μου είναι!!!)
Φιλάκια σε όλους-όλες...

Υ.Γ. Ανθή μου περιμένω να σε ακούσω...

Ionathan 27/4/10, 8:33 μ.μ.  

Λουκία,

ξεκινάω από το δεύτερο που είπες, να αλλάξουμε διάθεση με το ζόρι. Στην κατάσταση που είμαστε νομίζω δεν σηκώνει ο οργανισμός μας πολλά, ανάλογα και τον καθένα μας. Προσωπικά εντόπισα κάτι ψυχοσωματικά αυτές τις μέρες, πονοκεφάλους που έφευγαν με λίγο περπάτημα, πονάκια και άλλα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας σε δύσκολες καταστάσεις, για να μην έχουμε χειρότερα.

Στο γενικό του θέματος, είναι δύσκολο για εμάς που ξέραμε τη Ζέτα και την είχαμε ζήσει για λίγο από κοντά, που έχουμε εικόνες, που θυμόμαστε τη φωνή της. Για κάποιον τρίτο που δεν την έχει δει ποτέ και δεν έχει δεθεί μαζί της, είναι μια αδιάφορη κατάσταση, όπως είναι και για εμάς όταν φεύγουν άνθρωποι που δεν ξέρουμε.

Για εσάς είναι διαφορετικά, είστε λίιιιιιιιιγοοοοοοο μεγαλύτεροι από εμένα και ίσως έχετε ζήσει το χαμό και άλλων ανθρώπων. Έχω ζήσει κι εγώ αλλά όχι ανθρώπων που νοιαζόμουν τόσο πολύ. Για να μην το κάνω post και γίνει πιο βαρύ το κλίμα, θα τα γράψω εδώ για να περάσουν λίγο στο ντούκου: με είχε επηρρεάσει η Νικήτρια (καλή της ώρα όπου κι αν είναι, μακάρι να είναι καλά) όταν μου είχε πει πως δεν ήθελε να γνωρίσει κανέναν μας, δεν ήθελε να δει τα πρόσωπά μας και να ακούσει τις φωνές μας. Για να είναι πιο εύκολη μια τέτοια ώρα. Από εκεί είχα επηρρεαστεί και είχα γράψει το "Όταν συμβεί το μοιραίο".

Δεν έχω μετανιώσει όμως που γνωριστήκαμε και που σας ξέρω και θα συνεχίσω να γνωρίζω κόσμο. Με το ταξίδι της Ζέτας, θέλοντας και μη, γίνονται διάφορες σκέψεις στο μυαλό του καθενός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να είμαστε θετικοί, θα ξαναβρεθούμε μόλις είμαστε όλοι πάλι στην πόλη και έχω προτείνει στην Κωνσταντίνα (την αδερφή της Ζέτας) να έρθει να μας γνωρίσει, έχει πει πως θέλει να σας γνωρίσει όλους. Λίγο ο χρόνος, λίγο με το ζόρι γιατί δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να είμαστε καλύτερα. Ήδη η Ζυγός (απομίμηση) έχει καλά νέα και θα βοηθήσει όλους τώρα να πάρουν τα πάνω τους, το οφείλει μετά την τόση τσάμπα ψυχοθεραπεία που της κάναμε.

Το κακό είναι πως μερικές προσπάθειες που έκανα για να βρω μανιτάρια απέβησαν άκαρπες... που είναι τα καλά τα παιδιά, τα δικά μας;;; Που έχουν τα σωστά κονέ; Στο ψάξιμο...

Έτσι το βλέπω εγώ και θα πράξω ανάλογα.

ΥΓ: Το τραγουδάκι θα στο βάλω από την Αθήνα, εδώ σέρνομαι για youtube.

hope_1960 28/4/10, 2:07 π.μ.  

Καλησπερα σε ολους.
Εχω πολλα να πω και θα αρχισω απο τα "καλα"νεα.
Κατα την αποψη του 2ου γιατρου δεν εχω νεες εστιες, απλα οταν διαγνωστηκε η νοσος ηταν σε μαστο,λεμφαδενες ΚΑΙ οστα.Η θεραπεια που εκανα μεχρι τωρα μπαλωσε τα οστα και τα μπαλωματα φανηκαν στην αξονικη για να μη σας ταλαιπορω με λεπτομεριες.

Για το ταξιδι της Ζετας θελω να πω πως με συνετριψε.Ηθελα να παραβρεθω στην τελετη για να το χωνεψω ,να την χαιρετησω και να το χωρεσει το μυαλο μου.Ομως εκει καταλαβα πως ειχαμε στην παρεα μας ενα σπουδαιο κοριτσι βρε παιδια.Ακουσα με ποσα καταπιανοταν,ειδα ποσοι πολλοι την αγαπουσαν και γνωρισα τους γονεις της.Και μου κοστισε περισσοτερο.
Θελει χρονο να καταλαγιασει ολο αυτο.

Δεν σας κρυβω πως ειχα την ιδια αποψη με την Νικητρια και εγω .
Γιαυτο και στο πρωτο ραντεβου δηλωσα συμμετοχη 2 ωρες πριν την συναντηση.Τωρα αμα σκεφτομαι πως για να προστατεψω το τομαρι μου παραλιγο να μη σας γνωριζα μου τα σουρνω κανονικα.

Με διαβεβαιωσαν απο την ΚΟΒ της περιοχης μου οτι ανταποκρινοντε στο λαικο αιτημα για φουξια αξεσουαρ και ετσι στο επομενο συνεδριο οι αντρες θα φορουν φουξια γραβατες και οι γυναικες φουξια σκουλαρικια.Αντε γιατι μειναμε λιγοι..

Οσο εσυ θα ψαχνεις για μανιταρια ,εγω τι να φυτεψω στη γλαστρα?Την κιτρινη σκονη,τα πολυχρωμα σπορακια η τα μικρα στρογγυλα σπορακια?Παρακολουθω τα καναρινια τι τους αρεσει πιο πολυ(μη παρει μυρουδια και το "οργανο")αλλα δεν βγαζω ακρη.

Βαλε τραγουδακια επειγοντως
Σας φιλω ολους
(στο ανηλικο φιλακια σβουρηχτα)

angel 1/5/10, 12:17 π.μ.  

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!

Φιλαράκια μου θα την κοπανίσω για 2 ημέρες. Ολοκλήρωσα και τον επανέλεγχο και είναι όλα καλά, βγήκα ελεύθερη υπηρεσίας μέχρι τον Σεπτέμβρη. Εύχομαι σε όλους καλά αποτελέσματα από δω και πέρα.

Γιώργη χίλια ευχαριστώ για το τραγουδάκι!
Σουλίνι μου, καλή ψαριά!!!
Ανθή, το έκλεισα το ραντεβού! Θα μιλήσουμε...

Φιλάκια πολλά... Καληνύχτες...

Ionathan 1/5/10, 12:24 π.μ.  

Α έτσι λοιπόν, το έμαθες και εσύ το κόλπο, δε λέμε κουβέντα για τους επανελέγχους για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα! Πάντα τέτοια Σάντα μου!

Σε ποια μοναστήρια θα τρέξεις πάλι;;; ;-) Σε πειράζω, χα χα! Να περάσεις καλά όπου πας και ρίξτο λίγο έξω! Το άλλο ΣΚ λέω να μαζευτούμε, θα είσαι στο μπουντρούμι φαντάζομαι, ναι;

Καλή αποτοξίνωση!

Katerina 1/5/10, 12:51 π.μ.  

Πάντα έτσι να είναι οι επανέλεγχοι όλων!
Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα.
Καληνύχτα.
:)

Ionathan 3/5/10, 9:40 μ.μ.  

στην Στέλλα που λαμβάνει το Tarceva και μου έχει στείλει 2 e-mail, ότι τα έχω πάρει και της έχω απαντήσει. Κοίτα στα spam, πιθανόν να έχουν πάει εκεί τα δικά μου, το κάνει αυτό πολλές φορές το gmail.

Να είσαι καλά κι εσύ!

xunder18 4/5/10, 12:34 π.μ.  

Χαχαχα , να το κοιταξεις Ιωναθαν...ακομα και το gmail να σε παει στο σπαμ ειναι κακο πραγμα... :P

Ionathan 4/5/10, 12:43 π.μ.  

Ξέρω ότι με καναδυό θεματάκια τώρα τελευταία σας έχω "παγώσει" και αν εξαιρέσω το Μαράκι και την Ανθή, το βραβείο "Παγοκόφτης" πάει στο Ανήλικο!

Έχεις ταλέντο τελικά να σπας τον πάγο και να κάνεις το βήμα μπροστά. Για αυτό τους αγαπάω τους Υδροχόους!

xunder18 4/5/10, 2:07 π.μ.  

λες? να το παρω για καλο αυτο δηλαδη ? χμ , "παγοκοφτης" ! χα ! εξυπνο!

Basano 4/5/10, 9:32 π.μ.  

Καλημέρα, Καλή Τρίτη..............

Γλυτώσατε τόσες μέρες από το μπλα, μπλα, μπλα, μπλα μου!!!!!!!!!!!
Μην χαίρεστε όμως θα βρεθεί η βλάβη που με κρατάει μακριά σας .......
Έχω να πω, να γράψω, πολλααααααααααααα
Να είστε όλοι καλά και μη μασάτε ....
Μπόρα είναι θα περάσει (Εμείς ξέρουμε από τρικυμίες, φουρτούνες, μπόρες)

Υ.Σ. Καλώς ήρθαν όλοι οι νέοι συνοδοιπόροι!!!!!!!!!!!!!!!
Πότε θα συναντηθούμε είπαμε????? Αρκετά διαχειρίστηκα την σιωπή μου ....


Φιλιά!!!!!!!!!!

Basano 9/5/10, 11:53 π.μ.  

Τεστ 1,2,1,2
Επιτέλους!!!!!!!!!!!
Μετά από δεκαήμερο σιωπής επανήλθα !!!!!!!!!
Η «ξινή» φωνή από τις βλάβες του ΟΤΕ με κάλεσε (δουλεύουν και Κυριακές!!!) για να μου ανακοινώσει ότι η γραμμή μου δεν αντέχει την αναβάθμιση των 24ΜΒ και πρέπει να την υποβαθμίσουν σε 2ΜΒ για να έχω Ιντερνέτ….
Τι να κάνω η καψερή θα το αντέξω και αυτό……
Σημασία έχει ότι θα μπορώ να είμαι κοντά σας έστω και πιο αργουλά….
Σας γλυκοφιλώ!!!!!!!!!

Υ.Σ. Ο γλάρος-κατάσκοπος μου είπε ότι περάσατε Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!!!

Ionathan 9/5/10, 3:54 μ.μ.  

Κάποιοι πέρασαν πολύ καλά τις μεσημεριανές ώρες και δεν άντεχαν άλλη διασκέδαση, αποσύρθηκαν νωρίς!

Καλά ήταν, η απουσία σου ήταν αισθητή! Τώρα που σε έφτιαξε πάλι ο ΟΤΕ, θα κάνεις αισθητή την γκρίνια σου (παρουσία σου ήθελα να πω ;-) ).

Φιλιά

Basano 9/5/10, 4:26 μ.μ.  

Καλέ μου ου γαρ έρχεται μόνον….
Άλλες οι δικες μου αντοχές τωρα πια, άλλες των νιάτων!!!
Μη ξεχνάς επίσης ότι έχω κάνει πολλές υπερβάσεις…. Από μοναχικό άτομο με πολλή γκρίνια(όπως λες), έχω γίνει κοινωνικό …άτομο με πολλή γκρίνια (αγωνίζομαι να εκπληρώσω την ευχή που έδωσες στην αρχή του χρόνου )!!!!
Δεν είναι μόνο αυτή η υπέρβαση, έμαθα να μην μιλώ πολύ……… να μην πιέζω τους άλλους κλπ.
Βέβαια δεν κρύβω ότι μου λείψατε πολυυυυυυυυυ, ελπίζω να αναπληρώσω γρήγορα το κενό που σας έχω αφήσει ….
Καλό απόγευμα

Basano 9/5/10, 5:06 μ.μ.  

Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν....

Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω
ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη απλώς με προειδοποιούσαν
να μη ζω ενάντια στην αλήθεια της ζωής μου.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, κατάλαβα
σε τι δύσκολη θέση ερχόταν κάποιος, όταν του επέβαλα τις επιθυμίες μου.
Και όταν μάλιστα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και ούτε ήταν
έτοιμος ο άνθρωπός, ακόμα και αν αυτός ήμουν εγώ.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα να λαχταρώ
για μια άλλη ζωή και έβλεπα γύρω μου ότι τα πάντα μου
έλεγαν να μεγαλώσω.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, κατάλαβα
ότι σε κάθε περίσταση ήμουν στο κατάλληλο μέρος
και πάντα στην κατάλληλη στιγμή.
Αυτό με έκανε να γαληνέψω.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΑΛΗΘΕΙΑ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα
να στερούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο και
κάνω μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον.
Σήμερα κάνω μόνο ότι μου αρέσει και με γεμίζει χαρά,
ότι αγαπώ και κάνει την καρδιά μου να γελά.
Με το δικό μου τρόπο και με τους δικούς μου ρυθμούς.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, απελευθερώθηκα
από ότι δεν ήταν υγιεινό για μένα.
Από φαγητά, άτομα, πράγματα, καταστάσεις και
οτιδήποτε με απομάκρυνε από τον εαυτό μου.
Παλαιά αυτό το έλεγα «υγιή εγωισμό».
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΑΥΤΑΓΑΠΗ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα
να έχω πάντα δίκιο. Έτσι έσφαλα πολύ λιγότερο.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, αρνήθηκα να συνεχίσω
να ζω στο παρελθόν μου και να ανησυχώ για το μέλλον μου.
Τώρα ζω κάθε μέρα την κάθε στιγμή
που ξέρω ότι ΟΛΑ συμβαίνουν.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε
ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, συνειδητοποίησα
ότι, οι σκέψεις μου με έκαναν ένα άτομο μίζερο και άρρωστο.
Όταν επικαλέστηκα τη δύναμη της καρδιά μου
η λογική μου βρήκε ένα πολύτιμο σύμμαχο.
Σήμερα αυτό το λέω
ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, κατάλαβα ότι, δεν
πρέπει να φοβόμαστε τις αντιπαραθέσεις, τις συγκρούσεις
και οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζουμε
με τον εαυτό μας ή με τους άλλους.
αυτό το λέμε
ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ξέρω ότι από τις εκρήξεις στο Σύμπαν γεννιούνται νέα αστέρια.
Σήμερα ξέρω ότι,
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.


ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ
Ομιλία στα 70στά γενέθλια του..
Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Walworth μια γειτονιά του Λονδίνου
και πέθανε στις 25 Δεκεμβρίου 1977 στην Ελβετία

averfoula 11/7/11, 7:02 μ.μ.  

Όσοι φίλοι προσπαθείτε να μπείτε στο ionathan.info θα έχετε παρατηρήσει οτι δεν αναγνωρίζει το blog.Η αλήθεια είναι οτι προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να το ανεβάσουμε πάλι, καθώς δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ανανέωσή του domain name.Είναι αρκετά μπερδεμένο απ οτι λένε... αυτοί που ξέρουν, περιμένουμε απάντηση απο godaddy.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.Ελπίζω σύντομα να είμαστε και πάλι νοερά μαζί

xar 12/7/11, 4:15 π.μ.  

averfoula, οι πληροφορίες που δίνεις δεν βοηθούν κανένα για να βοηθήσει... λίγο πιο αναλυτικά... τι σου λένε ακριβώς;

averfoula 13/7/11, 7:28 μ.μ.  

xar, καταρχήν να σου πω οτι την όλη διαδικασία την έχουν κάνει άλλοι καθώς εμένα οι γνώσεις μου είναι φτωχές στο συγκεκριμένο πεδίο.Λάβαμε κάποια στιγμή ενα email που μιλούσε για ανανέωση του domain name, ελέγχοντάς το μας έλεγε οτι είναι ήδη ανανεωμένο εως και το 2012, οπότε υποθέσαμε οτι είχε γίνει αυτόματα μέσω κάποιας πιστωτικής που δηλώθηκε.Στη συνέχεια και αφού το blog έπεσε είδαμε οτι το domain name ionathan είχε δηλωθεί μέςω του godaddy στο googleapps. Ενω μπορούμε να μπούμε στο emai z toy ionathan info δεν φαίνεται στο godaddy οτι υπάρχει. Στο domain κάνοντας check γράφει PENDING DELETE RESTORABLE.Δεν γνωρίζουμε πως να το ανανεώσουμε απο που και πως και τι έκανε ο Γιώργος.Το mail, που στείλαμε στο godaddy δεν εχει απαντηθεί ακόμα απ οτι ξέρω.Ελπίζω να έχεις εσυ καμμιά ιδεα...

xar 14/7/11, 9:21 π.μ.  

averfoula, το έψαξα λίγο στο godaddy... τους ρώτησα τι σημαίνει η κατάσταση PENDING DELETE RESTORABLE και μου απάντησαν σε δύο ώρες ότι η κατάσταση αυτή σημαίνει απλά ότι δεν έχει ανανεωθεί το σάιτ και βρίσκεται σε μία περίοδο αναμονής πριν διαγραφτεί. Μάλλον επικοινωνείς μαζί τους με λάθος τρόπο για να μην σου έχουν απαντήσει. Θα πας εδώ http://community.godaddy.com/support/?ci=14649&isc=gsfngr01 και θα πατήσεις ένα μαύρο κουμπί, αριστερά και στη μέση της σελίδας, με λευκά γράμματα που λένε Create a Support Ticket, μετά θα συμπληρώσεις τα πεδία και θα στείλεις την ερώτηση. Η απάντηση θα έρθει στο mail που θα δηλώσεις πολύ σύντομα.

xar 14/7/11, 10:00 π.μ.  

Λοιπόν, επικοινώνησα ξανά μαζί τους, αυτή τη φορά μου απάντησαν σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Πρέπει να συνδεθείς στο godaddy σαν μέλος με τα στοιχεία του Γιώργου και από εκεί θα γίνει η ανανέωση. Τα στοιχεία του στο godaddy σίγουρα θα υπάρχουν σε mail που θα του είχαν στείλει όταν έκανε την εγγραφή.

Ionathan 15/7/11, 8:06 μ.μ.  

xar, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ για τη βοήθεια, ήταν πολύτιμη τελικά, περιμένω απάντηση θετική για να ανανεωθεί το όνομα.Πες μου μόνο που θες να στείλω τη νταμιτζάνα με το τσίπουρο, το κουτί με τα τρίγωνα πανοράματος, τις γλάστρες με τα λουλούδια...Είσαι ο Βασίλης?

averfoula 15/7/11, 8:09 μ.μ.  

Και βέβαια το προηγούμενο σχόλιο ήταν δικό μου... δυστυχώς, λυπάμαι αν προκάλεσα αναστάτωση!!!

xar 16/7/11, 3:11 π.μ.  

χαίρομαι πολύ, αν τελικά βοήθησα να έχετε το blog σας ξανά στον «αέρα»... ναι, ο Βασίλης είμαι...

averfoula 19/7/11, 9:04 μ.μ.  

Είναι αλήθεια ο Ιonathan* είναι και πάλι πίσω, έχουμε πρόσβαση, εαν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα παρακαλώ να μας ενημερώσει.
Θερμά ευχαριστώ στον Xar που μας έδωσε την κατεύθυνση και πολύτιμες οδηγίες και στον Alkiviadi που τα κατάφερε και πήρε πίσω τον ionathan.
Ο ΙΟΝΑΤΗΑΝ είναι στις καρδιές μας και είναι και εδω για να τον διαβάζουμε και να τον θυμόμαστε!!!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ 8/8/11, 12:10 π.μ.  

KALHMERA,XAIROMAI POY MPORV EPITELOYS NA VLEPO TO BLOCK TOU GIORGI MAS!!!DEN MPOROUSA TOSO KAIRO NA GRAPSO KAI PISTEVA POS EXEI KLEISEI..AVERFOULA NA EISAI KALA KAI NA EXEIS DUNAMI NA DIATIRISEIS AFTO POU MAS AFISE O GIORGOS!EGO DEN TON GNORISA APO KONTA ALLA ENAI SAN NA TON UKSERA XRONIA.THELO NA MATHO TA NEA KAI TON ALLON PAIDION EFXOMAI NA EINAI KALA OLOI TOUS..POLLA FILIA

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program