Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Sanssouci, My world

Ο κόσμος μου! όπως θα τον ήθελα και έτσι όπως θα τον είχα φτιάξει αν ήταν στο χέρι μου! αν ήμουν ο Αδάμ ή έστω κάποιος από τους πρώτους ανθρώπους που θέσπισαν κανόνες. Ή έστω να μπορούσα τώρα να πάρω ένα σκαμπό και να καθίσω δίπλα στον guru προγραμματιστή και να του λέω, να του λέω, να του λέω, κι αυτός να μεταφράζει τις επιθυμίες μου σε κώδικα, να κάνει patches, updates, hotfixes και service packs. Γιατί είναι σίγουρο, έτσι όπως είναι φτιαγμένος αυτός ο μπουρδελόκοσμος, θα ήθελε μερικά service pack κάποιων terrabyte από την Microsoft για να στρώσει. Και ξεκινάω με το όνομα του Νέου Κόσμου...
Sanssouci αγαπητοί μου, δηλαδή "Δίχως Έγνοιες", έτσι θα τον έλεγαν τον κόσμο μου! Και θα ήταν στα αλήθεια ένας κόσμος δίχως έγνοιες! Εγώ είμαι παράξενος, μου την έχει βαρέσει, έχω καεί, ή στα αλήθεια είναι χάλια τούτη η ζωή, τούτος ο κόσμος;;; Νομίζω πως δεν περνάς και τόσο καλά! Αυτή την εντύπωση μου δίνεις! Πριν, χωρίς τον καρκίνο, έτρεχα κάθε μέρα και δεν προλάβαινα να κάνω κριτική στη ζωή ΜΟΥ αλλά και των άλλων. Άσε που θα ξενέρωνα κιόλας αν την έκανα, το φαντάζεσαι; Να είσαι ενεργό μέρος του συστήματος και ξαφνικά να σου έρθει η διάθεση να το κριτικάρεις; (Μια ωραία παρομοίωση τώρα) Σαν να είσαι Διευθύνων Σύμβουλος σε μια πολυεθνική εταιρεία και ξάφνου μια μέρα να ξυπνήσεις και να θυμηθείς ότι είσαι ΚΚΕ!!! Τι κάνεις τότε; Κάνεις αυξήσεις σε όλους και χαρίζεις τα κέρδη σε επιδόματα ή κάνεις την πάπια και προσπαθείς να πνίξεις την εσώτερη τάση σου για κοινοκτημοσύνη;;; Λέγε...

Όχι, δεν την έκανα την κριτική, είχα γίνει μια χαρά γραναζάκι στο σύστημα και το υπηρετούσα. Ξυπνούσα χαράματα, πήγαινα στη δουλειά, έλεγα "ναι" και "συμφωνώ", σχόλαγα αργά, κουρασμένος, δεν έβλεπα τους φίλους μου, οι οποίοι λιγόστευαν συνεχώς γιατί έκαναν τα ίδια, τελευταία με άρεζε να πάω στη δουλειά και το Σάββατο και το θεωρώ μαζοχισμό προχωρημένου βαθμού, έπαιρνα μια ανάσα το απόγευμα του Σάββατου, διάβαζα εφημερίδα την Κυριακή το πρωί, σκοτωνόμουν για να προλάβω να δω κάποιους ώστε να τεκμηριώσω την κοινωνικότητά μου και με μια μεγάλη δόση μελαγχολίας, αργά το απόγευμα της Κυριακής, σκεφτόμουν πως "έχεις καιρό να κάνεις αυτά που σου αρέσουν, αργότερα". Πάντα υπήρχαν κάποιες παραλλαγές, στη δική μου ζωή αλλά και στις δικές σας, είμαι σίγουρος, δεν το λέω με ελαφριά καρδιά, το πιστεύω. Ξεσπάσματα όμως! Αποκλίσεις από το πρόγραμμα! Ναι, τώρα το περιέγραψα καλά, εξαιρέσεις στον κανόνα!

Πρώτη αλλαγή λοιπόν ή καλύτερα πρώτος κανόνας στον κόσμο μου: αφαιρείται από το λεξιλόγιο η λέξη "αργότερα", αυτό το ενοχλητικό "later". Όχι μόνο σκεφτόμαστε εμείς "θα το κάνω αργότερα, θα πάω στην Σίφνο αργότερα, θα ξεκουραστώ αργότερα, θα αγαπήσω αργότερα" αλλά μας το λένε κιόλας: "δεν προλαβαίνω τώρα, έλα αργότερα"! Καταργείται η λέξη και δεν με ενδιαφέρει σαν λέξη αλλά σαν έννοια! Αντικαθίσταται με το ΤΩΡΑ. Θα έχω χρόνο για να κάνω όλα αυτά που ειλικρινά με ενδιαφέρουν τώρα, θα σας εξυπηρετήσω τώρα και όλα θα γίνουν τώρα αμέσως και μάλιστα δίχως έγνοιες!!!

Μου λέει η καλή μου "μη βρίζεις"! Τι να μη βρίσω; Θα ήθελα να ήξερα ποιοι πούστηδες, κομπλεξικοί, έχουν βάλει σε αυτό το τρυπάκι τον κόσμο, να ζει μια ζωή που δεν του αρέσει, δεν τη θέλει, δεν περνάει καλά, αλλά συνεχίζει να το κάνει! Ποιοι είναι αυτοί οι ευνούχοι; Να ζωστώ αύριο μια δεσμίδα ΤΝΤ και να πάω να τους καθαρίσω! Τους ξέρει κανείς; Έχουν ονοματεπώνυμο; Μήπως φταίμε κι εμείς λίγο τελικά;;; Και δεν λαμβάνω υπόψην μου μόνο τα φρέσκα χάλια, που για χάρη της κρίσης θα γίνουν όργια και θα καταρρακωθούν οι ζωές πολλών ανθρώπων, όχι! Αρνούμαι να ανέβω στο άρμα της κριτικής αυτής της στιγμής. Πριν ήταν καλύτερα νομίζεις; Έτσι νόμιζες εσύ! Επειδή σε άφηναν να παίζεις με την κάρτα σου, να παίρνεις το στεγαστικό σου, να ζεις πιο πλούσια και σου έδωσαν την εντύπωση πως θα μπορούμε να χρωστάμε για πάντα. Τα ίδια χάλια ήταν και τότε, απλά οι ψευδαισθήσεις ήταν καλύτερες, τα αρώματα, τα χρώματα, τα καλύματα, τα χαλιά, οι τηλεοράσεις, τα ρούχα! Η ίδια σκατοζωή ήταν και τότε, μόνο που ήταν το τυράκι περισσότερο και λίγο πιο νόστιμο! Ήταν gouda Ολλανδίας ενώ τώρα γυρίσαμε στην ούρδα από τα δικά μας φαληρημένα τυροκομεία! Κλείνουν ξέρεις, αφού εσύ αγοράζεις... Dirollo... την καταδίκη μου μέσα... 

Έχω παρασυρθεί κι έχω τόσα πράγματα να πω στον guru μου, κάθομαι και χαζεύω με τις αθλιότητες και ματαιότητες τούτου του κόσμου ενώ έχω να ρίξω θεμέλια στον δικό μου! Ο κόσμος όπως εγώ τον θέλω, τι ωραία! Allora, το μοτίβο, το πατρόν θα είναι το εξής: ξεκινάω από το παρών και κόβω, κόβω, κόβω, για να γυρίσω στο παρελθόν! Καλή είναι η πρόοδος αλλά ο καημενούλης ο άνθρωπος δεν μπορεί να τη διαχειριστεί, γίνται θύμα της. Οπότε γυρνάμε πίσω, ολοταχώς! Επειδή ο κόσμος μου είναι δίχως έγνοιες, δε θα νοιαστώ και πολύ για την ομαλή μετάβαση: εδώ έχουμε συνηθίσει στο σεξ που μας κάνουν τόσα χρόνια, μια ατσούμπαλη μετάβαση θα μας πειράξει; Πάρε κι ένα Primperan εσύ στο κάτω κάτω... αν πρόκειται να σου λείψει η widescreen τηλεόραση και το home cinema...

Ξεκινώντας, λέω στον φίλο γκουρού να καταργήσει τα χρήματα! Η μεγαλύτερη πηγή του κακού! Τέλος το ευρώ, το δολλάριο, το γιέν, το carry trade του γιεν, οι ισοτιμίες, τα χρηματιστήρια, τα αποθέματα χρυσού, οι ομολογίες, τα δάνεια, όλα ΤΕΛΟΣ.

Ξέρω, έχω αφήσει αμέσως χωρίς νόημα όλο τον κόσμο! Γιατί τρέχουν όλοι κάθε μέρα; Για να γεμίσουν τα πορτοφόλια και τους τραπεζικούς λογαριασμούς ώστε να μπορούν να καταναλώσουν! Κόβω λοιπόν το μέσο συναλλαγής και αφήνω τον κόσμο μερικές μέρες έτσι, με την αγωνία, να τσιτωθεί λίγο αλλά και να ξεκουραστεί. Δεν ξέρω πόσες γραμμές κώδικα είναι αυτές για το τσακάλι μου αλλά πρέπει να καταργήσει μονιμιάς: τράπεζες, χαρτο-νομίσματα και ότι άλλο παραπέμπει σε μέσο συναλλαγής.

Ταυτόχρονα χτυπάω και σε δεύτερο μέτωπο: θρησκεία! Δεν είναι δουλειά αυτή, 1500 λαοί, 750 διαφορετικές γλώσσες και 375 διαφορετικές θρησκείες, ήμαρτον! Γκουρού μου δώσε την εντολή: Erase all! Και ακόμα περισσότερο, γεννάται και ο Θεός! Ναι, γίνεται πια οντότητα και όχι ο φόβος στα μάτια και αυτιά των πιστών. Κάνει εμφάνιση βρε φίλε, ντεμπούτο, μια Κυριακή καταργούνται όλες οι εκκλησίες, μοναστήρια, παπάδες, μοναχοί και κάνει επίσημη πρώτη ο ΘΕΟΣ! Ορατός από όλο τον κόσμο, σε όλες τις γωνιές της γης, ταυτόχρονα, με θεϊκές δυνάμεις και δεξιότητες! Αναμφισβήτητος, δυνατά εδραιωμένος και όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο! Δίκαιος, να είναι ο μόνος που θα έχει Έγνοιες, θα έχει να νοιαστεί καθημερινά για κάθε πλάσμα του στον κόσμο. Θα βρει αυτός τον τρόπο, αγγελάκια θέλει; smart agents; ότι θέλει θα το έχει από το γκουρού μου!

Εννοείται αγαπητέ, πως αφού έχω φτιάξει αδιαμφισβήτητη θεική οντότητα, καταργώ όλες τις πολιτικές αρχές και εξουσίες! Τέρμα σε κυβερνήσεις, πρωθυπουργούς, υπουργεία, διακυβερνήσεις, συμβούλια, ευρωπαικά, διεθνή, G8, G20 και το κέρατό σας το τράγιο!!! Μαχαίρι όλα! Νομαρχίες, δήμοι, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο! Γράφε γκουρού μου, γράφε κώδικα να προλάβεις όπως τα λέω! Τι τον θες τον νόμο; Τι το θες το συμβούλιο; Τι το θες το δημοτολόγιο, το πρωτόκολλο, το αρχείο, την ρυθμιστική διάταξη και το νομοσχέδιο;;; Υπάρχει Θεός πια και κάνει κουμάντο, τόσοι θα μείνουν άνεργοι από το σύστημα του χρήματος, ας διαλέξει από εκεί όσους θέλει και να τους κάνει αγγελάκια. Θα πετάνε όλη μέρα τριγύρω μας και θα βλέπουν, θα καταγράφουν, θα καταλαβαίνουν και το σημαντικότερο, δε θα καταλαβαίνουν λάθος και δεν θα ρωτάνε! Το σημαντικότερο: να έρθει μια απλότητα αγαπητέ, το είδα, το κατάλαβα, το κατέγραψα, γεια! Εσύ δεν θα έχεις να κάνεις με τίποτα, όλα θα τα κάνουν τα αγγελάκια.

Έχω αφήσει πολύ δουλειά ακόμα και θα ξημερώσω, εφτά μέρες λένε ότι πήρε στον άλλο θεό, εμένα πόσο; Λοιπόν: χωρίς χρήματα ο άνθρωπος δεν έχει καμιά τρελή φαγούρα για την ανάπτυξη, να βελτιώσει κι άλλο τις ταχύτητες των μικροεπεξεργαστών ή να φτιάξει νέα αυτοκίνητα που θα καίνε λιγότερο και θα μολύνουν το ίδιο λίγο. Γιατί να κάνει κάποιος εξορύξεις πετρελαίου και να το διυλίζει για να παράγει τη βενζίνη αφού δεν υπάρχει το κέρδος, το χρήμα;;; Ιδού το μεγάλο ερώτημα αλλά ιδού και η απλή λύση! Ευτυχία αγαπητέ! Τόσο απλό! Το κέρδος του ανθρώπου είναι η ευτυχία! Τώρα κάνει το debug ο γκουρού μου και κρατάει τα πάντα ίδια με μια μικρή μόνο αλλαγή: σου ενσωματώνει ένα πομποδέκτη που σε συνδυασμό με τις κεραίες των αγγέλων και το θεικό πομποδέκτη του ενός Θεού, αυτόματα υπολογίζεται στο τέλος κάθε ημέρας, εβδομάδας, στιγμής, έτους, το όφελος που παρήγαγες για την κοινωνία, το καλό που προσέφερες στον συνάνθρωπο και ο καθένας λαμβάνει κάθε στιγμή δόσεις "ευτυχίας"! 

Έτσι δεν γίνεται και τώρα; Ανά πάσα στιγμή μπορείς να αναρωτηθείς "πόσο ευτυχισμένος είμαι" και θα νιώσεις κάπως. Αυτό το αίσθημα λοιπόν θα στο υπολογίζει ένας αλγόριθμος και τα κριτήρια θα τα βάλω εγώ τώρα με το Θεό μου, θα βάλω μετά και ένα password 500 ψηφίων με 128bit κρυπτογραφημένη ασφάλεια και έκλεισε και αυτό το θέμα! Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, να εργάζεσαι στη NASA ή να βόσκεις τα προβατάκια σου στο βουνό, να είσαι fashion designer ή οδοκαθαριστής αλλά η ευτυχία σου θα εξαρτάται από τις προθέσεις σου και τα αποτελέσματα των πράξεών σου! Φάτα μαλάκα! Χτυπήσου τώρα όσο θες! Δεν έχει άλλες πονηριές, παρασκήνια, γαλιφιές και γλυψίματα! Όλα είναι στο "αυτόματο" πια! Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ σε αυτή τη ζωή είναι πως "οι φελλοί και τα σκατά πάντα επιπλέουν"!!! Γιατί γαμώ την αδικία μου, γιατί;;; Στον πάτο οι φελλοί και οι σκατάνθρωποι, με το σύστημα που προωθώ θα πάνε όλοι άπατοι αν δεν αλλάξουν! Που δεν πρόκειται να αλλάξουν, έχουν μάθει στην τεμπελιά, στην πονηριά, στο ψεύτικο. Σας έφτιαξα όμως!

Το προχωράω: όσο περισσότερο καλό προσφέρει κάποιος, λαμβάνει τόση ευτυχία που μπορεί να την χαρίσει σε ανθρώπους που πληρούν όμως τις προθέσεις να την δεχθούν, γράφε γκουρού μου, γράφε! Μια μεγάλη ψυχή δηλαδή ή μια ιδιοφυία, θα πάρει extra bonus ευτυχίας και θα μπορέσει να το διανείμει όπως θέλει σε όσους ικανοποιούν τα κριτήρια. ΤΕΛΟΣ με αυτό.

Τι άλλο μου μένει; Την πρόοδο πρέπει να κόψω, αρκετά. Όσο πιο απλά ζει ο άνθρωπος, τόσο πιο καλά είναι! Ας ασχοληθώ προς το παρών με τον καταναλωτισμό: δίνω τέλος στα καταστήματα, στα mall και στις αγορές με δόσεις! Τέλος και στο εμπόριο, απαγορεύται να εμπορεύεται κάποιος! Οι επιλογές των ανθρώπων θα είναι δύο: φτιάχνεις, παράγεις, κατασκευάζεις ότι θες, έχεις ανάγκη, σου χρειάζεται ή το παίρνεις από τον συνάνθρωπό σου και το ανταλλάσεις με είδος! Την ισοτιμία (το έμαθες πιστεύω) σας την δίνει το αγγελάκι που περνάει εκείνη τη στιγμή, διαβάζει τη σκέψη σας και ανατρέχει στις βάσεις δοδομένων: 1:1.5, ή 1:5. Και πως να οριστεί αγαπητέ η ισοτιμία;;; Πως να αγοράσει κάποιος χρυσό με ψωμί ή παρέχοντας υπηρεσίες σε συνανθρώπους του; Με τα εντελώς υλικά αγαθά τα βρίσκουμε, έτσι; Κρέας για πατάτες, ξύλα για κρασί και πάει λέγοντας! Για τα άλλα σου έχω τη λύση ευθύς αμέσως:

Δε θα σκάσω πολύ: με δυο γραμμές κώδικα το λύνω το θέμα, κόβω όλα τα άσχημα, περιτά, ενοχλητικά, ματαιόδοξα, μικροπρεπή συναισθήματα του ανθρώπου. Σε κάνω απλό με λίγα λόγια και σου κόβω τις προοπτικές να μου γίνεις ηλίθιος! Σου αρκεί να καθίσεις και σε ένα κούτσουρο, αρκεί να είναι καθαρό και να μη σε πονάει! Είσαι ευχαριστημένος να φοράς τα ίδια, απλά ρούχα με άλλους χιλιάδες, αρκεί να είναι καθαρά! Καταργώ τα κοσμήματα, δεν χρειάζονται, άλλωστε το ζευγάρωμα γίνεται χωρίς αυτά! Μπορεί ο καθένας να φτιάξει τα δικά του! Όλοι θα πάτε για φαγητό στα ίδια μέρη, θα φάτε το ίδιο φαγητό, εξάλλου θα πληρώσετε σε είδος! Τέλος σε club, λέσχες, private καταστάσεις! Τραβάω μια γραμμή ισότητας και δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς πέρα από αυτήν! Έχω τα αγγελάκια να φροντίζουν για αυτό, σε βλέπουν, υπολογίζουν και σου στερούν τις δόσεις ευτυχίας αμέσως! Αρκεί να πω αυτό: σε ξαναγεννάω και είσαι απλός! αρκεί...

Πρέπει να ορίσω και τιμωρία όμως, είμαι σίγουρος ότι θα τις κάνεις τις μαλακίες σου, τα λάθη, τις κουτσουκέλες, είτε εσκεμμένα είτε χωρίς να το θες! Και χωρίς τιμωρία δεν γίνεται! Οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι όμως;;; Έτοιμη την έχω και γω τη λύση: τι σου είπαν αγαπητέ; Για κόλαση και παράδεισο; Και δεν την είδες και καμιά φορά αλλά το πίστεψες, το έχαψες, για τη νέα βασιλεία του θεού κλπ κλπ (ακόμα τα θυμάμαι από το βιβλίο των θρησκευτικών)! Εγώ δε θα σου πω, θα σου δείξω κιόλας! Αμέσως δημιουργώ τον νέο Παράδεισο και τη νέα Κόλαση: στον παράδεισο θα πάνε μετά τη ζωή αυτοί που έχουν κριθεί θετικά, το point system είναι αδιάβλητο, τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω δέκα χρόνια! Στην άλλη μεριά οι αρνητικοί! Στον παράδεισο όντως θα βρεις τους αγαπημένους σου όλους, όσους έφυγαν πριν από σένα και ήταν θετικοί. Σε καταστάσεις νιρβάνας και απόλυτης αγαλλίασης, σαν να έχεις πάρει ναρκωτικά ένα πράμα, χωρίς τις άσχημες παρενέργειες! Στην κόλαση, θα είστε οι αρνητικοί μόνο και θα έχετε όλες τις κακές δράσεις των ναρκωτικών, που δεν έχουν αυτοί στον παράδεισο, εφιάλτες, στερητικά σύνδρομα, ιδρώτες, μαύρα χάλια! Τόσο χάλια που όλοι θα θέλουν να πάνε στον παράδεισο!

Και το σπουδαιότερο: όλοι ανεξαιρέτως, θα κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή κάθε 5 χρόνια, μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο. Να το ζήσεις από κοντά, να ξέρεις πως είναι, και να το ξαναζήσεις μετά από 5 χρόνια για να μην έχεις ενδοιασμούς! Γιατί ξέρω, χωρίς ευτυχία μπορείς να ζήσεις, μπορείς να ζήσεις ρε γελοίε και με δυστυχία! Γιατί να το κάνεις όμως όταν βλέπεις πως θα καταλήξεις στην κόλαση και δεν θα έχεις κανένα όφελος;... χμμμ, πάντα είμαι λίγο αυστηρός, κανόνας νέος: όταν κάποιος μαζεύει περισσότερους από 100 αρνητικούς πόντους ευτυχίας, τον παίρνουν σηκωτό τα αγγελάκια και τον πάνε στην κόλαση, πεθαίνεις εννοείται! Άντε, πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου, τώρα αν θες κάνε εξυπνάδες....

Ανοίγει παρένθεση (χτες βράδυ είχα τέτοιο οίστρο την ώρα που ξεκίνησα τον κόσμο μου όπως τον θέλω εγώ, που ξέχασα να κάνω την ένεσή μου, την innohep τη θρομβολυτική. Πήγα για ύπνο και λίγο πριν να σαλπάρω μου ήρθε το φλας, αν τρυπήθηκα ή όχι. Και λέω, εντάξει, σίγουρα είναι δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα νέο κόσμο από την αρχή, να σκεφτεί πως θα τον ήθελε αλλά να μην έχουμε και τέτοια ατυχήματα. Κλείνει η παρένθεση)

Οπότε αμέσως καταργώ τις ενέσεις στο Sanssouci μου! Όλα χάπια! Δεν πάω να αλλάξω κάτι για να ελαφρύνω τη θέση μας, να μας γιατρέψω με το μαγικό ραβδάκι, όχι, είμαι ένας γνήσιος αντικειμενικός Ζυγός, δεν θα κλέψω! Έχω το δικαίωμα όμως να αλλάξω μονομιάς όλα τα φάρμακα σε χάπια από ενέσιμα και μάλιστα καταργώ και το θέμα με τη λήψη, θα έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας και το καθημερινό πια καταργείται! Μπουχτίσαμε να παίρνουμε χάπια κάθε μέρα! Θα παίρνεις ένα την Κυριακή το βράδυ και θα σε καλύπτει για όλη τη βδομάδα, καλά δεν είναι έτσι; Επίσης, θεσπίζω και κανόνα: για να βγει ένα χάπι στην αγορά, θα πρέπει να διατίθεται οπωσδήποτε σε γεύσεις φρούτων: κεράσι, φράουλα, βατόμουρο, μπανάνα, φρούτα του δάσους και σε άλλες που θα γίνονται δεκτές μετά από αιτήματα των ασθενών. Με ρωτάς εμένα φαρμακοπαραγωγέ αν μου αρέσει να παίρνω τόσες χιλιάδες χάπια όλο τον καιρό και να είναι τελείως... άγευστα;;; Που ακούστηκε; Καμία φαντασία πια;;; Καμία έγνοια για τον ασθενή; Sanssouci έχετε γίνει εσείς πριν τον κόσμο μου! Να τα πιούμε τα χάπια μας αλλά να έχουμε να συνδυάσουμε και κάτι ευχάριστο, ένα κερασάκι την άνοιξη κι ένα πορτοκάλι το χειμώνα. Το marketing στις φαρμακευτικές είναι ανύπαρκτο νομίζω...

Να κάνω τις τελικές διευθετήσεις στο εργασιακό: όλα κυλούν όπως πριν αλλά πιο χαλαρά, δίχως έγνοιες! Θα το δείτε ότι όλοι θα χαλαρώσουν καθώς το κέρδος δεν θα είναι πια μετρήσιμο, εκατομμύρια ευρώ κάποιος ενώ πεινασμένος κάποιος άλλος! Όχι, δόσεις, στιγμές ευτυχίας θα λαμβάνουν όλοι! Οπότε όλοι θα εργάζονται πιο ποιοτικά, με καλό σκοπό και στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης, θα μπορεί κάποιος να προσφέρει εθελοντικό έργο όπου νιώθει ότι μπορεί ή όπου του το ζητείται: σε μια βιβλιοθήκη, στον τρύγο, σε ένα νοσοκομείο, σε ένα σχολείο. Τα αγγελάκια θα είναι πάντα και παντού, θα βλέπουν και θα καταλαβαίνουν με μια ματιά! Είναι γάτες αυτά, δεν τα ξεγελάει κανείς, όποιος προσφέρει, θα αμοίβεται κιόλας όπως πρέπει.

Μια πινελιά να δώσω, για τις διευθύνσεις, τα αφεντικά: οποιανού δεν του αρέσει το νέο σύστημα και ήθελε μόνο να κερδίζει χρήματα για την πάρτη του (λες και θα τα πάρουν μαζί τους) ας αφήσει τη θέση που κατέχει και να βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί. Είτε σε δημόσιες είτε ιδιωτικές υπηρεσίες. Θα βρεθούν ένα σωρό ικανά στελέχη, που θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε επιτυχία κάθε είδους επιχείρηση! Άλλωστε, δε θα υπάρχουν έγνοιες, όλα θα γίνονται καλοπροαίρετα, θα επικρατεί παντού μια ευφορία και ένα κλίμα βελτίωσης και πορείας προς το τέλειο! Νομίζω κάπως έτσι θα έπρεπε να γίνεται απλά μπήκαν τα χρήματα στη μέση και χάλασε η συνταγή!

Τα διάφορα οργανωτικά θέματα τα λύνω μονομιάς με τη χρήση των αγγέλων, θα κάνουν όλες τις δουλειές και θα δίνουν όλες τις λύσεις! Τα αγγελάκια θα είναι άνθρωποι που προσέφεραν πολλά στην κοινωνία και για να τους αναγνωριστεί αυτό, τους προτάθηκε να γίνουν άγγελοι! Όποιοι θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και δεν είναι κουρασμένοι, γίνονται άγγελοι. Όσοι προτιμούν να ξεκουραστούν, οδηγούνται στον Παράδεισο! Τόσο απλά! Όχι, ο κόσμος μου δεν έχει διαβολάκια, αρκούν οι πόντοι αρνητικής ευτυχίας ή δυστυχίας για να δουλέψει το σύστημα ρολόϊ!

Δεν έχω καλύψει το δικό μας θέμα, των ασθενών, χμμμ... δυσκολεύομαι! Δεν θέλω να καταλήξω πως θέλω ένα νέο κόσμο μόνο και μόνο για να σωθούμε και να γλυτώσουμε από τον καρκίνο και τις άλλες ανίατες ασθένειες! Τα αφήνω όλα όπως είναι, τους επιστήμονες να κάνουν τη δουλειά τους και τους ασθενείς να παλεύουν! Τα φορτώνω στο Θεό όμως να βρει τη λύση, άπαξ και είσαι ο Θεός όλων έχεις και ευθύνες, έτσι είναι αρχηγέ Θεέ! Ξέρω, θα πεις και εσύ ότι παραλαμβάνεις "καμμένη γη" και έχεις δίκιο, σκατά τα έχουμε κάνει! Είσαι θεός όμως και θα το παλέψεις για να βρεις τις λύσεις. Καταρχήν σου εφιστώ την προσοχή, να σώζονται όλοι όσοι πεθαίνουν από δυστυχήματα, λόγω μιας κακής στιγμής, μιας στραβοτιμονιάς, ενός εργατικού ατυχήματος. Δεύτερον, να απαγορεύεται να αρρωστήσει παιδί, εγώ θα στα πω και εσύ πράξε ανάλογα, σου πέταξα το μπαλάκι όπως κατάλαβες! Τα παιδιά να σκάνε από υγεία και να μην τα πειράζει κανείς, μόνο οι μαγουλάδες, η ιλαρά και αυτές οι αρρώστιες επιτρέπονται, άντε και κανένα σκουλήκι, αμυγδαλές, τίποτα παραπέρα όμως. Και νισάφι πια με αυτό το amoxil, ας καταργηθεί επιτέλους!!!

Νομίζω σε φορτώνω όμως και δεν το θέλω, θεός είσαι μεν αλλά δικός μου ο κόσμος, να το δω λίγο καλύτερα. Allora, μέχρι να βρουν οι άνθρωποι τις θεραπείες για τις ασθένειες όλες, όλα παραμένουν ίδια. Η διαφορά έγκειται στην ενημέρωση των ασθενών για το τι μέλλει γεννέσθαι! Πάλι τα αγγελάκια θα μας ξελασπώσουν: αρρώστησες; θα πολεμήσεις με τα όπλα που υπάρχουν διαθέσιμα, έτσι; καθαρό παιχνίδι, μια συμφωνία όμως κάνουμε και θα έρθει το αγγελάκι να σου πει ένα μήνα πριν το τέλος σου τι βαθμολογία έχεις συγκεντρώσει σε αυτή τη ζωή και που έχει κλειστεί μια θέση για σένα. Στον Παράδεισο ή στην Κόλαση! Έχεις ένα μήνα καιρό για να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητές σου, οπότε δεν έχεις κανένα άγχος, χαλάρωσε, άλλωστε είσαι στον κόσμο δίχως έγνοιες. Ότι πρόλαβες κι έκανες σε αυτό τον κόσμο, μπράβο σου, θα είναι γνωστή αυτή η διαδικασία σε όλους ώστε να ξέρουν πως ενδέχεται να κριθούν ανά πάσα στιγμή και δύναται να σταματήσει να γράφει το σκορ χωρίς προειδοποίηση και δυνατότητα αλλαγών. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην αναζήτηση της ευτυχίας μέσα από την καθημερινότητα!!! Ναι, είμαι σίγουρος. Ωραία, νομίζω τακτοποίησα και το δικό μας θέμα, τσουλάει καλά και έχουμε τους επιστήμονες να ψάχνουν για θεραπείες.

Μην παραβλέπεις όμως το σημαντικότερο: κακώς ή κακώς (!) μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας με χίλια δύο κι εξηγούμαι τάχιστα! Καπνός, τσιγάρο, φυτοφάρμακα, αμίαντος, ουράνιο, μεταλλάξεις, κινητά και χίλια πόσα άλλα να αναφέρω;;; Μόνοι μας, οι άνθρωποι, έχουμε βλάψει την ανθρωπότητα, για το συμφέρον, το κέρδος και τόσα άλλα μικροπρεπή! Ντροπή και αίσχος! Δημιουργία όπλων, βομβών για να μπορούμε να σκοτωνόμαστε αργά αλλά σταθερά! Τώρα που σταματά το κέρδος, με την στενή, παλιά έννοια, όλα αυτά θα αλλάξουν! Δεν θα έχει λόγο η Mosanto να παράξει σπόρους που είναι βλαβεροί γιατί μόλις συμβεί η βλάβη θα τρέξει το αγγελάκι και θα φορτώσει τους υπεύθυνους μερικές εκατοντάδες αρνητικούς πόντους, πράγμα που σημαίνει πως ... πήραν αμέσως εισιτήριο για την Κόλαση! Δεν θα γίνεται τίποτα χωρίς αντίκρυσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό, το σύστημα της ανταμοιβής θα αποδώσει τα μέγιστα!

Να σου λύσω το πρόβλημα κι εσένα που δεν μπορείς να κόψεις το τσιγάρο, η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να πάρω μια ρουφηξιά συχνά! Θα διατίθενται δόσεις ευτυχίας και σε εισπνοές! Τι άλλο θες, σε έφτιαξα! Σιγά την νικοτίνη που σε φτιάχνει, ανεβαίνει μέσω αίματος στον εγκέφαλο και παίζει με το μυαλό σου! Φαντάσου να παίρνεις την εισπνοή σου και να τρέχει στα πνευμόνια σου "καθαρή ευτυχία", όλοι οι νευρομεταβιβαστές, οι υποδοχείς και οι μεταβολίτες θα κάνουν τίλτ! Με μια εισπνοή την ημέρα θα πετάς, θα βγαίνεις από το σώμα σου σαν να έχεις πάρει κεταμίνη και θα ταξιδεύεις πετώντας όπου θες εσύ! Όλα στο μυαλό είναι οπότε όλα θα είναι εφικτά, θα πετάς όσο, όπου, όπως θες και μπορείς εσύ! Αυτό είναι το λουκουμάκι που σου δίνω για να πάρεις απόφαση να παρατήσεις το τσιγάρο, έχεις καμιά αμφιβολία;

Για να σου φύγει και η τελευταία αμφιβολία, εισαγάγω και την Ιωναθανόλη! Μια ουσία που είναι συμπύκνωμα ευτυχίας και ισοδυναμεί με τις δόσεις ευτυχίας τριών μηνών! Θα την παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι από τα αγγελάκια (φυσικά) μετά από σχετική αίτηση και την επίτευξη υψηλού σκορ, μετά από πολύ καλές πράξεις δηλαδή! Σας έφτιαξα τώρα, έτσι; Θα σκοτωθείτε όλοι για να γίνετε οι καλύτεροι άνθρωποι, χα χα χα. Μια δόση Ιωναθανόλης αγαπητέ θα σε στέλνει μέχρι και στον παράδεισο, θα πολλαπλασιάζονται τα αισθητήρια όργανά σου και μέσα από ένα ντελίριο θα ζεις μαγικές στιγμές ολοκλήρωσης, ικανοποίησης, ηδονής και απέραντης ευτυχίας! Άλλος με την ... βάρκα μας;;;

Σκέφτομαι τι άλλο βασικό θα ήθελα να ορίσω από την αρχή στον κόσμο μου, για να κάνω μια ανακεφαλαίωση: τα χρήματα τα κατήργησα, όρισα το θεό, γίνεται γνωστό σε όλους το σύστημα απόδοσης/ανταμοιβής, όλοι ξέρουν που μπορούν να καταλήξουν σαν απόρροια των πράξεών τους, με τις ασθένειες τα έστρωσα, μπήκε η ευτυχία σαν μέσο ανταμοιβής οπότε όλοι θα εργάζονται προς το καλό, ορίστηκε η δυστυχία και η κόλαση σαν τιμωρία, καταργήθηκε το εμπόριο, δημιούργησα το καλύτερο ναρκωτικό ever, τι άλλο μου λείπει; Νομίζω πως με αυτούς τους βασικούς κανόνες μπορεί να λειτουργήσει ένας νέος κόσμος όπως θα τον ήθελα εγώ, Δίχως Έγνοιες!

Ακόμα, στον νέο κόσμο μου θα έκανα μερικές αυθαίρετες αλλαγές: θα καταργούσα το χρώμα γκρι ;-), θα γέμιζα τον ουρανό με χρώματα, κάθε μέρα και διαφορετικό, η βροχή θα είχε γεύσεις, κάθε φορά και διαφορετική! Το χιόνι θα ήταν παγωτό, θα εξαφάνιζα τα όπλα και θα απαγόρευα το κυνήγι, τι άλλο;;;

Θα ήθελα να διατηρήσω το δικαίωμα να προσθέσω κάτι στον κόσμο μου, αν ξαφνικά θυμηθώ κάποια σοβαρή παράλειψη! Οπότε βάζω μια άνω τελεία, ένας απλός άνθρωπος είμαι, δεν μπορώ να περιγράψω όλα τα θέλω μου για ένα νέο κόσμο μέσα σε μερικές ώρες!

Η 1η έκδοση του Sanssouci, τελείωσε στις 26 Μαρτίου, 02:02 πρωϊνή ώρα.

Σημείωση: για πρώτη φορά θα ήθελα να προστατεύσω ένα κείμενό μου με πνευματικά δικαιώματα, μιας και όσα έγραψα πιο πάνω αποτελούν απόρροια του τρόπου σκέψης μου, που τη διαμορφώνω αρκετά χρόνια τώρα. Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει μέρος του παραπάνω κειμένου, είναι αρκετό να ζητήσει την άδειά μου.

ΥΓ: Με αυτή την ανάρτηση σας χαιρετώ για το Πάσχα. Θα μείνει για μέρες εδώ ώστε να προβληματίσει: πως θα ήταν ο δικός σου κόσμος, αν μπορούσες να τον έφτιαχνες από την αρχή; με τους δικούς σου νόμους, κανόνες, μαγικά και υπερφυσικά; τι είναι αυτά που δεν γίνονται σωστά σε τούτον και πράττουμε σωστά που απλά πορευόμαστε σε αυτόν, έτσι όπως τον έχουμε καταντήσει; μήπως ήταν και παλιά η ευτυχία το μέσον συναλλαγής; μήπως η ανθρώπινη φύση σκέφτηκε πονηρά και εισήγαγε το χρήμα; είναι παράλογα αυτά που θα ήθελα για το Sanssouci μου;;; 

==============ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010=============== 

Πολλά είναι αυτά που μου έχουν έρθει σαν ανάγκες, να αλλάξω στο Sanssouci. Άλλα γιατί ένιωσα την ανάγκη αυτές τις μέρες που πέρασε αλλά και μερικά που μου επισημάνατε εσείς! Το σημαντικότερο όμως: ο Θεός. Με ταρακούνησε η Λουκία με τα τελευταία λόγια στο τέλος του σχολίου της! Κατάλαβα πως συμβιβάστηκα στα τετριμένα, μάλλον γιατί ήθελα να περάσει πιο εύκολα το μήνυμά μου και να γίνει εύκολα κατανοητό αφού είναι κάτι συνηθισμένο! Δεν πρέπει να είναι έτσι όμως, ευχαριστώ τη Λουκία για την επισήμανση! 

Χάνεται λοιπόν ακόμα και ο όρος "Θεός", για να είναι όπως θα τα ήθελα εγώ! Στη θέση του έρχεται ο MAC, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός άρχοντας (αν δυσκολευτείτε, ρωτήστε την Λουκία γιατί MAC, της το αφιερώνω)! Τον δημιουργώ τώρα χωρίς πολλά πολλά αλλά το χοντραίνω λίγο, ο MAC είναι μηχανή, δεν έχει ανθρώπινη υπόσταση για να μπορεί να κάνει λάθος αλλά για να μπορεί να λειτουργήσει κάθε μέρα, χρειάζεται την ανθρώπινη παρέα, θέλει κάποιο ανθρώπινο χέρι να τον ακουμπάει, όχι να κουνάει ποντίκια και να χτυπάει πλήκτρα! Όχι τέτοια, ο MAC μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, θέλει μόνο ένα ανθρώπινο χέρι να τον ακουμπάει για να νιώθει τη ζεστασιά. Και τι καλύτερο για παρέα, κάθε μέρα φέρνουν τα αγγελάκια παιδιά να του κάνουν παρέα, τα οποία φιλοξενούνται στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και τα παιδιά βλέπουν από κοντά τον MAC να επιτελεί το έργο του! Κάτι σαν μονοήμερη εκδρομή, αντί για το κλασσικό γήπεδο και πάρκο, τα παιδιά θα πάνε στον MAC! Πολύ μου αρέσει!

Δεν αλλάζω κάτι άλλο σε αυτό το θέμα, το σχέδιο με τα αγγελάκια με καλύπτει πλήρως και το έχω τακτοποιήσει τέλεια στο μυαλό μου! Προχωράω λοιπόν για να καλύψω κάποιες άλλες ανάγκες.

Πολύ με προβλημάτισε τις τελευταίες μέρες το θέμα των σχέσεων, των λαθών που γίνονται στην επιλογή του συντρόφου, πολλά συμβαίνουν λόγω μιας συγκυρίας και είναι κρίμα να δημιουργούνται έγνοιες χωρίς λόγο!!! Κρατάω τις ισορροπίες βέβαια, σαν Ζυγός και εισαγάγω δύο έννοιες για να βοηθήσω την κατάσταση!

1) Έχεις δει τις αστείες προβλέψεις που δείχνουν αν είναι η τυχερή σου μέρα στα ερωτικά, οικονονικά, υγεία κλπ; Σίγουρα τα έχεις δει! Ε αυτό λοιπόν γίνεται πραγματικότητα στο Sanssouci! Θα υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορα σημεία μηχανήματα, Συγκλιστές θα λέγονται,  τα οποία θα έχουν υποδοχή για το μάτι σου και το μάτι της καλής σου/καλού σου! Θα μπορείτε να βάλετε τα ματάκια σας εκεί, ο Συγκλιστής θα ανιχνεύει τις κόρες και θα βγάζει στο λεπτό μια πλήρη αναφορά ταιριάσματος. Πρόσεχε όμως, επειδή ο Συγκλιστής θα καταστρέφει και πολλές σχέσεις στο επόμενο λεπτό, θα είναι αναγκαία προϋπόθεση να έχουν συμφωνήσει και τα δύο μέλη για να περάσουν το τέστ! Αλλιώς ο Συγκλιστής δεν θα βγάζει αποτελέσματα, νάδα, ζερό! Οπότε φιλενάδα, αν ο καλός σου δεν θέλει να πάει στον Συγκλιστή, πάρτο απόφαση και άφησέ τον, δε χρειάζεται να στον πάρουν με το ζόρι από την αγκαλιά σου, αφού βλέπεις μωρή χαζή ότι το φοβάται το διαγώνισμα...

2) Περάσατε από τον Συγκλιστή και ήταν όλα καλά; Ταιριάζετε και η σύγκλιση είναι καλή; Υπάρχει παράξενη σύγκλιση αλλά εσείς θέλετε να το προχωρήσετε με το ζόρι και όπου πάει; Σου δίνω και δεύτερο εργαλείο, δικλείδα ασφαλείας!!! Στερνήμουγνώση ονομάζω το δεύτερο εργαλείο και σε σώνω αγαπητέ από πολλά βάσανα, κάποτε πρέπει να δοθεί ένα τέρμα στα δράματα! Καθείς έχει 2 ευκαιρίες να χρησιμοποιήσει το Στερνήμουγνώση, μια φορά για να δει τη ζωή του σε σχέση με την/τον αγαπημένη/ο σε 5 χρόνια από τότε και άλλη μια φορά για τα 10 χρόνια! Ας χρησιμοποιήσει ο καθένας όποια λειτουργία θέλει, ανάλογα με την αυτοπεποίθηση που νιώθει!!! Στο κάτω κάτω, αν κάποιος είναι τόσο σίγουρος, ας κάψει και τις 2 ευκαιρίες του με τον ίδιο άνθρωπο, ας το διπλοτσεκάρει! Το Στερνήμουγνώση δε θα σου δείξει πονηριές, λεπτομέρειες και αηδίες τύπου big brother! Θα σας δείξει πως είστε το βράδυ που έχετε πέσει για ύπνο, το πρωί του Σαββάτου που συναντιέστε στην κουζίνα, σε ένα περίπατο στην παραλία σε περίοδο διακοπών και σε 3-4 τέτοιες στιγμές ακόμα! Το έπιασες το νόημα, έτσι; Ποιότητα θέλουμε και αυτό είναι το κριτήριο! Αν δεις στο κρεβάτι να κοιμάται μόνο ο ένας και ο άλλος να είναι στον καναπέ, άστο καλύτερα... ακύρωσε τις μπομπονιέρες!!! ;-)

Ουφ... ησύχασα!!! Είδα κι άκουσα πολλά αυτές τις μέρες και το είχα άγχος να εισαγάγω τα δύο αυτά μηχανήματα! Τι να σου κάνει ο άνθρωπος μονάχος; Μπορεί να πάρει έτσι εύκολα τέτοιες αποφάσεις ζωής;;; Δεν έχει δικαίωμα στο λάθος; Και είναι σωστό να παιδεύονται όλοι μετά; Οι γυναίκες ένα ζευγάρι γόβες παίρνετε και μέχρι να πάτε σπίτι έχετε αλλάξει γνώμη για το χρώμα, θα είστε σίγουροι για τον άντρα όλη τη ζωή σας; Και είναι γνωστό πως οι άντρες είναι το αδύναμο φύλο και πιάνονται εύκολα κορόιδα, στα δάχτυλα μας παίζουν τα θηλυκά, τι απόφαση να πάρεις κι εσύ δύσμοιρε αρσενικέ αν πέσεις στην γυναίκα-αράχνη;;; Πάρτε και οι δυό σας τον Συγκλιστή και το Στερνήμουγνώση για να έχετε μια βοήθεια! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές! Το αγαπημένο μου ρητό το έχω δει σε ταμπελάκι:  αυτή η ζωή πρέπει να είναι δοκιμή, αν ήταν η πραγματική θα έπρεπε να μας έχουν δοθεί καλύτερες οδηγίες! Και γω φροντίζω για αυτό! 

Έχω κι άλλες προσθήκες κι αλλαγές να κάνω αλλά είναι σε άλλο πνεύμα και δεν θέλω να τα μπερδέψω, πρέπει να αλλάξω διάθεση για κάθε κατηγορία αλλαγών ώστε να πετύχω την καλύτερη δυνατή έμπνευση! Σας αφήνω προς το παρών! 

16 ΣΚΕΨΕΙΣ:

me 26/3/10, 8:01 μ.μ.  

γεια σου!ημουν Αγγλια,μολις γυρισα.Ισως θα επρεπε να ειχα μεινει εκει τωρα που το σκεφτομαι..μ ολα οσα γινονται εδω..

Ionathan 26/3/10, 9:13 μ.μ.  

Καλώς το Σμάλτο! Ας έμενες μωρέ, μια αλλαγή είναι καλή, έστω και για 1-2 μήνες!

Τι γίνεται εδώ αλήθεια; Στο Sanssouci μου όλα βαίνουν καλώς! Φιλιά!

Ανθούλα 29/3/10, 5:11 μ.μ.  

Μ΄αρέσει πολύ ο κόσμος σου!!!
Μπορώ να έχω σε παρακαλώ δέκα κιλά Ιωναθανόλη?? Την πληρώνω όσο όσο!

Γιώργο Καλό Πάσχα!Να περάσεις ονειρεμένα!!!

Ανώνυμος 31/3/10, 9:26 μ.μ.  

Καλή σου μέρα.
Ο κόσμος σου με συγκλόνισε.
Θα σε πειραζε να αναδημοσιεύσω;
Να' σαι καλά.
Καλές γιορτές.

Ionathan 1/4/10, 12:19 π.μ.  

Γλυκιά μου Ανθούλα,

μπορώ να σε βοηθήσω να προμηθευτείς 100 ml Ιωναθανόλης, είναι αρκετά για να αισθανθείς όμορφα για πολύ καιρό!!! Εγγυημένα!

Οδηγίες Χρήσης: Διάλεξε εσύ μερικά αγαπημένα σου πρόσωπα, έστω κι ένα, που τους έχεις μέσα στην καρδιά σου! Βρες τους αν μπορείς, από κοντά είναι καλύτερα αλλά κι από το τηλέφωνο θα τα καταφέρεις! Μετέφερέ τους τα αισθήματά σου και ενημερωσέ τους ότι τους ΑΓΑΠΑΣ!. Αυτόματα το ... αγγελάκι που πετάει κοντά σου θα πιστώσει το λογαριασμό σου με μερικά ml της μαγικής ουσίας! Βγαίνεις διπλά κερδισμένη γιατί θα έχεις λάβει σαν ανταπόδωση την αγάπη και τα αισθήματα του προσώπου που διάλεξες να χαρίσεις την αγάπη σου αυτή τη στιγμή!

Είναι δύσκολο; Όχι, είμαι σίγουρος! Και για σένα θα είναι ακόμα πιο εύκολο! Σε παρακαλώ, επιβεβαίωσέ με γιατί δεν μου αρέσει να ξεχνάω, σε έχω ρωτήσει τι ζώδιο είσαι;;; Όχι, έτσι; Για πες μου λοιπόν, περιμένω.

Πολλά φιλιά στη Ρόδο!

Ionathan 1/4/10, 12:24 π.μ.  

Αγαπητή houlk,

είχες το κουράγιο να διαβάσεις τον κόσμο μου μονομιάς; Σου αξίζουν συγχαρητήρια ;-)

Βεβαίως μπορείς να αναδημοσιεύσεις, με μια αναφορά σε τούτο τον τόπο. Έχεις το δικαίωμα να ... διορθώσεις και τυχόν κακές λεξούλες, αν κρίνεις ότι πρέπει (βλέπω ότι ασχολείσαι αρκετά με παιδιά...).

Να είσαι καλά κι εσύ, καλές γιορτές επίσης, καλώς ήρθες στο Sanssouci!

Ανθούλα 1/4/10, 7:09 μ.μ.  

Γιώργο,
θα το κάνω σίγουρα!!
Είμαι λέων στο ζώδιο.Αλλά καμμία σχέση με τα κλασσικά χαρακτηριστικά του.Πάντα έλεγα ότι ήμουν κοιμισμένο λιοντάρι....Τώρα άρχισα να ξυπνώ σιγά σιγά!!!
Πολλά φιλιά!!!

Ionathan 1/4/10, 10:14 μ.μ.  

Ανθούλα,

έχεις όλες τις βάσεις! Αν κάτι σε κρατούσε χαμηλά ή κάπως που δεν ήθελες εσύ, θα βρεις την ευκαιρία να αναπληρώσεις με τον καιρό. Θυμήθηκα κάποια λόγια σου τώρα, σε κάποιο άλλο άρθρο και το συνδύασα.

Είναι καλοί άνθρωποι τα Λιονταράκια, ότι μειονέκτημα και αν μπορεί να βρει κανείς, πάντα είστε καλοί άνθρωποι (με τις συνήθεις εξαιρέσεις στον κανόνα, έτσι;;;).

Να είσαι καλά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ 2/4/10, 12:15 π.μ.  

Ιωνάθαν, μ’ αρέσεις…
- Γιατί είσαι συμφτερωτός… πα ‘να πει ΓΛΑΡΟΣ κι’ εσύ...
- Γιατί έχεις έναν απίθανα δυνατό τρόπο έκφρασης
- Γιατί σε συστήνει η καλή μου φίλη Houlk που της έχω τυφλή εμπιστοσύνη.
Μόνο που νομίζω πως θα…. φάμε τις φτερούγες μας...
:-)
Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

(υ.γ. φύλαξέ μου Ιωναθόλη να μην πάει ...τσάμπα το καλόπιασμα)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ 2/4/10, 12:17 π.μ.  

Τστστς...είμαι αγενής..
Καλώς σε βρήκα
και
ΚΑΛH ANAΣTAΣΗ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ionathan 3/4/10, 1:43 μ.μ.  

Τα πολλά θα τα πούμε άλλη ώρα, καλώς ήρθες Φύρδην-Μίγδην, με το εύκολο όνομα ;-) Να είσαι καλά, καλές γιορτές.

ΥΓ: Τα φτερά μας δε θα τα φάμε, δεν τίθεται θέμα! Μερικά ml Ιωναθανόλης και για σένα!

hope_1960 4/4/10, 9:19 π.μ.  

Βρε μπας και εισαι ΚΚΕ ?
Κανε κατι και για τα "πρεπει",τα "παντα",τα "σαγαπω",τα "ποτε",τις "νυφες",τις "πεθερες",τους "αχαριστους",τους "κοντους γιατρους",την "πανσεληνο".........

angel 7/4/10, 1:52 μ.μ.  

Θα ήθελα στον καινούριο κόσμο να πεθαίναμε στα 100 και στον ύπνο μας. Το βράδυ των 100στών γενεθλίων μας να κάναμε ένα μεγάλο πάρτι να αποχαιρετήσουμε τους αγαπημένους μας με όποιο τρόπο διάλεγε ο καθένας. Και μετά να την πέφταμε για ύπνο και τέλος... Κάποιοι ίσως διάλεγαν να τελειώσουν ένα βιβλίο ή να τους πάρει γλυκά ο ΥΠΝΟΣ μπροστά στην τηλεόραση...
Έτσι κανείς γονιός δεν θα βίωνε την απώλεια του παιδιού του που για μένα είναι ο πιο μεγάλος πόνος.
Να μην υπάρχει ο όρος ασθένεια, σε καμία μορφή ούτε καν αδιαθεσία. Καμιά σκέψη ανημποριάς για να μας δηλητηριάζει την καθημερινότητα.
Να βρίσκαμε με θεϊκή παρέμβαση το άλλο μας μισό γύρω στα είκοσι και να δημιουργούσαμε όλοι ωραίες οικογένειες.
Να ζούσαμε σε καθαρό περιβάλλον και όλα τα σπίτια να έχουν αυλές να παίζουν τα παιδιά όπως στα εξώφυλλα της Σκοπιάς.
Να τρώγαμε τα πάντα χωρίς να παχαίνουμε.!!!
Να ταξιδεύουμε στο μέλλον για μία μέρα το χρόνο. Έτσι μόνο και μόνο για να μάθουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και της αστροέρευνας. Και τα μελλοντικά προϊόντα της MAC!

Όσον αφορά την τιμωρία κάποιων που παραβατούν, όχι ρε Γιώργο δεν μου φτάνουν οι αρνητικοί πόντοι.
Όσοι κακοποιούν παιδιά, ζώα και ηλικιωμένους να έχουν για έξι μήνες όλες τις παρενέργειες μιας βαριάς χημειοθεραπείας χωρίς να νοσούν βέβαια... Να τους δω θα το ξανακάνουν;;; (Να η πρώτη κακία).

Υ. Γ. Θα περίμενε κανείς την απουσία του θεού από τον κόσμο σου. Αλλά μπα, όλοι τελικά από ΕΚΕΙΝΟΝ περιμένουμε...

Ionathan 8/4/10, 11:37 μ.μ.  

Μέρες ήθελα να κάνω κάτι μαστορέματα στο Sanssouci μου, να αλλάξω λίγο τη διαρύθμιση αλλά δεν έβρισκα χρόνο. Βρήκα ευκαιρία σήμερα και έκανα τακτοποίηση.

Πήρα μια σκουντιά από Ανθή και Λουκία αλλά και από πολλούς φίλους που παιδεύονται με τα γνωστά... προβληματάκια! Δίνω λύσεις όμως!

ΥΓ: Λουκία ειλικρινά σε ευχαριστώ για την παρατήρηση, η παρέμβασή σου ήταν "θεϊκή" ;-)

μαχαιρης 17/4/10, 10:13 μ.μ.  

.......θελω ενα κοσμο να ειναι ολα τα γλυκα τα σοροπιαστα τα γαλακτομπουρικα τα κατα ιφια οι μπακλαβαδες απαραιτητα σε καθε διαιτα....θελω τα χορτα και οι χυμοι να ειναι παχυντικοι....θελω να ξυπναω το βραδυ και να τρωω δεκα σοκολατες και μ αυτο να κανω σωμα σαν τον σακη....θελω οι γυναικες να υπολογιζουν πρωτα το μυαλο και μετα την εμφανιση...θελω να μοιραζουν δωρεαν ανοιχτες μερσεντες ...θελω να μενουμε ολοι νεοι για παντα....θελω αυτοι που λενε καλα ανεκδοτα να γινονται πλουσιοι....θελω οι κορες μου να παντρευτουν αντρες που να τους δερνω οποτε θελω η μαμα μου να ζουσε για παντα ................................

Unknown 17/3/11, 5:58 μ.μ.  

αφού ο χρόνος είναι μία φαντασίωση μας και ο κόσμος μας ορισμένος από το χρόνο, κι αυτός μια φαντασίωση είναι. Άρα Γιώργο, το μήνυμα μου θα το λάβεις. Φιλιά.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program