Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σινεμά - Θέατρο

Πήγα σινεμά, θέατρο, διάβασα κριτικές, άκουσα κάτι και όλα τα σχετικά. Προτάσεις για να δείτε ταινίες, θέατρο ή να αποφύγετε.

21 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Ionathan 7/12/09, 7:37 μ.μ.  

Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης
--------------------------------
Το είδαμε πέρισυ και το συστήνω ανεπιφύλακτα, βγάζει πολύ γέλιο, θα περάσετε καλά, η Φιλιππίδου είναι απίθανη (προσοχή μόνο μην κλείσετε πολύ πλάγια θέσεις στο θέατρο γιατί δεν έχει καλή οπτική). Θέατρο Δημήτρης Χόρν

Το Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης είναι ένα έργο για ένα σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι τη νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στα παιδιά από το εξωτερικό. Είναι, επίσης, ένα έργο για ένα δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας.

Ποια είναι η οικογένεια, ποια είναι η δουλειά μας, ποια είναι τα αισθήματά μας, ποια τα οικονομικά μας, ποια είναι η πατρίδα μας, εδώ πρώην Ελλάς. Κυρίως, όμως, είναι ένα έργο για την Ιοκάστη Παπαδάμου, μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι μια χαριτωμένη εκκεντρική αν δεν ήταν τόσο απελπισμένη, κι αν η τρικυμία αυτής της κολασμένης νύχτας δεν την ξέβραζε ναυαγό σ’ έναν κόσμο μια ιδέα αλλιώτικο απ’ αυτόν που είχε στο κεφάλι της.

Η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Φασουλή, τα σκηνικά της Mαργαρίτας Χατζηιωάννου, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα.

Στο ρόλο της Ιοκάστης Παπαδάμου, η Σοφία Φιλιππίδου.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) οι ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Μάνος Καρατζογιάννης, Νάντια Κοντογεώργη, Παύλος Ορκόπουλος, Αρετή Πασχάλη.

Ionathan 7/12/09, 7:54 μ.μ.  

Από Μακριά
---------------------------------
Το είδαμε πριν ένα μήνα, στο όντως "μικρό" Παλλάς. Για τους καρκινοπαθείς έχει ιδιαίτερη σημασία, θα κολλήσετε στην αρχή... Είναι καλό, βγάζει γέλιο αλλά δεν είναι η υπερπαραγωγή.... Πάρτε θέσεις οπουδήποτε, βλέπει όλο το θέατρο καλά!

Το «Από Μακριά» του Θοδωρή Αθερίδη συνεχίζει για 2η χρονιά την επιτυχημένη πορεία του στο Μικρό Παλλάς.
Ερωτήματα και απαντήσεις σε ένα σουρεαλιστικό φουτουριστικό τοπίο με το ιδιαίτερο χιούμορ του συγγραφέα.
Υπάρχει άλλος τρόπος να γυρίσει κάποιος το χρόνο πίσω, εκτός από τα Botox; Πόσο μπορείς να συγκινηθείς από το δράμα της αγέννητης κόρης σου; Πώς αντιδρά ένας σκηνοθέτης όταν δεν αναγνωρίζει πια την παράστασή του; Πού θα φυλάνε τα «μαύρα» χρήματά τους οι υπεραθλητές του μέλλοντος; Είναι σωστή η άποψη του Αϊνστάιν για την πραγματικότητα ή οι ποιητές μπορούν να δουν πιο μακριά στο μέλλον; Πού μπορεί να έχει πάει κάποιος όταν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης;

Σ’ αυτά τα ερωτήματα αλλά και σε πολλά άλλα προσπαθεί να απαντήσει ο Αθερίδης κι η παρέα του. Τα κακά νέα είναι ότι αυτή τη φορά θα χρειαστούν τη βοήθειά σας… Γι’ αυτό, καλό είναι να προσέξετε πού θα καθίσετε.. Οι απαντήσεις βέβαια στο τέλος ίσως έρθουν απ’ όπου ήρθαν και οι ερωτήσεις.. Από μακριά…

Σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης και μαζί του παίζουν (αλφαβητικά) Μένια Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ανδρέας Νάτσιος, Χρήστος Πλαΐνης, Χρήστος Σαπουτζής. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Μανόλη Παντελιδάκη.

roseberry 7/12/09, 11:22 μ.μ.  

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ-ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ

Μετά από τις κουλτουρέ προτάσεις του Ιωνάθαν, ντρέπομαι σχεδόν γι'αυτή μου την επιλογή!!! Αν θέλετε να γελάσετε να πάτε να το δείτε. Για μένα το έργο σκιαγραφεί την κλασσική νοοτροπία του ελληνάρα! Θεωρώ πως ο περσινός θίασος με τους Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και Παύλο Κοντογιαννίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ίσως να ήταν καλύτερος, και αυτό όχι λόγω Χρ. Χατζηπαναγιώτη που δίνει ρέστα αλλά ρε γαμώτο αυτή η Βίκυ Σταυροπούλου δεν ξέρω,γιατί σε ό,τι κι αν κάνει από τις πεθερές μέχρι το taxi girl έχει το ίδιο στυλ???

roseberry 8/12/09, 2:18 μ.μ.  

TOP 5 ΞΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ


Σινεφίλ όλου του blog ενωθείτε!!

Θα προσπαθήσω να περιοριστώ σε 5 μόλις ταινίες διαφορετικών ειδών που έχω αγαπήσει, ή που αν θέλετε με συγκίνησαν, με έκαναν να σκεφτώ διάφορα πράγματα ώρες ή και μέρες μετά και που βαθμολογικά στέκονται ψηλά, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, η κάθε μία δε, για διαφορετικούς λόγους.

Για σήμερα Τρίτη λοιπόν, προτείνω
ανάλατα πατατάκια ή ανάλατους ξηρούς καρπούς, κουβέρτα στον καναπέ και :

ΤHE SHAWSHANK REDEMPTION.
Ελληνικός Τίτλος:
Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χεϊγουορθ.
Mε τον Μorgan Freeman και τον Tim Robbins. Μην μου πείτε ότι δεν την έχετε δει ή δεν την έχετε ακουστά!
Τι μου άρεσε? O τρόπος με τον οποίο βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα όπως ο φόβος, η ελπίδα, η πίστη στον στόχο, η νοσταλγία, η αγάπη και πως αυτά μέσα σε μια φυλακή μοιάζουν πιο έντονα, δυνατά, τεράστια σχεδόν, τόσο ώστε να ξεπερνούν τα κάγκελα και όλα τα άσχημα που αυτά περικλείουν.
Τι με άφησε άφωνη? Η σύλληψη , το σχέδιο,και η σκέψη του πρωταγωνιστή η οποία βέβαια αποκαλύπτεται στο τέλος της ταινίας.
Δεν είναι τυχαίο φυσικά που το σενάριο βασίζεται σε βιβλίο του Stephen King!!! θΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ!

roseberry 9/12/09, 7:42 μ.μ.  

ΒABEL
Ελληνικός Τίτλος : ΒΑΒΕΛ

Ο Brad Pitt σε έναν από τους ωραιότερους ρόλους του.
Ο Ιnarritu σκηνοθέτησε και τα 21 γραμμάρια.
Οι απόψεις διίστανται γι' αυτή την ταινία. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θα σας πω τίποτε για την πλοκή της.Υπάρχουν ιστορίες μέσα σ΄αυτή ανεξάρτητες κι όμως τόσο παράξενα συνδεδεμένες. Σε ορισμένες σκηνές, αισθάνθηκα ότι ο Ιnarritu παίζει με τα όρια της ανθρώπινης ψυχής. Η μουσική της με έκανε να αγοράσω τo cd με το soundtrack.

Ionathan 13/12/09, 10:19 μ.μ.  

Η Κληρονόμος
==============================

Είχαμε μάλλον πολύ μεγάλες προσδοκίες για αυτό το έργο, λόγω Σμαράγδας Καρύδη. Απογοητευτήκαμε καθώς είναι πολύ ρηχό, μέχρι το διάλειμμα γελάσαμε μόνο μια φορά, άντε και άλλες 2-3 μετά μέχρι το τέλος.

Η ιστορία έχει κυκλοφορήσει, σκοτώνεται ο σύζυγος και αφήνει την ομάδα στην Καρύδη, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Α' Εθνική για να είναι πρόεδρος η Καρύδη και να έχει και τον έλεγχο των υπόλοιπων εταιρειών της οικογένειας.

Μου φάνηκε πως οι συντελεστές, ηθοποιοί, σκηνοθέτης, όλοι γενικά, ή πήραν την επιτυχία σαν δεδομένη ή βαρέθηκαν πάρα πολύ στα γυρίσματα. Σαν να τους κυνηγούσαν με το μαστίγιο για να την γυρίσουν την ταινία!!!

Σας τα είπα, αν θέλετε πάτε να τη δείτε αλλά μην περιμένετε πολύ γέλιο.

xunder18 14/12/09, 1:11 π.μ.  

εμενα γιατι μου λενε ΟΧΙ σινεμα? :S Θα παω μεσοβδομαδα που θα 'ναι αδειος!

Ionathan 14/12/09, 11:27 π.μ.  

Ανήλικο,

μπορείς να πας σινεμά, είμαι σίγουρος πως αν κολλήσεις καμιά γριπούλα θα έρθουν να σου κρατήσουν παρέα αυτοί που θα δείτε το έργο μαζί, πάρε τηλέφωνα ;-)

Πάρε DVD ρε νιόνιο, κατέβασε καμία από το internet, σινεμά θα πας το καλοκαίρι στα θερινά, που παίζει και γρανίτα λεμόνι ;-)

roseberry 14/12/09, 11:38 π.μ.  

BROTHERS

------------------

To είδα χθες. Αλλιώς το περίμενα.
Η Νatalie Portman (δεν χρειάζονται συστάσεις) πιο ώριμη και πιο όμορφη από ποτέ.

Στο ρόλο του συζύγου της ο Tobbey Maguire( Spiderman )και στο ρόλο του αδερφού του ο Jake Gyllenhaal(Brokeback Mountain)
Mια κλασσική αμερικανική οικογένεια, με τα καλά και τα άσχημα. Όταν όλοι πιστεύουν πως ο μεγάλος αδερφός σκοτώνεται στο Αφγανιστάν ο μικρός -και μέχρι τότε "αποτυχημένος"- αναλαμβάνει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του και φροντίζει την οικογένειά του. Έλα όμως που ο στρατιωτικός επιστρέφει ολοζώντανος κι ενώ από το τραίλερ της ταινίας νομίζεις ότι τα δυο αδέρφια συγκρούονται για τα μάτια της Portman, τελικά νομίζω η ταινία αποτελεί φόρο τιμής στους στρατιώτες στο Αφγανιστάν καθώς δείχνει την τρέλλα κυριολεκτικά και μεταφορικά που πέρασε αυτός ο άνθρωπος στα χέρια των Αφγανών και τι αντίκτυπο έχει αυτό στην οικογένεια του όταν επιστρέφει. Χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές. Χωρίς ιδιαίτερες ερμηνείες.Λίγο άκομψο-απότομο τέλος.

Ionathan 14/12/09, 12:29 μ.μ.  

Borat - Μια ταινία
Bruno - Δεύτερη ταινία
===============================

Το Borat το γλύτωσα, δεν θυμάμαι γιατί και πως αλλά δεν είχα πάει να το δω. Φέτος το καλοκαίρι όμως, μια ζεστή νύχτα είπαμε να πάμε σε ένα θερινό σινεμά. Ψάχνοντας βρήκαμε να παίζεται μόνο το Bruno στα θερινά σινεμά της περιοχής. Μέσα από κάποιες ιστοσελίδες διαβάσαμε κριτικές οι οποίες ήταν μοιρασμένες, άλλοι έλεγαν πως έχει γέλιο, άλλοι έλεγαν πως είναι για φτύσιμο!!!

Πήραμε το ρίσκο καθώς δεν θέλαμε να μείνουμε σπίτι! Το αποτέλεσμα; Ευχαριστήθηκα μόνο την γρανίτα λεμόνι που πήρα, την τελείωσα μέχρι το διάλειμμα και φύγαμε εκεί μαζί με μερικούς άλλους. Το έργο δεν βλέπετε, δεν ανήκει στην κατηγορία Κωμωδίες αλλά μάλλον στην κατηγορία Κιτς ή "Προσπαθώ να σου σπάσω τα νεύρα" ή "Τώρα που πλήρωσες εισιτήριο, μπορείς να φύγεις", κάτι τέτοιο γενικότερα!!!

Μια αηδία σκέτη, με άσχημες σκηνές πορνό, χυδαιότητες, βλακείες που δεν κάνουν κανένα να γελά, ένα χάλι γενικότερα!

Στο σινεμά δεν πρόκειται να ξαναπαιχτεί αλλά σας ενημερώνω για να μην την πατήσετε νοικιάζοντας DVD ή χάνοντας το χρόνο σας αν το παίξει η τηλεόραση!

roseberry 17/12/09, 3:23 μ.μ.  

Θα πάω να δω σίγουρα to Christmas Carol με τον Jim Carrey, animation βασισμένο στο γνωστό story tou Dickens με τα φαντάσματα των Χριστουγέννων και τον Scrooge!!!!!
24 Δεκεμβρίου στις αίθουσες.

roseberry 21/12/09, 6:36 μ.μ.  

Είδε κανείς το District 9? 'Εχω ακούσει διθυραμβικά σχόλια!

roseberry 30/12/09, 9:06 μ.μ.  

χεσμένη την έχετε την τέχνη απ' ότι βλέπω και κοιτάτε όλοι το "μια νύφη για το γιο μου". Ιδίως η Hope.

xunder18 30/12/09, 9:28 μ.μ.  

me too :P αλλα οχι ακριβως "μια νύφη για το γιο μου" , ξερει ο ζωρζ :D .

roseberry 10/1/10, 12:44 μ.μ.  

Η ΝΗΣΟΣ

----
Και γαμώ τα γέλια!
Να πάτε να το δείτε! Καλοφτιαγμένο σενάριο, έξυπνες ατάκες και πολύ καλές ερμηνείες, από Καστάνη, Κυριακίδη, Βουτσά κ.λπ Πολύ καλό soundtrack και υπέροχες εικόνες από την πανέμορφη Σίφνο!
Τσεκάρετε το trailer στο youtube για να μπειτε στο κλίμα της ταινίας.
Προτιμήστε την απογευματινή προβολή, για να μην σας κουράσει το 2ωράκι και που δεν έχει πολύ κόσμο ;)

Ionathan 12/1/10, 11:06 μ.μ.  

Η ΝΗSOS

Θα συμφωνήσω με το Μύρτιλο, η ταινία έχει γέλιο, το σενάριο είναι καλοστημένο, πολλοί καλοί ηθοποιοί με καλή απόδοση. Αυτό που με ξετρέλανε είναι η μουσική που συνοδεύει την ταινία, λύρα "πειραγμένη"!!!

ΥΓ: Μην περιμένετε να γελάτε καθόλη τη διάρκεια του έργου, απλά οι σκηνές που βγάζουν γέλιο είναι αξιοπρεπείς και γνήσιες.

Ionathan 3/2/10, 2:52 μ.μ.  

Sherlock Holmes
Το είδα και συμφωνώ με την κριτική γενικότερα!
(από Cinema News

Ο θρυλικός ντετέκτιβ Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) εξιχνιάζει κάθε υπόθεση που θα του δοθεί και όταν δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι, το μυαλό του συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα και ασχολείται με τα πιο απίθανα πράγματα. Οι αντίπαλοι του τον τρέμουν, περισσότερο διότι δεν μπορούν να τον ξεγελάσουν. Μόνο μια γυναίκα μπόρεσε στο παρελθόν. Ο τωρινός αντίπαλος του είναι ο Λόρδος Blackwood (Mark Strong), ανάλογης ευφυΐας και πονηριάς, που θα καταφέρει να τον κάνει, έστω και στιγμιαία, να αμφιβάλλει για τον εαυτό του. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός Dr. Watson (Jude Law) που εμπλέκεται και αυτός στην αντιπαλότητα με τον Λόρδο. Μαζί, με πολλά εμπόδια αλλά και συμμάχους στο δρόμο τους, θα προσπαθήσουν να λύσουν μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της καριέρας τους...

Περιμέναμε αρκετό καιρό να δούμε αυτή την μίξη του ήρωα του Sir Arthur Conan Doyle με μια πιο κόμικ και πιο εμπορική διάσταση. Φυσικά οι ιστορίες του Sherlock έχουν από καιρό συνηθίσει την διαδεδομένη απήχηση που εξασκούν στο κοινό, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Η ταινία θα ήταν καλύτερα να έφερε τον τίτλο 'Guy Ritchie's Sherlock Holmes'. Εάν γνωρίζεις τον πρότερο σκηνοθετικό βίο του Ritchie, τότε μπορείς να καταλάβεις από που προέκυψε αυτή η εικόνα του Sherlock Holmes. Κίνηση, χιούμορ, ξύλο και έξυπνες ατάκες είναι αυτά που χαρακτηρίζουν και αυτή την ταινία. Η βικτωριανή Αγγλία δεν εμποδίζει ώστε να αλλάξει την ήδη δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή του σκηνοθέτη και να τον αναγκάσει να ρισκάρει προσπαθώντας κάτι το διαφορετικό.

Το παράξενο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό. Ίσα ίσα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η απεικόνιση και το λύνω-το-μυστήριο του πράγματος. Το σενάριο εξηγεί κάθε κίνηση και κάθε διαδρομή προς τα συμπεράσματα από έναν Robert Downey Jr. Που καταφέρνει να είναι πάλι απολαυστικός. Αυτό που δεν ενθουσιάζει είναι το συνολικό στόρι ( με το sequel να ελπίζουμε ότι θα είναι πιο προσεγμένο) που ίσως μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε αρπαχτή. Το χιούμορ; Το γνωστό εξυπναδίστικο χιουμοράκι, μερικές φορές προκαλεί το γέλιο και κάποιες άλλες το τέντωμα του χεριού και το άνοιγμα των πέντε δαχτύλων. Η παρουσίαση του Holmes ως 'άθικτου', με την μόνη στιγμή που αισθάνεται ευάλωτος να είναι μπροστά στην παρουσία της μοναδικής ομορφιάς της Irene Adler (Rachel McAdams), παραπέμπει σε... James Bond και η υπερβολική ευκολία που χειρίζεται κάθε κατάσταση δεν μπορεί να κάνει εντύπωση.

Το συμπέρασμα είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη, για όλο το χρόνο της αναμονής μας. Η δράση σε κρατάει σε εγρήγορση και η ταύτιση πετυχαίνεται σε κάποια σημεία. Η σειρά των γεγονότων και των εικόνων ίσως χρειάζονταν περισσότερη δουλειά. Αυτό που κρατάμε ήταν η ευχάριστη διάθεση μας στο τέλος και οι αναμνήσεις που θολά ξύπνησαν όταν σε μικρότερη ηλικία διαβάζαμε τις περιπέτειες του θρυλικού ντετέκτιβ...

asterias 4/2/10, 2:34 μ.μ.  

CAVEMAN- Βλαδίμηρος Κυριακίδης
(Παίζεται στο Παγκράτι)

Είναι πάρα πολύ ωραίο έργο και ο Κυριακίδης είναι πάρα πολύ καλός.
Το θέμα της παράστασης είναι οι σχέσεις γυναικών και αντρών στην καθημερινή ζωή(δουλειές σπιτιού κ.λ.π)Οι άντρες θα πάρουν το αίμα τους πίσω ενώ οι γυναίκες θα σκουντήσουν η μια την άλλη και θα πούν "και ο δικός μου τα ίδια κάνει". Συμμετέχουν και οι θεατές!
Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Η ιδανική παρέα θα ήταν μια ανάμικτη παρέα.

Ionathan 4/2/10, 3:34 μ.μ.  

O Μίλτος Πασχαλίδης από 19 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου, εώς και τις 27 Μαρτίου.

roseberry 8/2/10, 2:42 μ.μ.  

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

---------

Κωμωδία με κοινωνικό μήνυμα. Από τα αγαπημένα μου.Μια ξεχωριστή παράσταση, με πολύ ωραίες ερμηνείες από Πιτσκιούλη, Μπαλανίκα, Τσακίρη, Ανδρίτσου, Βογιατζάκη.. Γυναίκες μιας ελληνικής επαρχίας, η κάθεμια με την ιστορία της.. μέλη του Συλλόγου Γυναικών του χωριού...αποφασίζουν να βγούν από την μιζέρια τους και να επαναστατήσουν όταν εμπνέονται από τον θάνατο ενός αγαπημένου συγχωριανού τους που έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Αποφασίζουν να μαζέψουν χρήματα για να αγοράσουν ένα καναπέ για την αίθουσα αναμονής στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο στη μνήμη του. Αλλά τι? Θα πουλήσουν τα βαρετά ημερολόγια του συλλόγου με τα γιοφύρια και τα ξωκλήσια? Ποιος θα τα πάρει? Άσε που τους την δίνει και η ξινή πρόεδρος... Θα φωτογραφηθούν οι ίδιες γυμνές!!! Μια μεσήλικη κερατωμένη, μια συνταξιούχος δασκάλα, μια χωρισμένη , μια γεροντοκόρη... ξεπερνούν τις αναστολές τους με πολύυυ κωμικό τρόπο και τολμούν! Η τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, θα τις αλλοιώσει? Θα ξεχάσουν τον πραγματικό στόχο? Ή τελικά θα μείνουν ενωμένες και θα πετύχουν ακόμα περισσότερα? Ε, δεν θα σας τα πω και όλα!!! Αξίζει να το δείτε, εμένα μου άφησε μια γλύκα.

Ionathan 4/5/10, 1:08 μ.μ.  

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, συναυλίες 2010:

* στις 23 Μαϊου θα δώσει συναυλία στο Μεταξοχώρι Αγιάς, στα μέρη μου

** στις 31 Μαϊου θα δώσει συναυλία στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 30 Απριλίου προς 20 ευρώ στα Metropolis, Fnac, Public, Village Cinemas, www.tickethour.com στο 210 8108228 και στα μηχανήματα Easy Pay της τράπεζας Πειραιώς.

Θα μιλήσουμε, αν είμαστε ικανοί να οργανώσουμε να πάμε παρέα στο Θέατρο Πέτρας, θα περιμένω να πάμε εκεί και το προτιμώ. Αν όχι, να πάω στο Μεταξοχώρι.

Το νου σας, είναι θεικός ο Θανάσης!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program