Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Θα ήθελα να πω,,,

Όταν θα θέλετε να πείτε κάτι...

212 ΣΚΕΨΕΙΣ:

Ionathan 9/8/09, 11:45 π.μ.  

Ο/Η ΣΟΥΛΗ είπε...
Ελπίζω!

– Μην πικραίνεσαι, είπε. Και βούρκωσε. Είναι όμορφη η ζωή. Πίστεψέ με. Αξίζει να τη ζει κανείς, έστω κι αν κάποτε γεμίζει πληγές. Σε νιώθω. Λες να μην τα ξέρω όλ' αυτά; Μα να θυμάσαι πάντα, φιλαράκο, πως αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Δε σταματάει πουθενά η ζωή. Μη σε μπερδέψουνε κάτι κακομοίρηδες, που σφίγγουν σαν το παραδοσάκουλο της ψυχής τους. Κι ο άνθρωπος σαν τα δέντρα είναι. Ανθίζει, κάνει καρπούς, μαδάει, και πάλι απο την αρχή. Τώρα έχεις φουρτούνα εσύ, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Φύλαξέ τα όμως στο μυαλό σου αυτά που ακούς. Δεν σου κάνω τη δασκάλα. Μα αυτά τα πράγματα έτσι γίνονται. Το ξέρω καλά. Αν θέλεις να φύγεις, φύγε. Κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει. Προχώρα όρθιος όμως. Έτσι;
……………………………………………………

– Aύριο θα 'ναι μια καινούρια μέρα, αγόρι μου. Πλύσου, χτενίσου, ψιθύρισε ένα τραγουδάκι και ξεκίνα. Δεν ξέρω τίποτ' άλλο να σου πω, Έζησα τόσα χρόνια σ' αυτή τη γη. Δεν αρνήθηκα ποτέ τα λάθη μου. Δε γουστάρω τους ανθρώπους που είναι ατσαλάκωτοι. Αξίζει να ζεις μέσα στη γυάλα, από φόβο μην πληγωθείς; Ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα. Κι όταν τσακίζεσαι, να 'χεις το θάρρος να λες: Με γεια μου με χαρά μου. Φτου κι από την αρχή τώρα. Όχι κακομοιριές και κλαψούρες. Η ζωή είναι όμορφη, παλικάρι μου, μόνο όταν την ζεις. Όταν κυλιέσαι μαζί της. Πότε σε λασπουριές και πότε σε ροδοπέταλα. Κράτα της αναμνήσεις σου και προχώρα… Μια περιπλάνηση είναι το διάβα μας σ' αυτό το κόσμο. Μια περιπλάνηση ανάμεσα ουρανού και γης. Άντε να πιούμε και το τελευταίο. Έχω να σηκωθώ νωρίς αύριο. Πρέπει να κλαδέψω τις τριανταφυλλιές. Όνειρα γλυκά

nina 12/9/09, 10:08 π.μ.  

www.astrolife.gr
Ehi ena oreo artro gia tin diatrofi tus karkinopatis...

H NIKHTRIA 17/9/09, 8:07 π.μ.  

Kαλημέρα.Πάντα έρχομαι σπίτι σου χωρίς δωράκι,σήμερα σου έχω ένα,αν δεν ταιριάζει με τον χώρο σου έχει καρτούλα αλλαγής.
Να λοιπόν μερικά όμορφα απο τον αγαπημένο μου αρκά.

Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις,επανάσταση,περισυλλογή,τηλεόραση,ξεκινάς ν΄αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις ν΄αλλάζεις κανάλια.

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει την φυσική ηλιθιότητα.

Η έκφραση γυμνή αλήθεια έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει.

Μεγαλοφυια είναι κάποιος,που σε μια παραλία γυμνιστών μπορεί να θυμάται φάτσες.

Θα σου διαβάσω κάτι που δεν αναφέρεται στα επίσημα ευαγγέλια,για να δείς την πλεονεξία των ανθρώπων.τότε ο Ιησούς πολλαπλασίασεν τους άρτους και τους ιχθύας και έφαγον πάντες και εχορτάσθησαν και ειτα έστρεψαν το βλέμμα τους προς τον Ιησού και ανεφώνησαν,φρούτο δεν έχει?

Ο άλλος κόσμος έχει δυο εφημερίδες.Την Φωνή του παραδείσου συμπολιτευόμενη και η άλλη της κόλασης η αντιπολιτευόμενη.π.χ την έβδομη μέρα της δημιουργίας,η εφημερίδα του παραδείσου βγήκε με τίτλο Παρεδόθη σε χρόνο ρεκόρ το μεγάλο έργο. ενώ η εφημερίδα της κόλασης έγραφε Σκάνδαλα προμηθειών στην κατασκευή του κόσμου

Διάβασε και κανένα περιόδικο..ρίξε και καμιά πασιέντζα αιωνιότητα είναι θα περάσει.

Κάντε οικονομία στο νερό πλυθείτε μαζι μένα φίλο.

Που είσαστε όλοι σας έκοψαν το νερό?
Καλήμερα

nina 17/9/09, 4:28 μ.μ.  

Kalispera!
Simera eklisa ena hrono apo tin epemvasi tou onko pou eiha...Girizondas piso eida ena hrono me pono,apogoitevsi ala ke gemati me omorfes stigmes...Vrika agapi eki pou den perimena,ipostiriksi apo antropus agnostus...Telo mesa apo to said na eyharistiso ton yatros mou k-s Karvunis apo to nosokomio Metaksa ke oli Yatri ke nosokomes gia tin epagelmatikotita ke prota apo ola apo tin antropia pou ehoun...eyharisto... gia olus tus filus ke files pou eitane dipla mou olo ayto to hrono...eyharisto stin oikogenia mou...eiharisto se olus esas agnostus filus pou vrika edo ke me ipostiriksate opote eiha anangi...Eyhome se olus mas dinami na sinehizoume ton agona mas me to karkino...perastika se olus mas ke pano apo ola agapi ke hara...ta pio simantika farmaka apo ta opia ehoume anangi...

H NIKHTRIA 18/9/09, 6:07 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω ενα απλό.. καλό βράδυ σε όλους σας.

Ανώνυμος 18/9/09, 10:16 μ.μ.  

Σήμερα μπήκα εγώ με την σειρά μου για μια καληνύχτα.
Σας φιλώ και σας σκέφτομαι.
Φιλάκια...........

H NIKHTRIA 19/9/09, 9:12 π.μ.  

Θα ήθελα να πω μια απλή...καλή μερα σε όλους σας.

Ανώνυμος 19/9/09, 4:59 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
θα σας δω σε 1 βδομάδα.
Να είστε φρόνιμα παιδάκια και όχι πολλές σκανταλιές, προπαντός η Νικήτρια θα κάτσει φρόνιμα;

Basano 19/9/09, 8:59 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
Πρόσεξε μην ξεχάσεις ποτέ πως η ζωή αγαπά αυτούς που την περιμένουν στη γωνία του δρόμου μ' ένα λουλούδι στο χέρι. Μπορεί να γονατίζεις, να σέρνεσαι, να ματώνεις. Ωραία! Δε χάλασε ο κόσμος. Έτσι συμβαίνει με τους ανθρώπους. Έχεις πάντα το καιρό να σηκωθείς. Τ' αγάλματα μόνο δε λυγάνε.

nina 20/9/09, 7:08 μ.μ.  

Geman ti simveni?...hatikes poli kero ...elpizo na eisai kala...mou elipses...grapse mas pos eisai ke pos pernas

H NIKHTRIA 20/9/09, 7:38 μ.μ.  

sundy η κοπανατζού (μα την ξανθή ανταύγεια μου μέσα απο την ψυχή μου σου εύχομαι να περάσεις καλά).
Εγώ και να μην είμαι φρόνιμη δεν λέει,υποσχέθηκα ήθος και αξιοπρέπεια στο Γιώργο.

Θα ήθελα να πω ετσι απλά .....Γιώργο μου λύπεις.

H NIKHTRIA 20/9/09, 7:46 μ.μ.  

Κυρ δάσκαλε πές μου πως να γράφω σωστά το μου λύπεις.

averfoula 20/9/09, 8:48 μ.μ.  

Επειδή ο καθένας σας διανύει το δικό του δύσκολο δρόμο αλλά ταυτόχρονα ανησυχείτε για τους συνοδοιπόρους σας, θα ήθελα να σας καθησυχάσω, ο Γιώργος είναι καλά, αν χρειαστεί θα σας πει τα νέα του ο ίδιος με τον δικό του τρόπο, οσονούπω(να χρησιμοποιήσω μια δικιά του έκφραση)
Καληνύχτα σε όλους σας

Basano 21/9/09, 8:49 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω...
Ευχαριστώ averfoula...
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

H NIKHTRIA 22/9/09, 7:43 π.μ.  

Θα ήθελα να πω....κάτι άσχετο.
Ο Σεπτέμβρης είναι καλός μήνας να φυτέψουμε μια λεμονιά.
Χωράει και σε στενό μπαλκόνι σε γλάστρα.
Εχει μυρωδάτους ανθούς πολλές φορές τον χρόνο,θέλει να την προστατέψεις το χειμώνα,αλλά την άνοιξη μπορεί και να φάς το ψάρι σου με φρέσκο λεμόνι.

Τώρα πάω να πλύνω τα πιάτα μου και να φροντίσω τις αμαρυλλίδες μου.
Καλημέρα καλή δύναμη σε όλους σας.

nina 22/9/09, 4:42 μ.μ.  

kalispera Geman!
molis emata apo ton arkudos pos eisai sto nosokomio....perastika sou euhome...katalaveno ti sovarotita tou provlima sou...se perimenoume na epistrepsis sintoma

Basano 23/9/09, 8:59 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
Μια γλυκιά καλησπέρα σε όλους, όσο για τα «βαθυστόχαστα» φίλε μου βγαίνουν χωρίς να το θέλω. Αυτή την εποχή δεν έχω διάθεση για αστεία αλλά για σένα και μόνο κάτι θα κάνω.
Σήμερα όμως είμαι ένα «πτώμα» που ψάχνει να βρει το κρεβάτι του, αύριο ελπίζω να είναι καλύτερη μέρα για όλους. Όνειρα γλυκά !!!!!!!!!

Basano 24/9/09, 8:50 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω...
Κουίζ της ημέρας
Τι είναι Σκανταλόπετρα... και τι θα γίνει στο Πόρτο Κουφό 25-27 Σεπτεμβρίου. Τα βραβεία θα τα ανακοινώσω αφού δω ποιοι είναι οι νικητές…

Ionathan 24/9/09, 11:32 μ.μ.  

Έλα Σούλη,

αυτά είναι εύκολα: άθλημα από αρχαιοτάτων χρόνων κατά το οποίο ο αθλητής καταδύεται κρατώντας μια πέτρα που έχει μια τρύπα στη μέση, από την οποία περνά ένα σκοινί.

Το σκοινί το χειρίζεται η "ασφάλεια"/παρτενέρ του δύτη και τον βγάζει έξω μόλις φτάσει στο μέγιστο βάθος που μπορεί. Μοναδικό αξεσουάρ του δύτη είναι ένα μανταλάκι για τη μύτη.

Φαντάζομαι ότι στο Κουφό θα γίνουν αγώνες, κάτι είχα διαβάσει το καλοκαίρι.

Καλό ξημέρωμα.

H NIKHTRIA 25/9/09, 7:05 μ.μ.  

X18 plz χελπαρησέμε τι να πάρω δώρο σε ενα ανήλικο που περνι μονω ληγμένα ακούη ζεμπεκιές απο τις 8 το πρωί και έχει ένα στόμα βόθρο?
Α ξέχασα και μοστράρη και την φάτσα του με ύφος εγο και άλλος κανης.

H NIKHTRIA 26/9/09, 5:54 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω στον x18, ότι σήμερα θα παίξω μαζί του, το άλλο το ανήλικο το βαρέθηκα.
χ18 σου έχω δωράκι, άν κάνεις αυτό που θα σου πω όλοι οι φίλοι σου,τα όμορφα μωρά,η μάνα σου το σόι σου όλόκληρο θα είναι στα πόδια σου.
Λοιπόν τσακώνεις μια λέξη π.χ πατατάκια και τις αλλάζεις τα φώτα.
Διαβάζεις ένα ανέκδοτο για πατατάκια,μια συσκευασία,για ένα εργοστάσιο που τα φτιάχνει,την πατάτα, ποιός την φυτεύει και πώς, πως λέγετε αλλιώςκ.λ.π κάθε μέρα μια λέξη για 15 μέρες μόνο θα διαβάζεις μια φορά δεν θα μαθαίνεις τίποτα απέξω.Μετά από 15 μέρες θα πετάς κάτι έξυπνο που διάβασες σε στύλ ράπ αν ακούς ράπ,έτσι σιγα-σιγά θα είσαι ο καλύτερος και οεξυπνότερος της παρέας και θα περνάς ζάχαρη.Οτι δεν κατάλαβες θα στα πεί το άλλο ανήλικο γιατί εγώ πάω ν΄ανάψω κάρβουνα για το σίδερο για σιδερ.τα παιδάκια μου.

hope_1960 26/9/09, 11:27 μ.μ.  

Kαλησπερα σε ολους.
Φιλοι μου σημερα μετα την ακαρπη προσπαθεια να δωροδωκησω με σοκολατοπιτα το Γιωργη ειπα να κανω καμια δουλεια στο γραφειο του γιου μου και να οικειοποιηθω κανενα συρταρι του.Και επεσα πανω σε ενα γριφο που για να τον λυσω μου εφαγε το μισο απογευμα Εγω ψοφαω για τετοια και λεω να σας τον πω ,μπορει να σας αρεσει.
Ειναι λεει 5 σπιτια διαφορετικου χρωματος το καθενα.Στο καθε ενα απο αυτα μενει καποιος που πινει ενα ποτο ,καπνιζει το τσιγαρακι του και τον συντροφευει ενα ζωο.Μπορειτε να μου πειτε ποιος εχει το ψαρι αν ξερετε οτι
1)Ο Αγγλος μενει στο κοκκινο σπιτι
2)Ο Σουηδος εχει σκυλο
3)Ο Δανος πινει τσαι
4)Το πρασινο σπιτι ειναι αριστερα απο το ασπρο
5)Ο ιδιοκτητης του πρασινου σπιτιου πινει καφε.
6)Αυτος που καπνιζει pall mall εκτρεφει πουλια
7)Ο ιδιοκτητης του κιτρινου σπιτιου καπνιζει dunhill
8)Aυτος που μενει στο μεσαιο σπιτι πινει γαλα
9)Ο Νορβηγος μενει στο πρωτο σπιτι
10)Αυτος που καπνιζει blends μενει διπλα σε αυτον που εχει τις γατες
11)Αυτος που εχει αλογο μενει διπλα σε αυτον που καπνιζει dunhill
12)O ιδιοκτητης που καπνιζει blue masters πινει μπυρα
13)Ο Γερμανος καπνιζει prince
14)Ο Νορβηγος μενει διπλα στο μπλε σπιτι
15)Αυτος που καπνιζει blends εχει γειτονα αυτον που πινει νερο
Μετα απο αυτο (αν εξακολουθητε και με κανετε παρεα )θα σας πω πως την πατησα μια μερα μεσα σε ενα λεωφορειο παρακολουθωντας μια παρεα που ελεγε γριφους.
Σας καληνυχτω
παω να δω τον Ζηκο στη tv και να γελασω

Ionathan 26/9/09, 11:43 μ.μ.  

Αν το ψάρι είναι Σολωμός, το έχει ο Νορβηγός. Αν είναι λουτσόπερκα, τα έχει ο Γερμανός, αν είναι τσιπούρα, την έχει ο Έλληνας!

Η Σούλη τα έφαγε μόνη της τα σοκολατάκια και την έπιασε το δόντι της, κανόνισε να σε πιάσει και σένα το στομάχι, άσε λίγη σοκολατόπιτα για μας!

Καλό βράδυ!

H NIKHTRIA 27/9/09, 6:01 μ.μ.  

Βάλε και κανένα θέμα σοβαρό,θα έρθει η sundy και φοβάμαι.
Αντε να δείξουμε ότι είμαστε καλά παιδιά.
Φιλιά σε όλους σας.

Ανώνυμος 27/9/09, 7:05 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
ότι είμαι εδώ και είσαι ο πρώτος στον οποίο γράφω.
Επισκέφτηκα πρώτα το δικό σου καφενείο γιατί αν πάω από το δικό μου θα ξεχάσω τους τρόπους μου και θα παρεκτραπώ. Εδώ είμαι φιλοξενούμενη και πρέπει να είμαι ευγενής, όσο μπορώ τουλάχιστον.
Και για να το πω ΄΄επιστημονικά΄΄ η όλη συμπεριφορά ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας (για να μην το πω λαϊκιστί και παρεξηγηθούμε) και δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι. Απλά σε βρήκε σε μια στιγμή που ήθελες την ηρεμία σου. Ελπίζω να μην έχω και γω τέτοιου είδους επισκέψεις γιατί δεν θα είμαι τόσο polite.
Και τώρα τα παραπονάκια μου.
Οκ, έχω τα χρονάκια μου, αλλά μέχρι και το ανήλικο ξετσουτσούνισε και με δουλεύει ψιλό γαζί. Απαιτώ λίγο σέβας, έτσι; αλλιώς θα σας ταράξω στα μαιλ. Την μια θα είμαι η Λολίτα η τρελιάρα, την άλλη η Χουανίτα που θέλει διακαώς τον Αρμάνδο Χοσέ, αλλά αυτός της κάνει νερά. Να δούμε ποιόν θα τρελλάνω αν συνεχιστεί αυτό με τα χρονάκια μου. Βέβαια από ένα σκανάρισμα των ηλικιών που έχουν αναφερθεί πρέπει όντως να είμαι η ''νεότερη'' εδώ μέσα, αλλά δεν το κάνουμε θέμα (ενημερωτικά είμαι το 1957).
Επίσης Νικήτρια πού το είδες ότι μόλις γύρισα θα άρχιζα τα επιστημονικά; Και για πουρό και για σπασίκλα με έχετε;
Λοιπόν τα λέμε στα καφενεία μας, εγώ σαν κατίνα γυρίζω και φλυτζάνι.
Giota είσαι η giota που έγραψε και σε μένα; Συγκοινωνούντα δοχεία γίναμε. Αν ναι έχω και γω κοινά λόγω χώρας μαζί σου.
Βέβαια εκτός από την Νικήτρια και το ανήλικο υπήρξαν και καλά παιδιά, που γράψαν ότι τους έλειψα. Δεν είνααι όλα τόσο τζαναμπέτικα όπως εσείς.
Φιλάκια.....

H NIKHTRIA 27/9/09, 8:06 μ.μ.  

Λολίτα μου,μου έλυψες,έλα πές μου πώς γράφεται το μου έλυψες,δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο κολπάκι,είναι και η ηλικία που δεν βοηθάει.
Γεννήθηκα το 2003.
Μου έδωσες και ιδέα,μου είναι και εύκολο τώρα που υπάρχει λογοκρισία.
Μερικοί γνωρίζουν τον μη Μπαμπινιώτη που έχω μέσα μου και έτσι αύριο η διαθήκη μου.
Περιουσία μου τα φυτά και τα λουλούδια μου θα σας πώ που τα αφείνω .
Maτσ μουτσ μου έφυγε και ένα πόντος απο το σοσόνι μου.

Basano 27/9/09, 8:14 μ.μ.  

Χουανιτα καλως ηρθες, πηγαινε στο καφενειο σου γιατι εχεις ... επισκεψεις!!!!
φιλια

Ionathan 27/9/09, 8:16 μ.μ.  

Φιλενάδα καλωσήρθες,

όλα αυτά ήταν κακίες γιατί ζηλεύουμε που πέρασες καλά στην Κω. Αλλά πάλι, εσύ δεν αυτοχαρακτηρίστηκες πουρεϊντζερ;

Τέλος όμως, το νέο σου όνομα είναι το "πίπίνι Sundy", για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Και να σου πω, πολλοί μυστήριοι έχετε μαζευτεί από τη Θεσσαλονίκη, το νερό από που έρχετα;

Καλώς ήρθες πιπινάκι μας ;-) Φιλιά πολλά !

H NIKHTRIA 28/9/09, 1:03 π.μ.  

Θα ήθελα να πω στην Ανθούλα,ευχαριστώ ευχαριστώ..είναι τιμή για μένα,αλλά διαβάζω πολύ για να μπορώ να κάνω την έξυπνη.
Ακούς xunder18 το τρελομηχανάκι σου δεν είναι για να έρχεσαι μόνο στο καφενείο είναι και ψακτήρι.
Και κάτι που θέλω να πω καιρό τώρα, δεν πειράζεινομίζω κανέναν άν γράφουμε όμορφα ή έξυπνα ή ανορθόγραφα αρκεί να μιλάμε για να μαθαίνω να μαθαίνεις ο καθένας απο μας έχει να δώσει την δική του ματιά στην νέα μας πραγματικότητα.
Και πάλι Ανθούλα σέυχαριστώ.

Ionathan 28/9/09, 1:14 π.μ.  

Ανθούλα κι εγώ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Νικήτρια τα μικρά παιδιά κοιμούνται τέτοια ώρα, τι κάνεις ξύπνια; Και σιγά το διάβασμα που ρίχνεις, μια Κρητική μαντινάδα όλος ο κόσμος ξέρει!

Και κάτι έχεις σήμερα, διακρίνω μια ευαισθησία, μια ευγένεια, κάτι δεν πάει καλά! Ύποπτα πράγματα!

Καλό ξημέρωμα (φτου φτου καμάρι μου)

H NIKHTRIA 28/9/09, 11:52 π.μ.  

nina τον Φροϋντ θέλω όχι να γράψω και βιβλίο.
Εσυ ανήλικο διάβασε και κάτι δεν μπορώ να παίξω μαζί σου να φωνάξεις τον δάσκαλο.

H NIKHTRIA 28/9/09, 4:50 μ.μ.  

Πάω να φτιάξω τα κοτσιδάκια μου το βράδυ το αγόρι μου θα με πάει βόλτα.Δεν μπορεί θα της σπάσω τα νεύρα κάτι θα πεί η χουανίτα.
Καλό μεσημέρι

H NIKHTRIA 28/9/09, 7:40 μ.μ.  

ΣΏΣΕ ΜΕ ΈΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ

Ionathan 28/9/09, 7:46 μ.μ.  

Τι έκανες; Δεν βλέπω κάτι στραβό...

H NIKHTRIA 29/9/09, 12:56 π.μ.  

Οι κύριοι και οι κυρίες πρέπει να ξέρουν πότε να φεύγουν.Τι κάνεις είσαι καλα?

xunder18 29/9/09, 1:01 π.μ.  

Μια χαραα! αλλα πραγματικα δε καταλαβαινω τι θελειιιιι.... εσυυυ?

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:06 π.μ.  

ουτε εγώ

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:07 π.μ.  

οτι πουμε μπορουμε να το διαγραψουμε και ε΄τσι θα πω οτι σ αγαπάω παρα πολυ

xunder18 29/9/09, 1:08 π.μ.  

Δε καταλαβα τι εννοεις :S

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:11 π.μ.  

Σ΄αγαπάω αλλά πρέπει να κρατήσω και
το στυλ μου είμαι 46 χρ

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:15 π.μ.  

που εισαι?

xunder18 29/9/09, 1:19 π.μ.  

Ela ,edw eimai! de peirazei ,30 xronia diafora peripou! :)

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:21 π.μ.  

βαλε το θεμα και εγω είμα εδω

xunder18 29/9/09, 1:22 π.μ.  

ποιο θεμα? εσυ πες!

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:23 π.μ.  

κατσε να σκεφτώ

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:24 π.μ.  

Τι μουσικη ακούς εγω ροκ και ραπ

xunder18 29/9/09, 1:31 π.μ.  

τα παντα!

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:36 π.μ.  

Το πρωι ζήτα απο τον Γιωργο το μαιλ μου τωρα πάμε για ύπνο

xunder18 29/9/09, 1:37 π.μ.  

Πες τιποτα νικητριαααα!!!

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:39 π.μ.  

θα ξυπνησει και δεν με ξεπλενει ουτε ο αλφειος

xunder18 29/9/09, 1:39 π.μ.  

Ok an kai de nomizo na koimithw simera! kalhxnyxta!

H NIKHTRIA 29/9/09, 1:40 π.μ.  

παμε για υπνο αντε και το πρωι τα όμορφα καληνυχτα σου εχω σπεσιαλγια σενα και για ολουσ

Ionathan 29/9/09, 2:00 π.μ.  

Ανήλικο + Νικήτρια + Sundy,

μετά τη σκληρή μάχη διαπραγμάτευσης που έδωσα, θα χρειαζόμουν το πρωϊ μερικά ζεστά κρουασάν σοκολάτας και ζεστό καφέ!

Μπορεί κανείς;

Καλημέρα!

H NIKHTRIA 29/9/09, 4:43 π.μ.  

Εγώ δεν μπορώ,δεν έχω κρουασάν,μόνο τηγανίτες με πετημέζι έχω.
Καλημέρα.

nina 29/9/09, 10:09 π.μ.  

Kalimera sta kala paidaia tou blog...
K epidi vlepo pos ehete kavalisi to kalami legondas pia einai pio paliopedo ...iremiste ligo...eimai i megaliteri sas 57 eton...
omos i oreksi gia zoi einai i idia otan eimouna ke 18...
Vevea tote mono agorakia skeytomouna,ke tora tus yatrus...:)
An den kanis esi to vivlio Nikitria ta to kano ego me ta legomena sou....
Oso afora tou Froid,ta elega pos kapii ali to hriazonde,ke ohi esi...
|Distihos den mporo na sindonisto ektos apo ton x18 sto tsat...
filia se olus...
Sundy se kalos orisa sto diko sou blog...oso afora ta metafisika ftani pou ginonde...ke den ehi simasia an pistevi kanis i ohi...

Ανώνυμος 29/9/09, 4:13 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να κάνω sign in στο καινούργιο chat. Δεν μου δέχεται το password, όχι ότι δεν του κάνει, αλλά δεν μπορώ να γράψω σε κείνη την σειρά, δεν δέχεται τον ''κούρσουρα'' εκεί, γράφει στο κενό. Μήπως είμαι πόντια;
sundy

Ionathan 29/9/09, 4:22 μ.μ.  

Γιατί βρε πουλάκι μου, όλο σε σένα τυχαίνουν τα παράξενα.

Για προσπάθησε ξανά, σταύρωσέ το...

Ανώνυμος 29/9/09, 4:35 μ.μ.  

Ok
το πήρε με την πολλοστή.
Δεν έγραφε σου λέω.
Γράφτηκα σαν sundysun, sundy είχε και άλλη, μήπως το κατέγραψε από τις φορές που προσπαθούσα;
Τέλος πάντων, γράφτηκα με παρόμοιο όνομα αφού δεν δεχόταν το sundy.
Αλλά μετά πώς μιλάμε;
Από ότι κατάλαβα πρέπει να βρούμε ταίρι, αλλά πώς; και πώς θα το αναγνωρίζω; μην πέσω πάνω σε κανέναν θεόμουρλο; εσύ εξαιρείσαι.

Ionathan 29/9/09, 4:40 μ.μ.  

Επειδή στρώθηκε το τραπέζι, σε μισή ώρα θα μπω πάλι.

Αφού γραφτείς και κάνεις Verify το mail, μπαίνεις στη σελίδα Chat και πατάς ένα μεγάαααλο κουμπί που λέει: "Start chatting".

Θα δεις στα δεξιά ποιοι είναι online. Έχετε κατά νου πως επειδή υπάρχουν και άλλα δωμάτια, μπορεί να έρθει και κάποιος που δεν είναι καρκινοπαθής...

Τα λέμε σε λίγο!

Ανώνυμος 29/9/09, 4:54 μ.μ.  

Ok,
και το start chatting είχα πατήσει, αλλά δεν καταλάβαινα ποιος είναι μέσα και δεν θέλω μουρλό για παρέα.
τέλος πάντων
και γω φεύγω, έχω οδοντίατρο και έχω αμελήσει τα δόντια μου τελευταία
και με το Zometa δεν κάνει, μην πάθω και καμμια΄ζημιά

Ανώνυμος 29/9/09, 4:54 μ.μ.  

Βρήκα και το κάντε κουβεντούλα, μέχρι εκεί όλα καλά
Φιλιά
τα λέμε

Basano 29/9/09, 5:23 μ.μ.  

Geman γιατί μας ταλαιπωρείς καθε μέρα και κάτι καινούργιο...

Ionathan 29/9/09, 6:09 μ.μ.  

Σούλη,

ξέρεις τι έχδουμε να περάσουμε μέχρι να γίνω oxygen-free και να μπορέσω να βγω από το σπίτι;;; Και μετά μέχρι (αν πάνε όλα καλά) να πάω στη δουλειά; Θα είμαι όλη μέρα σπίτι με το λαπιτόπι στα πόδια και θα ψάχνω για κάτι καινούριο.

Λοιπόν, σήμερα που δεν έχει Λαζόπουλο, δεν ξέρω αν έχει καμιά ταινία, σας δίνω ένα ραντεβού στις 21:00 στο chat. Sundy μη φοβάσαι για τους παράξενους, τελείωσαν. Άλλωστε, μόλις σας βρω θα κάνω 2-3 moderators και θα μπορείτε να πετάξετε έξω από το chat όποιον δεν παίζει σωστά τους κανόνες του "κουτσό". Ας τους γράψει η Νικήτρια σε ένα σχόλιο, τους έχω ξεχάσει...

Basano 29/9/09, 6:30 μ.μ.  

ΟΚ λοιπόν ραντεβου στις 21:00 :

H NIKHTRIA 29/9/09, 8:46 μ.μ.  

Νομίζω ότι είμαι ανοικτή και δίνω ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους,είμαι επίσης συνεπής στις παραδόσεις μου και ας έχω να κοιμηθώ βδομάδες.
Τώρα μια φρεσκαδούρα την έχω τσίτωσε και η ρυτίδα.
Δάσκαλε δώσε και μια υπόσχεση όχι μόνο κίτρινα αγοράκια να βάλεις και κανένα κοριτσάκι με κόκκινα κοτσιδάκια.
Ματς-μουτς.

Ionathan 29/9/09, 8:53 μ.μ.  

Εσύ και η Τρέμη δηλαδή, έ;

Που τα είδες τα αγοράκια μωρέ; Εγώ και το Ανήλικο υπάρχουμε, μας έχουν σκεπάσει τα φουστάνια!

Είμαι μέσα, σαν καλός οικοδεσπότης!

H NIKHTRIA 29/9/09, 10:47 μ.μ.  

Δουλεύω και ζηλεύω εσάς τους χαβαλέδες,σοβαρά δουλεύω και ζηλεύω.Καλά παιδιά φοβερό αυτό το chat φοβερό.............λαχανόκηπος μπορείς να φας απο όλα χωρίς να τα κλέβεις φοβερό..............

Ionathan 29/9/09, 11:07 μ.μ.  

Εμείς ζηλεύουμε εσένα που δουλεύεις και νιώθεις παραγωγική όλες τις ώρες της ημέρας! Δημιουργικότητα...

Αφού έφυγες ήρθαν και κεράσια, φράουλες, και για το τέλος μύρτιλα!

Την επόμενη φορά εσύ !

H NIKHTRIA 29/9/09, 11:18 μ.μ.  

Ξέχασα να ρωτήσω αυτό το chat κακούς λύκους έχει? να φοβάται μια κοκκινοσκουφίτσα σαν και μένα?
Ελα πριγκηποπουλό μου πές μας?

ματς-μουτς

Ionathan 29/9/09, 11:26 μ.μ.  

Αφού το είπες και μόνη σου, μόνο φυτοφάγα ζώα και vegetarian άνθρωποι.

Μια αλεπού μόνο πέρασε που παραξενεύτηκε που όλα προσφέρονταν δωρεάν ;-) Συνήθισε όμως και φόρεσε και πετσέτα, είπε θα ξανάρθει αν δει στρωμένο τραπέζι.

H NIKHTRIA 30/9/09, 1:40 π.μ.  

Καλή νύχτα σε όλους σας.
xunder18 μου λύπεις σ΄αγαπάω πολύ.Σου έχω και το καλύτερο απ΄όλα.
Σε περιμένω αύριο να μιλήσουμε.
Φιλιά.

H NIKHTRIA 30/9/09, 7:45 π.μ.  

Καλή μερα.
Τώρα αφού σας είπα για το ποιοί είστε για μένα,είναι καιρός να πω, ποιά είμαι εγώ για μένα.
Αφού είμαι 6χρον.θα μιλάω στο -0.
Απο τα -5 εως τα -15 μου τα καλοκαίρια πήγαινα στην γιαγιά μου,σ΄ενα μικρό χωριό κάπου....
η μνήμη της αιώνια,σίγουρα και των προγόνων της,γιατί μεγάλωσαν και άνδρωσαν,γενιές πολλές με σοφά λόγια και όσο περνάει απο το χέρι μου και τις επόμενες.
Μου έλεγε λοιπόν,παιδάκι μου,όταν έχεις δύσκολα θα λές
ΔΙΨΑΩ=ΝΕΡΟ=ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΠΕΙΝΑΩ=ΨΩΜΙ=δεν έγραψα καλά στο διαγώνισμα,δεν τα πήγα καλά με τον φίλο μου ή ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΠΑΙΔΙ=ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΜΑΜΑ=ΕΓΩ Η΄ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ

Μαμά πεινάω,πιές νερό παιδάκι μου,μα μαμά δεν διψάω πεινάω,πιές νερό σου είπα,αυτό ατέλειωτες φορές.....στο τέλος η μαμά,έλα παιδάκι μου πάρε ψωμί να φάς,δεν θέλω μαμά φούσκωσα,είδες παιδάκι μου δεν πείναγες δίψαγες.

Αυτό κάνω εγώ στον καρκίνο,τον φουσκώνω,δεν είναι εύκολο το ξέρω,αλλά σας παρακαλώ φουσκώστε τον...και αν μπορείτε ας μην πείτε,
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ(ήταν Κρητικιά)

Εχω και μόνιμα μαύρες πατούσες,χάνω τα παπούτσια μου,κάτω απο το τραπέζι.........

Αυτό είναι το προφίλ μου ο νοών νοείτω.

Δεν θέλω να γράψουμε βιβλία,θέλω να είμαστε εμείς,να συνυπάρχουμε,να μιλάμε μεταξύ μας,να μαθαίνει ο ένας απο τον άλλο,να μιλάμε (προσοχή μπαλάκι=αγκάθι).

Και εσυ πάψε να βαριέσαι,βάλε κάτι της προκοπής να έχουμε να λέμε.

Και εγώ δεν πάω στις παραγ.και αν θέλεις μαλωσέμε.
Δεν με νοιάζει αν σου είναι δύσκολο,βρές το,Φιλιππος Πλιάτσικας
..Λίγο όνειρο ακόμα.. δεν ξέρω τίτλο είναι η δική σου ζωή,αφιερ.για όλους εμάς.

Ξανα μανα καλημέρα.

H NIKHTRIA 30/9/09, 4:17 μ.μ.  

.........................

nina 30/9/09, 7:21 μ.μ.  

simera den ta mpi kanis sto tsat?

H NIKHTRIA 1/10/09, 7:22 π.μ.  

Θυμόσαστε τ΄αγκάθια? η σημασία δεν δώσατε?
Any way που θα έλεγε και ο αγαπημένος μου xunder18.
Στην Sundy και στην κάθε S(και λέω το ονομά της γιατί αντέχει).
Οταν σας πετάει κάποιος το μπαλάκι δεν κοιτάει την ρακέτα του,την χρεισιμοποιεί.
Μου καθοσαστε όλες σαν τις Κατινάρες, απο το μου λύπεις μέχρι το κουτσομπολέψουμε και λέω για τα πρόσφατα δεν μιλάω για πρίν.
Εχει βάλει ο στραβοκάνης θέματα καφτές πατάτες και εσείς κοιτάτε μην τυχόν και δεν σας πεί κάποιος ποιητή.
Να μην πώ για τα όποια παντελόνια εκεί έξω που ακούν και ξερω
ότι ακούν,φοβούνται μην τυχόν και τους πέσει η μύτη? ή μην τυχόν και μάθουν πώς να φτιάχνουν τα νύχια τους?
Αφήνετε τον στραβοκάνη ν΄αλωνιζει για περάστε απο δω και σας υπόσχομαι εγώ και τα κορίτσια,ε΄κοριτσάκια? θα περάσετε καλά.
Αυτά τα ολίγα σήμερα,φεύγω γιατί έχω και δουλειές.
ΠΡΟΣΟΧΗ όταν γυρίσω θέλω κόσμο,άντε γιατ΄βαρέθηκα,εένα μου αρέσει να χορεύω σε γεμάη πίστα,να με πατάτε και να σας πατάω.

Καλό μήνα.
Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων σήμερα.
Φιλιά.

Basano 1/10/09, 10:44 π.μ.  

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥς!!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Ionathan 2/10/09, 9:26 π.μ.  

Από τη Λήδα:

Στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος, σε μια ομάδα 50 ανθρώπων που ήτανε μισοί-μισοί, άνδρες και γυναίκες δόθηκε ένα κείμενο και την επιλογή να βάλουνε σ' αυτό το κείμενο ένα κόμμα.

Το κείμενο ήταν: "Αν ο άνδρας ήξερε πραγματικά την αξία που έχει η γυναίκα θα πήγαινε στα τέσσερα."

Όλες οι γυναίκες βάλανε το κόμμα μετά από τη λέξη "γυναίκα" , όλοι οι
άνδρες βάλανε το κόμμα μετά τη λέξη "έχει".

Ανώνυμος 3/10/09, 10:57 μ.μ.  

Ανακαινισούλες βλέπω;
Μπογιατίσματα και συ;
Ωραίος ι συνδυασμός των χρωμάτων σου.
Φιλιά

Ionathan 3/10/09, 11:04 μ.μ.  

Ξεκίνησα να μεγαλώσω το μέγεθος της γρμματοσειράς γιατί σας παιδεύω τόσο καιρό και το ένα έφερε το άλλο.

Χρειάζονταν ένα φρεσκάρισμα το καφενείο, ευκαιρία να το κάνω τώρα που λείπουν οι ετεροδημότες.

ΥΓ: Παρακολουθώ το θέμα που συζητάτε περί αποκατάστασης αλλά αποφεύγω να μιλήσω, θα πω κοινότυπες κακίες πάλι...

Ανώνυμος 4/10/09, 12:02 π.μ.  

Kαι γω συγκρατούμαι γιατί δεν θέλω να πληγώσω. Αν και γυναίκα δεν έχω κατανόηση και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι δεν έκανα μαστεκτομή, μπορεί να κάνω την επόμενη φορά. Και μακάρι την επόμενη φορά να είναι αυτό το θέμα και όχι οι μεταστάσεις.
Αλλά για να αλλάξουμε θέμα γιατί αυτό άνοιξε μεγάλη ιστορία.
Γιώργο συναντηθήκαμε με την Σούλη, και χωρις να έχουμε χρόνο τα είπαμε για 3 ώρες. Και είμασταν τα δυο μας χωρίς άλλους, τέτοιες γλωσσοκοπάνες. Δηλαδή αν είχαμε χρόνο πόσο θα μιλούσαμε; μια μέρα;
Φιλάκια

Ionathan 4/10/09, 12:07 π.μ.  

Χα χα, εγώ της είπα να φροντίσετε να έχετε πολύυυυυυυ χρόνο μπροστά σας! Τι να σας κάνουν 3 ώρες;;;

xunder18 4/10/09, 1:53 π.μ.  

Ωπ ,για καμια μερα δε πατησαμε στο καφενειο μπαρμπαγιωργο και εκανες ανακαινιση φοβουμενος(Ετσι λεγεται?) μη μας χασεις απο πελατες??
*Αυτο ηταν που δε μου ελεγε η Σουλη???

Καλο βραδυ και με γειες :)


ΥΓ. οντως ειναι ωραιο να κανεις αλλαγες ;)

Ionathan 4/10/09, 10:40 π.μ.  

Ξέρεις πόσο καιρό θέλω να το ανακαινίσω νιόνιο; Αλλά που να μ' αφήσεις εσύ που ψοφάς για chat και σε τρώει η περιέργεια για όλα;

Εγκρίνεις; Έχεις καμιά παρατήρηση να κάνεις;

ΥΓ: Που ψηφίζεις σήμερα; Αμάν, ξέχασα, είσαι ακόμα ανήλικο ;-) Έλα, καλημέρα.

Basano 4/10/09, 9:22 μ.μ.  

Γύρισα στη βάση μου με γεμάτες μπαταρίες (ήθελαν λίγο ακόμα αλλά δεν πειράζει)
Κολλήσατε όλοι και κάνετε ανακαίνιση, ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η φωτογραφία σου, σου πάει πολύ το στυλ (με ταξιδεύει στις χίλιες και μια νύκτες)
Αχ πόσο δίκιο είχες, δεν μας έφτασαν οι 3 ώρες ούτε για καλημέρα, ένας χείμαρρος λόγου, μάλλον είμαστε και οι δυο πολυλογούδες…

Ionathan 4/10/09, 9:38 μ.μ.  

Γύρισες κιόλας βρε θηρίο;

Κάτι ήξερα, είδες; Βάλατε τις βάσεις τουλάχιστον, την επόμενη φορά να κανονίσετε ΣΚ για να σας φτάσει ;-)

Στη φωτό είμαι μετά από ΧΜΘ και το τουρμπάνι είναι μεταξωτό, μου το είχε φέρει μόλις μια φίλη από το Μαρόκο (αν με προσέξεις έχω τα χάλια μου ;-))

Basano 4/10/09, 9:50 μ.μ.  

Δεν πρόσεξα τα χάλια σου το τουρμπάνι μου άρεσε  Η επόμενη συνάντηση θα οριστεί στα Τέμπη ώστε να μοιράσουμε την απόσταση και χρόνος αυτής είναι αόριστος για να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση (να απεγκλωβιστούν μερικοί μερικοί). Εύχομαι Καλή εβδομάδα σε όλους μας, αύριο τα λέμε αναλυτικά. Ραντεβού το βραδύ κατά τις 21:00.

averfoula 5/10/09, 9:54 μ.μ.  

Καλησπέρα σε όλους,
εγω ψάχνω απο χθες να βρω τη φωτο με το τουρμπάνι και δεν τη βλέπω,
συγνώμη που πρέπει να ψάξω?Μήπως είναι στο chat που δεν μπήκα?
Λοιπόν τώρα μου ήρθε στο μυαλό το πουν το πουν το το δαχτυλίδι...
τιθα έλεγες κυρ μπουφετζή να μας βάζεις να βρίσκουμε κάτι κρυμμένο (λέξη, έκφραση, παροιμία,)ανάμεσα στις αναρτήσεις σου, κάτι που θα δίνεις με αινιγματικό τρόπο κάποια δεδομένα για να το ανακαλύψουμε.Βέβαια πρέπει να υπάρχει και έπαθλο, αυτός που θα το βρίσκει θα πρέπει πχ να πάρει θετικά αληθινά σχόλια απο όλους ή πιο απλά κερασμένο τον επόμενο καφέ!

averfoula 5/10/09, 10:20 μ.μ.  

Συνέχεια του προηγούμενου...
βρήκα τη φωτό με το κόκκινο τουρμπάνι
τί κερδίζω?

Ionathan 5/10/09, 10:24 μ.μ.  

Κερδίζεις τη μισή τούρτα που είναι να κάνεις δώρο στο Ανήλικο!!!

Όσο για το παιχνίδι, αυτά τα παίζουν την Καθαρή Δευτέρα ξέρω. Θύμησέ το μου τότε πάλι, χα χα, ο κακός ;-)

Καλό βράδυ !

Basano 7/10/09, 9:05 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
Κάθε βράδυ στις 21:00 θα περνώ απο το καφενείο, δεν θα κλείσουμε το μαγαζί επειδή εσυ θα πας για ... απονομή

Basano 12/10/09, 11:20 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
Τελικα δεν μπορώ να κοιμηθώ...
Διαβαζοντας ΤΑ ΝΕΑ σήμερα διάβασα το παρακάτω αρθρο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!!!
Με τη δύναμη της θέλησης

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης είναι ο μαραθωνοδρόμος που νίκησε τον καρκίνο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Παπαδόπουλος
Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης είχε μάθει να βάζει στόχους. Ζούσε από τη μαγεία της πρόκλησης. Τώρα όμως η αποστολή τού φάνταζε πιο δύσκολη από ποτέ. Μόλις είχε κάνει εγχείρηση. Είχε καρκίνο. Στα 24 του χρόνια. Η ασθένεια ξεκίνησε από τους όρχεις και μετά χτύπησε στο χειρότερο σημείο, στο εργαλείο κάθε δρομέα: τους πνεύμονες
Από μικρός στους στίβους της Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης είχε λατρέψει το τρέξιμο. Με εμφανίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα σε κούρσες 5.000 μ. και 3.000 μ. με φυσικά εμπόδια, του άρεσε να σχεδιάζει τον επόμενο αγώνα και το επόμενο ρεκόρ. Όπως κάθε δρομέας μεγάλων αποστάσεων, έτσι και ο κ. Παναγιωτίδης είχε ένα όνειρο: να τρέξει κάποια στιγμή στον μαραθώνιο. Ένα όνειρο που το καλοκαίρι του ΄93, έπειτα από χημειοθεραπείες και χειρουργεία, φάνταζε απατηλό.

Basano 12/10/09, 11:20 μ.μ.  

«Θα τρέξω!»
«Γιατρέ σε έξι μήνες θα τρέξω, να το θυμηθείς», είπε ο κ. Παναγιωτίδης μετά το χειρουργείο στους πνεύμονες. Ο γιατρός του δεν τον πίστευε. Είχε απέναντί του έναν ασθενή καταπονη- μένο. Ο κ. Παναγιωτίδης δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος με πριν. Δεν είχε την ίδια αντοχή, την ίδια δύναμη όπως τότε που ήταν δρομέας. Ένας αθλητής όμως δεν είναι φτιαγμένος μόνο από μυς. Όπως και πριν από τις χημειοθεραπείες, έτσι και τώρα ο κ. Παναγιωτίδης είχε την ίδια θέληση και το πάθος του παρέμενε αστείρευτο.
«Είναι τρόπος ζωής να βάζεις στόχους», λέει σήμερα
Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, εννέα χρόνια μετά τη μάχη με τον καρκίνο, έτρεξε στον πρώτο του μαραθώνιο στα «ΝΕΑ». «Αν δεν έχει στόχους ο άνθρωπος πέφτει η ψυχολογία του. Και ειδικά για εμάς τους δρομείς που μας αρέσουν τα δύσκολα, αν κυνηγάμε κάτι ακραίο, παίρνουμε δύναμη για να ξεπερνάμε πιο ανώδυνα άλλες καταστάσεις στη ζωή».
Δεκέμβριος του ΄93 και ο κ. Παναγιωτίδης φορά ξανά τα αθλητικά του παπούτσια. Έξι μήνες μετά την επέμβαση. Κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στον γιατρό του. Και εννιά χρόνια αργότερα, ύστερα από αμέτρητα προπονητικά χιλιόμετρα, έτρεξε στον πρώτο του μαραθώνιο.
Ο αγώνας
Η έναρξη στην κούρσα των 42 χιλιομέτρων δεν ήταν η πιο ιδανική για τον κ. Παναγιωτίδη. Το 2002 οι δρομείς έτρεξαν σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες στην ιστορία της κλασικής διαδρομής. Όταν στήθηκαν το πρωί στην αφετηρία στον Μαραθώνα η θερμοκρασία ήταν 8 βαθμοί Κελσίου. Σχεδόν στα μισά της διαδρομής το θερμόμετρο έδειχνε διπλάσια νούμερα. Η υγρασία ήταν ανυπόφορη και τα ασθενοφόρα γεμάτα με καταπονημένους δρομείς.
Ο κ. Παναγιωτίδης είχε παρασυρθεί από το όνειρό του. Δεν αξιολόγησε σωστά την κούρσα, δεν μέτρησε τις δυνάμεις του. Ξεκίνησε με ρυθμό στα τέσσερα λεπτά το χιλιόμετρο. Στα μισά της διαδρομής έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο. Συνέχισε την κούρσα πιο αργά, ώσπου το πόδι του κοκάλωσε.
«Είχα πάθει κάταγμα οσταρίων στο πόδι από την πολλή πίεση και την έλλειψη ηλεκτρολυτών», λέει. «Κάθησα στο πεζοδρόμιο για 15 λεπτά και περίμενα να γίνω καλύτερα. Κάθε τόσο περνούσαν ασθενοφόρα, αλλά κανένα δεν σταματούσε να με πάρει. Ήταν όλα γεμάτα».

Basano 12/10/09, 11:21 μ.μ.  

Αφού πήρε αρκετές ανάσες σηκώθηκε και άρχισε να περπατά. Στο 31ο χιλιόμετρο έπαθε ένα αντίστοιχο κάταγμα στο άλλο πόδι. Κάθησε ξανά, σηκώθηκε, περπάτησε. Στο 38ο χιλιόμετρο σταμάτησε για πρώτη φορά δίπλα του ασθενοφόρο. «Να σε πάμε στο τέρμα;» τον ρώτησαν. «Όχι», απάντησε. «Αφού έφθασα ώς εδώ θα τερματίσω. Ακόμα κι αν χρειαστεί να συρθώ».
Παρά την κούραση και τους τραυματισμούς, ο κ. Παναγιωτίδης έφθασε τρεκλίζοντας στο 41ο χιλιόμετρο. Εκεί είδε τους πρώτους θεατές που τον παρότρυναν να φθάσει ώς το τέρμα. Έσφιξε τα δόντια και άρχισε να τρέχει. Μέχρι το τέλος.
Ο τερματισμός
«Όταν μπήκα στο Καλλιμάρμαρο ήταν σαν να είχα κερδίσει το Τζόκερ», λέει. «Ένιωσα μια υπέρτατη ικανοποίηση. Σαν να είχα ανέβει στο Έβερεστ». Ακόμα κι αν η επίδοσή του ήταν 5 ώρες και τέσσερα λεπτά, ο κ. Παναγιωτίδης ήταν εκστασιασμένος. Τα είχε καταφέρει. Από τότε αγωνίζεται κάθε χρόνο στην κλασική διαδρομή, ενώ έχει πάρει μέρος και στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Οι επιδόσεις του βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα, ενώ μόνο μία φορά εγκατέλειψε, το 2005. Το τρέξιμο είναι κομμάτι της ταυτότητάς του, της ύπαρξής του. Και όπως έκανε πριν από το ΄93, έτσι και τώρα κάθε απόγευμα μετά τη δουλειά φοράει τα αθλητικά παπούτσια του και δίνει ραντεβού με τις σκέψεις του στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Εκεί όπου σχεδιάζει τους νέους στόχους του.

Basano 12/10/09, 11:22 μ.μ.  

Συγνωμη geman για την κατάχρηση του χώρου σου.
Καληνύκτα

Ionathan 13/10/09, 9:32 π.μ.  

Καλημέρα,

Σούλη εγώ σε ευχαριστώ για το άρθρο που ανέβασες. Θα δώσει θάρρος σε πολλούς συνανθρώπους μας που είτε ξεκινάνε τώρα τον αγώνα είτε ψάχνουν να βρουν ξανά το θάρρος τους.

Να είσαι καλά.

Basano 15/10/09, 9:34 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....

Που είστε όλοι κρυμμένοι????? Το καφενείο δεν κρατιέται χωρίς πελατεία…..
Γλυκές καληνύχτες.

xunder18 16/10/09, 1:13 π.μ.  

Ας οργανωθουμε λιγο...ολο αδειο το βρισκω το καφενειο...αντε να κλεισουμε κανα ραντεβου...ωρες στο ποστ : chat !
:D , καλο βραδυ

Ανώνυμος 16/10/09, 9:14 π.μ.  

Σας πεθύμησα,
αλλά όταν μπαίνω πολύ αργά δεν είναι κανείς μέσα. Το λέω για να εξιλεωθώ....
Γυρνούσα αργά και δεν μπορούσα να τρέξω αμέσως στον υπολογιστή όταν ο άλλος είχε μαγειρέψει και συμμαζέψει την κουζίνα, σαν καλή Κατίνα. Θα μου έφερνε κανένα πιάτο στο κεφάλι.
Σήμερα αν δεν βγούμε μετά από 2 βδομάδες εγκλεισμού, θα μπω. Αύριο και Κυριακή δεν μπορώ. Γάμοι, βαπτίσια, ότι γενικά μου την σπάει και Κυριακή εφημερία, που μου την σπάει περισσότερο. Έχει και ένα σεμινάριο για τον μαστό που θέλω να παρακολουθήσω το Σάββατο. Θα ρίξω κλήρο που θα πάω τελικά.
Φιλιά, φεύγω, άργησα

Ionathan 16/10/09, 11:29 π.μ.  

Τι να πω και γω ο καφετζής που το άφησα μόνο του το μαγαζί; Έχω επισκέψεις αυτές τις μέρες και είναι αγένεια να κάθομαι στο λαπιτόπι. Θα τα πούμε ίσως την Κυριακή.

Ανήλικο ανέλαβε, πολλά νερά κάνεις τελευταία, δεν μπορώ να σε πετύχω πουθενά ;-)

Θα τα πούμε.

Ανώνυμος 16/10/09, 6:49 μ.μ.  

Ο Γιώργος μου έγραψε:

''Θα γίνω λίγο σκληρός και θα σου πω τη γνώμη μου: νομίζω ότι το παρακάνεις!
φιλικά, γιώργος''

Και απαντώ:
Γιώργο,
το ξέρω ότι το παρακάνω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Ή δουλεύω όπως όλοι στο ''γηρασμένο'' πια ΕΣΥ-προσλήψεις δεν γίνονται- δεν χρειάζεται να σου το πω- ή πρέπει να αρχίσω να ''λουφάρω'' παίρνοντας αναρρωτικές εις βάρος των συναδέλφων μου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω. Οι συνάδελφοί μου είναι ή συνομήλικοι ή μεγαλύτεροι με προβλήματα υγείας επίσης. Μπορεί να μην έχουν καρκίνο, αλλά ο καθένας έχει κάποια προβλήματα. Για σύνταξη δεν το συζητάμε, δεν δικαιούμαι πριν τα 65, που δεν πρόκειται φυσικά να τα φτάσω με αυτούς τους ρυθμούς, είμαι και πιπίνι ακόμα. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο και ποιές τρύπες έχουν βρει όλοι αυτοί οι πρόωρα συνταξιοδοτημένοι που τους πληρώνουμε εμείς οι ''υγιείς'' καρκινοπαθείς. Μου έρχεται κάθε φορά να ουρλιάξω όταν βγάζουν στηνTV κάτι συνταξιούχες, μικρότερες από μένα που δεν τους φτάνει η σύνταξη. Αν βγήκες από τα 40 σου στην σύνταξη μιλάς και από πάνω, δηλαδή τι θέλουν; εμείς θα πεθάνουμε στις επάλξεις, το πιστεύω αυτό. Μην προκαλούν τουλάχιστον οι πρόωρα ή δεν ξέρω πώς συνταξιοδοτούμενοι σε μικρή ηλικία πως δεν παίρνουν καλή σύνταξη. Εμείς θα πεθάνουμε πληρώνοντάς τους.
Οπότε όσο σκληρός και να γίνεις δεν μπορώ να το αλλάξω, ήδη οι συνάδελφοί μου είχαν επιβαρυνθεί τις εφημερίες μου όταν έκανα θεραπείες, δεν έχω άλλη επιλογή. Κυριακή θα την βγάλω πάλι παρέα με τα επείγοντα περιστατικά...... Κουράστηκα... Μα πιο πολύ κουράζομαι με όλο τον κόσμο που μας βρίζει καθημερινά γιατί χρειάζεται να περιμένει λίγο, ενώ εμείς δίνουμε το αίμα μας.
Και που άλλαξε ο Μανωλιός δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όλους τους έχουμε ζήσει τόσα χρόνια, μόνο λόγια...
Τι περιμένεις όταν η νυν υφυπουργός υγείας πάει μέχρι και για τους επανελέγχους Αμερική.
No comment, μην πω χειρότερα...

Basano 16/10/09, 7:52 μ.μ.  

Άμα περνάτε όλοι καλά, ας μείνει και το καφενείο μόνο του λιγάκι, «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ».
Ραντεβού μετά τις 21:00 κάθε μέρα έως να βρεθούμε.
Φιλιά πολλά σε όλους

Ionathan 18/10/09, 10:11 μ.μ.  

Αναζητείται ο σερβιτόρος, 2ο αφεντικό, κάβα, μάρκα, αντιπρόεδρος, πόρτα και με λίγα λόγια η κολόνα του μαγαζιού!

Αύριο το πρωί (όχι χάραμα) θα πάω στον ΙΚΑ μπας και τους πάρω τίποτα έουρος. Θα μπω το πρωϊ μήπως σε πετύχω στον καφενέ. Αλλιώς αργότερα πάλι.

ΥΓ: Να ανησυχήσω που λείπει η ταμειακή μηχανή από τον καφενέ ή όλα βαίνουν καλώς;;; Μήπως το πήρες το Dainese τελικά;;;

xunder18 18/10/09, 11:59 μ.μ.  

xaxa , οχι απλα την στειλαμε για service , μην αγχωνεσαι[δε σου ειπε η σουλη οτι δε πατιοταν το 8 και το 9? ] ... Για το dainese αν πεσει προκαταβολη αφεντικο κατι θα κανουμε :P :P .
Το πρωι δε θα μπω καθως εχω ραντεβου ,,, καλο μεσημερι λοιπον ;)

Ionathan 19/10/09, 7:37 π.μ.  

Προς Ανήλικο:

Αίτηση άδειας για να την υπογράψω δεν είδα, πως θα πας στο ραντεβού; Να είσαι φρόνιμος!

ΥΓ: Η Σούλη μου είπε πως δεν πάταγε το 6 και το 8, δεν τα συννενοηθήκατε καλά... κανόνισε να σε δω με τίποτα burberys (πως διάολο τα λένε)...

Ionathan 20/10/09, 8:47 μ.μ.  

Έχετε καιρό να γελάσετε; Αν ναι, βρήκατε ανέκδοτο:

και σηκώνομαι αξημώρωτα σήμερα να πάω στο ΙΚΑ Αμαρουσίου να τελειώσω τη διαδικασία και να πάρω τα χρήματα της αναρρωτικής. Κατά τις 7 ήμουν εκεί τη στιγμή που οι σεκιουριτάδες ανοίγουν τις πόρτες στις 7:30. Ένας πιτσιρικάς μοίραζε ιδιότυπα νούμερα προτεραιότητας για να μη γίνει σφαγή στο μηχάνημα πάνω και παίρνω το 8, καλά είναι λέω!

Φτάνει η ώρα, ανοίγουν οι πόρτες και ορμάει το ΚΑΠΗ μέσα! Δοκιμάζουν λοιπόν το ασανσέρ οι παπούδες και η πόρτα κολλημένη! Δοκιμάζουν όλοι και το παίρνουν απόφαση να ανέβουν στον 3ο όροφο από τις σκάλες... Έλα όμως που εγώ δεν μπορούσα να ανέβω 3 ορόφους... παραμένω λοιπόν τελευταίος και πάω να δοκιμάσω την τύχη μου στο ασανσέρ!!!

Για άλλη μια φορά το τζόκερ αγαπητοί: άνοιξε η πόρτα και το ασανσέρ λειτουργικότατο! Μοιράστηκα το τζόκερ με άλλο ένα τυχερό που με είδε και τρύπωσε μέσα. Πατάω το 3 και περιμένω να φύγουμε... έλα που δε φύγαμε όμως... ακίνητο! Εντάξει λέω, να βγούμε τουλάχιστον: έλα που οι πόρτες δεν ανοίγουν τώρα και μένουμε οι δύο τυχεροί μέσα στο ασανσέρ! Κάποιοι μας άκουσαν, ειδοποιήσαμε και περιμέναμε να μας βγάλουν. Ξάφνου παίρνει μπροστά ο πύραυλος και μας πάει στον 3ο: αυτό ήταν λέω, Μπεκατώρου είσαι ΘΕΑ!

Έλα που η πόρτα δεν άνοιγε με τίποτα!!! Και από κει και πέρα αρχίζουν να μας πηγαίνουν όλοι όσοι ήθελαν ασανσέρ πάνω κάτω! Από τον 3ο στον 1ο, στον 2ο, ισόγειο, βόλτες στο φρεάτιο ;-) Να μας λέει μια γυναίκα απέξω: μα μείνετε κάπου για να σας βγάλουμε! Μα άλλοι μας καλούν, να της λέμε εμείς! Κάποια στιγμή, βρεθήκαμε στο ισόγειο και βρέθηκε εκεί ο άνθρωπος με το ΚΛΕΙΔΙ που ανοίγει την πόρτα και μας έβγαλε! Μόνο φιλιά που δεν του δώσαμε, αλλά μερίδιο από το τζόκερ ;-)

Η συνέχεια περιττή: ανέβηκα 3 ορόφους με τα πόδια. Τουλάχιστον, με το ταλαιπωρημένο βλέμμα μου έπεισα όλους τους υπαλλήλους που βρέθηκαν μπροστά μου πως δεν έπρεπε να με παιδέψουν άλλο και μέσα σε 20 λεπτά είχα την επιταγή στα χέρια....

H NIKHTRIA 21/10/09, 10:38 π.μ.  

Xunder18 έχω μπλέξει,κεντάω κάτι σεντονάκια μπας και βρεθεί κανενας γλυκός χαζούλης και παντρέψω και την άλλη κόρη.
Δεν με λές είσαι καλό παιδί? διαβάζεις τίποτα ή δεν....
Δεν πάω στις παραγγελιές θα σου τραγουδήσω εγω σήμερα αν και φάλτσα.
ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ
Ματσομένος ο καφετζής σήμερα,συνεπώς κερνάει,εγώ θα πάρω μια λεμονάδα με τα γλυκά δεν τα πάω και τόσο καλά.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος 23/10/09, 10:53 π.μ.  

Mάλον μου την πέσαν χάκερ.
Το μπλογκ μου δεν ανοίγει, μου δείχνει σφάλμα.
Έστειλα μύνημα στην google, αλλά δεν ελπίζω τίποτα.
Δεν ήθελα να πω ότι θα λείψω μην ''ζηλέψετε'', αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα αναρωτιούνται όλοι ότι μου έστριψε και εξαφάνισα το μπλογκ.
Άλλοι το κάναν για μένα, ίσως το σύμπαν συνομωτεί μαζί μου και εκπληρώνει κάποια κρυφή επιθυμία μου. Who knows?
Γιώργο, κάνε σε παρακαλώ μια ανάρτηση ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στο μπλογκ μου και πιθανώς μετά το τριήμερο (έχουμε Αργία την Δευτέρα) ή όποτε ευκαιρήσω (μετά δουλεύω φουλ και την 28.10.) να φτιάξω καινούργιο με άλλο όνομα. Θα χάσω κάποια ''πελατεία'', αλλά θα ''κλέψω'' από την δικιά σου.
Φιλάκια αγόρι μου και σε όλους
sundy
Υ.Γ. σ' ευχαριστώ

Ανώνυμος 23/10/09, 11:58 π.μ.  

Θα ήθελα να πω ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όπερ σημαίνει ότι
το σύμπαν συνομωτεί εναντίον μου.
Αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, να ξέρετε θα οφείλετε στον σέρβερ και όχι σε μένα. Είμαι λίγο ζώον, αλλά όχι και τόσο για να εξαφανιστώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Φιλιά

H NIKHTRIA 23/10/09, 12:51 μ.μ.  

Να κάνω μια ερώτηση,έχουμε δημοκρατία σ΄αυτό το καφενείο ή οχι?Μπορεί ο καθ΄ενας να λέει και να κάνει παραγγελία ότι θέλει?
Μόνο ο καφετζής μπορεί να επιλέγει? ή μπορεί και ο καθένας απο μας?

Ionathan 23/10/09, 12:58 μ.μ.  

Κάτι κακό έχεις στο μυαλό σου εσύ τώρα...

Ας πούμε ότι έχουμε δημοκρατία, όποιος θέλει ζητάει ότι θέλει και έχει πει πως όποιος θέλει του δίνω και τα κλειδιά. Τα έχουν άλλοι 3 μέχρι τώρα.

Λογοκρίνονται κάτι βαριά τραγούδια μόνο σε άτομα που έχω άνεση (τα δικά σου δεν τα κόβω γιατί δε θέλω να βρω μπελά).

Για προχώρα τώρα στο παρασύνθημα..

ΥΓ: Θες κλειδιά; Θα βγω τώρα έξω, αν είναι να σου βγάλω ένα ζευγάρι...

H NIKHTRIA 23/10/09, 5:03 μ.μ.  

Το δέχομαι,αλλά εγώ θα σου γράψω αυτό που ετοίμασα πριν δω την απαντησή σου γιατί χάλασα το νυχάκι μου στο ψακτήρι του pc μου και δεν λέει να μην κάνω την έξυπνη (ακούς hunder18?)
H δημοκρατία του καφετζή είναι ενα κιλό ζυμωτό ψωμί που δεν είναι κιλό και η δειμοκρατία,φοβάμαι οτι δεν θα κατάλαβε ο ζυγός,ο Δείμος στην ελληνική μυθολογία είναι η προσωποποίηση του τρόμου και ο αδελφός του ο φόβος,που συνόδευαν τον θεό του πολέμου και πατέρα του Αρη.Θα μας πει ο χ18 στα συγχρονα χρόνια ποιός είναι ο Δείμος.
Δειμοκρατία των γηπέδων λοιπόν για να μπορούμε όλοι να πηγαίνουμε και να είμαστε ασφαλής.
Γιατί ο καφετζής δεν είναι τελικά δειμοκράτης.
Μωρά μου έχω όλο το Σ/Κ ραντεβού σοκλατοθεραπείες,σάουνες,μπότοξ κ.λ.π τα λέμε την Δευτέρα να περνάτε όλοι καλά.
Θρ ολέ σσσσσσσσσσσσ

hope_1960 23/10/09, 9:46 μ.μ.  

Η δημοκρατια μας αυτοκαταστεφετε διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της Ελευθεριας και της Ισοτητας.
Διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα,την παρανομια ως ελευθερια,την αναιδια ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια.
Ισοκρατης
Ασχετο με την κουβεντα σας αλλα θα εσκαγα αν δεν σας το εγραφα

Ionathan 24/10/09, 5:35 μ.μ.  

Το ξέρετε αυτό που λέει πως Δημοκρατία είναι να ψηφίζουν 4 Λύκοι και 1 πρόβατο για μεσημεριανό!

Το λοιπόν, στο τέλος της σελίδας σας έβαλα και παιχνιδάκι, όσοι πηγαίνατε παλιά σε καφετέριες που είχαν ηλεκτρονικά, το ξέρετε σίγουρα. Μόνο που εκεί είχε ροδέλα, εδώ παίζει με τα βελάκια δεξιά-αριστερά.

Με γεια σας !

hope_1960 25/10/09, 10:27 π.μ.  

Καλημερα σε ολους.
Τον τελευταιο καιρο εχω γνωρισει και εχω κανει παρεα, με κατι παιδια που εγιναν χορτοφαγοι η για να το θεσω καλλιτερα περιορισαν τα ζωικα προιοντα στο ελαχιστο.
Με τον τροπο τους λοιπον με επεισαν οτι μπορω να βοηθησω τον οργανισμο μου με υγιεινη διατροφη.
Βγηκαν και οι εξετασεις μου οι αιματολογικες με τα παντα πεσμενα και ηταν δεν ηταν δυσκολο να επηρεαστω .
Εχω φαει μεχρι στιγμης 7 μπανιερες ροδια.Εχω καταπιει περιπου 3 λιβαδια σπανακι σαλατα.Και σε λιγες μερες θα μου δωσουν κατι χαπια λεει, με συστατικο την αλοη.
Μπηκα στο ιντερνετ και διαβασα ενα σχετικο αρθρο και δε σας κρυβω πως εντυπωσιαστηκα.
Τι κανω βρε παιδια?
Απο τη μια εχω τον γιατρο μου που μου ειπε "δε με νοιαζει τι θα τρως και τι θα πινεις"και απο την αλλη εχω αυτους που με επηρεαζουν.
Γιωργη θα σε πειραζε να το κουβεντιαζαμε στο καφενεδακι σου?
Θα εμπενε κανεις σας σε τετοια διαδικασια?
Τι κανετε εσεις για να βοηθησετε τον οργανισμο σας?
Σας φιλω
Ειναι η ωρα να φαω το ροδι μου για σημερα.

Ionathan 26/10/09, 2:05 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα, Δημήτρη και Δήμητρα. Δεν θυμάμαι να έχουμε κάποιον στο καφενείο αλλά είναι πολλά τα nickname και ίσως κάποιος να γιορτάζει.

Να χαίρεστε και τους φίλους και συγγενείς σας. Μην ξεχάσετε γαιδούρια να τους πάρετε τηλέφωνο, τουλάχιστον αυτούς που αξίζουν! Για ψάξτε να δείτε ποιοι γιορτάζουν και κάντε και καμιά επίσκεψη, όπως παλιά...

Basano 26/10/09, 8:50 μ.μ.  

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!!!!!!

Ζωή δεν είναι...
να κάθεσαι κρυμμένος και να περιμένεις να περάσει η μπόρα...
Ζωή είναι...
Να μάθεις να χορεύεις στην βροχή...
Μετά την βροχή...
Πάντα βγαίνει ουράνιο τόξο..

Γιαυτο και εγώ βγήκα να χορέψω στην βροχή περιμένοντας το ουράνιο τόξο!!!!!!!!!
Φιλιά πολλά

Basano 28/10/09, 8:13 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
Να περάσεις όμορφα, αν γουστάρεις να ψαρέψεις ψάρεψε, αν κάνεις κέφι τζάκι με παϊδάκια ψήσε και λίγα κάστανα, αν θέλεις να μην κάνεις τίποτε μην κάνεις…. Και όπως λέει και η Σάντυ να κατεβάσει η γκλάβα σου πολλές μαλασί να τις εφαρμόσουμε στον καφενέ μόλις γυρίσεις....

Basano 30/10/09, 8:46 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....
Βρήκα τι δώρο θα σου κάνω
http://www.youtube.com/watch?v=LOiLh_1qKxg

Basano 2/11/09, 12:42 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....

Kαλημέρα,
Καλό μήνα,
Καλή επιτυχία σε ότι έχουμε να κάνουμε!!!!!!!!!

Ionathan 2/11/09, 1:22 μ.μ.  

Καλό μήνα σε όλους.

Έφυγα με τρελή λιακάδα από το χωριό και έφτασα Αθήνα με βροχές ... μήπως να γυρίσω πίσω;;;

Σούλη, θες να με τρελάνεις με το δώρο που διάλεξες; Είπαμε, ψαρεύω αλλά δεν έχω υπομονή να λύνω τον κύβο του Rubik και μάλιστα 3D!!!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
γιώργος

Basano 4/11/09, 7:15 μ.μ.  

Εφυγες με λιακαδα, εφερες μπορες, αλλα δεν σου περασε ο ηλιος ξαναβγηκε....

Basano 5/11/09, 11:14 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....

Μια γλυκειά καληνύχτα...
Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

Ανώνυμος 5/11/09, 11:32 μ.μ.  

Καλήνύχτα και από μένα.
Σας φιλώ και σας σκέφτομαι.
Επέστρεψε και το ανήλικο, άφησε το στίγμα του.
Φιλάκια

Ionathan 5/11/09, 11:51 μ.μ.  

Καληνύχτα και καλημέρα και από μένα.

Ο καφετζής έχει πάει για προμήθειες, φάτε, πιείτε ότι βρείτε, όλα δωρεάν....

hope_1960 7/11/09, 11:23 π.μ.  

http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo


Δες το..........

hope_1960 7/11/09, 11:27 π.μ.  

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΗ ΑΜΜΟ ΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.





ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ


http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Η εμφάνιση μιας ντροπαλής 24χρονης σε σόου ταλέντων της ουκρανικής τηλεόρασης προκάλεσε το κλάμα μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και διεθνή αίσθηση.

Περίπου 13.000.000 άνθρωποι είδαν την Kseniya Simonova στο σόου "Ουκρανία έχεις ταλέντο" σε μια εξαιρετική επίδειξη της τέχνης της άμμου. Η Ουκρανία προετοιμάζεται για τις προεδρικές εκλογές του Ιανουαρίου το&upsilon ; 2010, ενώ βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση ως χώρα.

Από τον περασμένο Μάιο, οπότε και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Simonova, με ένα κουτί γεμάτο άμμο, ζωγραφίζοντας πανέμορφες εικόνες πάνω σε αυτό, απεικονίζοντας την ιστορία της πρώην σοβιετικής χώρας, όλο και &p i;ερισσότεροι θαυμαστές κάθονταν μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να τη δουν.

Τα βίντεό της στο Youtube έχουν συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 κλικ, αριθμός απίθανος για ένα κοινό που γνωρίζει λίγα για την ιστορία της Ουκρανίας.

Η Ουκρανία έχασε πρίπου το 1/4 του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στο 20% των συνολικών θανάτων. Με τη βοήθεια της άμμου, τα πορτραίτα της Simonova δείχνουν τις ανθρώπινες απώλειες από τη γερμανική εισβολή του 1941.

Η σκηνή, στο άνοιγμά της, δείχνει ένα ζευγάρι να κάθεται σε ένα παγκάκι κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Ξαφνικά, εμφανίζονται πολεμικά αεροπλάνα και η ευτυχισμένη σκηνή αντικαθίσταται από θλιμμένα π& rho;όσωπα. Στη συνέχεια, έρχεται ένα μωρό και η γυναίκα χαμογελά ξανά, αλλά ο όλεθρος του πολέμου τη μετατρέπει σε χήρα, πριν η εικόνα με τη σειρά της να πάρει τη μορφή του Αγνώστου Στρατιώτη της Ουκρανία&sigmaf ;.

Η 24χρονη κέρδισε, φυσικά, το πρώτο βραβείο του παιχνιδιού (80.000 λίρες) και επέστρεψε στην κανονική της ζωή στην Κριμαία. Έκπληξη αποτελεί πάντως το κίνητρό της για τη συμμετοχή στο παιχνίδι. "Δήλωσα συμμετ&o micron;χή για να βοηθήσω ένα παιδί, το οποίο χρειαζόταν να υποβληθεί σε εγχείρηση. Δεν είχα σκοπό να κάνω όλη τη χώρα να κλάψει" είπε χαρακτηριστικά.

Basano 9/11/09, 10:08 π.μ.  

Θα ήθελα να πω...
Καλημέρααααααααα
Καλή εβδομάδα!!!!!!!
Εχει λιακάδα... Θέλω να πάω για καφέ παραλία...

xunder18 9/11/09, 7:05 μ.μ.  

Γιωργο που εισαι χαμενος? σε περιμενω στο skype... :D

Basano 10/11/09, 8:57 π.μ.  

Θα ήθελα να πω...
Καλημέρα,
Τελικά η Ζωή είναι ενας αγώνας να προλαβεις... Τι???? Δεν ξέρω ακομα

Ionathan 10/11/09, 10:35 π.μ.  

Αγαπητή μου Χρυσουλίτσα,

το ερώτημα που θέτεις είναι πολύ απλό να απαντηθεί:

η Ζωή είναι ένας αγώνας να προλάβεις να Ζήσεις!

Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι, οι πολλοί, κι εμείς όταν ήμασταν υγιείς, δεν το βλέπουν.Με ανησυχείς με την ερώτησή σου αλλά εμείς το ξέρουμε πια, ναι;

Basano 10/11/09, 11:40 π.μ.  

Καλέ μου η απάντηση βρισκέται στο mail σου.
Σε γλυκοφιλώ πρέπει να δουλέψω τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 10/11/09, 10:33 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω ότι μου έλειψες. Διαισθάνομαι ότι κάτι σε απασχολεί. Όταν θελήσεις και αν το θελήσεις πες μας δυο λόγια. Αν πάλι δεν ..., δεν πειράζει.
Εμείς να ξέρεις ότι σαγαπάμε και είμαστε εδώ.
Πολλά γλυκά φιλιά
sundy

Basano 12/11/09, 9:08 π.μ.  

Θα ήθελα να πω...

Καλημέρα....

Basano 14/11/09, 1:53 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω...

Καλό μεσημέρι!!!!!!
Πολλή ησυχία έχει πέσει...
Για ξυπνήστεεεεεεε!!!!!!!!!
Φίλε επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στις παραγγελιές θα ήθελα να ακούσω
"Το τανγκό της Νεφέλης,Χάρις Αλεξίου" αν μπορείς και θέλεις...
Φιλιά

nina 14/11/09, 6:43 μ.μ.  

kalispera se olus!
telo na sas po pos eimai kalitera me tis terapies ala genikos pira sovari apofasi na palepso ke na gino kala...oso pernai apo ta heria mou ,apo ton enkefalo mou ke apo tin telisi mou...
pistevo meta apo poles skepsis ke anadromes pos moni mou dimiurgisa to teras,ke mia vradia ksipnisa siniditopiondas pos opos to dimiurgisa etsi mporo ke telo na ton palepso ...na ton kimiso ke na gino ksana kala,gia ti aksizi na ziso kapia pragmata pou sterisa ston eaytop mou...
diavaza tis anartisis ton Giorgo,ke ekines tis meres skeytomouna epano sto tema ayto...ke pistepse me me voitisan para poli gia na sinehizo na doulevo me to nou mou ke na prospatiso na eimai halari ke iremi...
den mou aresi na me lipame,den m aresi na eimai katatliptiki,den m aresi na kivernai o karkinos ti zoi mou...gia ayto piura ti zoi mou sta heria mou ke pira apofasi na eimai kala...pos ta gini ayto? den ksero...to monadiko pou ksero einai pos ta eimai kala...pos idi eimai kalitera...pos i zoi einai ena doro ke mehri ti teleytea mou mera ta tin viono aksiologa horis ah i kaimeni ego...zondas ke apolamvanondas kate stigmi oso kalitera mporoi...
o tanatos ta erti kapia stigmi..einai veveo...aplos mehri na erti telo na zo oso kalitera mporo ke to kano tora...pos?
vionondas kate mera omorfa pragmata san na ta zo tora...gia ti ola ksekinoun apo mia idea...as doso ston enkefalo mou eretizmata zois gia na doulepsi s ayti tin kateytinsi...an pali den gini...ta po pos eho kani ta panda na eimai kala...ke ta figo eleyteri ke iremi...
eimai kala...mou simvenoun orea pragmata mesa ston nou..mou simvenoun pola pou den pisteva kapote pos mpori na mou simvoun...mou simvenoun gia ti ta fantazome,ta zo,ke ta apolamvano simera,tora ,kate stigmi...
sas agapao...ke sas eho stin kardia mou..

Ionathan 14/11/09, 7:17 μ.μ.  

Αγαπητή Νίνα,

χαίρομαι που "φανερώθηκες" και μας τα είπες. Όσο δεν έγραφες ήμουν σίγουρος πως το ποτήρι ήταν μισοάδειο για σένα, τώρα είμαι σίγουρος πως έχει περάσει τη μέση.

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα με τις θεραπείες και που ανέβηκε και άλλαξε η ψυχολογία σου. Καταλαβαίνω τι θες να πεις και είσαι σε καλό δρόμο.

Μια χάρη θα ήθελα μόνο, να εμφανίζεσαι πιο συχνά και να λες ένα γεια, να επιβεβαιώνεις ότι το ποτήρι είναι ακόμα μισογεμάτο!

Πολλά φιλιά,
γιώργος

nina 14/11/09, 8:52 μ.μ.  

Agapite mou Georgo!Agapites mou files ...
edo ke pola hronia asholoume me to tivetaniko budistiko dialogizmo...me tin tivetaniki filosofia... oles tis askisis pou kano ke ksero ksekinane me tis 4 politimes alities...ta ta perigrapso oso kalitera mporo sta elinika...
i proti politimi alitia einai pos ehoume ayto to antropino soma me ton opio mporoume na doulepsoume pros ofelos olon ton ondon
i deyteri politimi alitia einai o nomos tis karma...pos i simerini mas katastasi einai apotelezma tis proigumenes skepsis ke praksis ke simera emis kanoume to melon mas...
i triti politimi alitia einai pos i fotisi einai ahroni eydemoinia ,ke emis den kseroume poso mas meni akoma gia ayto apofasizoume na doulevoume tora...gia ti kseroume pos i zoi einai parodiki..
ke i 4 politimi alitia einai pos oso eimaste mperdemeni ke ipoferoume den mporoume na voitisoume tus alus...
enas apo tus logus pou den egrapsa eitane pos eimouna mperdemeni ke ipefera gia na sas grqpso ,ke na epivarino tin krisimi psihologia olonon sas...den iksera ti na po...den itela na mirazo pono...itela otan eimai ksekatari mesa mou na miraso to skeptiko mou etsi gia na sas voitisi k esas /oso einai dinaton ke to telete/ na vrite tin esoteriki dinami pou eimai siguri pos o kate enas ke kate mia apo emas katrehi gia na mpori na voitisi tin katastasi tou...
simera elava ena mail apo tin Sundy pou mou egrapse poso tahtika ehete rotisi gia mena ,ke katalava pos parolou pou den gnorizomaste eimaste mia oikogenia ke telete na kserete pou vriskome opos k ego otan kapios apo esas den emfanizotane poles meres...aplos hriazomouna to hrono ke to horo mou gia na kano kapies epiloges pou simera sas perigrapsa...
distihos parolou pou eimai gineka,to skeptiko mou einai poli arseniko...diladi hriazoume na mpo stin spilia mou na ta skeyto ke na paro tis kataliles apofasis pou meta na efarmoso kateytian stin zoi...i ginekes sinitos sizitane to provlima kanoun antalagi apopseon ke meta pernoun kapia apofasi...
aytos einai pistevo o logos na min sas milao toso kero ke na kano kapies esoterikes alages i opies eitane aparetites gia mena...parolou ayto eimouna kate mera sto blog sou Georgo opos ke sto blog tis Sundy ke diavaza ta skolia sas,ke eimouna enimeromeni gia oti ginete...
sas eyharisto gia tin filia sas,to indiaferoun sas,ke tin agapi sas...
Nina

Ανώνυμος 14/11/09, 9:28 μ.μ.  

Την Nina την ευχαρίστησα και από το μπλογκ μου και την ευχαριστώ και πάλι που μας άφησε να γίνουμε μέτοχοι των εξαιρετικών δκέψεών της.
Εσύ Γιώργο έρχεσαι στα λόγια μου. Όπως ανησύχησες για την εξαφάνιση της Νίνας, έτσι ανησυχούμε και μεις για σένα. Το καταλαβαίνω ότι γίνεται καταπιεστικό (και νιώθω αυτήν την καταπίεση κατά καιρούς) όταν δεν θέλεις ή όταν ζητάς την απομόνωση. Όμως δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μόνο ένα γεια, όταν περνούν οι μέρες και δεν μας λες ούτε γεια, ξέρουμε και μεις πια πότε το ποτήρι είναι μισοάδειο και για σένα.
Φιλιά και χαρήκαμε και μεις που ξαναφανερώθηκες! Και φανερώθηκες ζωηρούλης...

Ionathan 15/11/09, 1:00 π.μ.  

Αγαπητή Sundy,

με τάση προς αναισθησία, τρέλα, φορώντας παρωπίδες, λίγο πριν την αμνησία, με μνήμη λίγο μεγαλύτερη από του χρυσόψαρου κλπ κλπ, ίσως.

Αυτά είναι τα όπλα μου εμένα, με διαλογισμό δεν έχω ασχοληθεί ούτε με κάτι άλλο που ίσως βοήθαγε. Το "ζωηρούλης" όμως δε μου πάει...

Basano 15/11/09, 2:04 π.μ.  

Καληνύκτα....
Ονειρα γλυκά...

lonely 16/11/09, 9:31 π.μ.  

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

Basano 17/11/09, 8:18 μ.μ.  

Καλησπέρα,
Σήμερα είχα άδεια για δουλειές γραφειοκρατικές (εφορία, ΙΚΑ, τράπεζες) στο Λαύριο.
Αφού τελείωσα με τσίτα τα νεύρα είπα να καθίσω να πιω μια παγωμένη μπύρα χαζεύοντας την θάλασσα, η μια γινανε δυο, χαλάρωσα το ευχαριστήθηκα μπορώ να πω. Έτσι μου ήρθε στο μυαλό κάτι που είχα διαβάσει και μου άρεσε, σας το μεταφέρω, γιατί τελικά έμαθα να μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί σας.
Φιλιά γλυκές καληνύκτες !!!!!!!!

Ένας καθηγητής φιλοσοφίας εμφανίστηκε στην τάξη του με ένα μεγάλο χάρτινο κουτί.
1. Χωρίς να μιλήσει, πήρε από την χάρτινη κούτα ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει με μικρές πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε: «Είναι γεμάτο το βάζο;» και οι μαθητές απάντησαν: «Ναι, είναι γεμάτο».
2. Αυτός χαμογέλασε και πάλι χωρίς να μιλήσει, πήρε από την χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με μικρά βοτσαλάκια και άρχισε να γεμίζει το βάζο, το κούνησε λίγο και τα βοτσαλάκια κύλησαν και γέμισαν τα κενά μεταξύ των πετρών. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε: «Είναι γεμάτο το βάζο;» και οι μαθητές γέλασαν και απάντησαν: «Ναι, είναι γεμάτο».
3. Αυτός χαμογέλασε και πάλι χωρίς να μιλήσει, πήρε από την χάρτινη κούτα ένα σακουλάκι με άμμο και άρχισε να την αδειάζει μέσα στο βάζο. Η άμμος χύθηκε και γέμισε όλα τα κενά μεταξύ των πετρών και των βότσαλων. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε: «Είναι γεμάτο το βάζο;» και οι μαθητές δίστασαν για λίγο, αλλά απάντησαν: «Ναι, είναι γεμάτο».
4. Αυτός χαμογέλασε και πάλι χωρίς να μιλήσει, πήρε από την χάρτινη κούτα δύο μπουκάλια μπύρες και άρχισε να τα αδειάζει μέσα στο βάζο. Τα υγρά γέμισαν όλα το υπόλοιπο κενό του βάζου. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε: «Είναι γεμάτο το βάζο;» και οι μαθητές γέλασαν αυτή την φορά και απάντησαν: «Ναι, είναι γεμάτο».
Τώρα, λέει ο καθηγητής, θέλω να θεωρήσετε το βάζο αυτό ότι αντιπροσωπεύει τη ζωή σας.
1. Οι πέτρες είναι τα ποιο σημαντικά στην ζωή σας, τέτοια είναι η οικογένεια, ο σύντροφός σας, η υγεία σας, τα παιδιά σας, οι καλοί σας φίλοι. Οι πέτρες αντιστοιχούν στα ποιο σημαντικά, τόσο σημαντικά, που ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα λείψουν, η ζωή σας θα εξακολουθήσει να είναι γεμάτη.
2. Τα βοτσαλάκια είναι τα άλλα πράγματα που έρχονται στην ζωή μας, όπως οι σπουδές μας, η εργασίας μας, το σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας, είναι μικρά πράγματα, βοτσαλάκια. Αν αυτά τα βάλετε πρώτα στο βάζο, δεν θα υπάρχει χώρος για τις πέτρες, τα σημαντικά της ζωής.
3. Η άμμος είναι όλα τα υπόλοιπα, τα ποιο μικρά πράγματα της ζωής. Αν βάλεις πρώτα την άμμο στο βάζο, δεν θα υπάρχει χώρος ούτε για τα βότσαλα αλλά ούτε και για τις πέτρες.
Το βάζο είναι η ζωή σας. Αν ξοδεύεται χρόνο και δύναμη για μικρά πράγματα, δεν θα βρείτε ποτέ χρόνο για τα ποιο σημαντικά. Ξεχωρίστε ποια είναι τα πιο σημαντικά για την ευτυχία σας. Μιλήστε με τους γονείς σας, παίξτε με τα παιδιά σας, απολαύστε τον σύντροφό σας, προσέξτε την υγεία σας και χαρείτε τους φίλους σας. Πάντα θα υπάρχει χρόνος για γνώση και σπουδές, πάντα θα υπάρχει χρόνος για εργασία, πάντα θα υπάρχει χρόνος για να φτιάξετε το σπίτι σας και το αυτοκίνητό σας, να πληρώσετε τον δήμο και το τηλέφωνο. Όμως να φροντίσετε για τις πέτρες πρώτα. Ξεχωρίστε τις προτεραιότητες σας.
Οι μαθητές είχαν μείνει άφωνοι. Ένας όμως ρώτησε: «Η μπύρα τι αντιπροσωπεύει;» Ο καθηγητής γέλασε και απαντά: «Χαίρομαι που ρωτάς. Θα σας πω: δεν έχει σημασία πόσο γεμάτη είναι η ζωή σας, δεν έχει σημασία πόσο στριμωγμένος είσαι, γιατί πρέπει να ξέρεις ότι:
«ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ!»

Ionathan 17/11/09, 8:32 μ.μ.  

Από τα πολύ πετυχημένα παραδείγματα ζωής Σούλη, κουρυφαίο.
Εγώ το έχω ακούσει από άλλον βέβαια γιατί κατάλαβα πως "πάντα υπάρχει χρόνος για δύο τσιπουράκια" ;-)

Να είσαι καλά.

Ανώνυμος 17/11/09, 8:44 μ.μ.  

Ω, ρε Σούλη,
μες από την καρδιά μου μιλάει ο καθηγητής. Πάντα υπάρχει χώρος για δυο μπυρίτσες! Φοβερό, τα λέει όλα. Μόνο που εγώ μετά την μία θέλω ύπνο.... Με χαλαρώνει.
Ωπα της, γεια σου Γιώργο. Εσύ έχεις χρόνο πάντα για δύο τσιπουράκια;

Ανώνυμος 17/11/09, 8:53 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω Γιωρίκα,
ότι όλο μου ξεφεύγεις στο chat.
Mπαινοβγαίνω, αλλά ποτέ δεν σε πετυχαίνω πια.
Κλάψ.....

Ionathan 17/11/09, 9:56 μ.μ.  

Καλώς την Sundy,

προτιμούσα το τσιπουράκι μιας και έχει περισσότερη ιεροτελεστία ενώ τη μπύρα την πίνεις και στο πόδι, η μπύρα είναι η "εύκολη" της υπόθεσης, χωρίς να χάνει σε αξία ;-) Εννοείται πως τώρα το τσίπουρο έχει κοπεί μαχαίρι...

Για το chat αλήθεια λες, δεν είμαι σε φάση για chat, ούτε online ούτε ζωντανό τόσο πολύ. Μόνο με τη Σούλη τα έχουμε πει καναδυό φορές, όταν είχα όρεξη. Σας έχω αφήσει μόνους σας, πείτε τα αν και όποτε μπορείτε.

Φιλιά
γιώργος

Ανώνυμος 17/11/09, 11:28 μ.μ.  

Όπως νιώθεις αγορίνα μου.
Οι επιθυμίες σου εντολές για μας.
Σε καταλαβαίνω γιατί και γω τσινάω με την κάθε είδους καταπίεση. Όπως γουστάρεις και όταν γουστάρεις και αν δεν γουστάρεις και καθόλου πάλι καλά.
Με την Σούλη έχουμε φτάξει κατάσταση. Είμαστε και οι δύο γεροντοφρικιά. Σόρυ Σούλη για το γεροντο..., υπερισχύει το φρικιά!!!
Φιλιά και καληνύχτα.
Και ένα μεγάλο φιλί για την averfoula!
Υ.Γ. Λυπάμαι για το τσιπουράκι που στερείσαι. Και γω θυμάμαι είχα ρωτήσει τον ογκολόγο αν επιτρέπεται κανά κρασάκι. Με κοιτάει, με ύφος σε τι κρασοπατέρα πέσαμε, λέει άντε ένα με μέτρο. Αποτέλεσμα δεν ήπια για μήνες και κατά την διάρκεια και μετά τις θεραπείες, γιατί απλά δεν μπορούσα. Τι ήθελα και τον ρώτησα και με πέρασε και για μπεκρού. Ήταν η μόνη ερώτηση περί διατροφής που έθεσα και προφανώς με παρεξήγησε, ούτε περί υγιεινής διατροφής ρώτησα, αλλά τι γίνεται με το ποτό, δεν μπορώ να το στερηθώ! Και τιμωρήθηκα αναλόγως. Πόσο μου έλειψε και ο γλυκός ύπνος μετά...

Basano 18/11/09, 9:31 π.μ.  

Καλημέρα,
Τιμή μου Sundy ο χαρακτηρισμός «γεροντοφρικιό».
Αυτό σημαίνει ότι ωσάν υπερήλιξ έχω και νου και γνώση (τρομάρα μου),
αλλά ωσάν φρικιό διατηρώ την τρέλα και την φρεσκάδα των νιάτων καθώς και τη μόνιμη αντίδραση κατά του κατεστημένου….
Καλη συνέχεια τα λέμε το βράδυ !!!!!!

Ionathan 18/11/09, 9:37 π.μ.  

Να σας δω με δερμάτινο/καρφί και ζελέ στο μαλλί και τι στον κόσμο...

Καλημέρα σε όλους.

Basano 18/11/09, 10:25 π.μ.  

Νειατο μη μας δουλεύεις.....
Τα ρουχα δεν κανουν τα μυαλά....
Βέβαια για λιγο ζελεδάκι στο μαλλί δεν λεω οχι....

Ανώνυμος 21/11/09, 2:27 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω ότι θα λείψω και ότι θα μου λείψει η παρέα σας.
Δεν θα πάρω λαπιτόπι μαζί μου να μαθαίνω νέα.
Ελπίζω να μην το κάνετε μπάχαλο το μαγαζί όσο θα λείψω. Τάξις και ασφάλεια. Εγώ βέβαια δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα επιστρέψω από τις πολλές pub που έχω σκοπό να επισκεφτώ. Ελπίζω να μην γυρίσω πιο γεροντοφρικιό από ότι έφυγα, τ'ακούς Σούλη;
Προσέχετε τον Γιώργο και το ανήλικο, να το έχουν καθαρό το μαγαζί, τα ποτήρια γυαλισμένα (εγώ ακόμα στον καφενέ έμεινα) μην του αλλάξουν πάλι το όνομα και δεν βρω τον δρόμο... Μπορεί και φταίνε οι μπύρες, αν λοξοδρομήσω...
Αλλά μάλλον δεν γλυτώνετε τόσο εύκολα από μένα.
Φιλιά και καλή δύναμη

Basano 21/11/09, 7:55 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω....

Καλησπέρα,
Ωραίοι είστε όλοι…
Καλά για τον giorgos man και την Sundy ξέρω που είναι μου έδωσαν αναφορά …
Οι υπόλοιποι που είστε??? Με αφήσατε μοναχούλα μέσα στο δάσος ???
Ο giorgos man μας την έκανε με το τσατ άντε του δίνω δίκιο άμα θέλει το κλείνει το μαγαζί …. Αλλά υπάρχει και αυτό το βήμα που μπορούμε να δώσουμε παρών ολοιιιιιιιιιιιιι!!!!
Για δώστε παρουσίες δεν μαρεσει αυτή η ησυχία… Που είσαι X18, lonely, hope_1960, Nina, NIKHTRIA, και όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του καφενείου, ενυδρείου, η όπως αλλιώς θα πούμε αυτό το blog.
Περιμένω!!!!!!!!!!!!

xunder18 22/11/09, 1:07 π.μ.  

Ναι, απλα ειναι που δε μου αρεσει το νερο... καλυτερα να δινουμε ενα ραντεβου λοιπον ;) Εγω επειδη ψιλοξυνομαι , περιμενω ωρες στο πσοτ "chat" ;)

lonely 23/11/09, 9:37 π.μ.  

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

Basano 23/11/09, 7:13 μ.μ.  

Καλησπέρα,
Καλή μας εβδομάδα!!!!!!!!!!!
Τελικά η απουσία του στυλοβάτη μας είναιέντονη.... Ελπίζω να έχει καλή ψαριά!!!!
Φιλιά

Ionathan 24/11/09, 8:52 μ.μ.  

Καλησπέρα σε όλους,

τελικά ούτε μια βόλτα δεν μπορεί κάνει το χρυσόψαρο... παιδεύτηκα τόσο να βρω το δρόμο για να γυρίσω...

Είδα ότι δεν δουλεύει το chat, ποιος καλοθελητής το έπιασε στο στόμα του;;; ;-) Είναι κλειστή η σελίδα της εταιρείας οπότε ή κάτι έπαθαν οι server τους ή σε λίγο θα ακουστεί το ... κανόνι! Ας μην είμαστε βιαστικοί, αν συνεχίσει το πρόβλημα για λίγες μέρες ακόμα, θα βρω άλλο chat, υπομονή.

Τα λέμε σιγά σιγά!

Basano 25/11/09, 8:58 π.μ.  

Καλώς ήρθες!!!!

Μικρά βηματάκια... Μεγάλοι στόχοι..
Ετσι πρέπει να πορευόμαστε απο εδώ και πέρα!!!!!!!!

Φιλιά

xunder18 25/11/09, 2:18 μ.μ.  

"Θα ήθελα να πω,,," GEORGE κανε κατι με το τσατττ ! :S η μπες στο σκαιπ :P

Ionathan 26/11/09, 11:52 π.μ.  

... πως το Σάββατο πίνουμε καφέ, πέριξ της Αθήνας γιατί για εμάς δεν υπάρχουν όρια.

Μέχρι τώρα έχει κρατήσει θέση η Σούλη, περιμένω την ανάδρασή σας εδώ ή με mail στο mygiorman@gmail.com.

Δε χρειαζόμαστε εβδομάδες για να κανονίσουμε ένα καφέ, άντε να τα πούμε πριν βάλει κρύο.

Σας περιμένω!!!

Basano 30/11/09, 8:58 π.μ.  

Θα ήθελα να πω ...
Καλή εβδομάδα σε ολους μας!!!!!!!!
Τα λέμε

Ionathan 1/12/09, 9:23 π.μ.  

...καλό μήνα σε όλους.

Να αρχίσουμε να στολίζουμε σιγά σιγά, έτσι;;;

Ionathan 2/12/09, 2:35 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω και κάτι άσχετο:

στην προτελευταία εκπομπή του Λαζόπουλου, που είχε καλεσμένη την Αλεξίου, κάποια στιγμή ανέλαβε η Χαρούλα να προασπίσει τα συμφέροντα των καλλιτεχνών, με λίγα λόγια είπε:

είναι κρίμα όταν είναι τόσοι αυτοί που κατεβάζουν, εεεμμμμμ, ήθελα να πω που πουλάνε πειρατικά cd μπλα μπλα μπλα.

Το θυμήθηκε πως για τον κόσμο και περισσότερο για τη νεολαία, το downloading είναι κάτι για το οποίο είναι περήφανοι και δεν θέλουν να το ακουμπήσει κανείς!!! Και τα συμμάζεψε αμέσως.

Δυστυχώς ακόμα και με μια φωνάρα που όλοι αγαπάμε, έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα. Πόσο έχουν τα cd άραγε;;; Κάποτε πληρώναμε 18 και 20 ευρώ για ένα cd.

Ζήτω το ελεύθερο downloading, κάτω η ΑΕΠΙ ;-)

γιώργος

Basano 3/12/09, 9:34 π.μ.  

Καλημέρα,
Από εδώ και πέρα θα είμαι λιγομίλητη και μετρημένη .....
Φιλιά

Ionathan 3/12/09, 11:36 π.μ.  

"Από εδώ και πέρα θα είμαι λιγομίλητη και μετρημένη ....."

είπε ο Λύκος στα τρια γουρουνάκια και έτριψε τα χέρια του από ικανοποίηση ;-)

Καλημέρα Χρυσουλίτσα!

Basano 3/12/09, 6:48 μ.μ.  

Μια φορά και έναν καιρό, στις άκρες ενός ορμητικού ποταμού, ζούσαν
κάποια μικροσκοπικά πλασματάκια.
Περνούσαν την ζωή τους γαντζωμένα γερά στις πέτρες προκειμένω
να μην τα παρασύρει το ρεύμα.
Εκεί γεννιόντουσαν, μεγάλωναν, πέθαιναν.
Γαντζωμένα γερά, το ένα δίπλα στο άλλο.
Μια μέρα, ένα μικρό πλασματάκι φώναξε:
Δέν μπορώ άλλο!! Βαρέθηκα να μένω εδώ, βαρέθηκα να μην περιμένω τίποτα
και απλά να επιβιώνω!! Θα αφεθώ στο ρεύμα, και όπου με βγάλει...
Τα άλλα πλασματάκια, φώναζαν και οδύρονταν: Tί είναι αυτά που λές μικρε!!
Το ποτάμι θα σε παρασύρει, τα κοφτερά βράχια θα σε ξεσκίσουν, οι καταρράκτες
θα σε βουλιάξουν και δεν θα ξαναδείς ποτέ σου το φώς του ήλιου!!
Τα πλασματάκια, του έλεγαν τέτοια πολλά, αλλά δεν κατάφεραν να το μεταπείσουν..
Το μικρό πλασματάκι αφέθηκε, και το νερό το πήρε μακρυά απο τα άλλα..
Θα θελατε τώρα, να με ρωτήσετε τί σχέση έχουν αυτά με μάς, αλλά η περιέργεια σας
να μάθετε τι απέγινε το πλασματάκι, έχει προτεραιότητα,
και φοβάμαι οτι θα απογοητευτείτε άν σας πώ οτι δεν έχω ιδέα τι έγινε μετά..
Θα ήθελα απλά πώ, οτι δεν έχει καμμιά σημασία άν σε απογοητεύει η ζωή σου,
και άν σου δίνει διαρκώς στενάχωρες εμπειρίες.
Δέν υπάρχει καλύτερη απόδειξη οτι ζείς..
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζούν εβδομήντα χρόνια..
υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που ζούν τον ίδιο χρόνο εβδομήντα φορές..
Πρέπει να ξέρετε οτι όσο κυνηγάς την Ζωή, αυτή πάντοτε θα βρίσκεται μπροστά σου..
Είναι ανωφελο λοιπόν..
Το κυνήγι της Ζωής, μοιάζει με την προσπάθεια μας
να κρατήσουμε νερό στις χούφτες μας.. όσο περισσότερο τις σφίγγεις,
τόσο λιγότερο νερό θα μένει στα χέρια σου..

Θα δείς, οτι θα σε βρεί και θα σε ταρακουνήσει, εκεί που δέν θα την περιμένεις..
Αρκεί να μην βιαστείς ... και να μου το θυμάσαι, θα έρθει...

roseberry 3/12/09, 7:30 μ.μ.  

..'Ηθελα να πω ότι το σχόλιο σου Σούλη μου,είναι πολύ γλυκό.
Σήμερα έκανα ΧΜΘ. Αισθάνομαι καλά, χαίρομαι που ακόμα λίγο φαρμακάκι σκότωσε κάποια κακά κυτταράκια.
Όταν ήμουν μικρή και μίλαγα στον Θεό του έλεγα, Θεέ μου δεν ξέρω πότε θα πεθάνω αλλά σε παρακαλώ, προτού πεθάνω θα ήθελα πρώτα να έχω γνωρίσει την αληθινή αγάπη. Πολλή αγάπη. Η αλήθεια είναι ότι την έχω γνωρίσει πολύ πριν αρρωστήσω, ότι μεγάλωσα μέσα στην αγάπη, διαμορφώθηκα μέσα από αυτήν σαν άνθρωπος, πάντα την αναζητούσα, και πάντα ήταν το σταθερό σημείο αναφοράς μου. Και μιλάω για όλα τα είδη αγάπης και σχέσεων που μπορεί να υπάρχουν.
Όποια κι αν είναι η έκβαση της νόσου μου, it's ok. Είχα μια πολύ καλή ζωή, άφησα το ποτάμι να με πάει εκεί που ήθελε αυτό,αλλά έκανα και του κεφαλιού μου, και δεν μετανοιώνω.
Έχω πολλά να δώσω ακόμα. Και όσο έχω θα δίνω....ήθελα να πω κι άλλα, αλλά... αρχίζει το "κάτι ψήνεται" σε λίγο.

Basano 3/12/09, 10:23 μ.μ.  

Ονειρα γλυκά μικρά πλασματάκια...
Ηπια το μελισσόχορτο μου και πάω για ύπνο!!!!!!!!!!!
Σας γλυκοφιλώ

roseberry 4/12/09, 11:51 π.μ.  

Μετά τις κανέλλες περάσαμε στο μελισσόχορτο? Σούλη σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν είσαι άνθρωπος!χαχα

roseberry 4/12/09, 12:02 μ.μ.  

Προτάσεις για καλές ταινίες που κάνουμε? Λοιπόν να δείτε το The fountain. Νομίζω πως ελληνικός τίτλος είναι " Η πηγή της ζωής ".

Basano 4/12/09, 1:04 μ.μ.  

Ναί μικρό μου Μύρτιλλο δεν είμαι άνθρωπος το "Μικρό πλάσμα που κάθεται στις όχθες του ποταμού" είμαι!!!!!!!!!
Καλό μεσημέρι

averfoula 4/12/09, 9:15 μ.μ.  

Θα ήθελα να πω οτι, σε δυο εβδομάδες περίπου έρχονται Χριστούγεννα, στολίσατε το σπίτι? Δέντρο-καράβι?Βγήκατε στα μαγαζιά για ψώνια? Πήρατε κάρτες για να στείλετε σε φίλους που είναι μακριά ίσως και έχετε καιρό να τους μιλήσετε?Έχετε αποφασίσει τι δώρα θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα?Εσείς που δουλεύετε ζητήσατε άδεια? Εσείς που παλεύετε έχετε κανονίσει να περάσετε όμορφα? Προλάβατε να σκεφτείτε μήπως πέρσι λέγατε οτι δεν θα είναι καλή εποχή αυτή για εσας αλλά διαψευστήκατε? Μήπως ο χρόνος που έρχεται θα φέρει πιο όμορφες στιγμές για όλους σας? Μήπως αυτή την εποχή να κλέψουμε λίγο στο ζύγι και να γείρει το ζύγισμα προς την αισιοδοξία και να σκεφτούμε... οτι το θέλουμε πολύ!
Έτσι γιατί είναι Παρασκευή βράδυ και γιατί εχω καιρο να γράψω( μόνο διαβάζω)και μου λείψατε!!!

Basano 4/12/09, 10:16 μ.μ.  

Και εμάς μας έλειψες averfoula....
Εσύ τι έκανες από όλα αυτά που προτείνεις???

averfoula 5/12/09, 12:30 π.μ.  

Φέτος ήταν η χρονιά για ενα καινούργιο λαμπερό δέντρο, πλαστικό βέβαια γιατί αγαπάμε και το δάσος και το θέλουμε στη θέση του.
Είμαι πάντα σε ετοιμότητα για ψώνια, αυτό το βεβαιώνει και η άλλη μισή μοριακή μου δομή εκει.

Και βέβαια ζήτησα άδεια, τη χρειάζομαι εσπευσμένα με τάσεις φυγής...
Έκανα μια αναδρομή της χρονιάς που πέρασε και σκέφτηκα ανθρώπους που είναι καλά και ανθρώπους που παλεύουν και νιώθω όμορφα αν μπορώ να προσφέρω βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται, αν έχω τη δυνατότητα.
Η ιδέα της χριστουγεννιάτικης κάρτας μου αρέσει πολύ, εξάλλου όταν λαμβάνουμε κάρτες πια, θα είναι απο καμιά τράπεζα, κατάστημα, σύλλογο, σπάνια ή καθόλου απο δικό μας άνθρωπο, άρα θα ήταν ωραία έκπληξη να έστελνα σε φίλους καμμιά καρτούλα.
Λοιπόν ίσα που προλαβαίνω, παω να ετοιμαστώ, κορίτσια μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χοχοχο

Basano 5/12/09, 6:10 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Basano 10/12/09, 11:14 μ.μ.  

Καληνύκτα .....

Ionathan 11/12/09, 2:10 μ.μ.  

... πως σήμερα έβαλε κρύο στα αλήθεια! Ντυθείτε καλά, μαζευτείτε σπίτι, ανάψτε καλοριφέρ, σόμπες, τζάκια, φάτε καλά, ψήστε αφέψημα ή καφεδάκι ζεστό, πάρτε και μια κουβερτούλα για τα πόδια και βολευτείτε με τον τρόπο του ο καθένας.

Καλό μεσημέρι!

roseberry 11/12/09, 6:11 μ.μ.  

Φοβάσαι μην αρρωστήσουμε και σε κολλήσουμε? Πάω να φτιάξω μελομακάρονααααα.Αν πετύχουν θα σας φέρω. Πέρυσι τον Δεκέμβριο τα δάνεισα στους κουκουλοφόρους να σπάσουν κανα τζάμι με αυτά, και πήρα έτοιμα πολύ ωραία.

Ionathan 11/12/09, 6:17 μ.μ.  

Έχω κάνει το εμβόλιο και δε φοβάμαι τίποτα, μπορείτε να φταρνιστείτε πάνω μου ;-)

Αν σου πετύχουν πάλι τα μελομακάρονα όπως πέρσι, φέρε μου λίγα. Ο γείτονας έχει δώσει μια περιουσία σε κόκκαλα για να τροχίζει τα δόντια ο σκύλος του, χε χε χε. Πρόσεχε τη δοσολογία, θέλω να φάω μελομακάρονο με μύρτιλο αύριο!!!

Basano 11/12/09, 7:54 μ.μ.  

Τι έγινε αρχίσατε και τρώτε από σήμερα τα μελομακάρονα????
Που είστε σας περιμένω για ζεστό τέιον με κανέλλα!!!!!

Basano 11/12/09, 8:32 μ.μ.  

Ποιητή τι εννοεί το τσατ όταν λέει
Chatroll is over capacity.

averfoula 11/12/09, 8:39 μ.μ.  

Χωρίς να θέλω να πω κάτι, νομίζω οτι δεν πρέπει να το ρίξουμε στα γλυκά τις γιορτές, μπορεί και καμμιά δίαιτα να βοηθούσε...

Basano 11/12/09, 9:04 μ.μ.  

....
με κλώτσησε το τσατ, οκ δεν με θέλει σήμερα,δεν ασχολούμαι μαζί του για λίγο, θα επιστρέψω αργότερα.

xunder18 11/12/09, 9:35 μ.μ.  

μαλλον πρεπει να κανουμε skype ολοι ;)

Basano 11/12/09, 10:53 μ.μ.  

....
Καληνύκτα
Ονειρα γλυκά

Basano 12/12/09, 10:21 μ.μ.  

Σπίτι μου σπιτάκι μου!!!!!!!!!!!
Κυκλοφορούν πολλοί τρελλοί, δεν είμαστε οι μόνοι!!!!!!!!!
Σήμερα το βράδυ στον προαστειακό είχα live στριπτιζ....
Τι άλλο δούνε τα ματάκια μου ακόμα...
Ανεξάρτητα από αυτό πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα με Καλούς Φίλους.
Καληνύχτα!!!!

Ionathan 13/12/09, 10:26 π.μ.  

βλέπω μια τρομερή λιακάδα από το παράθυρο και δεν κρατιέμαι. Σαν να ήξερα, έβαλα χτες βράδυ τη φωτ. μηχανή να φορτίσει την μπαταρία της. Θα ήθελα να δω φίλους αλλά δεν θέλω τώρα να μπω μέσα στην πόλη, πάλι αυτοκίνητο, φανάρια, κόρνες, προτεραιότητες, πάρκιν. Θα πάρω το δρόμο εδώ από πίσω που οδηγεί στο ρέμα της Χελιδονούς και ελπίζω να βγω κάπου που να μην θυμίζει πόλη, αν είμαι τυχερός θα σας δείξω και κάποια καλή φωτογραφία.

roseberry 13/12/09, 1:44 μ.μ.  

θα ήθελα να πω.. δυο λόγια για τον καλό μου. Γιατί μετά την καταιγιστική ερώτηση -παγίδα, αν είναι ο άντρας της ζωής μου, ε κάθησα για πρώτη φορά και αναρωτήθηκα. Η απάντηση λοιπόν, πιστεύω την ίδια απάντηση θα έδινα και πριν αρρωστήσω, είναι.. πως δεν ξέρω. Ποιος ξέρει? Γιατί να του φορέσω ταμπέλα?
Πριν ενάμιση χρόνο νόμιζα για κάποιον άλλον πως είναι ο άντρας της ζωής μου. Κι όμως από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα ούτε εγώ, ούτε αυτός να μοιραστούμε καμμία στιγμή της ζωής μας στο εξής.
Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως από τότε που ο καλός μου ήρθε στη ζωή μου με κάνει μόνο χαρούμενη.Και θέλω να τον ζήσω. Να χορτάσουμε ο ένας τον άλλον. Έβγαλε ήλιο σήμερα όντως!

roseberry 13/12/09, 4:15 μ.μ.  

Σούλη, συγνώμη δεν αντέχω, θα το πω!!! Θες να μας πεις ότι δήθεν σε χάλασε το live striptease??? Και καλά! χα χα χα

Basano 13/12/09, 4:18 μ.μ.  

Οχι γλυκειά μου, αλλα ήταν λίγο απότομο για τα γούστα μου....

Ionathan 14/12/09, 12:19 μ.μ.  

πως τα πνευμόνια πάνε σινεμά τακτικά και οι άλλοι κάθεστε μέσα και σας τρώει η τιβί! Άντε, κουνηθείτε λίγο, τουλάχιστον βλέπουμε εμείς πρώτοι τις πατάτες για να μην την πατήσετε και σεις!!!

Ionathan 14/12/09, 5:26 μ.μ.  

και το ξέχασα πως είδαμε φωτογραφίες της Hope (Ανθής) πριν τις ΧΜΘ και μείναμε με το στόμα ανοικτό. Η Ανθή είναι μια γυναικάρα που λάμπει, βοηθάει σε αυτό άλλωστε και η επιρροή της Αφροδίτης μιας και είναι Ζυγός!

Και τα πήρα μιας και σκέφτηκα πόσο μας αλλάζουν τελικά αυτές οι ΧΜΘ και τα τοξικά που χύνονται στο σώμα μας! Η Ανθή βέβαια τελειώνει τις ΧΜΘ οσονούπω και θα μπει σε πρόγραμμα επιστροφής στην παλιά γοητευτική κατάσταση ;-)

Πρέπει να προσέχουμε τελικά που πάμε για φαγητό και τι τρώμε, θα σας παχύνω, εγώ όλο γλυκό θέλω στο τέλος να έχω στομάχι για τις ενέσες...

Την άλλη φορά να κρατάτε και τα άλλα κορίτσια φωτογραφίες, αν είναι δυνατόν με μπικίνι ;-)

roseberry 14/12/09, 6:36 μ.μ.  

Το άκυρο της συνάντησης αυτής ποιο ήταν, οέο? Πως στο τέλος δεν σας φίλησα -πιστή στο μότο "δεν φιλιόμαστε , δεν αγκαλιαζόμαστε" προστασία κατά της γρίπης, και όλοι φίλησαν τον καλό μου, τον οποίο αμέσως μετά φίλησα. Η μία η άλλη δηλαδή.χαχα

Basano 14/12/09, 7:13 μ.μ.  

Για να μην με πείς εργασιομανή,να ξέρεις οτι γύρισα σπίτι και ψάχνω να βρω σκουλαρήκια που να ταιριάζουν με την κορμοστασιά σου!!

Basano 14/12/09, 10:22 μ.μ.  

....
Πως μια ψυχή δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία και δεν μπορεί να απαντήσει σε κάτι εργαζόμενα νειάτα
....πως περνάνε την ώρα τους στην φάμπρικα!!!!

Ionathan 15/12/09, 11:57 π.μ.  

Ανθή και Ανθούλα,

σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά! Χωρίς άλλες περιπέτειες, μακριά από φάρμακα και νοσοκομεία.

Να είστε καλά εσείς και οι άνθρωποί σας, να είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και να αγαπάτε τους ανθρώπους που είναι μαζί σας.

ΥΓ: Χρόνια πολλά και στους Λευτέρηδες αν και δεν έχουμε κάποιον γνωστό εδώ.

hope_1960 15/12/09, 5:57 μ.μ.  

Σας ευχαριστω βρε ,ολους, πολυ πολυ πολυ.Με συγκινησατε βρε.Με τη σειρα μου θα σας ευχηθω να ερθει η ωραιοτερη χρονια που εχετε ζησει.
Εκανα την τελευταια χμθ και ειμαι κουρουμπελο(για να μαθαινουν καμια ωραια λεξη μερικοι)Νοιωθω την ζαλαδα απο τα φαρμακα,την γνωστη πικρα στο στομα ,την φαγουρα σε ολο το κορμι(με επιασε παλι η αλεργια απο την κορτιζονη παρολο που εσταζε πολυ σιγα).....αλλα ηταν η τελευταια......
θελω λιγο χρονο να συνελθω και τα λεμε...
Σας φιλω ολους

ΝΙΚΟΛΕΤΑ 15/12/09, 11:04 μ.μ.  

ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΝΘΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΩΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΣΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Ionathan 16/12/09, 11:50 π.μ.  

Καλώς την Νικολέτα,

δυστυχώς σε ξεχάσαμε στη γιορτή σου, αν πιούμε 2 ποτηράκια στην υγειά σου διορθώνεται το κακό;;; Σου εύχομαι και σένα καλή συνέχεια χωρίς επιπλέον ταλαιπωρίες.

Έχει κάνει η Σούλη ένα manual για το chat, αν θες ζητά το ;-)

Να είσαι καλά!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ 17/12/09, 12:51 π.μ.  

ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ.ΣΥΜΕΡΑ ΔΕ ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΕΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΥΓΕΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ GHAT....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.

Ionathan 17/12/09, 9:45 π.μ.  

Νικολέτα,

έκανες πολύ καλά που γύρισες στη δουλειά σου, πιστεύω συμφωνείς πως έχει σημασία για εμάς η επιστροφή σε ένα κοινωνικό ρυθμό όπως πριν, να μη νιώθουμε κάτι διαφορετικό.

Και την μεγαλύτερη κουβέντα την είπες με τους στόχους Προ Καρκίνου και Μετά Καρκίνου (που λέει και η Χρυσούλα). Όλοι μας έχουμε κάνει τέτοιες αλλαγές και σίγουρα είναι προς το καλύτερο. Πολλές φορές μάλιστα απορούμε με τον "παλιό" τρόπο σκέψης...

Να είσαι καλά!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program