Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Τοποθεσίες, Διακοπές, πείτε το όπως θέλετε

Η αρχή έχει γίνει με την Μηλιά της Σκοπέλου και το Βερολίνο σε άλλη ανάρτηση. Αυτό που έχω στο μυαλό μου όμως είναι το εξής:

έρχεται η ώρα να πάει κάποιος διακοπές, είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι. Παλιά τα πράγματα ήταν πιο χύμα, τώρα με το internet την πατάμε όμως και πιο εύκολα! Πήγαμε εμείς πέρσι τον Αύγουστο στις Ροβιές Εύβοιας σε ένα ξενοδοχείο (?) που ο φωτογράφος είχε περάσει τη σχολή των μαξιμαλιστών. Το τεράστιο δωμάτιο, το ρομαντικό εστιατόριο και η θάλασσα να χτυπά τα πόδια σου αποδείχθηκαν σε ένα μίνιμαλ δωμάτιο, σε ταβέρνα με άσπρη πλαστική καρέκλα και τη θάλασσα να μας χαιρετά από τα 300 μέτρα... Μια χαρά περάσαμε, δε λέω αλλά...

θα ήθελα όταν ξεκινάει κάποιος και ψάχνει να φτιάξει τις διακοπές του και χτυπάει στο google πχ Κεφαλοχώρι Φθιώτιδας, να βρίσκει εύκολα 2-3 κριτικές και φωτό που να του λένε αυτοί που πήγαν άλλη φορά τι είδαν, που έφαγαν, που έμειναν και άλλα πολλά μαζί με γενικές εντυπώσεις. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να καυτηριαστεί το κακό όσο να επιβραβευτεί το καλό!

Ξεκινάω λοιπόν την επόμενη ανάρτηση με ένα ταξίδι που κάναμε πριν 5 χρόνια. Μπορείτε κι εσείς να μου στείλετε την ιστορία σας και τις φωτό σας και θα τις δημοσιεύσω άμεσα. Το e-mail επικοινωνίας είναι: giorman1@yahoo.com.

Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση.

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program