Τρίτη 4 Μαΐου 2010

9th Συνάντηση, Guest star η An-Lu


Έτσι πρέπει να γίνει κανονικά, μην ξεχνιόμαστε! 

Allora, όπως κατάλαβα An-Lu, την Τρίτη θα είσαι Αθήνα. Εσύ ξέρεις το πρόγραμμά σου, πες μας ποια μέρα είναι καλύτερη για σένα (Τρίτη;), το μέρος θα το βρούμε, να είναι απόγευμα γιατί κάποιοι εργάζονται. Τις πολλές λεπτομέρειες θα τις ρυθμίσουμε είτε από εδώ είτε με mail. 

Για σένα που το σκέφτεσαι να έρθεις στην παρέα μας, να η ευκαιρία να γνωρίσεις μια ενδιαφέρουσα Ζυγό που ζει στο Αζερμπαϊτζάν, μια πρώτη εικόνα θα την πάρεις εδώ, Angela-Lucy.

ΥΓ: Μια ατάκα που μου αρέσει επίσης είναι: "Κάνε τα πράγματα να συμβαίνουν", "Make things happen". Να βλέπω συμμετοχές γρήγορα, θα σας φτιάξω πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα τελικά! 

7 ΣΚΕΨΕΙΣ:

An-Lu 5/5/10, 4:28 μ.μ.  

Με κάνεις και κοκκινίζω! Οποιαδήποτε απογευματινή ώρα και οποιαδήποτε μέρα από την Τρίτη και πέρα, μπορώ! Απλά πες πού και πότε και θα είμαι εκεί!

Ionathan 5/5/10, 10:33 μ.μ.  

Το κόκκινο νομίζω πως σου πάει ;-)

Θα κάνω ένα μίνι γκάλοπ για να δω τι κάνει η παλιοπαρέα την Τρίτη, Τετάρτη και θα το κανονίσουμε ακριβώς.

Άντε, να αυξήσουμε λίγο την εντροπία, εμείς οι Ζυγοί πρέπει να τα προκαλούμε όλα τελικά νομίζω ;-)

Φιλιά!

Ionathan 6/5/10, 7:30 μ.μ.  

Το λοιπόν Αγγέλα:

στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, θα μαζευτούμε κάμποσοι παράξενοι στην πλατεία Μοναστηρακίου, μπροστά από το κιόσκι που πουλάει τις φράουλες ;-) Το πρόγραμμα είναι ελεύθερο και θα δούμε επιτόπου τι θα κάνουμε, υπάρχουν κάποιες ιδέες αλλά είμαστε όλοι καλόβολοι.

Θα σου στείλω με mail το τηλέφωνό μου για κάθε περίπτωση. Αυτά θα συμβούν στην περίπτωση που δεν καίγεται η πόλη, έχω χάσει το δελτίο εμπρησμών... σε τέτοια περίπτωση θα μιλήσουμε ξανά!

Λοιποί παράξενοι που θέλουν να έρθουν, θα ενημερωθούν από εδώ, ας δηλώσουν συμμετοχή, και θα τους τα πω μπέτι με μπέτι το Σάββατο!

Τα ξαναλέμε ως τότε! Να είστε όλοι καλά!

Ionathan 9/5/10, 10:12 π.μ.  

Καλημέρα σε όλους.

Έγινε η 8η συνάντηση και περάσαμε καλά όπως πάντα. (Καταπώς λένε οι speaker των αθλητικών) Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμμεσα ...παρασύρθηκα...

Τώρα πάμε ολοταχώς για το απόγευμα της Τρίτης, υπάρχουν πολλές συμμετοχές, υποσχέσεις και για άλλους guest star Αερικά! Το νεράκι συναισθηματικό, καλή η φωτιά αλλά συντηρητική, άντε να μαζευτεί λίγος αέρας να ανεμίσουν τα μαλλιά μας (εγώ θα βάλω τα γένια ;-) ).

Είπαμε, μπροστά στο κιόσκι που πουλάει φράουλες και αν τυχόν λείπει εκείνη τη μέρα ο φραουλάς, όπου δείτε μαζεμένους χαζούς να χασκογελάνε, εμείς είμαστε!

Καλή Κυριακή!

Basano 10/5/10, 3:52 μ.μ.  

Καλή εβδομάδα σε όλους μας!!!!!
Θέλω πολύ να σας δώ, αλλά θα καθυστερήσω λιγουλάκι....
Θα μου πείτε που θα είστε και θα έρθω κατα τις 8.....
Θα με περιμένετε????
Φιλάκια
Καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!

Ionathan 10/5/10, 4:53 μ.μ.  

Όποιος έρχεται τελευταίος, πληρώνει το λογαριασμό, έτσι κάνουν στο χωριό μου ;-)

Πάρε τηλέφωνο!

Ionathan 11/5/10, 11:43 μ.μ.  

Το μόνο αρνητικό στην βραδιά ήταν πως όταν φύγαμε είχε φύγει και ο τύπος που πούλαγε τις φράουλες-γίγας και δεν προλάβαμε να πάρουμε! Και σας ενημερώνω πως βγήκαν τα κεράσια, τσιμπημένη η τιμή τους μεν αλλά βγήκαν!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program