Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Marbetis, show me the money!!!

Ο Στέλιος είναι Αεκάκι από παλιά και είναι ακόμα κολλημένος με τη μπάλα! Παλιά πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο και τρώγαμε μαζί τις πίκρες! Κλασσικά ο ένας έλεγε τον άλλο γκαντέμη! Paris Saint Germain, Locomotiv, Barcelona στη σκεπαστή και τα κλασσικά με τον Ντούσαν, να τον βρίζουμε στο πέταλο στο θρυλικό ματς της επιστροφής του στο Ναό σαν προπονητής του Ολυμπιακού, τότε που τερματίσαμε με 9 και είχε βουτήξει ο Μανωλάς το Νινιάδη από το λαιμό! Βλέπεις ρε συ, ακόμα τα θυμάμαι και ας τα έχω παρατήσει!

Άλλο είναι το ζητούμενο! Ο Στέλιος έχει ένα blog και ασχολείται με ποδόσφαιρο, ιστορικά, διάφορα άλλα και στοίχημα. Όπως θυμάμαι, κάτι γίνεται στην Αφρική φέτος, ένα τουρνουά; κόπα Άφρικα; τι είναι ρε συ; Έλα, πλάκα σε κάνω, ξέρω ότι είναι το μουντιάλ! Λοιπόν, θέλω να μας προτείνεις από τώρα 3 ομάδες για τον νικητή, να παίξουμε από 5-10 ευρώ στην καθεμιά κι ότι γίνει. Κάνε τη μελέτη σου και πρότεινε γρήγορα, αλήθεια τα στοιχήματα άνοιξαν ή ακόμα;;;

2 ΣΚΕΨΕΙΣ:

STELI®S 10/5/10, 5:08 μ.μ.  

Έλα χανουμάκι, 3 προτάσεις θα σου δώσω.
Η πρώτη που είναι και αυτή με τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ισπανία (απόδοση 5,25 στην Interwetten που έχω εγώ λογαριασμό), που είναι και το φαβορί του τουρνουά.
Η δεύτερη είναι η Ιταλία (απόδοση 14,00), με αρκετές πιθανότητες, καλείται να κρατήσει τον τίτλο της, γεννημένη για μεγάλα παιχνίδια.
Η τρίτη είναι η Ελλάδα (απόδοση 150,00), με καθόλου πιθανότητες, αλλά το ίδιο δε λέγαμε και το 2004???

Φιλιά, Marbetis...

Ionathan 10/5/10, 7:28 μ.μ.  

Δε μου λες χανουμάκι; Αν κάνουμε ένα συνδυασμό σε 2 δελτία, δηλαδή ένα δελτίο να στοιχηματίζει την Ισπανία 1η και την Ιταλία 2η κι άλλο ένα ανάποδα, δεν είναι καλή ιδέα; Να μεγαλώσουμε λίγο τις πιθανότητες, γιατί να βάλεις 10 έουρος και να πάρεις 140 δεν λέει και τίποτα...

Την Ελλάδα θα την παίξουμε μόνη της, να μη χαραμίσουμε το υπόλοιπο στοίχημα!!!

ΥΓ: Πρέπει να σου πω πως δεν ξέρω πως συμπληρώνεται το κουπόνι... δεν έχω παίξει καμιά φορά στοίχημα! Θα ζητήσω βοήθεια από τον προποτζή!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program