Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Dummy day, dummy post!

Στο χωριό έχω βρει ασύρματο WiFi internet μέσω του δικτύου που έχει δημιουργήσει κάποιος ιδιώτης, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού. Η κεραία του πομπού είναι στο κέντρο, στην πλατεία. Εγώ μένω στην άκρη όμως και έδωσα λύση αγοράζοντας μια antenna Nanostation (θα το περιγράψω σε άλλο post με τίτλο "Δωρεάν WiFi").

Χθες βράδυ πέρασε μια δυνατή καταιγίδα και σκόρπισε μερικούς κεραυνούς δεξιά-αριστερά, με αποτέλεσμα να κάψει την πλακέτα της κεραίας του πομπού. Μίλησα το πρωϊ με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, μου το επιβεβαίωσε και μετά την προσφορά μου για βοήθεια, θα πρέπει να μαζέψω μερικούς πιτσιρικάδες από το χωριό για να κατεβάσουμε τον ιστό της κεραίας για να αλλαχθεί η καμένη πλακέτα!

Αυτά γίνονται στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου, για να έχουμε WiFi και να περνάει και η ώρα μας!

ΥΓ: Ενημερωνόμαστε από το TodayFocus, αρκεί ο Βασίλης να ψηφίσει στη δημοσκόπηση για τα Ζώδια, δεν αντέχω να είμαστε συνεχώς πίσω! Ελπίζω να μην διπλοψηφίζετε...

5 ΣΚΕΨΕΙΣ:

xar 21/4/10, 5:09 μ.μ.  

ψήφισα ψήφισα!
Γιώργο σ' ευχαριστώ για το λινκ

hope_1960 21/4/10, 7:00 μ.μ.  

Ακομα μειοψηφια ειμαστε.
ουπς!!!
Ηθελα να ξεφυγουμε λιγο απο την πικρα για το μυρτιλακι αλλα τωρα θυμηθηκα πως ηταν και αυτη ζυγος.
Θα περασει καιρος για να παψει να ποναει τοσο η θυμηση της.

Σημερα αναζητησα και την "πας καλα γιατρε μου" μπας και λυσω καμια απορια μου αλλα εμαθα απο τους δικους της πως εχει πρηστει ολοκληρη και ειναι στο τρεξιμο για νεο κυκλο ακτινοβολιων.

Τι κανεις εσυ στο χωριο?
Ποσα κεμπαπ εφαγες ?
Οταν δεν αλλαζεις πλακετες τι κανεις?
Α!!! να σου πω(μη βαλεις τις φωνες)πληκτρολογησα "τι μπορει να καθαρισει το αιμα και την λεμφο"και διαβασα κατι σελιδες για την κολητσιδα και το κοκκινο τριφυλι.
Δεν βγαινεις να μαζεψεις μερικα τσουβαλια να εχουμε να πινουμε.
χι,χι,χι
σε φανταζομαι ...θα εχεις βγαλει φλυκταινες τωρα....

Ionathan 21/4/10, 8:02 μ.μ.  

Τίποτα Βασίλ, να είσαι καλά.

Ανθή,
την κεραία την φτιάξαμε, δεν το δοκίμασα ακόμα, μπαίνω από τη ζωγράφο. Κεμπάμπ δεν έφαγα ακόμα γιατί προσπαθώ να δω τι γίνεται με τα τριγλυκερίδια, από 520 εχτές μου βγήκαν 200, καλύτερα κάπως. Είμαι για ένα κεμπάπ όμως αύριο πλάκα πλάκα.

Λοιπόν, οι Γερμανοί πίνουν πάρα πολύ μια μπύρα που είναι στυφή, την Berliner Kindle Wiesse, και την συνδυάζουν με 2 σιρόπια, ένα κολλητσίδας (πράσινο χρώμα, αναφέρεται ότι έχει φαρμακετικές ιδιότητες) κι ένα από φραμπουάζ κόκκινο. Πέρσι τις είχα τσακίσει, είναι κι ελαφριές, μόνο 3% αλκοόλ. Για ψάξε στις κάβες...

Για το κόκκινο τριφύλι θα δω να σου μαζέψω καναδυό τσουβάλια, δεν το τρώνε τα ζώα...

Η "πας καλά γιατρέ μου" δε θα έχει καλή συνέχεια, με τις ιστορίες που κάνει!

Χτες πήγα για ψάρεμα, στο ποτάμι λίγο πιο κάτω από το σπίτι. Πέρασαν πολλοί γείτονες κι έκαναν την κλασσική ερώτηση, μετά με γνώρισαν, η μεταμφίεσή μου έχει μεγάλη επιτυχία. Ετοιμάζω τα καλάμια για ένα μεγάλο ψάρεμα, είτε Παρασκευή είτε Σάββατο.

Αυτά τα ολίγα και περνούν γρήγορα οι μέρες.

Basano 21/4/10, 8:45 μ.μ.  

Εκτός απο τριφύλι δεν φέρνεις και κανένα ψαράκι???

Ionathan 21/4/10, 11:50 μ.μ.  

Να δώσω όλη την dummy υπόσταση που αρμόζει σε αυτή την dummy συζήτηση. Την ώρα που σηκώναμε τον ιστό της κεραίας, το μεσημέρι, ήρθε ένας χωριανός μου που μένει κοντά. Με ανησυχία όπως κάθε άνθρωπος, ρώτησε αγριεμένος: "ρι παλλικάρια, τι κιραία είν' αυτή; κι κάν' κακό; να μην ψηθούμι ιννοώ". Οπότε πιάνει την κουβέντα ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού και του εξηγεί ότι αυτά τα κύματα είναι αβλαβή και μπλα μπλα. Κάποια στιγμή ακούγεται η ατάκα: "πιο επικίνδυνος είναι ο ήλιος από ότι τα κάθε είδους κύματα και ακτινοβολίες, ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει καρκινογένεση, τα κύματα όχι".

Εκεί δεν άντεξα κι άρχισα να γελάω. Με κοίταξε παράξενα και με ρώτησε: "γελάς;". Μου ήρθε να του πω: "πάμε στην σκιά να μη μας βλέπει ο ήλιος, να γλυτώσουμε την καρκινογένεση" αλλά ήταν και τρίτος στην παρέα που με γνωρίζει και θα μπλέκαμε τα μπούτια μας!

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008, mail@me

Back to TOP  

SYNC BLOGS
free website stats program